418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Amíg megáll a sör a hátán, addig úgyis mindegy, mit csinál Rita, nem?
  • yossarianHUN
    Érdekes, hogy ajnározzák SS-t, én a Hall of Shame-es kicsinyes hülyeségeitől a falra tudtam mászni. Mondjuk az tény, hogy Rita sokat rizsázik csacskaságokról, de hát istenem, a nők már csak ilyenek
  • joe662
    Sajna nem engedett be.
  • garaib
    Teljesen egyetértek András,én is ezért töröltem le az xvmet.
  • Rammsch31n
    yess, lehet olvasni, hogy szidják ritát... haha
  • Angelus1991ster
    http://ftr.wot-news.com/2016/02/04/almost-a-year/

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem még utánnam 2-3-szor belinkelik.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.04. 17:22:35
  • András77
    Ahol az xwm kezdődik, ott fejeződik be az élvezetes játék. Mondjuk nem sok érdekes és élvezetes csata van mostanában, az is igaz, de kár elrontani azt a keveset az xwm-el.

Már kb 1 éve nem használom és nem hiányzik. Esetleg artyval ha több hasonló célpont közül válaszhatok, akkor a magasabb wn8-as tankot szedném ki, de ezen kívül sok értelmét én nem láttam és semmiféle hátrány nem ér, mióta nem használom.

Javaslom neked is...

Az xwm-el járó hátrányok (oktalan félelem a magasabb wn8 játékostól, ellenfelek alulértékelése és szívás utána stb) nem is beszélve a néha görcsös játékról.

Nézd meg van pár nyomorult streamer, akik okádják az aranyat, csakhogy benne tudjanak maradni a wn8 sávukban és emiatt görcsös és sz.r, élvezhetetlen lesz a játékuk, nem csak nekik, de a nézőknek is.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 16:16:14
  • Sherman0070
    Köszi a tanácsokat de már rég óta játszom. :D (csakhát a WarThunder nevű játékban húzódtam meg egy pár hónapra) :D
    Am jó lenne valami olyan, hogy az xvm onnantól is mérhesse milyen vagy mióta először használtad.
    pl. Noobmeter napra pontosan tudja mikortól használtam először és van egy adat ami onnantól mutatja a wn8 átlagomat.
    szerk. csak hát kéne egy xvm mod is ami a noobmeter ezen adatai szerint adja meg a statod
    (mert pl. lehet hogy egy 800wn8-as játékost látok aki az utolsó 1000 meccsében +1600wn8-as ami hát kicsit félretájolhat)
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.04. 16:12:20
  • xotyi
    Wotlabs-on tudsz recentet nézni, xvm- össz csataszámot nézi,ez ilyen, az elején mindenki noob egy kicsit, javaslom ne a statisztikának játssz, persze figyelj oda , mert képes vagy rá meg ha jól veszem ki akkor motivál, de ne zavarjon és főleg ne mentegetőzz az első pár ezer csata miatt, de ha nagyon zavar még mindig ott a reroll lehetősége. :)
  • Sherman0070
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olyan xvm modot lehetséges lenne készíteni ami mondjuk az utolsó 8K csatát nézi?
    Mert ami óta kicsit is figyelek arra, hogy mit csinálok az óta eléggé magas a wn8-am de mivel nézi az első 4000 meccsemet is ezért nem azt a pontszámot adja meg amit ténylegesen kéne.

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.04. 16:01:40
  • HHpanther
    Nem nagyon olvastam végig ott az eszmefuttatást, max a feléig. Számomra ez a kipróbálom, hogy nektek ne kelljen annyira nem jön át.

Amit én használok:
    xvm,jimbo célkereszt, dmg panel és a napi stat. Van aki szerint ezek már csalások.

Tény, vékony a határ hogy mi az és mi nem az.

• András77
    Annyiban igazat adok neked, hogy rengeteg illegálisnak minősített mod van és sok látszólag ártatlannak tűnik, pl kamera trükközések, bohóc skin, fehér roncsok, az a mod, ami felrakja meg leszedi a távcsövet, álca hálót a garázsban, de már a sima autoaim is határeset és lehetne még sokáig folytatni.

Biztos előáll majd valaki, hogy ő semmilyen modot nem használ, arra azt mondom, hogy hurrá, de technikailag szerintem szinte mindenkinél találnánk valami illegálisat.

Mégis a warpack az már egy erős túlzás szerintem, ráadásul előfizetős csomag, basszus a titán fizet érte folyamatosan, hogy használja. Múltkor volt videó a másik g.ci modról, ami mutatja a teljes ellenséges csapat helyét, akkor is ha nincs spot alatt stb.

Szóval valahol azért meg kéne húzni a határt és a warpack például már egy g.ci csomag/mod, azért jogosnak érzem a ban-t, ilyen bohóc skin, fehér roncs, távcső automata felrakó meg a társai, de az autoaim is egyébként több problémát okoz, mint amennyit megold, meg azt mondom hogy nem ban érettek, maximum kapjon érte egy figyelmeztetést a játékos, hogy szedje le, aztán ennyi.

A feljelentés meg olyan dolog, ha valaki steamel vagy feltesz képet az illegál modjairól, akkor azt jelentsék fel, de az EU szerver nagyon passzívan áll hozzá a dologhoz.

Egyébként az baromság, hogy a feljelentések száma miatt bannolták és nem a warpack miatt, mert csak az ingame feljelentésnél van számolás tudtommal. Ilyenkor, ha nyitnak ticket-et, megnézik a tartalmát, látták, hogy warpack és kiosztottak rá egy enyhe 1 hét pihenőt.

hhpanther: én nem védekezek egyáltalán, inkább szomorú vagyok, hogy láthatóan fölösleges volt a tapasztalataimat megosztani, mert kb nulla információ rögzült belőle az agyadban, de ha ilyen magabiztos vagy, dobj fel egy képernyőképet a használt modjaidról és nézzük csak meg, hogy van-e közte bármilyen illegális Ha aslain-t használsz, akkor a telepítő listáról mutasd csak, hogy miket jelöltél ki
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 13:20:30
  • HHpanther
    Nem kell rögtön személyeskedni és támadni....Még azt hiszem védekezel. Béke van! :)
  • Angelus1991ster
    Ha a rendszer vagy a TrollGaming bannolta volna oké megérdemelte egy hét játékban és egy-két hét chat ban utánna.
    De az ilyen önkéntes nyomoronc káderek menjenek a bús büdös francba.

Módokról meg annyit. Egy nyavajás sebzés és pattintás számlálót nem tudnak megírni a játékba?
    Minimapon a tankok nevei és a töltésidő kijelzéséhez is évek kellettek.
  • András77
    Nem erről van szó, ha azért aimbot próba miatt felnyomott akkor bárki is, jogos volt, de nem is használtam sokáig és bant nem kaptam, nem érdekel ez a része. Meg azért nyilván egy warpackhoz hasonlítani egy aimbotot erős tudatlanságot mutat, ami nem baj persze, de azt jelenti, hogy nem érted a működésüket és akkor meg nem kell feltétlen mindent kommentelni.

Kezdve azon, hogy a warpack előfizetős csomag és nem egy mod, hanem inkább egy mod gyűjtemény, de nem is részletezem, mert látom, hogy megértetted akkoriban a lényeget és az aimbot működését (szarkazmus).

barret: warpack-al szerintem nem, de nem ismerem a warpack felhasználói feltételeit ennyire pontosan
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 12:43:27
  • barret
    Másik accounttal nem tud játszani?
  • HHpanther
    "Ennek a nemtudomki faxa játékosnak a feljelentése teljesen jogos dolog, nem árulkodás, hanem aki tisztességesen játszik, nem használ illegális modot"

Annó írtad hogy te is használtad. Persze csak kipróbálás céljából..Akkor ugyanezt írtam, hogy csúnya dolog ilyesmit használni...:)
  • András77
    Mi a problémád vele? Megérdemelte vastagon és nagyon enyhe büntetést kapott, még az fv4202-t is kigrindelheti. Legalább 1 hónap járt volna neki, nagyon alsó hangon.

Egy hétig valamivel tisztább a játék enélkül a titán nélkül. Eggyel kevesebb warpackos, aimbotos stb játékos nélkül. Inkább örülnöd kéne.

