World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Nem az átütés kérdéses a 200 vs 235 vs 260 mm-es peneknél, hanem hogy mennyi ideig szükséges célozni, és mekkora az átütés megbízhatósága (+-25% rng van a penre, ugyebár). Át lehet ütni az IS-7 alját 200mm-el is, csak 10-ből 1x. Meg 260-al is, de 10-ből 9x.

Ez a 240mm körüli az a sweet spot, ahol pont 10ből 5x lövöd át. Azaz még jobban szidhatod RNGesus kurva anyját majd. 😊 De jó is lesz ez, hihi. -.-
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.05.10. 14:50:11

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A WG szokás szerint ostoba választ ad egy létező problémára, azaz a páncél elértéktelenedett a játékban, elsősorban az arany lőszer kredites vásárlása miatt, másodsorban az artyk miatt és bizonyos tankok, td-k, medek túl magas alap átütése miatt.

A megoldás, nerfeljük a normál lőszert, ami az okok között talán a legkisebb hatású volt, nerfelik az arany lőszert is, de nem eléggé, továbbra is bevisznek minden, sőt a változások még több arany lőszer használatát ösztönzik. Az artykkal meg majd valamikor egyszer (=soha) kezdenek valamit.
Már most is majdnem mindenki golddal lő, a nerf után mindenki azzal fog, kb. ennyit érnek el vele.

Főképp egy percenként hármat lövő TD-vel senkit sem vág majd földhöz az ára kreditben.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.10. 14:44:58

Igen, 200 pen T9-10-ben már kevés, 235 viszont bőven elég mindenre. Miért, 250 pennel T10 heavyken nem a weak spotot kell lőni? Azzal átütöd a T10 heavy UFP-ket? Kímélj meg ettől a csacsiságtól.
de abban mindenkeppen igazad van, h ennek hatassal kellene lennie a kisebb tieru agyukra is.
Nem a mostani 26o-27o pent találom soknak, hanem a 23x-t kevésnek. Ez a pen nerf egy lavinát fog elindítani. Az amx 5o-1oo-nak marad 232-es penje, míg sok tier9 heavy-nek ugyanennyi vagy kevesebb lesz?
Pont Yossarian volt az aki a T54-el kapcsolatban azon sírt hogy a 2o1 átütés milyen kevés a 218 pedig már mindenre elég. Akkor hogy is van az hogy aki 24o pennel nem tud érvényesúlni az 26o-al sem fog? Pedig a T54 esetében a különbség kevesebb mint 2o mm.
Nincs E100-am, de teszten mentem két-három kört vele és végig csak AP-val. Én bőven tudtam vele érvényesülni.

Akinek megvan a Tetrarch 750 goldot fog kapni vagyis én annyit kaptam éppen imént, ha végigtolja a küldetéseket.

es az nem furcsa h a t10 medeknek ennel siman jobb penje van?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.10. 14:15:16
kivancsi vagyok ennyi rinya mellett, hogy fog atmenni ez az egesz majd...
..es valtozatossag kedveert a problemak ele menve, egybola gold ammokhoz is nyulhatnanak.. de azokkal amugyis minden rendben...
Igaz. Akkor eddig az E1oo 234-es penjével sem volt probléma, hiszen aki 234 pennel nem tud érvényesülni, az 27o-el sem tud. Furcsa logika.
Maala
Anno ezt mondtuk. Íme, 2 év egy ciklus. Még egy pár kör, és jönnek a Reaper-ök, hogy lefarmoljanak minket, és a szellemi örökségünket (WoT nerfelt tankjai) lementsék. Sry a spoilerért.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az a vicc hogy mérget vennék rá hogy akkor is ekkora hisztéria lenne, ha eddig 350 penje lett volna a medeknek, és most visszavennék őket 300-ra 😄 Megmondaná a sok Vérpisti, hogy most már nem tudja átlőni majd szemből az IS-7 UFP-jét, úgyhogy ő éhségsztrájkba kezd amíg a WG észhez nem tér.
Ez igaz. Vagy duplázzák mg az árát. Arany lőszer miatt a nehézpáncélzatú harckocsiknak nincs értelme.

