World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De este letöröltem az egész játékot, majd újra telepítettem.
Kíváncsi vagyok délután hogy fog működni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.28. 00:35:37
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
game mod kéne nekem is
a stug, t28c-hez egy csomo megcsinalhato egyszeruen luch-al/leoparddal
esetleg amx12t, vagy elc
vagy chaffe-t36-bulldog vonal is jo.
a nagyon rejtozesre kihegyezettekhez egy fullcamos 59-16 tud jo lenni.
Nem is enged kiszállni, ha újraindítom a játékot, ugyanott kifagy, és addig nem enged semmit csinálni, amíg az adott csata le nem jár.
Ez valami új kedvesség a WG részéről?
Más csata módokban kifogástalanul megy. Nem értem.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

There is but one rule: Hunt or be hunted.
"Special Event: Domination
To celebrate the release of the patch, we will be organizing a special event in which everyone will be able to participate! "
we will be organizing a special event - will be! - angol elegtelen, leulhetsz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem hiszem hogy akkora durranás lesz.Ugyan olyan hype van mint a WT-nél volt,azután semmi nem történt 😊
A 3 saját fv304 végig nekem ugat, hogy menjek ki spotolni nekik és tényleg hiába írom, hogy üljenek a b.dös valogukon és várjanak, mert a 4 artyn kívül még ott van 2 td is, ha kicsit megritkítjuk őket, akkor lehet menni. Nem, az egyik fv megindul és mondjuk spotol is, szóval végül is jót tett, de kiszedik és elkezdi a szövegelést a chat-ben.
Komolyan én néha gondolkodom azon, hogy hagyom a p.csába a csatát, megindulok, szétlövetem magam, aztán b.ssza meg a kutyát, macskát, szomszédot, akit akar a rohadék nagypofájú arty. Ezek úgysem értenék meg, hogy eleve egy su100 elé kimenni baromság, de ott van 4 ! gyorstüzelő arty, szétszednek, amint nyílt terepre megyek. Nem szabad kimenni és kész, várni kell, hátha az ellenfél hibázik.
Így lett most is, győztünk, második legtöbb xp-t kaptam és még ezzel a szutyok ágyúval is a harmadik legtöbb sebzés, de a 3 fős szakasz tutira feljelentett, mondjuk én is őket, de a 3 nekem jobban fájhat.
Ja igen, és ilyenek osztják az észt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.27. 21:36:58
Nem szarik,jobb dolgot csinál ez annál<#banplz>#banplz>
Amúgy lehetséges hogy az előző verzióra feltelepített hangmod belekutyulhatott az audio mappába is,hiába uninstalláltam,valami megmaradhatott ott?
Mert csak simán frissítettem 9.8ra nem raktam újra az egészet.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ilyen jól "játszó" "MI"-ket soha nem láttam. Pedig BF 1942-ben és Total War sorozatokban is van erős MI.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.27. 21:22:07
angelus1991ster.blogspot.hu
Most is nagyban beharangozták a domination modot, erre hol van ?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
gondolom szabadsagon lehetteka hetekben 😛
A WG miért nem ad valamit a tesztelőknek, mondjuk lejátszott 200 csata után 100 aranyat, maximum 500-t? Jelentett és konfirmált hibák után valami picit komolyabbat, mert ugye a fizetett fejlesztők sz.r munkáját javítja ki ilyenkor az ember, hogy játszhasson azzal a játékkal, amiért fizet valamennyit (vagy nem, de sokan igen).
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
- Storm reacting on players complaining on 9.8 bugs: "Where were you all during 9.8 testing? How come all was okay back then?"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú