World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.27. 15:05:30
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A négyszerest t95-el csináltam meg, ezek szerintem is könnyebbek. Egy jó menet és megvan, csak pár kör kell hozzá. A kilövős, gyújtós, spotolj három lila, seggel támadó ferdit küldik meg hetek alatt jönnek össze leginkább.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Más:
Nekem ugyan nincsen halálcsillagom,de tegnap 1 pillanatra megízlelhettem milyen is lehet<#wow1>#wow1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Nekem a legnagyobb gondom az ilyen random RNG szarokkal van, pl. a gyújts ki xy-t 2x v 2db tankot 1 csatában (már megvolt többször is, de természetesen akkor az ölj meg 3 arty volt bekapcsolva), és fordítva, mikor 3 artyt kell megölnöm, akkor meg 1 db.-t se látok meddel....
Számomra az ilyen ölj meg 2 heavy-t vagy nyírj ki 3 td-t, vagy ölj meg 2 tierrel nagyobb heavy-t küldetések a szenvedősek, mert egyszerűen olyankor az Istenért se rak be olyan tankot amire szükségem lenne a küldetésre. Heavy-t kell megölni?! Nesze rohadj meg, tele az enemy meddel és light-al. Medet kell kinyírnom?! Tele az enemy heavy-vel meg TD-vel.
Tényleg ha valaki nagyon ráérne du. és van t6 artyja, esetleg grindelnie kell, vagy csak szimplán vmi mission-höz venné elő, esetleg fv-vel funolna, szívesen fogadnám platoon-ba, főleg úgy lenne jó ha hozná a haverját is artyval 😄 Csak a jelenléte számít, mert így nagyobb az esély h 3 artyt is bedob 😄 Mert tegnap már kínomban mindenféle random józsit összeszedtem hogy biztosan legyen arty a csatába, és tegnap pl. berakott 3 artys csatába is meddel...persze mikor a 3. artyt nyírtam volna ki a saját (nem platoontárs) gw panther kicsapott a picsába...pedig direkt megkértem h szeretném a 3 artyt magamévá tenni, de neki kellett a kill...az a szar 100 hp...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Küldetés: Ugrass rá egy ellenséges tankra
Feltétel: Legalább Tier 8-as tank
Replay, screenshot ---> [email protected]
A győztes nem kevesebb mint 500 goldot nyer!
Eredmény hirdetés 05.31 (vasárnap) live stream adásban! 😉
Stream csatorna

Utoljára szerkesztette: rudii, 2015.05.27. 13:16:53
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.27. 12:55:44
Saor Alba
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azt is tudod, mikor lősz kritikus, bár ez annyira nem fontos.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Megint egy elmaradhatatlan fantasztikus ficsor az egybitesnek, nyomkodja az R gombot meg kell jutalmazni milyen kis ugyes 😄
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.27. 11:44:32
Saor Alba
Ezek a csata közbeni medál féleségek viszont kivételesen nagyon hasznos új feature..
Azt nem értettem miért nem kaptam acélfalat, mikor bőven több lövedéket lőttek rám mint 11...
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.27. 11:22:02
Saor Alba
Battle: Swamp
Vehicles: Object 430 Version II
Experience received: 3 626 (x2 for the first victory each day)
Gold received: 10
Credits received: 62 683
Battle achievements: Patrol Duty, Invader, Mastery Badge: "I Class"
Maradt 54 hp 😊 2762 sebzés, 3179 spot, néha azt hittem light tankkal vagyok, bár szépen pattogott 😊
mondjuk ha evvel dobjak ki az im-et, akkro mindjart mas lett volna..
biztos tul komplikalt lehetett..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
hurráááááá....
|Származási hely: Degec|
Már csak azért is idegesítő, mert a fjords volt az egyetlen értelmes pályám tegnap a sandriver, prokhorovka meg hasonló pályák 2-3 nagy arty mellett qrvára nem lehet lövéseket pattogtatni <#circling>#circling>
Más, miután meguntam a bélát mondom tolok pár kört a t57nehézzel, mert az a tank mindig felvidít, annyira jó vele menni és feel da powa, menjünk hp-t pusztítani és frag-et gyűjteni. A városok urával, a T57 nehézzel másodikra összejött egy ász, némi 6,6k sebzés mellett és most volt először, hogy jól jött volna a bino, akkor a 121 nem ússza meg először, felspotolom és kiszedem hamarabb.
Az első csatám tegnap a T57nehézzel prokhorovka újra, mi más, két böszme 10-es artyval. Mostanában nem megyek a hegyre, mert azért, ami most is történt. Ha szemből nézzük felmentem balra, de a 3! scout b.szott spotolni a közepet és onnan tudtak lőni, aztán az egyik arty betalált - 2/3 hp, töltő, lánctalp, ágyú meg lőszerrekesz elment és a kis javítót a lánctalpra el kellett nyomnom (lehet, nagyot kéne vinnem, de sokba kerül), mert nem tudtam, hogy jön-e a másik arty áldása. Utána nem sokkal meg ammorack-et kaptam középről (gondolom a sérült lőszerrekesz is belejátszott), mert ugye senki nem spotolta az ellenfelet ott és szépen ívesen elszállt a tornyom, ami látványnak jó, de nagyon nem örültem neki. 1 sebző lövést tudtam leadni. Jó, hogy még egy kört mentem vele, mert mondom ilyen mocsok csatával csak ne érjen véget a nap és az lett az ász.
T57 ász
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.27. 10:31:00
egyébként már beenged 😊
Utoljára szerkesztette: kekksz, 2015.05.27. 10:09:14