angelus1991ster.blogspot.hu

Szar is lesz 240 pennel flankelni 😄 Szemétbe az összessel.
Sherman0070
Ez valami körforgás? TD<Med<Light<Heavy? És előrről az egész?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Maala
Ahahaha. 😄 Ritán már megindult a nyavalygás, hogy "senki nem fog már medekkel menni", meg mindenki átül heavykbe. 😄 Beszarás ez a WoT-os társadalom, muhahaha. 😄

Sherman0070
Épp úgy válna pay to winné.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

"Ha ezentúl csak goldot kell tölteniük"

Oszt miért kéne goldot tölteniük? Aki 240 pennel nem tud érvényesülni, az 260-nal se fog.
voivod32
Nem. Úgy lenne korrekt, ahogy régen volt: Csak VALÓDI pénzért lehessen kapni. Aki pénzt áldoz rá, annak legyen előnye. Így a wg sem járna rosszul, meg mi sem.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

mindjart masmilyen lenne a gyerek fekvese!
voivod32
Fordítva látod a helyzetet. Az 1000 körüli népség azért nem 1500-as, mert nem használ goldot, vagy csak ennyire képes. De legalább sportszerű. Én pl közel 4 év alatt nem lőttem el 20 gold lőszert. Az olyan lenne, mintha géppuskafészkekkel verném vissza a tatár lovasság támadásait. Hatékony, de nem igazi dicsőség.

Irogass te nekik ha unatkozol. Ha engem arannyal lo hat en is odabaszok neki. Ha o nyef akkor gold gay ha en akkor meg fuksz king vagyok 😄
Sherman0070
Igaz. Ha feleannyit sebezne mint az AP akkor lehet hogy korrektebb lenne.

attol mert a wg leszarja, ettol meg a goldammo jelenleg formajaban nem jo.
Na jo lehet hogy csak a 89%-uk...
Sherman0070
Akkor írd meg a WG-nek hogy vegyék ki a gold ammot azok kedvéért akik szerint unfair. Biztos megteszik.

Master91
lol, a meleg nem fog hurrogni a melegekre
Meg jo hogy nem.. 99%-uk csak csak azzal lo mar t6-ban is.
Sherman0070
Népharag? Szerintem csak a low 1000 alatti/körüli tomato népség sír a gold ellen. Még nem láttam Verygood/Epic/Unicum-ok közül egyet sem aki sírt volna amiatt hogy golddal átlövik.

Sherman0070
Tier10-ben ígyis only gold van... Akinek van esze az nem játssza el azt normál lőszerrel hogy minden 4. átütő.
Ha meg valaki elmegy ez a kis nerf után az remélem a sok lengyel tomato lesz.

