418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    "Dunát lehet rekeszteni a sikeres multis játékokkal"
    Szeretném látni a listát ezekről.
  • Angelus1991ster
    Legjobb példa erre : rivaseloy.

Bocsi, hogy mindig őt hozom fel, de nála rosszabb játékost randomban még nem láttam.
  • yossarianHUN
    És te megnézted? Mutass már egy "az agyhalottak ennyi és ennyi százaléka vesz prémet" statisztikát.

Az, hogy te azt hiszed, hogy a játékosok 80%-a ilyen, az azért van, mert ezek keltik fel a figyelmedet, meg mert a fórumra is ezeket linkelik be a lelkes katasztrófaturisták. Mint mondtam, a normális ember nem játszik olyannal, amiben szopatják. A 21. században járunk, Dunát lehet rekeszteni a sikeres multis játékokkal. Majd kérdezz meg egy marketingmenedzsert, hogy mi a véleménye a "b*sszunk ki az ügyféllel, ettől majd biztos többet fizet" üzleti modellről. Furcsán fog nézni rád, azt garantálom.
  • Gyuszopapa
    Te megnézted már hogy az agyhalottak hány százaléka vesz prémet?Csodálkoznál.De ha valaki hagyja magát 10-20-30-40-50-ezer csatán keresztűl szopatni magát ilyen 150-500 wn8-asok azt csak sajnálni tudom de veszik a prémet és prémtankokat.
    Láttam már nem egy retardot 30-40 ezer csatával és 60 DB prémtankkal a accountján full prémfiók használattal..
  • yossarianHUN
    Ez sajnos már csak rosszabb lesz. Minden sikeres MMO halála előbb-utóbb a sikeressége lesz. A sikerességgel egyenes arányban hígul a játékosállomány minősége.
  • yossarianHUN
    Neked valami súlyos paranoiád van. De ráadásul mint lentebb leírom, ez a "ha szopatnak többet fizetek" valami borzalmasan megalapozatlan logika. Egyébként meg azt áruld már el, hogy ha te hogy vennéd észre a botok elleni intézkedéseket? Kevesebb a hülye a csatákban? Lerántom a leplet a nagy titokról, azok simán hülyék, nem botok. Egy átlag bot még jobban is játszik, mint sok totál degenerált emberi játékos.
  • Lichtmaschin
    Egész végig 0 dmg-et csináltak majd mikor elmennék segiteni ezek vihoraszva kilonek engem.... Mind a 10 reporot elnyomtam rájuk de semmit nem fog érni.... Inkabb hagyom egy darabig ezt a foshalmazt....
  • yossarianHUN
    Te ezt komolyan elhiszed? Azt mondod, hogy a WG-nek direkt jó, hogy ha szopatja a játékosait, mert akkor azok mérgükben prémet kezdenek venni. Már ne haragudj, de szerintem ez nevetséges. Ez igaz lehet a játékfüggő 5%-ra, a de 10-ből 9 és fél ember ha szopatja egy játék, inkább keres másikat. Ez olyan, mintha egy autógyártó direkt szarra csinálná meg az alsó-középkategóriás autóit, arra alapozva, hogy ha azok folyamatosan lerohadnak, az emberek majd jól felhergelik magukat, és elkezdik venni a tízmilliós csúcsmodelleket. Valószínű.
  • Gyuszopapa
    Rátennéd az életed arra hogy nincs belenyúlás?Biztos nem.Miért nincs skill alapú MM,mert az nem lenne gazdaságos a WG-nek hogy ha nem lennének hatalmas bukták és ez csak egyetlen tényező.Nem véletlen nem vesszük észre a botok eltávolítására irányuló intézkedéseiket.Miért tennék nekik az csak jó ha van egypár bot az egyik csapatban.Ez nem konteó ez csak józanésszel való gondolkodás miként lehet rávenni a playereket prémvásárlásra úgy mint ahogy a goldlőszert is elérhetővé tették IGC-ért.
  • Gyuszopapa
    Amugy meg csak ennyit a játékosállományról:
  • yossarianHUN
  • Gyuszopapa
    Megteheti,meg kiderülhet,nem,100% biztos hogy a WG nem nyúlkál a játékba,nem.Káoszt teremt és a káosz az jó mert hiába játszol jó ha szopatnak,keményen veszted a kreditet és az egyenesen átvisz a prémfiók használathoz mert az annyival több kreditet ad hogy még vesztes csatákban is jól jössz ki.
    Ennyi.
    Freeben játszom és 10 tierben sajnos nagyon fáj a vesztés,hiába sebzem ki a saját életerőm és nem lövök goldot akkor is -20000-27000-es körök jönnek egymás után.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.02.08. 17:48:46
  • Lokker
    és ha azok a WG saját AI tankjai amiket azért raknak be hogy befolyásolják a csatákat? (konteó alarm)
  • Gyuszopapa
    Igaza van tele botokkal és nyomorék retardokkal a játék és nem gyomlálja ki őket a WG pedig azt igérték hogy a botok ki lesznek rugva.
  • Angelus1991ster
    http://wotreplays.com/site/2468298#sand_river-lichtmaschin-m44
  • Plata
    Nem jó,utálom a Snickers-t,Mars függő vagyok.
  • yossarianHUN
  • Lichtmaschin
    Most mondjátok meg ezek a retardált utolsó rongybatekert faszfejek minek játszanak és még csak egy kibaszott bann-t sem kapnak...faszomat az egészbe bele....jó játékot mindenkinek ezekkel a........
    http://wotreplays.com/site/2468298#sand_river-lichtmaschin-m44
    nem tudom belinkelni mert a fos böngészőm is ki van akadva....
  • joe662
    Pedóztam egy jót
    De hol lehet ezzel az ász határ
  • Plata
    Nah egy vacak csatában meg lett az Lt-15.

