World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
fossal harcoltam volna egy T30 ellen, neki látszott a kupolája, nekem a ház takarta a békaszemet, csak a kisebbik kis kupola látszott
3X lőttem mellé full becélozva, ő viszont 3X eltalálta azt a kis lófaszt a fos tetején
hol itt az igazság?
|Származási hely: Degec|
"An increased Signal Range value, in turn, may allow the vehicle to detect enemies at greater distances during game play, making the player more competitive against opponents and resulting in an enhanced gameplay experience for that player."
Pont ezen filóztam pár napja, hogy totál fölösleges az is3-ra már a középső rádiót is kifejleszteni, mert egyszerűen eddig egyetlen csatámban sem volt szükség jobbra, mint az alap. Jó, mondjuk az is3 nem is spotter tank, úgyhogy l.szarom, de pl egy light tankon ezek szerint érdemes a rádió hatótávolságát is erősíteni, amúgy sincs sok értelmes képessége a rádiósnak.
Elég érdekesek ezek a dolgok és egészen biztosan a jéghegy csúcsa csak. Én biztos vagyok abban is, hogy az RNG is megpiszkálják a csatán belül, de ez csak megérzés, addig esetleg, amíg ez is ki nem jön szabadalomban, mint a noob protection része, azaz hogyan juttasuk minél több sikerélményhez a gyenge játékosokat olyan módon, hogy elkerüljük a p2w látszatát, azaz ne riasszunk el tömegeket a játéktól.
Aztán jöttek a WG fun boyok és leugattak mindenkit, meg összeesküvés elméleteknek hívták ezeket.
Pechjükre, mert most a WG kiadta szabadalomban is, köszönjük AW, mert feltételezem a szándék az volt, hogy a konkurrencia ne csinálhasson hasonlót. Persze az alap kérdés, hogy kell-e ez, de ha úgy közelítem meg, hogy a vérpista fizetési szándéka erősebb, ha nyer is néha csatát, akkor könnyebb megérteni, hogy miért van rá szükség.
Az meg, hogy az ember sorozatban, sz.p? Hol érdekli őket?
Ja am kösz a cuccot 😉 Sajnos még nem volt időm megnézni/beleépíteni a configomba. Patch óta nem igazán volt kedvem ehhez a mod témához, főleg mert az egyik alapmodom (loca féle dmg panel) még nincs frissítve, legalábbis az egyes verzió, amit én használok. Ma kezdtem csak el a "tortúrát", de máris akadt egy gondom. A foglalási csík túl fent van (feljebb, mint eddig) és így a Teamhppools teljesen letakarja. Szal, most vhogy lejjebb kell raknom, csak még nem tudom ezt melyik .xc fájlban tudom állítani.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.06.03. 21:41:09
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De t8-ban is iylen idiótákat kapok magam mellé.
A toamto löwe nem érti hogy szedték ki full hpró, a képről lemaradt hogy utána beírja hogy idiot premium.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Timeo Danaos et dona ferentes."
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.06.03. 18:09:16
Ha már arty, egy kis móka két képben. Megcélzom az fcm-t és mit talál el a lövés? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
A kis elc rossz helyen volt rossz időben
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.03. 17:46:36
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Artyval ugyanez, előbb artyval lőttem egyet, a játék crashelt és kivágott az asztalra, mira visszaértema csatába fél csapatunk elhullott..
A válogatott hülyéket mindig én kapom.
CDC-vel végre 10-ből max 2szer betesz tier 8-ba csapatunk 99%-a full vörös, túl oldalon meg zöldikék vannak és legyél boldog.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Csapat helyezésesre a Párduc artyt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.03. 16:17:04
A T28C küldik közül az arty-val lett meg az első 5 tokenem.
A light küldikkel viszont nem boldogulok. A többiből 2-2 hiányzik.
Úgyhogy most kifejezetten örülök, hogy van arty-m.
És nem félek használni. <#vigyor1>#vigyor1>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
a kukielőbőrrángató, takonycsorgató, görbehátú, szódásüvegtalpszemüveges kis szoponcokon kívül senkinek nem jó, hogy artik vannak a játékban
Tudom,kapcsoljam ki a bill világítást<#mf2>#mf2>,de hozzászoktam hogy az a HP-jelzöm<#ravasz1>#ravasz1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
MM beosztásuk is igen durva. Light/könnyű/ felderítő harckocsik MM-je 3 szintel nagyobbak közé tesz. Artyknál meg érthetetlenül csak 2-vel nagyobbak közé. Tier 3-tó Tier 7-esig lévő artyknak az csataszintjét növelni kellene.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.03. 15:30:47

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.03. 15:01:29
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
a) a modokat
b) a játékot
c) a Windows-t
d) a Mátrixot
Így megfelel?