Szerinted megijed a ban miatt? Maximum nem streamel többet, mert gondolom most arra gondol, hogy nem az a hiba, hogy warpack-ot használt, hanem hogy streamel-t. Aha, persze.
  • Forolto
    s örüljön,hogy csak 1 hetet kapott,bár szerintem ezt is csak a sok feljelentésért kapta nem a modok használatáért.
  • Angelus1991ster
    Legyen nagyon boldog az a lelki nyomorult aki feljelentette. Csak "gratulálni" tudok hozzá.

Renton: Az ilyenek eononként egyszer csinálhatók meg. XD
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.04. 12:30:44
  • R3nton
    azoknál igen. obj260nál pedig megalol a 8k TD-vel és 4k TK-be meddel.
  • András77
    Sajnos a spotolás, mint olyan kiszorulóban van. A pályákat teljesen szétb.szták spot szempontból, redshire, sandriver assault nagyon jó spotos pályák voltak, de mondhatnám siegfried line-t is encounter módban, most már csak középen maradt 2 nyamvadt bokor, ahonnan esetleg, nagyon speciális körülmények között lehet spotolni.

Malinovkát meg prokhorovkát nagyon ritkán adja, van hogy napokig nem látom ezeket a pályákat könnyű tankkal. Maus-al persze hogy beadja, 3 dög arty társaságában.

Ami két napja volt, hogy beadta malinovkát, minden jól is nézett ki, amíg a top med, a leopard1 be nem ült a spot bokorba, mert ő akart spotolni, szerintem elnézte a tankot, azt hitte a tier5 könnyű tankkal van, hasonló név miatt.

Mondjuk a 4-5k még meg lehet úgy, hogy lesebzed a nagy részét. Bulldoggal már jártam 4k felett, amx-el is, a többivel meg 3-4k között, ahhoz már nem kell sokat spotolni vagy láncot leszedni.

A másod accomon most csak spic van, ezzel is csináltam már 3,6k sebzést, csak akkor nulla spot volt mellette.

Az biztos, hogy nagyon nehezek az lt-15 küldetések, mert teljesen ki vagy szolgáltatva a pályának, a csapatnak.

A kv220-ért volt egy nagyon kemény küldetéssor, nem is sokan csinálták meg. Naponta kellett 10 vagy 15k-t spotolni, de akkoriban egy malinovka és prokhorovka 6-7k-t jelentett simán, a csúcsom pont 10k feletti spot volt egyszer, pedig akkor is volt 2-3 könnyű tank a csapatban, de akkoriban még jobban helyezkedtek a játékosok és meg tudták lőni a mozgó ellenfelet aimbot nélkül is.

Ja és az vajon miért van, hogy akkoriban minden nap többször is megkaptam malinovkát meg prokhorovkát, most meg napokig nem, ha light tankkal megye? Ez azért nagyon érdekes.
    Amikor összeállították a küldetéseket, akkor megnézték a régi adatokat és látták, hogy milyen szép nagyokat lehet spotolni. Az, hogy közben szétb.szták a legtöbb spotos pályát, nem számít és nem gondolják újra a küldetést emiatt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 12:15:59
  • TOMSILENT
    Kapott.

• Lichtmaschin
    Mostanában ez van, lemming vonat mindenhol.... Nekem is minap az volt hogy 12 tank többsége heavy elindult egy oldalon, egy páran mentünk a másik oldalra védeni és szembe találkoztunk az ellen lemming vonatával. Persze mint a sz@r úgy meghaltunk és elkezdtek foglalni. Addig a mi lemming vonatunk épphogy elért az ellen foglaló körébe és szépen beparkoltak, majd az ellenség szépen visszafordult és szarrá lőtték őket.
    0-15....
  • Angelus1991ster
    AZ miért van, hogy az LT-15 nehezebb mint a többi 15. küldetés? HT-15-ök és TD-15-ök a legkönnyebbek Stug IV és T28 HTC-nél.
  • András77
    Mindig tanulok valami újat, most már majdnem behúztam az LT-15-t a 4e összesítettet, 70 sebzéssel maradtam le. Utána megkaptam prokhorovkát, 2 napja láttam utoljára. Sajnos encounter módban, ez is benne van, de ilyent még nem láttam, hogy mind a 14 tank és utána én is, szóval mind a 15 tank átmegy a sineken és letáborozik a hegy oldalában meg elszórva a mezőn, a folyó mögött dombon, páran a síneken, páran foglaltak.