• AlucardHuN
    Előfordul:D
  • lacibacsi
    Mea culpa! Aláhúzás nélkül néztem a nevet! Így már egészen másként fest a hozzászólásod... Kérek engedélyt lelépni!
  • András77
    Jajj, ez az he lövés nagyon betalált. Azt hiszem, hogy fájt a wt-nek

• Plata
    Mentem egy jó kört,3 kör tellett mára,2 win.

• András77
    Ha azt hiszik, hogy érdekel, rosszul hiszik Nyilván ők elpucoltak volna onnan és marha büszkék utána az okosságra, meg a wn8 is milyen jól csillog, csak a med horda meg legázolja a csapatát, mondjuk az ok okozatot összefüggést úgysem értik. Én sem játszom önzetlenül egyébként, de vannak helyzetek, amikor ez a feladat, feltartatni az ellenséget, foglalni értelmes módon (takarásban, nem mozogva stb stb), visszamenni resetelni, még akkor is ha a wn8 sérül közben, mert közben nem lövöm az ellent.

Egyébként az említett T57 milyen kedvesen hagyta lemészárolni a csapattársát a másik T57-t, ott már eldobtam az egyem, hogy mekkora barom ez, nem mintha nem lett volna egyértelmű addig is. Nem az önzetlenség miatt, hanem mert a két t57 valószínűleg lehozta volna csatát, ennyit kell csak végig gondolni.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.08. 14:07:25
  • Plata
    Én úgy gondolom hogy egy nagy hibát követtél el,kár volt berakni replay-t.
    Mert úgyis lesz valaki aki szerint rosszul játszol.
  • András77
    Ha így gondolod, akkor legyen így... Ezen nem fogunk összeveszni.
  • Pales27
    te is legalább annyi hibát csináltál, mint a t57, én ennyit látok
  • András77
    Na látod pontosan itt kezdődik a gondolkodás. Az esztelen menekülése helyett át kell gondolni az alternatívákat. A másik oldalunk jól állt, szerettem volna nekik időt adni és nem hagyni, hogy a medek rájuk zúduljanak hátulról. Emellett meg bíztam az artyban meg a bázis kemperekben, mondjuk ez a része nem jött be, mert pár bátortalan lövést leadtak, mint segítség talán még azt sem.

A lehetséges győzelem felé ez volt a megoldás és be is jött volna, ha a full hp-s t57 kicsit jobban odarakja magát, mert ahogy számítottam, nem rohantak le minket a medek, hanem megálltak, mert féltek az obj268-tól, artytól, tőlem, mittudomén mitől. Az egyetlen zavaró tényező mellettem a t49 volt, még arra is figyeljek, hogy nehogy őt tarkón lőjem, meg ha nincs ott, akkor jobban el tudtam volna rejteni a tankot, de hát evvan, abból kell főzni, ami van.

Nyilván ha arra gondolsz, ez nem wn8 és kredit barát megoldás, de xwm-t már nagyon régóta nem használok, a kreditet meg bevállaltam most, bízva a győzelemben.

A t57 nagyon sok baromságot csinált, ha nem látod meg ezeket, akkor az téged is minősít. Gyakorlatilag úgy kell ezt nézni, hogy tehetett volna 5-6 féle dolgot és minden esetben nyerünk, neki sikerült kiválasztani a valamennyire értelmes (most olyan lehetőséggel ne számoljunk, hogy arra vár, hogy leugrat a szikláról az amx, bár előfordulhat) lehetőségek közül az egyetlent, amivel döntetetlenre hozta ki.

