World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Normálisan felvetettem egy problémát, jelezve hogy lehet én tudok valamit rosszul, vagy bekavar egy mod. Gondoltam egy fórumon kapok segítséget.
- Andrá77 spori megpróbált segíteni, de félreértette a felvetés lényegét, nekem a nx100k credit "nem megjelenése" a problémám, szerinte a küldetést már megcsináltam korábban, stb.
- Jött a "rocket sience" maszlag. Valószínűleg a WG-t csalónak feltételező mondatomra megint bedurciztatok.
- Te simán csúsztatsz és terelsz, tipikus, megszoktam.
Várom a tényekre - erre a konkrét néhány postra vonatkozó - véleményedet.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.06.05. 00:10:44
@András77, köszi én valami modra gondolok, de most már jobban figyelek.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.06.04. 23:52:16
Igen, a WG kib*szott veled. Csak veled. Direkt kicsesztek veled, nem adták oda az IM rewardot. Egyiket se. Mert szemetek. Rohadt szemét állatok, és téged direkt kipécéztek maguknak. Tűzre velük. Patkányok.
Remélem ezzel megelégszel, és nem folytatod a normális fórumozók hergelését. A kollegákat meg megkérem, hogy ne próbálkozzanak a lehetetlennel, és mindenki érdekében engedjék el. Senkinek sem sikerült még.
Próbáld meg és írjál egy levelet a supportnak, hogy nyomozzák ki jobb ötletem nincs...
A modok okozhatnak olyan hibát, hogy nincs kiírás, rossz a kiírás stb. Ilyen biztosan volt korábban, akkor az xwm miatt.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam egyébként, a stugos küldetéseknél, amiket sorban kötelező csinálni, különben nem lehet tovább lépni. Az LT-6 még úgy néz ki, mintha el sem kezdtem volna, de az lt7 meg a 8 már completed. Ez a 9.8 IM küldetések frissítésének a varázsa volt, de nagyon nem érdekel, a stugos küldetések könnyűek, maximum újra megcsinálom.
Ne viccelj... pont a credit farm miatt csinálom és figyelem a bevételt. Még annyit, hogy akár igazad is lehetne de tegnap egy SPG küldinél volt ugyanez, illetve a HOAX-ban már láttak ilyet.
Tegnap még nem akartam rákérdezni, most megtettem. Én kérek elnézést... lol.
Ilyenkor, ha nem csinálod meg a másodlagos küldetést, akkor nem kapsz semmilyen üzenetet.
Ha másik küldetést választasz ki, akkor meg látod a státuszt, hogy completed (korábban teljesítve).
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.04. 23:29:28
Megcsináltam a T28C MT-2-t 11 sebzéssel (9 kell) a két kill nem lett meg. A küldetés sikeréről nem kaptam visszaigazolást, a100k credit nem jött.
A küldi maradt "elindítva" státuszban. Elindítottam egy másikat, az MT-12 kizöldült és teljesített lett (nem kitüntetéssel).
Remélem így már tudjátok a problémát értelmezni.
Rakok képet is, remélem valaki van olyan is aki nem csak magas lóról tud beugatni, hanem elmondja mi a hiba (a játékban/modban vagy nálam).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Ha nincs meg a másodlagos újból nekifuthatsz hogy meglegyen az is.
3. a WG nem gonosz és csal a rewardok osztogatásánál, nem okoz szergejnek törést az életében az a rongyos X ezer credit amit megkapsz a javított másodlagosért.
Namost rakd össze a fenti 3 állítást és találd ki a választ. Nem rocket science, de komolyan.
Több mod is bekavarhat, de az csak a kiírásba, a szerver fogja neked adni a cuccokat és te lennél az első ember az univerzumban tudtommal, aki nem kapta meg, gyakorlatilag lehetetlen.
Az lehetséges, hogy valamelyik mod, leginkább a régi xwm bekavar, de csak a kiírásba.
Két esetben megyek vissza javítani, ha már megvan az 5 token, de még kell több a másik ágakról a jutalom tankhoz, akkor az adott ágon javítok addig.
Ha olyan küldetés van kiválasztva, ami totálisan reménytelen az adott tankkal, akkor kiválasztok egy régebbit, amit lehet javítani és javítom inkább azt.
Egy példa, a ht-15 12e-s, ha a t150-el megyek, akkor reménytelen bekapcsolni, soha nem fogja elérni, úgyhogy inkább régi ht küldetéseket javítok, akár másik jutalom tankhoz tartozót is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.04. 22:54:36
Valaki másnál ez előfordul?
A garázshelyet sajnálom 3 xp-n múlt, hogy a top3-ba kerüljek <#falbav>#falbav>, de éreztem, hogy meg kell várjam, amikor az a44 feltolja az orrát.