Mondtam nekik, ebből qrva nagy gáz lesz, körbevesz minket az ellenség, de mintha a falnak beszéltem volna. 4,5 perc csata 3:15 a vége.

Ez új, ilyent még nem láttam, hogy mind a 15 tank átmegy a síneken és a térkép bal oldali teljesen üresen marad.
  • Angelus1991ster
    "Angelus: like a boss és most még ákciós is, a hülyének is megéri..."
    Vicces-vicces :) Inkább "Hate a boss" csomag kéne. Pszichóknak: "Kill the Boss".
  • András77
    Nem saját, nem éltem ott, de több ismerősöm igen, ők mondták. Volt akit azért felnyomtak mert magyar rendszámú autóval mászkált, de az eljárás teljesen rutin, gyors és profi volt, pár kérdés, űrlap aztán csókolom, viszlát.

Nekem olyan találkozásaim voltak a némettel, hogy kiba nehéz volt parkolni, ezért ahogy pesten szoktam a forgalommal szemben bevágtam (már jött a megüresedett helyre a kocsi, nem lett volna idő forgolódni) és úgy parkoltam. Maga a parkolás szabályos volt, tehát nem lógott ki, de a sávval szemben parkoltam és megbaxtak. Befizettem a postán a 15 EUR-t és csókolom. Sőt, sőt, a parkoló őr ott volt nem messze és valamit szólt is németül, gondolom figyelmeztetett, de nem nagyon bírom a németet, angollal jobban elvagyok. Siettem és ezért bevállaltam a dolgot.

Nálunk meg ugye "elfelejtette" régebben kirakni az ellenőr a csomagot, pontosabban nem elfelejtette, hanem a szél lefújta és ezért nem is tudtam, hogy megbaxtak és ugye a türelmi idő után kamat, meg az ügyvédnek is járt a sarc, aki a fenyegető -sablon- levelet megfogalmazta stb.

Olyan meg mikor fordul itt elő, hogy a parkoló őr szól valamiért, hogy az nem szabályos? Haha, megvárja, hogy elmenjél, aztán megbax. Jó esetben a szél nem fújja le a csomagocskát a kocsidról és tudsz róla, rosszabb esetben így jártál...

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 10:46:57
  • joe662
    Ez a Nèmet pèlda,sajàt tapasztalat?
    Vagy csak a szokàsos.....
  • András77
    Ez a magyarok baja, mert itt a feljelentés egyenlő a mocskos sunyi beárulással.

Németországban simán felnyom a szomszédod, ha új autót veszel, hogy nézzék meg miből vetted. Az is igaz, hogy amennyire én hallottam, ott normális és rutin procedúra az ilyen ellenőrzés, nem kínvallatás szerű, mint nálunk. A lényeg viszont az, hogy nem azért nyom fel a szomszédod, mert irigy (na jó, lehet, hogy kicsit irigy is, de nem ez a lényeg), hanem mert azt mondja, hogy ő fizeti rendesen az adót, nézzék meg, hogy a szomszédja is rendesen fizetett jövedelemből vette-e például a kocsit. Szeretne erről meggyőződni.

Ennek a nemtudomki faxa játékosnak a feljelentése teljesen jogos dolog, nem árulkodás, hanem aki tisztességesen játszik, nem használ illegális modot, az szeretné, hogy ilyen értelemben a játék tiszta maradjon, amennyire csak lehet, ráadásul ez egy bizonyítható, egyértelmű eset, aminek a szankcionálása talán visszafogna pár hasonlóan gondolkodó titánt.

A hatóságok igénybe vétele normális helyeken nem egyenlő a sunyi aljas árulkodással.

A legszívesebben én is felnyomnám az összes mestert, amikor szó szerint küzdenem kell a számláért, mert nem hajlandó adni, de el sem vállalja a munkát számlásan, mert vannak neki "rendes" kuncsaftjai is, akik nem ilyen kötekedőek (értsd nem erőlködnek a számla miatt). Ok, nem nyomom fel őket, mert én sem vagyok felnyomós alkat, de tudom, hogy azt kéne tennem.

