World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan már alig van fedezék,mire kigrindeltem a Borsig-ot addigra sokszor vakargatom a fejem hova is álljak.Olyan hepehupás minden pálya hogy ami távot belátnék azon belül fel is spottolnak.
Először televerték OP light tankkal a játékot most meg a fedezéket veszik el.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Miért kell minden patchben írtani a növényzetet nem értem.
Kéne egy wot greenpeace edition.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
lehetetlen helyekről lepattanó lövések, többször egymás után, csak, hogy a low HP-s noob seggét megmentse a játék
menjenek el a qrvaanyjukba de télleg
és ha az ember rinyál, akkor persze kapja, hogy ilyen az RNG!
csak ott lóg ki a lóláb, hogy az RNG engem MINDIG szopat, és csak nagyonnagyonnagyon ritkán dönt a javamra
|Származási hely: Degec|
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
már a legújabb jacktor pack configját használom, a legújabb XVM-el és még mindig semmi
kész vagyok teljesen, hogy lapoznom kell, ha meg akarom nézni mennyit sebeztem <#zavart1>#zavart1>
v4.4.5 (02-06-2015):
- updated XVM to v6.1.2
- updated Piciu's Warthunder Sounds (guns and engines)
- fixed bug caused by Wargaming's minipatch 0.9.8.1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aki nem ezt használja, az mozgasson át mindent a 0.9.8 mappából a 0.9.8.1 mappába, majd frissítse az XVM-et (így menni fog elvileg minden).
https://wotinfo.hu
Viszont td-vel és lassú heavy-kel, dobálja a 3-4 artykat 😄
Amúgy nekem nem jön be, állandóan falkák rontanak rám, ha én megyek falkában, akkor meg senki nem foglalkozik a zászlóval.
Valahogy ezt át kéne gondolniuk, mert ez a garázs csata oda fog vezetni, hogy mennek előre, mint a megvadult állatok, semmivel nem törődve. Minek is? Ha kilövik őket, jön az új tank. Egy gyerek direkt kilövette magát, sőt ajánlotta a többieknek is, mert szerinte hamarabb megvan, mint visszamenni és javítani. Így viszont a javítás helyek fölöslegesek, inkább kilöveti magát a játékos.
Ész nélküli hentelés megy, emiatt nagyjából az 5. csata után lett elegem belőle. Semmi jutalom nincs hozzá rendelve, ha ezzel b.szom el az időt, úgyhogy részemről ennyi. Legalább egy legénységi xp-t odab.szhattak volna, de a WG újabban kezd nagyon fukarkodni az ilyesmivel.
A problémákat még el lehet fogadni, mert teszt üzem, de nem tudom elképzelni, hogy ebből mit lehet kihozni. Eszetlen hentelés lesz ezekben a csatákban, felnagyítva a normál csaták legunalmasabb és frusztráló csatáit, amikor az egyik csapat ledózerolja a másikat. Itt annyi a különbség, hogy nem lehet ledózerolni senkit, pontosabban lehet, de pár másodperc múlva visszajön egy másik tankkal és szinte folyamatos kaotikus hentelés folyik. Talán ha kicsit tapasztaltabb lesz a nép, meglátjuk pár nap múlva, de tartok tőle, hogy ez a stílus marad meg, hentelés, hentelés...
Mérgemben tegnap ki is kapcsoltam a picsába az assault-t.
Amúgy az utolsó sorodban leírt dolog miatt nem fognak soha változtatni ezen a hülye körforgáson, mindig kell 1 ügyeletes op ág, hogy azt húzza a jó nép. Ebben van a legnagyobb pénz, meg ugye a csendben gold spam felé való terelésben.
Bár néha meg nem értem őket, mert ha pl. bedobnának 1-2 tankot (pl. az új m48a2/t54e2 v mit), nem (csak) cw reward lenne, hanem t10 szpesöl mondjuk, és mondjuk 18k goldért lehetne venni darabját, és mondjuk lenne 1 10k db limit (a cw-n megszerezhetően felül), hogy azért még az is rámozduljon aki amúgy lehet nem venné meg. Tuti szakítanának vele, illetve annyi mindent lehetne még adni pénzért, ha annyira szakítani akarnának, cserébe viszont akkor normálisan rendbe raknák a gold peneket, normálisan balanszolnák a tankokat, class-okat, tiereket, mapokat.
Ui. azért nem balanszolják a dolgokat, mert akkor nem tudnának mit csinálni, vagy legalábbis nem tudnának mit kamuzni "munka" címszó alatt. (bár van elég bug amit javíthatnának, kedvencem a ghost shells, amit még mindig nem tudtak megoldani....vicc hogy a saját fejlesztésű játékukban nem tudják megérteni miért történik ez, és nem is tudják megoldani...nevetséges)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.06.02. 11:52:08
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Úgy látom, még nem írta senki, de a modokat nem kell újratelepíteni, hanem a pathx.x fileokban átírni a könyvtár címét. Aslain csinált egy letölthető verziót, csak be kell másolni a wot könyvtárba, felülírni, ami ott van.
http://www.mediafire.com/download/s44hasgn7dkfkmf/WG_NINJA_UPDATE_0.9.8.1_FIX_by_Aslain.zip
Ez nem fog nekem bejönni, úgy látom. A legénység is lassan fejlődik, bár még csak vesztes csatám volt, de semmi bónuszt nem adott, úgyhogy az sem motiváció. A győztesre ad valamit legalább a legénységi xp-re? Agyhalottakkal meg persze ugyanolyan nehéz nyerni, mint normál csatában, lövöldöznek ezek mindent, ami mozog, de a zászló nem érdekli őket.
Arra jó lesz, hogy egyik tank sincs még meg és kipróbálom, hogy milyenek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.02. 10:51:24
Van egy problémám:
Elindul a csata betöltö képernyő, szépen mutatja, ahogy a többiek csatlakoznak a játékhoz, de alul a csík csak alig vánszorog. Ezután nagy nehezen bedob a csatába, ami akár már egy perce is megy, de volt olyan, hogy már kettő perc telt el a csatából mire bekerültem, ráadásul már nem is éltem ekkor. Csak nálam van ez, vagy valami újdonság a 9.8-ban? Igazából szombat óta van ilyen gondom, előtte sem a 9.8 sem a 9.7 nem csinált ilyet. Most meg 10 csatából nyolcat hátrányban kezdek...
Ötletek?
Aslain mod pack van fent, de semmi olyan nincs benne, ami korábban nem volt...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
a dominancia mód hőse lettem, mert nyert a csapatunk!
épp csak egy centit sem mozdultam semerre, mert mindig kihajított, mikor be akartam lépni 😊
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.02. 10:07:29
Mert azzal van most problémájuk WG-éknek.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.02. 09:48:27
Nem enged belépni:
Hiba a csatlakozásban.
Indok: deszinkronizáció a "járművekhez" tartozó komponenseknél (1001).
Valamelyik mod kavar be.
cyka blyat
A t43-nak is jobb szívvel kezdenék neki ha fellehetne tenni egy 100 mm-est (mint régen) bár akkor lehet pöppet "Op" lenne.
Egyébként az egyik legjobb vétel a wotban a t34-1.
nem, egyszerűen csak a res mods mappán belül a 9.8-as mappa tartalmát mozgasd át a 9.8.1-be. Nekem megy. Remélem segíthettem 😊
Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2015.06.02. 08:59:30
Azért van olyan magyar klán, aki részt tervez venni az eseményen?