Én biztosra veszem, hogy vett acount. Egy 19k csatás játékos lehet hülye természetesen, de még közöttük is ritka az ennyire fogalmatlan.

viper07: ebben egyetértek, a gépi autó célzás nem használható hatékonyan, mert lepattanóra viszi a lövést, az egyetlen előnye, ha sikerül rátenni az ellenre, akkor a ki-be helyzetben hamarabb le lehet adni a lövést és ha rád mered 5-6 ágyúcső, akkor minden tizedmásodperc számít. Pl. ha az a cél, hogy visszatartsd őket, amilyen sokáig csak lehet.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.08. 12:57:16
  • AlucardHuN
    Papalaci: hát nem éppen 3 csata hanem 13472. Tény nem vagyok egy unicum, de azért nem ma kezdtem.

http://worldoftanks.eu/en/community/accounts/500502629-Alucard_HuN/ (még mindig bugos az SG nálam szóval nem tudtam URL-be rakni)
  • viper07
    Látom erőteljesen használod az Auto Aim modot. Én leszoktam róla, szar, sokkal több vele a nyűg, mint amit használ szvsz. A tank közepét fogja be, szikla mögött is, néha nem is azt a a tankot amit én akarok, ha leseik a spot, elmegy a csába a célkereszt. A csata meg jó nagy szar volt ... . Tegnap nálam az E50 az Amx 13-90-ről 2x pattant, ami viszont engem beforgatott állapotomban is stabilan átlőtt AP-vel. Az is jó nagy szar volt, meg a többi 20 meccs is. Amióta nem használok XVM-t , elmarad a csata előtti véleményezés, 15-20 ms -el jobb a pingem, kb 10 fps+, illetve nincsenek microlaggok, és nem várok senkitől semmit. Zoom mod, max 12-es zoommal, stat mod, damage panel, locastan minimap, ezeket használom, jobb lett a játék.
    Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.02.08. 12:24:46
  • Pales27
    5-6 med ellen kb semmit, de volt elég időd eljönni onnan, te vártad be őket és 3-4 olyan lövésed volt amit nem tudtam hova tenni. A t57 meg mit tehetett volna? az amx-et nem tudta kilőni, az meg mindig resetelt. A végén én se értettem miért állt meg, de ezen kívül semmilyen nagy baromságot nem csinált.
  • András77
    Persze, persze, majd mutasd meg egyszer, hogy te mit alakítasz 5-6 top med ellen

Igazából ezen nincs mit magyarázni, a med horda ellen a legtöbben 10-15 másodperc alatt meghalnának, pedig az idő egy fontos tényező a csatában. Ha a medek hamarabb zúdulnak rá a bázisra, akkor sima vereség, így "csak" egy retardált T57 kihozta döntetlenre az amx1390 ellen.
  • Plata
    Hú de genyó vagy.
  • Pales27
    az e 50-es csávó se volt sokkal jobb
  • András77
    Lejárt a szerk idő, de hogy lássatok csodát, megtaláltam ezt a kiváló csatát. Ha igazi trollos retard barmot akartok látni, íme prezentálom nektek a T57-t: a vadászmester/jaegermeister akcióban
  • yossarianHUN
    Na miért? Olvasd el a legutóbbi trollkodásait. Többször szóltam neki az elmúlt hetekben, de csak azért is folytatta, naponta felbukkant, provokált, hisztizett, anyázott. Mindezt azért, mert rá lett szólva, hogy ugyan ne már kizárólag a dühkitörései megörökítésére használja a fórumot ahogy azt teszi évek (!) óta. Szerintem több volt, mint indokolt, és még türelmes is voltam vele.
  • András77
    Tegnap volt "szerencsém" egy kellemes 15 perces csatához a koreai pályán. E50-el voltam. Azzal kezdtünk, hogy a csapatunkat lemészárolták a hegyen a térkép bal oldalán, mert ugye nyilván nem lehetett arra számítani, hogy arra jön az ellen top orosz med hordája, 5 tank. Beszorultam középen a hegyhez, de nagyon sokáig tartottam magam, mert nem mertek lerohanni (5 med + 1 t34 is odaérkezett), végül egy t62a megkerülte a hegyet és akkor már nem volt menekülés. Mindez 3-4 percig is tartott, a bázisunkon ott kempelt egy t57h és egy cseh tier10 és végignézte a műsort, de segíteni nem segítettek, csak az arty néha odapörkölt nekik.

