World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TD-t meglátjuk mennyire fogja őket visszavenni ez a nerf, de medből mindenképpen kevesebb lesz.
De megint az artyk nyernek a legtöbbet ezzel 😄 Bár valami artyrebalancot is akarnak, igaz az gondolom 2 év múlva lesz 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sablon szöveg, mint a "pistike ap-val se üt át, akkor arannyal se fog"
Fogadni mernék rá hogy meg fog nőni az arany lőszerek használata, és végre itt tömeges hagyják itt ezt a szutykot hogy végleg össze omoljon, vagy én ne legyek annyira barom hogy megint játszani legyen kedvem
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Csak a pszichopaták műhelyében gyártott IM-ek miatt lusta vagyok és azt a 4-5 ezer sebzést nem bízom a véletlenre. Bár rengeteg esetben cserben hagyott a szargaming-aranya.
Amúgy mivel csak egy kicsit szebb wot2 modern tankokkal, nem is értem ezt a sietséget. Mintha valami forradalmian új játék lenne, pedig csak egy jó másolat.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.13. 22:09:03
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
1. mert miért ne?
2. op medek!
3. gigantikus sírásáradat a fórumon
4. vagy csak mégis lesz tír10+ és ez a kezdő sunyi lépés?
jöhetnek a voksok 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Player: "Only poorly educated people swear."
Storm: "Fuck off"
Player: "Storm, go fuck yourself."
Storm: "Right back at you."
Mi van, Storm ugrott be SerB helyett, amíg a főnök Tahitin nyaral? <#nevetes1>#nevetes1>
Haspáncél meg 225mm effektív apcr ellen forgatás nélkül, ez már 30 foknál is könnyedén hárít anélkül, hogy sebezhetővé tenné a tank oldalát. De hát ez kell a tömegnek.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 19:07:49
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.13. 18:48:28
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 18:32:06
Ezt mindenki olyan természetességgel írja le, aztán szerintem a gyakorlat merőben más. Ha az oldalát vagy a hátát érted weak spot alatt, akkor ok, de próbálj meg szemből meglőni egy relatív kis területet, ha mozgásban van a célpont, ha rángatja, rázza a tankot stb. Az RNG meg még egy járulékos probléma, mert célozhatsz te oda, de kis %-ban fog tényleg oda is menni a lövés, ahova szánod.
Ettől függetlenül nem örülök én sem ennek, mert a közepes tankok voltak a kedvenceim, de várjuk ki a végét, hogy egyáltalán megcsinálják-e.
Az igaz vicc az, hagy számon kéred rajtam, hogy fejlődjek. Ok, éppen lehet, mindig lehet meg kell is, csak éppen az a helyzet, hogy pont a heviket tekintve te valahol egy jóvál korábbi fokozatnál megragadtál a fejlődésben, és onnan próbálsz generalizálni. Aztán lehet, hogy az orosz szerveren a tömeg pont ilyen, és az ilyen igényeket kell kiszolgálni.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 18:27:12
Szerinted eddig leálltam egy hevivel párbajozni szemből, ha éppen jobb pozíciót is felvehettem? Ilyen szemellenzős demagógiát azért nem kéne nyomatni, ha már hevizni t10-ben nem tudsz rendesen. Magasan heviben van a legjobb szóló WR-em és túlélési arányom az összes tízesem közül. Milyen hátrányban voltak eddig? Leginkább semmilyenben.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 18:12:08
Ezt meg már leírtam párszor, de akkor leírom mégegyszer. Aki megengedhette magának, az eddig is goldot fosott, aki meg nem engedheti meg, az pár hét után ki fog kopni. És nem az átlagjóskák fogják tudni megengedni maguknak, hanem a profik, akik nem viszik magukat csődbe vele fél nap alatt, és akik anélkül is belőnének. Vagy ezek szerint mégse? <#nevetes1>#nevetes1>
STREAM LIVE

Az pedig, hogy rájuk mivel lőttek eddig? Az elkövetkezőknél nagyobb átütésű lőszerrel. Ezután valamivel jobb lesz a páncél. 1 az 1 egyben. Abban talán van igazság, hogy ezután nem 15-ből 6, hanem 10 enemy fog goldozni. De eddig is lutri volt, ezután is lutri lesz, amit előre nem tudhatsz, hogy golddal fognak-e rád lőni a nemlilák.
Egy ideig gyakrabban vesztesz rajta, aztán megtanulsz hátul maradni. A lenerfelt viewrangeddel. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha ez így tényleg kijön ebből tényleg nagy prem ammo spam lehet a tier 10 lövegekkel. Az eddigi alap lőszeres átütésekkel még el lehetett boldogulni mert -5% vagy esetleg -10%-os RNG esetén is 50%-os eséllyel lehetett beütni a harckocsik gyengébb részeit. Olyan nagy hátrányban nem volt aki végig alap lőszert használt. Most már mínuszos RNG esetén gyenge pontról is lepattanás lesz.
Ah, legalább most majd nem kell gondolkodni, hogy töltsön-e az ember premium lőszert egy-egy kínosabb helyzetben és legalább majd lesz mire költeni a 75 milliónyi kreditemet. xD. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.05.13. 17:55:21
Egyes csomagot megvettem. Egynapi munkát talán megér.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.13. 17:41:18
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 17:36:23
Egyébként most a DCA 45.ös ágyút használom, de valahogy nem érzem magam vele teljesen szinkronban. Kérlek segítsetek.
Köszönöm.
Érdekes, CW-n kívül nálam IS-4-nél is ment az 1.4-es lepattintási arány, pedig egyesek szerint annak is túl gyenge a páncélja. Vagy a papír fáklyának tartott FV 215B-vel is közelítettem a 0.9-et. Van páncélnak szerepe, legfeljebb te nem tudod használni.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 17:27:50