World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

minden kis sutyerák célzás nélküli kapáslövésekkel lövöldöz szét, meglátnak, azonnal lőnek és 90%-ban találnak és sebeznek
az én kapáslövéseim 10%-ban találnak, akkor ez most hogy picsába van?
|Származási hely: Degec|

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Lassan célzó, pontatlan ágyú, gyenge pennel, és gun depression nélkül. Messziről vagy nem talál, vagy 0-t lő, mozgásból megint nem talál el semmit, ha meg az ember megáll vele célozni közelharcban, garantáltan bekap 1-2 lövést, mire beszűkül.
Lehet másnak jobban sikerült ráéreznie, de nálam messze a leggyengébb t8 med.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.06.04. 11:37:11
Lehet, hogy csak én vagyok a peches, de olyan csapatokat (saját és ellen is) fogtam ki, hogy sokszorosan alulmúlták a sima random csaták színvonalát is.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
'T-34-2' successfully sold. Received credits: 1 240 000
Hát ennek is eljött a napja... Tankot ennyire még nem utáltam ebben a játékban, mint ezt a borzadályt. És most végre megszabadultam tőle ÖRÖKRE <#fogmosas>#fogmosas>
wot nick: PsychoTrooper
Valamelyik kérdezz, felelekben volt szó róla.
wot nick: PsychoTrooper
cyka blyat
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Szóval szerencsére nincs olyan nagy gondom még, nincs egészségkárosító hatással rám, csak nem szeretem az ilyen MM és RNG függő küldiket, akár a gyújtogatós, akár az ölj meg xy mennyiségű, tierű, típusú tankot/kat.
Semeddig nem tart nekik olyan algoritmusokat kitalálni, amelyek a játék tulajdonosainak az érdekeit szolgálja úgy, hogy a felhasználók többségét ez még ne riassza el véglegesen a játéktól.
Például egyéni küldetések. Elég vonzó a jutalom és a kihívás ahhoz, hogy sokan töltsenek vele sok időt.
Viszont a tulajok érdeke, mindenféle anyagi, meg presztízs szempontok szerint az, hogy minél több játékórát tudjanak felmutatni, mert akkor jön a pénz, akkor lesz "rangja" a játéknak.
Ezért simán belefér az, hogy egy egy küldetés elkezdésekor futtatnak veled esélytelen köröket, eleve úgy összerakva az MM-et, pályákat, hogy fizikailag se tudd teljesíteni a kijelölt küldetést. Tudják hogy nem adod fel, és így hónapokra oda vagy szögezve a játék elé.
Ha ezt el tudod fogadni, akkor OK. Ha nem, akkor frusztráció, idegeskedés, dühöngés, és egyéb egészségre ártalmas dolgok. :-)
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.06.04. 10:42:23
már csak a lt15, meg a ht15 van hátra na ezekkel majd szenvedek főleg az lt15-el ahhoz olyan pálya is kell. mondjuk ha jól olvasom, akkor már nem csak a spotolt sebzés számít hanem az is amit én sebzek.
lőttek már ki engem az artik mikor rájuk rontottam LT-vel úgy is, hogy nem is felém nézett, rám fordította a csövet zéró célzás és bumm annyi, közben persze nem álltam meg
lőttek már ki úgyis, hogy előtte keresztben elszáguldottam, úgyis hogy cikáztam, mint az őrült, szóval azért történnek csodák, ha a manipulált RNG isten úgy akarja
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.04. 10:24:45
Az mellett meg nem tudok elmenni, hogy bent van a rohadt "ölj meg 3 artyt" küldetés meddel, és egyszerűen artykat se látok vele, ha 2 artyt viszek magammal (már ha van rá esély, mert nem akar senki se 2 t6-s artyval jönni h cromwell-nek helpeljen) akkor is nagyrészt 2 artyt dob be, nem 3-t v többet.
Bezzeg mikor t95-el "száguldozok", akkor meg legalább 3 nagy batár dög, de inkább 4 tetves arty van az ellenfélnél....
Ugyan ez van akkor mikor +1 tier-es heavy-t kell kilőnöm heavy-vel, nos olyankor elkezd saját tierbe rakni, illetve ha fel is dob magasabb tierbe (vagy platoonal megoldom ezt a problémát), akkor meg baszik az ellenséghez heavy-t rakni. És ha a csillagok együttállása is segít, akkor mindig van valami ami közbejön és kibaszik velem...
Számomra annyi véletlen ez, hogy nem tudom elhinni. Viszont azzal próbálom nyugtatni magam, hogy bakker, miért akarna drága Szása pont szerény pici jelentéktelen személyemmel kibaszni? Van még rajtam kívül kismillió másik játékos. De olyankor meg beugrik az, hogy ez azért nem csak nálam probléma. Néha megfájdul a fejem a sok "mi van ha" és egyéb véletlenektől, na meg az ezeket követő agyalástól. (hiába néha azt a mosogatólét is meg kell kavarni)
Saor Alba
Egy olyan algoritmus, ami mindenki számára megnehezíti az IM teljesítését qrva bonyolult, mert több játékost is érinthet egy csatában. Legalábbis én erre nem látok egyszerű modellt, de lehet, hogy már eleve vannak paraméterek az MM-ben, amik általánosak, de olyan értelemben lehetnek egyediek, hogy minden játékosnak más a paraméter beállítása amit automatikusan piszkál az algoritmus a játékos teljesítménye alapján és esetleg ott lehet olyan hogy +-x %, ha éppen ezt az IM-t választod ki, máskülönben ehhez az IM szívatáshoz egy komplett új modult kellene.