Angelus: like a boss és most még ákciós is, a hülyének is megéri...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 10:28:29
  • Tono34
    Hidd el, rengetegen vesznek, mert nem tudnak, nem akarnak vagy csak idejük nincsen rá.
  • Angelus1991ster
    Melyik állat az aki veszi a kreditet? XD Alsó szintű prémium vagy kifejleszthető tankot kell venni oszt kész. Majd egy Churchill III/KV-1/O-I ontja a kreditet.

Venni kreditet csak úgy:D Nap poénja.
  • Angelus1991ster
    Mintha millió kreditek és aranyok buknának ezen. Jelentsék csak bátran, legyen nyugodt a besúgós kis szíve.

Kádári rendszer még mindig tart. Csak mehetsz nyugodtan bárhová, nem nagyon baszogat a hatalom.
  • Tono34
    T8-10 fenntartásához a játékosok nagy részének venni kell kreditet... = haszon a WG-nek.
  • Forolto
    No nemazé de mondjuk azért jelentik,mert csalás?Aláírtad az EULA-t nem?Ez olyan wotos törvény.Csalni nem szabad,namost ha modjuk kirabolnak akkor még tapsolni fogsz és segiteni pakolni,hogyhát ilyet is lehet és nem a kádári rendszerben élünk kit érdekel?
  • Angelus1991ster
    Nagyszerűen elcseszték azzal, hogy t8-9-10-es tank mehet csak oda. Ehhez csak gratulálni tudok a TrollGaming-nak. Többi tier nem letézeik, csak a legyen " júnagyj szintűű tankóóód a garázzsbannn!"
  • Angelus1991ster
    Mi a faszom ez? Csata "hevében" csak idegesítene ez a sok szar. Törölhetnénk is a harckocsik jó részét , csak a proli "ieszháróm" maradna. Vagy Én pici pónim és hello kitty tankok lehetnének, úgyse a tankokról szól ezeknek az "unicumoknak" a játék. Akkor érthető lenne ez a sok ideoda nyúló poligon pálcika meg LSD trip színek.

Másik mi ez a nyomorult kádári feljelentősdi? Komolyan mint a ha valami szánalmas és nyamvadt divat lenne, hogy ezt a szerencsétlent feljelenteni az aktuális nagyfőnöknél, ez esetben a TrollGaming-nál.
    Ez a besúgósdi tényleg szerves része az emberiségnek? Boszorkányperek, II. világháború és mindenkori diktatúrák ideje alatt.

Aki feljelenti annak ki van kövezve az út az MSZMP központi épületébe. Tessék önfeledten feljelenteni és besúgni.

Amúgy csalásnak számítanak ezek a módok?:
    xvm, gambitEr panel, zoom, Skorpion célzómód, Battle assistant mód( már ha arra az undormányos fajtával kell mennem, köszi IM, köszi) és Argo hangmód.
  • András77
    Az más, mert ott a WG megsértődött, hiszen milyen okosan kitalálták, hogy csak nehezen lehessen hozzájutni a t22-höz és majd milyen jó lesz, sokat fognak vele a júzerek jáccani. Aztán a mocskos riggerek kigrindelték maguknak pikk pakk, a játékosok meg baxtak játszani az új módban.

Nem kevés erőforrás volt kifejleszteni és én például már 1 hónapja be sem léptem a domination-be.

A steel hunt-al meg akkor megyek újra ha valahol olvasok róla többet, mert egyszer berakott egyedül és a két rigger g.ci szakasz ugyanabból a klánból körbevett, nem is foglalkoztak mással, csak velem, amint megjelentem 10-20 másodpercen belül szétlőttek. Gondolkodtam a dezertáláson, de kredit szempontból már inkább végig vittem, úgyis kilőtték már egyszer mindegyik tankomat.
  • Pales27
    De a t22 riggelést azonnal szankcionálták, pedig az nem "csalás".
  • András77
    Semmit nem fog kapni, EU lesz.rja az ilyent. Volt egy srác, aki direkt csinálta egy erre a célra létrehozott accon, hogy provokálta az EU support-ot warpack-al, még a user neve is valami olyasmi volt. A végén ő unta meg, mert semmi nem történt.