World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont te írtad még a 2X-es szabályt nem? Akkor szorozd meg 2-vel ezt a vélt dmg-et és megkapod a lacibácsi féle átlagot.... ennyi.

Ha van rendes spot és türelmesen kivárod míg beszűkül a kör, nem vaktában lövöldözöl, akkor elég jó arányban lehet találni artyval, akár mozgó célpontba is, és a te lövésed nem pattan le. Meg kell saccolni a becsapódást, nem ész nélkül lődözni. Átlagos játékosként semmi nehézséget nem érzek benne, pedig nem szeretek artyzni, unalmas, csak IM-ek miatt húzom.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.19. 11:10:22

okosszöszi26
hát nem tudom, nekem eddig csak 2 féle 7-es artim volt, francia és amcsi, de az 1000HP/ találat inkább hasonlított 3-500 HP/ találatra
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.05.19. 11:08:26

|Származási hely: Degec|

lacibacsi
Egyébként olyan ez, mint a Star Trek fanok és a Star Wars fanok örök vitája... Mindenki pontosan tudja, hogy mi a jó a sajátjában, vagy éppen mi a hülyeség a másikéban. Folyamatosan megy a vita, de az egymás meggyőzésének az esélye a nullához közelít. Ettől függetlenül mindenki jól érzi magát és élvezi azt ami neki jobban bejön...

@ FosTalicska: Egy átlagos csatahossz legyen 7 perc. 1 perces töltési idővel ez 7 lövést jelent egy magasabb osztályú artynak. 30% találati aránynál ez KETTŐ találatot jelent. T7-ben mondjuk legyen az átlagsebzésed 1000HP/találat. Akkor ez 2k sebzést jelent egy csatában. Ez sok? T7-ben? Persze ha az RNG is úgy akarja, akkor akár négy találatod is lehet és az már 4k sebzés, de ennek a böjtje a következő három nulla sebzéses csata lesz...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Jajj mindjárt megesik a szívem az artykon... főleg hogy manapság láttam olyat is hogy oldalanként 6 féreg van. Most lassan megint ott vagyunk mint a "nerf" előtt. Sőt néha rosszabb. Hosszú idő után sikerült Passuccit szerezni, mert kis dögök olyan akkurátusan kilövik a lightot is hogy öröm nézni.

Elképesztően easy a kezelésük is, egyedül városi mapon kihívás ( múltkor Tiger-el hülyét csináltam egy Is 6-ból, akinek egyszer megengedtem hogy meglőjjön, 9% hp-n volt mikor a 7-8-as nemtudok melyik amerikai szarkupac ellőtte azt maradék 80% hp-mat... nagy tudás kellett hozzá, egyébként alig sebzett. És lám milyen fura, artyk nélkül is jó csaták vannak, a heavyk ilyenkor olyan helyeket tudnak kihasználni Hulldown vagy sidescrape céljából amiről nem is álmodhatnak. A sok gyökér tüzér nélkül is működik a játékmechanika.

És hogy csak álló célpont ellen jók? Jó vicc, még én is lőttem már ki mozgó célpontot, pedig noob vagyok velük. (havernak t6 franciája van, én t4-ig vittem németet mikor hasonlóan arról volt szó h pontosak e)
Tudományosasn bizonyítottan ott vannak az ezzel foglalkozó statisztika oldalak, ahol meg lehet nézni, hogy az artiknak átlagosan 25-30% a találati arányuk és ennek ellenére is elég szép sebzést ki tudnak osztani. Ez hogy lehet, ha sohasem, vagy ritkán találnak meg sebeznek... ööö ez roppant furcsa... de a strucc taktika mindig nyerő.

okosszöszi26
A WOT szopatási alapszabálya, hogy az ellenségnek mindig 2X annyiszor kedvez a játék, mint neked.
Vagyis te feleannyiszor fogsz pl. leláncolni ellenséges tankokat X lövésből, mint ahányszor téged leláncolnak ugyanannyi lövésből
feleanyiszor találsz telibe artival ellenséges tankokat X lövésből, mint ahányszor téged telibe találnak artik ugyanannyi lövésből
feleannyiszor találod el az ellenséges tankokat X lövésből, mint ahányszor téged eltalálnak ugyanannyi lövésből
feleannyiszor pattanak le az ellenséges tankok rólad X lövésből, mint ahányszor te lepattansz róluk ugyanannyi lövésből

tudományosan bizonyított
minden esetet jegyeztem...
a fejemben
szóval tudom na

és qrvasokan vannak akik ugyanígy érzik

|Származási hely: Degec|

Ezek már a fényre jönnek...