Szóval nem lehetetlen megírni egy ilyen algoritmust, de szerintem túl sok erőforrást lekötött volna, hacsak mondom, nincs már eleve egy hasonló paraméter lista az MM-ben, ami általános elvű, de egyénileg mindeninek folyamatosan piszkálja és finomhangolja a rendszer, hogy tudjon nyerni a vérpista is és ne nyerje túl senki magát.
Egy dolog biztos, hogy személy szerint senkivel nem foglalkoznak külön, de ahogy a szabadalom is rávilágított, működnek rejtett algoritmusok, amik mindenféle finomhangolást és egyéni beállításokat elvégeznek, de ez csak a játék alapján történik és automatikusan, szóval nem egy konkrét accot fognak kiválasztani és azt sz.vatni, hanem ezek a mechanizmusok okozhatják, de mindenkinél ezt okozzák, aki hasonlóan játszik.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.04. 09:37:37
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De ha már itt tartunk, amik zavarnak a játékban:
1. fogalmatlan "fun to play" játékosok
2. balanszírozatlan pályák és azok állandó átépítése
3. balanszírozatlan csapatok
4. néha fura MM (tier7 scout + tier10= városi térkép, nálam mindig)
5. tank osztályok balanszolásának körforgása
6. nem akarják, hogy kész legyen. Úgy, hogy "nesztek" itt van 15 pálya ami már nem változik és itt van 150 tank ami nem változik, ha HD akkor sem, egyszerűen unom azt a kitesszük - betesszük - kikerül - cseréljük - dumát, legyen már valami elsőre kész és JÓ ÉS VÉGLEGES.
Az különben a legnagyobb baj hogy itt lényegében nincs rangrendszer mint a legtöbb online multiplayer játékban.
Pl. Battlefield sorozat ott láttam hogy valakinek magas rangja van akkor próbáltam vele mozogni a pályán és segíteni őt mert volt tapasztalata.
Azután mikor már én is elértem egy szintet,nem győztem választani hogy melyik szakaszba lépjek mert már a nevemre és rangomra ugrottak.
Tudták miért mit teszek.
Itt semmi ilyen nincs a felhasználók többsége nem használ xvm-et és nem igazán tudják hogy ami teljesítményt nyújtanak az egyenlő a béka segge alatti szarral.Ha nem is a xvm alapján de az játékon belüli szám alapján csinálhatna a WG valami rangrendszer szerűt.
Csak szerintem azért nincs ilyen mert sokan akik fizetnek a játékért rendszeresen frusztrálódnának hogy lényegében ők agyhalott szintjén mozognak amúgy így meg élnek egy lila ködben ami eltakarja ezt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amikor teljesíthető lett volna, akkor balfasz csapat, én rontottam el v a csata adott fázisában máshol jobban elkelt a segítség.
Kihagytam, hogy mikor meg összejöhetett volna, valami zseni mindig késztetést érzett, hogy mégiscsak sebezzen valamit a csatában...
Jelenleg az elsődleges van teljesítve, de mivel 9-es medeket húzok maradt ez a küldi hátha..... ,de jelenleg ugyanez zajlik még egyszer.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hát nem tegnapi kép😄 Pont a minap röhögtem rajta a WoT nickneves gyűjteményem kapcsán.
ráadásul a T30 ágyúja se a pontosságáról híres
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
( szargaming így hálálja meg a múltkori Churchill III átutalásos vásárlást)
De még van ehhez hasonló összeállítás, más csatában jó ha egy-kettő td van..
Valaki tud erre a szaros küldetésre valami taktikát? Hogyan csináltátok meg ezt az idegörlő küldetést?
De komolyan milyen buziság ez? Artyknak kelllett volna ilyen szopató szart kiirni. Nem médiumoknak. Lett volna típustól független sebzés , mint a többbinél.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.04. 00:30:02
angelus1991ster.blogspot.hu
most, hogy ez az MM manipuláció kiderült, egyértelmű, hogy amit játék közben rendszeresen szopatásnak érez az ember, az az is
a 2X v. többször egymás után LT tankok oldaláról pattanás, a full HP-ról lövésenként lerámolt tankról az utolsó kegyelemlövés lepattanása akár többször is, hogy nehogy kinyiffanjon, a spot rendszer furcsaságai mind mind a játék csalásai amit rá lehet fogni az RNG-re, UFO-kra akármire
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.04. 00:13:40
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Another possible algorithm is to increase the battle level by one (within the permissible range) for a vehicle each time a player wins a battle with that vehicle, and decrease the battle level by one (within the permissible range) each time a player loses a battle with that vehicle"
Nem egyszer az fordul elo hogy cumizok egy csatat amiben top tier vagyok (ami tobbnyire duplazo oda rakas xp), kovetkezo meccsen benyom 2 tierrel nagyobbak koze, persze gyorsan nyerjuk, az ellenfelek tobbnyire agyhalottak, jo kis duplazo lesz belole..
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.06.03. 23:42:10
Saor Alba
angelus1991ster.blogspot.hu