World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hozható lett volna, de elfogyott a lőszerem.
wot nick: PsychoTrooper
A többire mondjuk ráfér az igaz.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.30. 21:20:21

Apropó Chi-Ri-re is egy Type 99-es 88 mm-s ágyút tehetnének.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.30. 20:40:12
Az a pontosság amire te magasabb győzelmi arányt szeretnél.
Én 2000 felett sebztem conq-al, és 79% a találat, de csak 53% a win. T30-al hasonló 2k feletti sebzésre meg 57% win.
A konklúzió: na és?
wot nick: PsychoTrooper
- А-20, BТ-7, КV-13, IS-8, IS-7.
- Durchbruchswagen 2, Pz.Kpfw. I, Pz.Sfl. IVc, Nashorn, Sturer Emil, VK 30.02 (d).
- Churchill Gun Carrier, Vickers Medium Mk. III, Vickers Medium Mk. II.
- M2 Medium Tank, T28 Prototype, T30.
- D1, B1, ARL V39, AMX 13 75.
Nerfed following tanks:
* Conqueror Gun Carriage, AT 7
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Köszönöm a segítséged , de szerintem holnap <#awink>#awink><#email>#email>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
14-17h ig ràèrek+21h utàn.
Úgy is màr lassan E25 elvonàsi tüneteim lesznek<#ravasz1>#ravasz1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.30. 17:53:46
Ha megtennék abbamaradna a sírás... <#mf1>#mf1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
T28 MT-8-ban az a rohadt 3 med kill-el baszakodok, már egy fél hónapja.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Szerk.: Vagy valszleg csak elírta Rita.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.30. 16:27:48
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
inkabb az az uj csodas jatekomod lehet majd.
Meg is lepett volna.
- Added individual discounts to premium account
Ez vajon mit takar? És mi az a nagy durranás, amit már hónapok óta mondanak a 9.8-ra?
* Conqueror Gun Carriage

Egy modot keresek , amit az előző pachoz linkelt be egy fórumozó társunk . Lényege az volt , hogy nagyban megkönnyítette az automata célzást . Köszönöm