World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Amúgy mért kellett anno a WT E100-at nerfelni ennyire? Amikor megjött én sosem tartom legyőzhetetlennek. Semmi páncélja nincs de jó camoja, lövege van mellé. Erre az összes camóját elvették tőle így egy rakás szarrá téve. Így kell balanceolni tökéletesen.....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha valami haszontalan, nem használom, sőt legalább annyi hibás döntés és idegeskedés származik a használatából, mintha nem is lenne, akkor le vele.
Az xwm is jó példa erre, már egyáltalán nem hiányzik, sőt szerintem hasznos, hogy nincs. A gold detektor sem hiányzik, egyrészt előre nem lehet pontosan megmondani, hogy mi jön, mert sokan váltogatják a lőszer típusokat (én is), másrészt legalább annyiszor hátráltatott, mint segített. Sokkal inkább arra figyelek és reagálok, ha valaki be tudta verni az arcom, akkor számíthatok a következőre és teljesen mindegy, hogy skillből oldotta meg a játékos normál lőszerrel vagy arannyal.
Lánccal heat-et felszedetni meg erősen lutri, ráadásul nekem nincsenek olyan reflexeim, hogy ezt lereagáljam, de aki képes erre, annak csak gratulálni tudok. Nagyjából tudom, hogy melyik tankok a heat-es arany köpők (t69 pl) és ha tényleg nincs más lehetőség és tényleg nincs más megoldás, akkor és csak akkor megpróbálom lánccal, de én ilyenbe nem fogok máskülönben belemenni, hogy felkínáljam az oldalam, nem érdekel ki lő rám és mivel. Arról nem is beszélve, hogy miért feltételezzük, hogy csak egy ellenség lő rám? Túl sok változó ez, szerintem nagyon kevesen képesek ezt jól lereagálni, a többségnek csak hátrány, de legalábbis semmit nem tud vele kezdeni, akkor meg minek? A lényeg viszont az, hogy ezt sem az arany detektor alapján teszem, hiszen ha már lő rám az ellenfél, akkor késő, előre kell(ene) cselekednem.
A borsiggal csináltam sokat, mert arra gyakori a HE lövés, hogy amikor semmi fedezékem nem volt, keresztbe álltam és néha, ritkán ugyan, de a lánc megfogta. Azzal mást nem lehet csinálni ilyen helyzetekben.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ez megint olyan dolog, hogy mindenki ugat az arany lőszer miatt, de ha azt mondom, hogy mi van, ha ki sem íratod, mivel lőttek meg, akkor meg jön a hőbörgés, hogy micsoda hasznos információ? Mégis mire, hogy lehessen hőbörögni miatta? Ha engem valaki meglő ap-val, nem fogok kint maradni, hogy lőjön még egyet, mert jé normál lőszer. A mai naptól már nem íratom ki a lőszer típusát és semmiféle hátrányát nem érzem.
Ez éppen olyan dolog, hogy mindenki rángatja az előb.rt, hogy az xwm milyen fontos, azt is kikapcsoltam a csába már jó régen és rohadtul nem is hiányzik, akkor sem, ha állítólag a szín alapján már lehetne tudni, hogy mekkora idióta az ellenfél. Mert egyébként ilyen módon megfigyelem, hogy mit csinál és az alapján döntök, ami sokkal hatékonyabb, másrészt nem becsülök senki se le se fel, a várható győzelmi esély meg aztán végképpen nem érdekel.
nullatéhárompé-nek igaza van, az taktikai előnyt jelent, ha minnél több részletet tudsz meg az ellenfeledről és abban is igaza van, hogy hang alapján is be lehet azonosítani a lövedéket. A dmg panel fő funkciója sohasem az volt, hogy idegesítsd magad rajta. Elég szomorú, hogy neked csak ennyi jött át.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Neeeee xD
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
El is adtam a tankot mérgemben.
Tegnap pz IVht nem ütötte át a stock cső másodjára meg 0-ás critet lőttem rá.
Plusz olyan pontatlan hogy beszűkülve is a dogfightoló csapattársba lő 150 m-ről.
720 körüli az átlag sebzésem vele, van hogy 0-zok egy csatában mert semmit sem akar eltalálni vagy critical.
Mindezt 1,5 skilles legénységgel.
Tegnap a Rudy csinálta azt velem T8-ban hogy 21 leadott lövésből volt 5 db sebző volt kb 10 arany is benne.
