World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez részben amiatt van, hogy a konkurenciánál ugye, csak modulok szétlövésével lehet kilőni egy tankot és a legények lesérülésének is komoly szerepe van és az a cél szerintem, hogy aki azt élvezi, hogy modulokat durrantgat el, az ne csak máshol élje ki magát. Másrészt valóban anyagi vonzata is van, amire célzol
Mondjuk pont most volt fogyóeszköz leárazás és úgy látom szépen fog fogyni. Nagyon gyanúsan durván sérülnek a modulok meg a legények, lehet, hogy csak nálam, de tartok tőle, hogy ez nagyobb hiba.
Látom megint kaptunk egy nagy halom bug halmazt. Inkább jönnének ritkábban ezek a frissítések, és hagynának minket nyugodtan játszani. A legtöbb patcnek úgy sincs semmi értelme.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Muszáj kéthetenként, minden patchben elcseszni valamit
Mindegy, letöröltem, most megpróbálom letölteni az egész játékot, hátha megjavul. Egyszerűen nem értem, hogy mi a baja.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mi f.sz történt, hogy minden csatában kilövik a vezetőjét az is3-nak? Basszus, ez durva lesz így.
patchaou
A winyóm nem bírja a HD-t, 50-60 fps de néha beáll teljesen :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nálam üres, és rendben van a grafika HD-n.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Az UpdatesData mappában található mappáknak üreseknek kell lennie?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hasonló gondja valakinek? Esetleg tipp a kiküszöbölésére? Komolyan nem értem, hogy miért tűntek el a HD textúrák...

Nekem most minden piros volt,még csak egy csatát mentem,de ez tök röhej,minden lövésre kapok egy csokor kitüntetést,engem komolyan zavart.Első lövésre kaptam vagy 4 vackot,ha nem többet ,lövök megint erre megint kitüntetések.Harmadik lövésnél már az agyamra ment.<#mf2>

Az átütésjelző csak nekem nem működik ? Amelyik mutatja, ha a célkereszt az ellenséges tankon pásztáz és piros, ha nem menne át, zöld, ha találat lenne a páncélján. Semmit sem állítottam ezen a célkeresztbeállításokon, azonban mindíg pirosat jelez és már teszt szereveren is. Viszont 9.7-ben sima szerveren minden oké volt. Ezt kivették a játékból vagy mi a helyzet? <#conf><#dumcsi><#sir>
Master91
ja oké
Antimat
Ja, amúgy lehet, hogy azért nem jelez neki a kutya, mert épp Szarik.
Ha-ha-ha.. <#buck>

cyka blyat

Térjünk erre a kérdésre vissza holnap 😉

Az nem árt <#crazya>. Érdekes dolgot láttam a Rudyval kapcsolatban, sebzés lista

Na vajon melyik tank vezeti a tier6 sebzés listáját? A rudy, őt követi a bromwell. Biztosan nem a k.baszott arany spam miatt, bár én a Rudy esetét nem értem, ok, hogy lőhető belőle arany, de minek? Ritkán van rá szükség.
Master91
Hogy tudok játszani a domination módba? 😄
Antimat
És amúgy van 6. érzék már a Rudy parancsnokán?

cyka blyat

Hali! Tudna segíteni nekem valaki? 9.8 ast letöltöttem de mind SD-ben mind HD-ben úgy akad minden, hogy még garázsba se tudok kattintani se semmi....Előző verzióval nem volt semmi baj.....Nem tudja valaki mitől lehet? Pls Help!
Érdekes dolgot látok, a másod accomon is csinálgatom az IM küldetéseket és több is volt, ahol csak a fő küldetést tudtam megcsinálni. Erre most azt sem mutatja, hogy "completed", hanem mintha neki sem álltam voltam, de ez nem lehet, ugyebár, hiszen a stugnál eleve nem is lehet tovább lépni, ha legalább nincs "completed" státuszban egy küldetés. Hm, akkor felmarhatom a jutalmat újra, ha megcsinálom? Kíváncsi leszek.

Erre gondolok, pl LT6, mintha neki se álltam volna még, de ez ugye nem lehetséges. Szándékos vajon vagy bug?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.27. 17:30:42
Bocs. Nem akartam több részletben leírni a véleményem, de most jutott csak eszembe. A mod nélküli zoom, teljesen elkalmatlan sniperezésre és pontos helyek megkeresésére a tankon.

Az új aslains mod megy valakinek? Hol tölthetném le? Köszi <#wink> Nem a versenyszférában használnám Lol
Nem tudom, hogy a garázs mód miért számított előnynek azzal szemben, akinek hagyományos garázsa van. Lehet hogy van amit még ezzel kapcsolatban nem tudok?
A versenyszférában <#nyes>
Tono34
"semmilyen mod használata sem lesz megengedett a versenyszférában"

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez most komoly ? semmi modot nem lehet mostmár használni ?
Valószínű, hogy úgy lesz mint teszten.