Nesuten

WoT Military Parade Trio Élőben ,ha van kedved nézz be

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Max majd én is full gold üzzemódba váltok h növeljem a népharagot és a Wg elgondolkozzon kicsit 😊
Mindent az egyetemes jóért 😉
+ elég frusztráló lehet vékonyabb pénztárcájú embereknek h leírtják őket aranynal gyengébb játékosok pl. ez így eléggé elmegy pay to win felé.
Ez nyilván most is megtörténik, de durván fog emelkedni ennek az aránya így.
De lehet h tévedek.
szerinted az a lila, aki csak azert kezdett uj accot, h 300al tobb legyen win8a, ezen egy pillanatig is gondolkodni fog?
Sztem még tőlünk nyugatabbra sem engedhetik meg maguknak a legtöbben, hogy tier10-ben only gold üzemmódban játszanak. Minden nap nézem a kül unicum játékosokat streamen, de prém accal is nagyon sok esetben gold nélkül is mínuszos a végelszámolás. Ha ezentúl csak goldot kell tölteniük, ez sokszorosára fog emelkedni. Lehet majd elgondolkoznak, hogy ez így megéri e-
voivod32
M103 heavyvel , top tankként ,beálltam a domb mögé tornyozni, szedtem a Löwét, T34-et, (ki is lőttem), erre a kék VK3002-nk belém lő. Az volt a baja, hogy nem futottam előre. De ennek a tanknak a tornya erős, ezt statpadder köcsögként illene tudnia... Nem lőttem vissza, mert már így is kék vagyok két köcsög Amx 1375 miatt, akik azzal szórakoztak lakevillen, hogy a meccs elején, a városba menet, nem engedtek áthaladni a mezőn és az ellenség folyamatosan lőtt. Megpróbáltam megkerülni őket, de nem engedték.Amikor a fél HP-m elfogyott, belebasztam egyet az előttem állóba, de ő akkor sem engedett , még egyet erre megdöglött, a másik meg elkezdte lőni a seggemet, kigyújtott , én meg megpusztultam. Ez IS-8-as 5-szöröző meccs volt, amit aztán megnyertünk, én 0 sebzéssel....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sunsetjoy
Jaja, ott tolják a csőrüket 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Count Adyn
Elő a Maus al😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tier9-10en kivul is van elet.
Miért hagynák abba sokan?
Ha ez így kijön sokan lehet abbahagyják a játékot. De lehet még így is megéri nekik ha a maradék meg only gold üzzemódba vált.
es nem csak a kapu, meg a zaszlok vannak arra, hanem ha jobban megnezed, ott megy egy diszfelvonulas is a hatterben..
Tényleg ennyire hülyének nézik az embereket? Lenerfelnek minden AP-t h pattogjon az ember, de a goldot csak épp annyira h azért mindent átvigyen szemből. Elég olcsó trükk h rávegyék az embereket a költésre.

+ mi lesz a többi tierrel? a 8as tankoknak akkora átütése lesz mint a 10-eseknek?😊
t30at es t95ot en sem ertem.. sot, a jagdpze100at sem.. az kb fel orankent tud egyet loni, akkor legalabb usson mar at, ha lehet..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.10. 13:13:01
Sunsetjoy
A segget mutató tank nem direkt van? Bármiféle garázsmod nélkül is úgy jön be, nem?

Konspiráció szempontjából nézve: minden tank a brandenburgi kapu (Berlin és a németek egyik fő jelképe) felé néz, ahol a lobogók vannak felrakva. Elöl (az irányunkból nézve elsőként) pedig a szovjeteké van.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ezzel csak annyit érnek el, hogy eddig a játékosok egy része gondolkodott, mielőtt aranyat töltött, most már senki nem fog gondolkodni rajta. Nagyobb kredit igényűek lesznek a tier9-10 csaták, ami több prém előfizetést és prém tankot igényel, hurrá.
yossarianHUN, ilovearty egyetértünk. Én már akkor medes játékos voltam, mikor még T10-es medek nem is léteztek, szóval nem fogok kétségbeesni, ha szemből nem mindent lövök majd át. Meglátjuk mi sül ki belőle.

Ezek alapján néhány 8-as heavy-nek nagyobb átütése lesz, mint egyes 10-eseknek. 😄 Well done! <#taps>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

WZ-120: credit ammo from 249 to 220, gold ammo from 340 to 331
113: credit ammo from 249 to 220, gold ammo from 340 to 331

Ki volt az a barom aki pl ezt kitalálta?
30mm-el csökkentik az ap-t és 9-cel a goldét??? hát grat bm.
Utoljára szerkesztette: rogan99, 2015.05.10. 12:51:01
A T30 majdnem 3 CENTIMÉTER??? a 17,33 seces töltésel mi?? nyomorultak..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...