Userx2: Igen, sok ember azt nem veszi észre, hogy az artik, 1000m+ ra leadott lövéseinek a 30-50%-a közvetlen találat, míg a maradék 40%-a is egy akkora splash mint egy átlag heavy tank 2 közvetlen átütő találata... Míg ugyanez tankokkal mi lenne, ha 650m-re lövöldöznél jó ha 10%-ot bead és abból is szerintem minden 10. lenne sebző, már ha egyáltalán sebez.
De valóban az artik papíron tényleg pontatlanok, viszont ha azok nem értem miért megy az atomkemp minden pályán ahol legalább már 3-3 van oldalanként...

Na sikerült végre megcsinálni a gyújtogató küldetést T-55nél, ugye 2 kigyulladást kellett okoznom egy csatában, megtaláltam az egyik legalkalmasabb tankot rá:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2 T29 volt az áldozat, mind a kettőnek kitáraztam a hátsóján míg nem figyeltek, szép látvány volt (és még a deadeye skill sincs meg) 😄

WoT: Nishizumi77

Master91
Persze hogy próbáltam.....vagy 2 éve adtam el GWE100at.
Most 8as USA és brit tüzérem van, tudom hogy kell használni őket

De az vagy merész vagy butaság egy ilyet kijelenteni hogy pontosabb...

Hiába látod jól a Battle moddal, tuti nem fogod eltalálni. 4 méteres splashe van a 7es amcsi tüzérnek, Borsig ALATT robban a lövedék, és örülök ha felvillan, nem hogy még sebezzek.....pont ahogy írták, sokat kell lőni mire van találat.

Persze, meg adhatja hogy 2-3 lövés egymás után telibe lövi, de általában pár centiken múlik hogy találat legyen.
Közel sem egyszerű JÓ tüzérnek lenni!
joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

lacibacsi
Próbáltál már artyval játszani? Legpontosabb, meg legjobban használható eszköz? Mi van? Ha nem artyval vagy, akkor azt érzékeled, hogy telibekap valamelyik. De azzal tisztában vagy, hogy egy telitalálatra mennyi mellélövés jut? Tudod te, hogy mennyi időbe telik valamit becélozni, ha mozog? Tudod mit jelent a +-4 fokos oldalirányú kitérés (pl. Su-14-1 topágyú)? Azt, hogy gyakorlatilag csak álló célok ellen használható!
Ha meg sokáig állsz egy helyben, akkor megérdemled a sorsod... Mi a baj a BA móddal? Egy parancsnoki/felderítő szakasz (aki az önjáró lövegek szeme) pontosan így látja az ellenséget. Ráadásul itt csak egy arty teszi azt amit szeretnél. Mi lenne, ha egy egész ütegnyi arty lőne, összehangolt tűzvezetéssel? Amikor engem kap telibe egy arty, akkor én is szidom még a meg nem született rokonait is. De attól még ez része a játéknak és nem fogok neki írogatni, hogy ..... clicker, meg hasonlók. Sőt. Ha valami artysafe helyen kapom be a cumit, még gratulálok is neki. Szóval nem kell sírni az artyk miatt és nem kell bántani az artystákat sem. (Ja, én is az vagyok. Kb minden 10. csatám artyval van. Sorry)