Az új játékmód a domination esetében, milyen szabály szerint lehet tankokat választani ? Úgy olvastam régebben, hogy prémium vagy küldetéseknél megszerzett tankkal lehet csupán belépni abba a játékmódba. Azaz legalább 3 ilyen tankodnak kell lennie és nem árt, ha azonos tierű.

A teszt szerveren ugye adott 3db X-es tankot, speciel erre a küldetésre használhatót gold nélkül. Akkor ez lesz most is ? Mindenki, a kezdő is kap X-es tankokat ? Jól értem, hogy holnaptól érhető el a domination?
joe662

Pares
Nekem úgy néz ki működik rendesen,minden fullon igy néz ki.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.27. 16:53:24

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

patchaou
Ezaz, hogy Én sem 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Érdekes, nekem a csatabetöltés lett lényegesen gyorsabb az SD-vel, mint eddig volt. Csata közben nem látok különbséget.

Na nekem jól elcseszte a játékot ez a "javítás". Előtte standard grafikán mindent maxra húzva játszottam, szép nagy felbontású textúrákkal, most meg akár hogy állítgatom a textúrák minőségét, minden marad alacsony felbontású. HD klienst letöltöttem, HD klienssel indítottam, beállításokon nem változtattam. Driverek frissek.

Ha meg próbálok improved grafikára átkapcsolni, akkor meg ez fogad:

Ja és persze a régi driverrel tudok teljes képernyős módban játszani, de a legfrissebbel villog az egész képernyő, és csak ablakos üzemmódban működik...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.27. 16:12:47

Nállam valami nagyon nem stimmel.A másik accounttal beenged a garázsba viszont ha csatába akarok menni akkor nem dob a töltöképernyön tovább viszont látom a célkeresztet és azt is hogy a tank ikonok mozognak .
A levélre mert márt küldtem de amikor nekem azt nem tudtam elfogadni
patchaou
oda kattintasz az arany színű cuccra a neved mellett

A random szakasz invet hogy tudom elfogadni?
patchaou
Nekem is most lett meg egy ilyen küldi random szakasszal 😊

Helló!

Zsír ez a dinmaikus szakasz rendszer.

Artyval van egy olyan küldetés, hogy az ellen HP pooljának a 30 %-át kell lesebezni, vagy egyedül, vagy bármilyen más járművel közösen.

M44, tier 8-as csata. Na mondom, ez nem lesz meg. Van két lila 50-100. Meghívom őket szakaszba, leírom, hogy mit szeretnék, hogy szakasz küldi kéne. Elfogadják. Sebeztek 2-en vagy 6000-et, és is odatettem vagy 2200-at (OP ez a rohadék M44, pláne arannyal (240 pen 700 damage) , így kiválóra lett meg a küldi, 4000 free xp, 2 nap prém, és egy célzó rendszer.

Néztem az IM missziókat, sokat könnyítettek rajta.
Nem, semmi mod nincs fenn, megpróbáltam másik accounttal felmenni és engedi.Nem értem mi baja lehet, de mióta kijött a 9.8 nekem csak bajom van vele...
modokat raktal fel?
joe662
Lehet<#eplus2>
De mégse,mert a 2.csata alatt se nyekkent meg,sztem engem átvertek és blökinek álcázott néma kacsát kaptam<#fejvakaras>
Vagy lehet nem tudja,hogy kell HD-ban ugatni<#zavart2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.27. 15:46:05

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Újraraktam a játékot mert frissités után nem akart menni, miután újraraktam ment viszont azóta kiléptem a játékból és mikor újra be akarok lépni akkor kiirja hogy garázs frissitése és nem akar tovább vinni onnan, jah és egy csík jelenik meg a széleken :
Ez jó.Végre egy jót nevettem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Szerintem teljesen más a HD,sokkal jobban néz ki,mint előtte.

Marfy
Túl nagyok az elvárásaid <#idiota>.

Tono34
Victory!
Battle: Westfield
Vehicles: 105 leFH18B2
Experience received: 1 601
Credits received: 36 273
Battle achievements: Naydin's Medal, Stark's Medal, Mastery Badge: "II Class"

Aljas jószág, lightot szinte futtában 😊 Az ő bajuk ha egyesével jönnek.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

patchaou
Lehet hogy volt egy hellcat a csatában és azt kergette <#vigyor2>

joe662
Eddig a modok miatt nem jelzett a Rudyba a kutya,de most modok nélkül is szarik jelezni<#wilting>
Megdöglött vagy mi??<#fejvakaras>

patchaou
De akkor ha SD-t töltöttem le, akkor most miért nem fut jobban?

Marfy
Ha jól tudom
HD = azzal ami eddig is volt
SD = butított grafika

Szóval jó nagy átb@szás ez a HD.

Letöltöttem a HD klienst. Elindítom a játékot, és minden textúra alacsony minőségű. A beállításokban semmi sem változott, az összes textúra magasra vagy maximumra van állítva, de hiába állítgatom, mindig marad az alacsony minőségű. Standard beállításon. Ha Improvedre kapcsolok, akkor meg csak egy nagy sötétséget látok a garázsban. Eddig tökéletesen ment standard beállításokon, textúrák kimaxolva, minden más csilivili effektus minimumon, most meg...