418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    IM küldetésekre jó, mert az arany lőszere 330-as penes. Pl lőjél ki +2 tier nehéz tankot, aranyat be és bármelyik tier10-t szétszedi, béla alját beveri stb. Ezért is rohadt nehéz rá ászt szerezni, mert mindenki köpi az aranyat belőle. Arra viszont tényleg készülni kell, hogy rengeteg kreditet megeszik még arany nélkül is, arany lőszerrel meg a határ a csillagos ég.

Egyébként nem egy túl jó med szerintem, dombos terepen nehezen használható, márpedig a WG csodafegyvere, hogy nem jó egy térkép, akkor rakjunk rá dombot. Sniperkedni, sunnyogni lehet vele, elég gyors, meg szerintem a kamoja is ok, ha jó pozíciót talál vele az ember, akkor a tornya tud pattogtatni és ha megszokja az ember, akkor végül is el lehet vele játszani, ráadásul jobb, ha megszokja az ember, mert nagyon hosszú a grind, ha mindkét tier9 tank kell...
  • lexlutor
    nem a limit nelkul t8as premek miatt van tele a t10 keretenhegyekkel. ezek bizony t10ben ulnek..
  • yossarianHUN
    Hallottam már egekig magasztalni, meg a legjobb T8 mednek hívni. Én úgy utáltam, hogy az AMX 40 ahhoz képest a szívem csücske volt. És igen, egy kredittemető, mert valami 1200 kreditet perkálsz 320 sebzésért.
  • Sherman0070
    Alap :D
  • lexlutor
    azert nem fogjak elvinni, h tobben vegyek. sose tettek.
    de egy hangyafasznyinal tobbet nem fognak szerintem buffolni rajta az 100% mert igy csak a sp olcsobb nala.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.17. 20:09:59
  • Angelus1991ster
    Még rá se kattaintottam, de előre sejtettem, hogy Malinovak.
  • Rammsch31n
    Na az FV4202 P 8k gold helyett csak 7,3 lesz... pedig azt írták ruszkiknál, hogy buffolva lesz...most akkor ezekszerint mégsem? Vagy annyira, hogy nem jelent majd szinte semmit, és így lejjebb vették, hogy jobban fogyjon majd?
  • Sherman0070
    10K spot dmg
  • Rammsch31n
    Nekem megvan, de gyűlölöm... egyszerűen rossz, hogy miliméteresen kell mozognod, mert lévén, hogy hátulról lő, másképp kell megállni, és én ehhez még nem szoktam hozzá...szal nem jött be még. :) (Le is álltam a húzásával, mert 8-as med a T55A MT15-jéhez kellett volna, de már megvan a tank...)
  • walert
    Lenne egy kérdésem
    Szóval obj.140 felé haladok a fán és obj.416-felé vezető kevésbé rögös utat választottam a T-44 helyett. Nemsokára kifejlesztem az obj.416-ot. Namost nagyon sok rosszat olvastam róla. Nevezetesen : nem pattint semmit és sidesrapelve is átlövik és különben is egy kredit temető.

szóval arra gondoltam, hogy kihagyom és átugrom free XP-ből. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e ? Próbáljam megtalálni az obj.416 rejtett képességeit és próbáljak meg kiteljesedni benne vagy ez egy átlagosnál éppen jobb játékos számára nem az ideális kibontakozási tank lenne ? Mit gondoltok erről ?
  • walert
    "Ember, te még mindig egy tier3 tankról beszélsz és hasonlítod egy tier10-hez. Az rendben van, hogy most már az egységugarú amőbák elleptek minden tier-t, de azért még mindig maradt egy markáns különbség"

Miért a X-es tank miben más egy III-astól ? Előről nem lehet átlőni ? :)
    Arra gondolsz, hogy nem a tank miatt nem mész T3-ba, hanem mert sok a gyenge játékos. Az a baj, hogy a T8-10-esben szintén rengeteg a gyenge játékos. Már pénzen is lehet venni T8-as prémet aminem tierlimites.

