World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WG bővítse csak az 1914-1960-as évek tankjainak palettáját. Úgyis van benne lemaradás.
Rremélem ez az AW tiszta wot koppintás lesz kezelőfelületben meg egyébben, mert így az áttállás is könnyebb lesz.
Nekem mindkét/mindhárom játék interaktív tankenciklopédia.
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már csak 2,5%kell a második csíkhoz.Mondjuk ha kevesebb búvártanfolyamon vettem volna részt,már lehet meglenne<#falbav>#falbav>
Azt hogy hogyan ért a bázisunkra full hp-val azt nem tudom<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mi is nyernénk, és az Obsitos is. 😊 A WG meg le van szarva. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
OFF
Tenyleg nem tartozik ide, de nem tehettek mast. Minden banknal ugyanez volt a feltetel es az aprobetu. Valaszthattak, vagy folveszik, vagy nem lesz lakasuk. Hibasak a bankok s, mert tul kapzsik voltak (van olyan bank itthon, aki szarasig volt devizaval, letarolhatta volna a piacot, de csinaltak egy elemzest ami azt mutatta, hogy rohadt kockazatos...nem is vettek reszt a devizahitelezesben, es amikor borult a bili, rohogtek csak.) es hibas a kormany is mert a 90es evekben a bankok pofatlan modon beprobalkoztak, es nem szolt rajuk, ettol meg pofatlanabbak lettek....most meg mindenki sir, mert ugyanazt csinaljuk mint a vilagon mindenki.) Sorry az offert.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.13. 16:29:47
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én ugyan csak olvasgatni szoktam itt, de gondoltam ezt a csatát azért közszemlére teszem, hátha akar valaki egy jót nevetni. Így kezdeni a napot... 😊
Replay
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.13. 16:00:13
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.13. 15:55:47
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azt mondta a bátyám, hogy az egész évfolyam volt vagy 120 ember, abból jó, ha 5 olvasta végig és az 5-ből is csak 2-nek volt annyi agya, hogy megértse, azt írják, hogy fizetni kell(ene). Ezek főiskolások voltak, ha nekik ennyi a sütnivalójuk, akkor mit lehet mondani úgy egyébként.
Nem tartozik nagyon ide, de gondoljunk már bele, a sok devizahiteles felvett milliókat és vajon elolvasták és megértették a feltételeket? Pedig itt nem egy 10e forintos tankot lehet bukni ugyebár, hanem milliókat.
Saor Alba
Amúgy most is befér a 232-250 sávba, és egyébként is arra megy ki a játék, hogy többen vegyenek prémtankot kreditfarmra, ezért nem hiszem, hogy hozzányúlnak, de ha mégis, akkor már inkább vennék helyette valami mást az árából.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.13. 15:01:00
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A TOSt te se olvasod mi? 😊
You agree that you do not "own" the Virtual Goods and that Wargaming has the absolute right to manage, regulate, control, modify and/or eliminate such Virtual Goods in its sole discretion, in any general or specific case, and that Wargaming will have no liability to you based on its exercise of such right. Wargaming allows you to accumulate and manage your Virtual Goods, and may use terms such as "buy" and "sell" to refer to the grant or transfer of rights to use the Services. Use of terms such as "buy" or "sell" does not indicate any ownership right.
Magyarul itt is mint minden más online játékban, ami a játékban van az nem a tied, hanem a cégé, hiába fizetsz érte. Csá.
De igazából még a szoftvereknél is igy van, pl a windowsba is tuti benne van valahol hogy nem a tied és nem is biztos hogy azt csinálja amire te vetted 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.13. 14:40:10
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Maus Toronyfront 220-240
Is-4 homlokpáncél 58-ról 61-re fokra
IS-7 toronyfront 240-270
+ globál indirekt buff volt a 8.0
vagy legutóbb volt egy E 50M-el szanaszét lőttem az is-4 homloklemezt, míg ezt pl egy 12.8cm-es német löveggel a 246-os átütéssel nem lehetne megtenni.
De pl én legutóbb teszt szerón a löwével full 10-es közegbe elég jól el tudtam sebezgetni a kis átütésemmel, sőt az e-100-al is.
De pl egy hasát eldugott is7-et meg semmivel nem lősz be jelenleg sem.
Én ezekhez a "kis" átütésekhez vagyok szokva 10-es közegekben is.
Ez is olyan mint a pontosság nerf, engem nem zavar, sőt én nagyon nem is vettem észre, hogy hirtelen full pontatlanok az ágyúk, persze erre mindenki sír a mai anpig miatta, mintha eddig nem full random lett volna az egész...
Olyan 255 körüli APCR lenne játékmenet szempontjából az optimális, amennyi most az STB-1-nek van. Ez pl. a legtöbb tízes hevi homlokpáncél/toronyfront ellen már rmost kevés (270 is az), annyi meg elég páncél szempontjából is.
Sokszor még a 240 is kevés rá, de hát az is7 egy op tank, nerfelni kell és probléma megoldva😊
Minimálisan egyetértek azzal amit mondasz és azt én is érzem, hogy bizony sok esetben nem lesz kellemes, ugyanakkor én nagyon szívesen venném, ha ennek a mindent átlövök című bohózatnak vége lenne és nem lennének 300-as átütések minden 10-es tankon prémiumként meg 270 körüli alapként.
Amket korábban írtam szerintem megfelelő az adott osztálynak, csak ne legyen mellé 290 meg 300-as gold átütés, mert úgy tényleg csak árt az egésznek.
Szóval a prém lőszert kell jól emgoldani és akkor nem probléma, de ha nem jól oldják meg akkor szopás van.
Ráadásul már ott van a hasán a pár tartalék lánctag is.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 13:23:05