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Szerintem meg nem az arty a legnagyobb gond a játékkal, hanem a jutalmazás rendszere.
Rohadtul idegesítő hogy folyamatosan egy csapat vásári majom miatt büntet a játék fél XP-vel. Mert megtehetsz mindent, kinyírhatod a fél ellenséges csapatot de a meccsed akkor is el van baszva, ha vesztettél. Egyszerűen nem fér a fejembe, miért nem lehet úgy megoldani mint a WT repülősében. A játék leszarja, hogy vesztettél vagy nyertél, az egyéni teljesítményt díjazza (javítsatok ki, ha nem, de nekem ez jött le pár kör után). Ami a hab a tortán az a rengeteg bot. Ha a WG nem tesz a botok ellen semmit legalább tegyen azokért valamit, akik próbálnának jól szórakozva eltölteni egy kis időt ezzel a vacakkal.
Lőjj már meg légyszi egy 600 méterre álló IS-7-et 10X ugyanonnan egy T92-el vagy brit CGC-vel és mondjuk egy E3-al. Mékkel sebzel többet? Gyanítom az arty lesz a győztes. Kíváncsi lennék a találati arányra is.
Kicsit elkésett az április tréfával, de azért így is jót nevettem. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A papíron 0.7-es pontosság azt jelenti ugye, h 100 méterenként 0.7 m szállhat mellé a lövedék. 0.7 x 6 (600 m)= 4.2 m Ha ez így lenne nem is zavarnák, az artk. Meg ok, h ez egy árkád game, de bármilyen messze van úgy látod a célpontot, mintha 150 méterre lenne. Meg ott van a bitang nagy célzási idő, ami durván 0, ha nem kell fordulni. Tankok meg kaptak jókora pontosság nerfet. Kinyalják azoknak a se**ét akik képtelenek tannkal játszani. Ez nem nyafigogás csak a relatív pontosságot fejtettem ki.
Battle Assistantot próbáltad már. Álló célpontot tankot nemigen lehet elvéteni. Egy papíron pontosabb tankkal annál inkább.
Master91
"Az artyk a wot relatíve legpontosabb, legjobban használható eszközeivé váltak. "
Wat?
Szerintem ezzel a gusztustalan IM/MM szivatással nagy öngólt lőtt a WG. Még az eddig vakoknak is bebizonyították mennyire manipulálható szinte minden a wotban. Az lenne minimum, hogy kiveszik az artykat a francba, vagy max 1db. Az artyk a wot relatíve legpontosabb, legjobban használható eszközeivé váltak. Egy tankok játékról beszélünk. Néha látom a reklámot a weben a szemem sarkából. "löjj löveggel"... Ha arty helyzet így marad és lesz másik játszható játék a WG több játékost veszít, mint amennyi pöcsverőt megtart. Legyen igazad, h korrektebbek lesznek.
Aha, de ha ennek a kiaknázása a játékmechanika rovására megy (mint a WoT-ban), akkor hosszútávon többet vesztenek rajta, mint amennyit nyernek. Úgy látszik ezt az Obsidian felismerte.
És ha ők is g*nyák lesznek? A fejlődésben lassított játékosnak több időt vesz igénybe egy ág. Esetleg többet is költ. Kapzsi faj az ember.
nem,en szarnak talalom es leirtam a velemenyem,most ezert miert kell nekemrontani,nehogymar 500 goldert kovesem,amugy jofej a Rudy!

Master91
de ezért a tökéletes mondatodért megnyitottad, sőt, időt is áldoztál rá

ha szarnak találod van lehetőséged neked jobb nyereményjátékot csinálni, rajta
Rudy jol eleresztette 500 gold lol,meg jo hogy ingyen lehet nyerni xd,annyiert nem nyitom meg a bongeszot
Az én szemem előtt is az echte WoT klón, echte WoT f@szságok nélkül képe lebeg. Ha a játékmechanika hibáit kijavítják, ki is egyezek a paradicsomokkal, mert azok ott is lesznek.
Átérzem a helyzeted. Visszakapcsoltam most a Támadás módot, de úgy látom még mindig nem érett meg a játékosok többsége erre a változatra sajnos, pedig nagyon jó lehetne.

