World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hasonló gondja valakinek? Esetleg tipp a kiküszöbölésére? Komolyan nem értem, hogy miért tűntek el a HD textúrák...
Ha-ha-ha.. <#buck>#buck>
cyka blyat
Na vajon melyik tank vezeti a tier6 sebzés listáját? A rudy, őt követi a bromwell. Biztosan nem a k.baszott arany spam miatt, bár én a Rudy esetét nem értem, ok, hogy lőhető belőle arany, de minek? Ritkán van rá szükség.
Erre gondolok, pl LT6, mintha neki se álltam volna még, de ez ugye nem lehetséges. Szándékos vajon vagy bug?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.27. 17:30:42
Az új aslains mod megy valakinek? Hol tölthetném le? Köszi <#wink>#wink> Nem a versenyszférában használnám Lol
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A teszt szerveren ugye adott 3db X-es tankot, speciel erre a küldetésre használhatót gold nélkül. Akkor ez lesz most is ? Mindenki, a kezdő is kap X-es tankokat ? Jól értem, hogy holnaptól érhető el a domination?
Pares
Nekem úgy néz ki működik rendesen,minden fullon igy néz ki.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.27. 16:53:24
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha meg próbálok improved grafikára átkapcsolni, akkor meg ez fogad:
Ja és persze a régi driverrel tudok teljes képernyős módban játszani, de a legfrissebbel villog az egész képernyő, és csak ablakos üzemmódban működik...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.27. 16:12:47
Zsír ez a dinmaikus szakasz rendszer.
Artyval van egy olyan küldetés, hogy az ellen HP pooljának a 30 %-át kell lesebezni, vagy egyedül, vagy bármilyen más járművel közösen.
M44, tier 8-as csata. Na mondom, ez nem lesz meg. Van két lila 50-100. Meghívom őket szakaszba, leírom, hogy mit szeretnék, hogy szakasz küldi kéne. Elfogadják. Sebeztek 2-en vagy 6000-et, és is odatettem vagy 2200-at (OP ez a rohadék M44, pláne arannyal (240 pen 700 damage) , így kiválóra lett meg a küldi, 4000 free xp, 2 nap prém, és egy célzó rendszer.
Néztem az IM missziókat, sokat könnyítettek rajta.
De mégse,mert a 2.csata alatt se nyekkent meg,sztem engem átvertek és blökinek álcázott néma kacsát kaptam<#fejvakaras>#fejvakaras>
Vagy lehet nem tudja,hogy kell HD-ban ugatni<#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.27. 15:46:05
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Battle: Westfield
Vehicles: 105 leFH18B2
Experience received: 1 601
Credits received: 36 273
Battle achievements: Naydin's Medal, Stark's Medal, Mastery Badge: "II Class"
Aljas jószág, lightot szinte futtában 😊 Az ő bajuk ha egyesével jönnek.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Megdöglött vagy mi??<#fejvakaras>#fejvakaras>
HD = azzal ami eddig is volt
SD = butított grafika
Szóval jó nagy átb@szás ez a HD.