"Adtak neki egy páncélt, amit nehéz átlőni, bár tier3 td-nek már nem probléma, szóval egy pz ii j is inkább kisebb tankokat tud terrorizálni, puhákat, sz.r ágyúval. "

Egy TD T10-ben is kiszed egy lightot, medet. Tévedek? 3-as tierben OP. 4-eseket nehezen gyűr le, de nagyon jó így is.

"(unikum gyerek, nem néztem, hogy kis tier császár-e, de nem volt hülye játékos), "
    Még odj.140 vagy T-22 medet unicummal nem lőtt ki gyengébb játékos ?

" Lassú, sok arany lőszer kell bele, már a 3-as td-ik is szétszedik, de akár egy ltp-is, ha nem hülye a játékos."
    Ezzel biztosítják, hogy ne legyen minden nap az összes T3-as csata tele Pz II J-vel.

"de szerintem a játékosok nagyon kis része képzi tovább arannyal őket, azaz tier2-5-ben bizony a tankok elég sz.r, képzetlen legénységgel mennek. "
    Hát, ha senkinek sincs képezve a legénység, akkor egyenlő esélyek vannak, ha pedig neked van Pz II J-d akkor előnyben vagy. Másnak meg nincs. Mi a baj?

"jövő kezdőkkel szemben a sok skilles legénységgel megrakott prém tankok és qrva nagy istencsászárnak hiszik magukat. Csak nekem tűnik ez szánalmasnak? "
    Arra akarok kilyukadni, hogy élvezd egy király tankkal a játékot, még így is jobb mintha T10-ben Warpackkal, aimbottal érezné az ember, hogy istencsászáér

• András77
    Múltkor valakivel beszéltem a su101 új nagyágyújáról és szerintem nem rossz. Sikerült újra egy ászt tolnom vele és már 2 csillagos. Ezzel legalább odab.szok és nem csak pötyögök. SU101 ász