Remélem lesz ingyenes klán alapítás benne, és remélem echte wot klón lesz az egész. Persze a wg baromságai ( szar mm, szar rng ) nélkül. Hogy ha a modern tankokkal akarok perpillanat játszani akkor könnyebb az átállás.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.18. 22:59:44

angelus1991ster.blogspot.hu

Még annál is jobban.
Mi az ? Mindenki ennyire várja az AW-t? Abrams, T-72 satöbbbííí.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pünkösdi NYEREMÉNYJÁTÉK! 😄

Most 500 goldot nyerhetsz ingyen! Nem kell mást tenned mint követsz tiwtchen és feliratkozol youtube csatornámra! Sorsolás 05.25 (hétfő) élő live stream adásban! Gyere és nyerd meg te az 500 goldot! 😉

Youtube
Twitch
Idejét sem tudom mikor volt utoljára élvezhető a T9-T10.

Nekem úgy tűnik a HESH a conq esetében kb semmit nem ér. Rengetegszer lövök páncélozatlan célpontokba 200 körüli sebzéseket, tegnap pedig egy obj263-al csatáztam, lőttem rá 3 goldot, maradt 16 Hp-je , nekem a gold elfogyott, töltöttem HESH-t és kb 10 méterről meglőttem az LFP-ét 0 sebzéssel...
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.05.18. 22:12:46
ennel dontobb erv, h most zsinorban tier9-10csatakat buktunk platoonba 15-2re, mert 10-20k match utan is 46%on vegetalnak..
ennyit arrol mennyivel jobba high tier.. hat semmivel..
AW Q&A:

Question: What is the current RNG factor when it comes to damage and penetration? Is it final?
Answer: We are currently running with a +/-10% randomization on shell Penetration and Damage for AP and HE shell types.

Mi ez, ha nem döntő érv...
Üdv!!!!
Olyan kérdésem lenne hogy mi az a új lehetőség "speciális küldetés" és aranyért meglehet venni?
Tono34
Semmi gond, megesik 😊 Kérdezz nyugodtan, erre való többek között a fórum 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Igen működik, ez elég low volt, de köszi.
Tono34
Esetleg próbáld fordítva. Az Amx M4 legényeit az FCM-ben ... FCM a prém tank.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mert az amx nem premtank.
forditva csinalod.
az fmcben nem kap az m4 legenysege.
Miért kap 25 % büntetést az FCM 50t legénysége az AMX M4-esben? Azért mert csak??
na igen. pontositok.
annak eri meg, akinek gold is kell.
Sose szoktam nézni a sebzéseket, pedig biztos érdekes lehet statisztikailag. Egyedül azt veszem észre, hogy pl. az IS-7 490-es átlagú lövései nagyon sokszor 500 fölöttiek szoktak lenni. A 390-es medeké meg sokkal ritkábban 400-asok.

Tökéletes kör nem igazán létezik, én is szoktam ilyeneket csinálni bőven... Ki nem? 😄 Azért az RNG elég troll volt, amikor a 328 HP-s Conqueror-ba 322-t adott. Kösz, hogy megosztottad, még1x grat hozzá.

Angelus: ha tier 6 létére ilyen teljesítményre, ennyi kreditet ad, akkor szerintem jó vétel volt. 😊 Kár, hogy nekem nem fér bele a költségvetésbe most.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Rudy-n gondolkozom még.
De ez a csomagos dolog még mindig lehúzás.

ugyanaz mint a sima, csak premumszorzoval.
a szokasossal ellentetben nem gyengebb a normalnal, ezert szerintem megeri.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.18. 19:46:29
Ezt a Cromwell B-t megérte megvenni?

Nesuten

Ez sem megy mindig ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ez elég gyenge ajánlat szerintem. Ebből az árból lehet venni most 7+3 nap prémiumot, de normál áron is 3 nap prémet és megmarad 300Ft. A prém ráadásul +50%-t ad. A napi egy nagy javító meg speciel a kutyát sem érdekli, van vagy 500 darab.

Esetleg nagyon speciális esetben érheti meg, ha kb 3 órát játszik valaki naponta és tudja, hogy ráér minden nap júniusig.

Az alap ötlet viszont jó, csak dolgozzanak még egy kicsit az ajánlaton, hogy értelme is legyen.