Mindegy is, nem álltunk rosszul, mert ugyan sok volt az agyhalott, de 4 táras tankot kaptunk szemben a med hordával (3 t57 + a cseh). Megtettem, amit tudtam, lelassítottam az ellen med hordáját szerintem elég sokáig, egy núbber ott döglött volna meg 20-30 másodperc alatt, mert nem használta volna a fedezéket.

Ezután némi csetepaté, az említett bázis kempelős t57 elindult végül nagy nehezen full hp-n volt, még hagyta, hogy az ellenség megölje a csapattársát és így a következő felállás maradt: ellen amx1390, nekünk a full hp t57 és egy arty.

Elkezdtem olvasgatni a neten, mert még akartam menni az E50-el, hagytam hadd menjen a játék a háttérben, már elkönyveltem a győzelmet, de azért a biztonság kedvéért még odapittyegtettem a térképen az ellen bázisához vagy 20x (nincs chat, kikapcsolva) és felgyúlt a lámpa a núbber agyában és odament foglalni, na ekkor kezdetem olvasgatni, csataidő 7,5 perc.

Eltelt sok perc, visszalépek, nézem, a f.szom ez a csata még tart, a t57 már nem foglal, hanem az amx-et hajkurássza, de full hp-n van, tehát nem sebezte, maximum egyet resetelt az amx. Az amx közben elment a bázisunkhoz, megölte az arty, ez meg teljesen máshol kereste, ha akkor elkezd foglalni az amx, akkor megnyerik, de nem tudta hol van a t57, ezért menekült és a t57 kergette. Megint pittyegtem neki, hogy foglaljon, még éppen elég idő volt arra, hogy visszaérjen. Megint felgyúlt a fény az agyában, elkezdett foglalni, de kiállt a barom a nyílt terepre és chat nélkül nem tudtam elmagyarázni neki, hogy húzzon már fedezékbe. Az amx resetelt, de fel is villant, erre a t57 nem lerohanja, hanem megfontoltan előre gurul, áll, előre gurul áll (talán bino-ja volt) és letelt az idő.

Ez egy 19e csatás vadbarom volt, tier10-ben, az egyetlen dolga az volt, hogy elveszítse a biztos győzelmet a csapatnak, 600 sebzéssel zárt és egy döntetlent "csikart" ki az amx-el szemben. Szerintem megvásárolt acc, szóval innentől kezdem utálni azokat is, akik ilyen barmoknak eladják, hogy aztán tier10-ben tudjon játszani a retardált.

Ez volt az egyetlen hosszú csatám a hétvégén, minden más csata 4-5 perc, az ennél hosszabb csatákban már valami rendkívüli dolog történt, de nem sok ilyen volt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.08. 10:35:24
  • Gyuszopapa
    Sajnos ha akarjuk ha nem be kell ismerni a mérnök úrnak kicsit azért igaza van.Jó nem ebben a formában kellett volna előadnia de ez van.
    Ez a hétvége is ismét bebízonyította hogy rengeteg harcképtelen vagy inkább legyünk durvák életképtelen játszik ezzel a játékkal.
    Botok tömkelege,30-40 ezer csatás félnótások,stb.
    Nincs kétségem azzal kapcsolatban sem hogy 50%-a a minimappot be sem kapcsolja illetve az hogy weakspot az nem is létezik számukra.
    Ez egy csapatjáték de csaták jó részében mennek mindefelé mint a mérgezett egerek.Komolyan egy állat is megtanulja ha valahol megverik oda nem megy többet de ezek,30000 csatával a háta mögött odamegy arra a helyre ahová a TD-k be vannak campingezve igaz van ott már 3-4 társa kilőve de nem baj odamegy a következő áldozatnak.Miért kell mindeáron lerohanni az ellenfelet,pont ez a lényeg hogy olyan helyzetbe kell hozni a ellenfelet hogy neki legyen kedvezőtlen ne nekem.Azt az elvet vallom és már többször be is bizonyult a helyessége,hogy "ha a hegy nem megy Mohamedhez,Mohamed megy a hegyhez".Ha kell az ellenfélnek a győzelem eljön a zászlóért de én nem fogok kevés életerővel becapingezett ellenfél elé állni inkább legyen döntetlen.
  • haflac
    Ha nem vagy rászorulva arra a pénzre amit gondolsz érte,akkor NE add el.Én a régi sajátomat eladtam tavaly a munkatársamnak.Közöltem vele,hogy visszavásárolnám.Igen ám,csak ő kicsit átalakította az accot.A nem prémium tank pótolható,de amikor olyan tankokat adnak el amik pótolhatatlanok....