Az A44-t "forrón" ajánlom, az elejét meglőve ég, mint a zsír, kétszer is felgyújtottam. Másodszorra már nem akartam hibázni és arannyal, de először arany nélkül is felgyújtottam, bár gondolkodtam aranyon, mert nagyon szépen mutatta az orrát, de már be volt töltve a normál lőszer.
Tudtam, hogy jön egy TD a seggemben, de meg kellett várjam, amíg az A44 megmutatja magát, hogy gyújtsak még egyet és a su kilőtt utána. A csapatom természetesen ezután megtáltosodott és így nem fértem be a top3-ba, hogy miért nem bírnak halomra pusztulni ilyenkor, ahogy a rendes noobok szoktak <#crazya>#crazya>
Még egy igazán sz.patós med küldetés van hátra, a pascucci medálos, a többitől nem tartok különösebben. Az MM még megtréfálhat, de a Rudy nagyon jó IM célokra, visszavettem a cromwell-t is, meglesz szerintem, csak a pascucci-t csináljam meg előbb valahogy.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
angelus1991ster.blogspot.hu
Mt14,4 kill a szakasznak,Bromwellel aprítok éppen van is 1 killem,mikor a saját kv 85ünk teleibe Q..r -300valamennyi<#falbav>#falbav>
A másik Bromwellnek,van 2 killje,na mondom kipróbálom ezt a szakaszos bulit,Nekem itt már sok babér úgyse terem,ráklikkeltem+írtam,hogy kéne az IM-hez.
Vannak még rendes emberek<#worship>#worship>
Úgyhogy ezentúl lehet én is elfogadom mások invitálását,kivéve a piroskákat<#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem, hála WG-nek.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.06.04. 21:02:56
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Angelus: embere válogatja.
Szóval az lemaradt, hogy alig volt 4k sebzésem és 2.7k spotom, és erre adott 1164 xp-t (ami amúgy is kevés én azt gondoltam, hogy olyan 1300 xp körül kellhet az M-hez).
Persze nem gond, csak furcsa, asszem Leo1-ez, AMX 50B-hez is sokkal több kellett nominálisan.
cyka blyat
Mostani Stug IV-eset E-100-al lövés nélkül is meglehet csinálni.
De gondolom te is látod, hogy az SPG-sek az MT küldetésekhez képest mennyivel könnyebbek. Pont ott kellett volna a különböző típusú járművek sebzése dolog.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.04. 17:26:27
Ez a forum inkább már csak arra a kislányos mangás tankos rajzfilmre emlékeztet.. igaz, ők még akkor se sírtak ennyire, amikor a stugjukkal szembe jött a maus...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.04. 17:14:59
meg az lt15 csak ahhoz pálya/csapattársak kellenek. nekem már a t28 lenne meg ezekkel.
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.06.04. 17:08:45
Sutgos 15.ös küldi még mindig nincs meg.
Is7,Maus,E100. Más tank kb nem is illik oda. Ja de , 9es VK vagy az E-75 esetleg.
5-6 tank, a tier 5+++ részen. Fasza.
Ennek a küldetésnek valahol MT-2-12 között kellett volna lennie. Így megírva:
sebezz 1,5 ezret td-kbe - éd túl és nyerj
( nem ám, az lett volna MT-10-ben , hogy legyen 4-5k összsebzésed: pattintás+spot+okozott sebzés + éld túl)
Szánalmasgaming.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.04. 16:59:53
A többiek nem örültek neki mert suicid voltam,de ki nem sz..ja le<#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.06.04. 16:51:15
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
sokszor futok bele helyzetekbe, amiket elbénázok, utólag visszagondolva az ilyenekre szidni szoktam magam, hogy hogy lehettem olyan béna, mint amilyen voltam
én akkor érzem, hogy ki van velem baszva, mikor tudom, hogy a velem szemben állót simán ki tudnám nyírni, és ilyenkor a gondos weakspot célzás, a kivárt célgyűrű beszűkülés után összevissza kezd el lődözni a tank, simán lepattanóra dobja
az első ilyennél még fel sem háborodok, mert benne van a pakliban, a másodiknál felszisszenek, a harmadiknál azért már kurvaanyázok picikét, amikor pedig ő célzás nélkül kapáslövésből lő és talál egy ammorack-et akkor már csak kínomban röhögök az egész csaló játékon
nem tudom miért szokta ezt velem csinálni, tutira nem azért, mert jó játékos vagyok, inkább arra gyanakszom, hogy azért, mert még egy fityinggel sem gazdagítottam Serb és kistársai pénztárcáját
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.04. 15:16:40
|Származási hely: Degec|