Viszont attól lementem hídba, hogy az OI frontja 2 egymást követő 258 penes lövést is hárított. Csak az ágyú környéke meg az alja képes ilyenre tudtommal és nem oda céloztam, úgyhogy kicsit lehidaltam ettől az RNG-től, de aztán megbüntettem az OI-t.
  • Rammsch31n
    A tömeget nem én jelentem, hanem a sok kis 10 éves, aki kiszabadult az iskolából és apuci accjával akarja tolni, ebből lesz egyre több...
  • András77
    Ilyen volt már velem, e25-el voltam Monastery-n és a szokásos td leshelyen kitolt a bozótból meg lelökött egy at7. Visszamentem, beleálltam a seggébe és kétszer R. Miután a mozgás miatt több lövést rontott rámfordult én akkor leálltam nyugodtan, sőt tolattam vissza a kör felé, hátha elérem, mert ha körben lő meg, azonnali ban. Így is bekékült 2 vagy 3 lövés után és kibannolták valahányadik lövése után, mert lefagyott. Nem pazaroltam rá a lőszert. Szerencsére valamelyik pötyögős ágyú volt rajta, nem a legnagyobb, mert akkor nem élem túl.
  • R3nton
    Nekem a kigyújtósak viszonylag hamar meglettek. OBJ260 legvégén akadtam el az olyanoknál, mint sebezz 8k-t TD-vel, vagy sebezz 4K-t TD-kbe.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2016.02.17. 18:57:32
  • Frankie69
    Nem jobb, csak jó. Kell a játékos tömeg.
  • Rammsch31n
    Miért jobb nekik, mint a pénz? + ott szidom őket ahol tudom. :DDDD
    (mert megérdemlik, ha majd alkotnak valami jót, majd kapnak +-at...)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.17. 18:53:01
  • Rammsch31n
    Nyugi beblokkoltam 1,5 percig szegényt. :DDD
  • Frankie69
    Tehát a legdrágább kincseddel fizetsz nekik Ez nekik jó.
  • yossarianHUN
    Ilyenkor még taszigálni meg cseten hergelni kell, hátha beléd lő még egy-kétszer, és kibannolják a 'csába Ha már annyit lelőtt rólad, úgyis elment az a csata.
  • Rammsch31n
    Merem remélni, simán visszalőttem volna, ha nem félnék a banhammertől a mission miatt. :P
  • lexlutor
    Rossza kerdes.. ennel o tobbet fizetett, viszont te csak ennyit kaptal.
    mert ez a wg szerint buntetesi rendszer, nem karpotlasi.
  • Rammsch31n
    Hát ha nem hát nem... nem erőszak a disznótor. :)
    Én csak azért csinálom, mert inkább az időmmel "fizetek", minthogy egyébként ezeknek a szarháziaknak még pénzzel fizessek is... soha nem tettem, nem is most fogom elkezdeni. :)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.17. 18:30:09
  • R3nton
    Sajnos nekem nincs erre 2 nap szabim, és a szabadidőmet pedig szeretném a barátnőmmel eltölteni, arra nincs időm, hogy nonstop játsszak a játékkal 2 napig. Max 1-2 órát tudok játszani naponta, de azt is 2x-3x egy héten.
  • Rammsch31n
    Aki belém basz 1100 dmg-et az 1500-ből az, miért csak 5000 kreditet fizet kárpótlásként? A jó édes krva anyját, azt.
  • yossarianHUN
    Szerintem nem kéne működnie, a 750 XP-nek base XP-nek kell lennie, és úgy rémlik a medál nem befolyásolja a base XP-t, csak hozzátesz egy utólagos bónuszt (hősies védekezés, vagy mi a vér).
  • Rammsch31n
    Erre nem tudok válaszolni, mert nem emlékszem ilyen részletekre. :))
  • András77
    Tényleg egy kérdés, sikerült valakinek vesztes csatában a 750xp küldetés úgy, hogy medállal érte el?

Elolvastam a küldetés kiírását, de egy szót sem mondanak erről viszont logikusan medállal működnie kéne a dolognak. Még eddig nem volt rá szükségem, de jó lenne tudni, hogy medállal is megy-e a dolog? Hátha beragadnak a nagyon véletlen miatt a vereségek.
  • yossarianHUN
    Ha IM-szerű lett volna a küldi, azért menne a fórumokon a sírás, mert a gyengébb játékosok nem tudják megcsinálni. Valaki mindig dühös.

Egyébként azzal se biztos, hogy jól járnál, mert ha IM mintára betennének ilyen jó kis "gyújts fel X-et Y-szor" követelményeket, akkor lehet előbb hullana ki a hajad, mint így :P
  • Rammsch31n
    Bocs, hogy volt 2 nap szabim és voltam képes erre "elbaszni".
  • R3nton
    Meg akinek van élete a tankozáson kívül és nincs ideje erre...töröljék ki maguknak a küldetésükkel, ahelyett, hogy lett volna néhány IM szerű küldi...
  • András77
    Nem annyira nehéz a 750, de azért az nem nagyon működik, hogy messziről lövi mások spotját, 4-500 xp-nél nagyon nehéz úgy többet szerezni. A másik meg a retardált rush, amikor szétlövik pillanatok alatt, nem nagyon hálálja meg xp-vel a program. Aki már bukott eddig 1-2 napot, az hamar kerülhet olyan helyzetbe, hogy bukja a tankot is hamarosan.