Rengeteg lövésem visszajelzés (crit, lepattant) nélkül eltűnt a semmibe.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ha valaki ilyen kis kaliberrel HE-t lő rám, akkor magabiztosan megyek rá és kapom szét a picsába... 😊

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyébként azt látom, hogy ebben az aranyesőben az HE méltatlanul alul van értékelve, pedig nagyobb kaliberben egy teljesen jó taktikai eszköz. Pl. wz111-ben én azzal szoktam nyitni, hogy beb.szok az ellenfél ágyúja mellé egy HE-t, ami meglepően gyakran rongálja, ritkábban ki is üti teljesen az ágyút hosszú másodpercekre és utána is baromi pontatlan lesz neki, meg még a legénység sem szokta megköszönni. Ezt nem csak a papír tankok ellen teszem meg, hanem bármi ellen, pl is3 ellen már sok 1:1 harcot nyertem így meg, máskülönben esélyem nem lett volna, annyival jobb az ágyúja. Persze az ágyú rongálásra, kilövésre csak következtetni tudok, mert nincs skill egyik parancsnokomon sem, de nagyon nagy segítség lehet. Tipikus példa, egy érdekesen beállt is6 ellen minden agyas aranyat töltött, de pattogtak róla, amíg én a wz-be HE-t és b.szott az szét mindent benne, modult, legényt, teljesen harcképtelen lett, ágyú és ammo sérült, parancsnok, lövész és végül ki is lőttem 4 HE lövéssel, amíg az "aranycsapat", a 3 agyas játékos sem sebzett többet benne, mint én a 4 HE lövéssel.
Az arany lőszer meg olyan dolog, hogy persze nagyobb átütés, de pattanhat, amíg az HE jóval megbízhatóbban működik, bár érdekes 0 krit találatok ezzel is vannak.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Lightokkal a legnehezebb játszani...az arany se tesz csodát. Tier8-as lightba többnyire már azért is kell aranyat tölteni, hogy egyáltalán oldalról vagy hátulról tudd sebezni a tier 10 heavyket. Azt hogy szemből belövöd felejtsd el.
Ez most a helyzet és nem kell hozzá kék vagy lila szín a pirosak is,nehogy már gondolkodni kelljen.Be van nyomva prémium és kész.
A játékosállomány egyre a béka feneke alá kerül.Ma is amiket láttam nem tudom hogy sírjak-e rajta vagy nevessek kész voltam agyilag.
Aki tud játszani a játékkal az OP járművekben kucorog,ha éppen nem olyanban ül akkor fossák az aranyat kompenzálni a hitvány jármüvet.
Sajnos én épp most 4-5 olyan járművet húzok(Sturer,Comet,Type-58,T25/2,stb.) ami számomra kegyetlen szar,ennek ellenére nem goldozok velük mert nem tehetem meg free-ben játszom.A szopóállarc az rajtam van rendesen.De most ez van majd csak átvészelem őket.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kifejlesztve:
Waffenträger auf E 100 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 181606. Elköltött szabad tapasztalat: 23 394.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egyébként nem tudom mi lesz a baj a X-essel, a IX-es Foch nekem tetszik. 60%-ot nyaldossa a szóló winrate-m és 0.94 az armor use efficiency, ami azért egy TD-től nem rossz.
Más, ha az RNG eldönti, hogy nyerni kell, akkor nyerni kell. 15-ből 15 találat és 14 sebez is - mindez WZ-120 lézerágyújával.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lefogadom az unbalanced OP medjeidben még mindig nem tudsz mit kezdeni a páncélvadászokkal. Biztos nehéz lehet túljárni az eszén egy lassabb, pontatlanabb, úgy nagy általánosságban gyengébb tanknak.
WTF???? Ezt komolyan mondod? Netalán emlékezetkiesésed van?<#wow1>#wow1> Nem is tudom ki volt itt az egyik legnagyobb síró a TD-k miatt anno😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
AW-t én már leszarom, ez az első és utolsó MMO amivel játszok, túl sok időt vesz el. Majd gépet újítok és megveszem a Battlefrontot!
Nem mellesleg sokkal jobb volt a játék amikor 15 tankból 12 heavy tank volt egy oldalon, mert őket legalább meg lehetett látni, ha lőnek, nem úgy mint egy mednél, hogy 6 sec-enként tolja az arcodba a 3-400 dmg-et, zéró távolságról te meg csak gurulsz előre mert a játék 100 méter felett ki se rajzolja őket.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ha kijön az AW, megint léphet a wot a játszhatóság irányába, és talán pont az arty utálókat próbálnák vissza csalni, ki tudja? Álmodozok. Nyomattam is egy alap csomagot az AW-be, biztos ami biztos.