Olyanba meg bárki belecsúszhat, hogy sorozatos bukó csatái vannak és maximum medállal lehet meg a 750. Ahogy a térkép is be tud ragadni érdekes módon a vereség sorozat is be tud ragadni. Nekem az a szisztémám amúgy, hogy normál grindes vagy szórakozó tanknak (más a helyzet, ha kreditet grindelek, mert éppen van prém napom van, akkor l.szarom, hogy nyerek vagy vesztek, csak sebzésre megyek) 2 egymást követő bukót engedek, majd visszatérek rá még egyszer és akkor is max 2-t. Esetleg ha még van kedvem egy utolsót, de tényleg utolsót gurulok vele még később.

Most az AX-el ezt nem tartom ezt a szisztémát és eddig elkerült a sorozatos bukó széria, de ebbe tényleg bárki belecsúszhat, mert tudjuk jól a véletlen az pontosan így működik és aki mást mond, azt összeeskü elméleteket gyárt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.17. 17:21:02
  • Rammsch31n
    egyébként nekem már csak 7x kell a 750 (mint gondolom mindenkinek, aki értelmes :D)... meg 15k dmg... az utóbbit ma prémekkel lábamat lógatva kb semmit téve megcsinálom :)

Sokan fölöslegesen grindelték ki, ha egyszer nem tudnak meddel (sem) játszani, kb olyan, mintha botok lennének... sajnálom őket, pedig aztán nekem sincs még tán zöld statom se asszem... ha elkap az ideg full piros wn8-at is tudok :P de lilát is :DD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.17. 17:04:37
  • András77
    Me' nem adja be nekik elsőre pedig prém fiókjuk van

Amúgy van már akinek tele a gatyája. Ma nekem is kellett 4 csata hozzá, igaz akkor már a 40 arannyal együtt húztam be. Talán a harmadik csatában, ami bukó volt, rám írt egy srác, hogy látja, hogy nekem sikerült volna, ha nyerünk. Meg írt nekem csatában, mondom kikapcsolt chat, sry. Hja, mondom neki, csak a csapat ne lett volna ennyire kutyaütő. Kérdezte, hogy mit csináljon, mert már 2 napja nem sikerült neki, pedig sokat játszott. Mondom neki, menj előre, mert sniperkedéssel nem fog menni. Rám írt megint, kb 3-4 óra múlva, nem is játszottam, csak nem zártam le a WoT-ot. Azt mondja, hogy nem megy neki sehogy sem, mert így meg hamar meghal és hogy megadja a jelszavát, menjek már neki egy 750-es csatát. Mondtam neki, hogy ne legyen hülye, ki ne adja soha a jelszavát, aztán elirányítottam a wotreplays-re, hogy töltsön le ripleyeket :) és az alapján meg tudja majd csinálni, bár már kicsit neccess, ha ma sem jön össze neki... Megköszönte, de szerintem neki már nem lesz meg a tank.
  • Rammsch31n
    Gőzöm sincs wot fórumon miért sírnak a 750 exp miatt, 3 fraglopás... 2,3k dmg... meg 25 tomato kellett hozzá, úgy hogy majd összeesek a fáradtságtól........
  • yossarianHUN
    Igen, kitalálta, csak épp a bekezdés pont arról szól, hogy ezek a járművek miért kerülendők (velük és ellenük játszani is rossz).
  • yossarianHUN
    OFF

AW-s Q&A. Érdemes belenézni, vannak WoT-os vonatkozásai is.
  • András77
    "such unbalanced vehicles would have to be compensated by having poor armor and mobility"

A WG ezt már rég kitalálta. Arty osztály, a legtöbbje csak vánszorogni bír és nincs páncélja ellenben 1 lövéssel ki tudja ütni az ellenfelet, ha az RNG is kegyes hozzá.
  • Plata
    Szerintem az gyökér aki egy játékon így felhúzza magát.
    Engem nem tudnak felhúzni dumával játékban,felőlem dumálhat akármit,én jókat röhögök rajta.
    Sőt még néha fel is cukkolom,hagy mondja még jobban,attól jó kedvem lesz.
  • Kryon
    Én? Soha... (egy lottó ötös sem fedezné már az összesített kárt... :D)