418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368956 Most leugattak, talán riportoltak is highway-en a városban szó szerint hemzsegtek a tankjaink, 2 ellenfélt "rape"-eltek éppen
, de valami gyalázatos módon, mindenki rejtőzködött, senki nem akart bevállalni egy lövést sem és vártak, hátha ellövi magát valamelyik. Hihetetlen idióták. 4 vagy 5 ellenséges tank jött foglalni, mondtam magamban a k.rva szátokat fogok én ott megdögleni, pittyegtem, jeleztem, hogy védd a bázist, de semmi.
Végül elindultam, addig 120 hp veszteségem volt (a tank stb-1) csak, ergó a 15e kredit javítási költség nagy része abból jött, hogy megpróbáltam resetelni, teljesen sikertelenül. Lepattantam, (pontosabban nulla sebzés HE-vel, ez is 880 kredit bukó) és senki nem lőtte a spotot, mert a házak mögött lapultak a foglalók, a társak meg a városban "harcoltak".
Rámírtak hárman a csata utána, hogy tanuljak meg resetelni, mondtam mindegyiknek, hogy ti meg harcolni meg a minimapot használni. Hihetetlen, mit vártak? Dögöljek meg és fizessek 25e kreditet, hogy miért is? Hogy talán, kb 5% eséllyel resetelek, de ha sikerül is a reset, tegyük fel, akkor is nagyon messze voltak, nem értek volna oda, mert 3-nál többen foglaltak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 18:41:43 -
András77 #368955 A toldit tudtam, a turánt nem ismertem. Jó, hogy átnéztem az ftr régi linkjeit, hogy melyik oldal aktív még, egész jó leírás. -
kipeti #368954 turán licenszt a volt cseh gyártól vettük akkoriban már német volt, a toldit a swédektől szereztük, a csaba páncélgékgocsit egy angol-magyar tervezőtől szereztük. -
András77 #368953 Tudom a turán és toldi nagyon népszerű téma itt, kis adalék egy nagyon profi tankos oldalról (az ftr listán is fent van) qrva jó cikkek vannak fent: toldi turan
Én pl nem is tudtam, hogy a turánt a cseheknek is volt a turánhoz hasonló, azzal megegyező tankjuk. Érdekes.
Azért ha ezeket a cikkeket olvassuk és még mindig aktív ez az oldal, akkor kicsit érezhető a minőségi különbség Rita és közte és nem a Rita javára. Pedig nagy része ennek is fordítás oroszról, de Rita miért nem tudja ezeket lefordítani/lefordíttatni???? Ugyanez a profi orosz oldalakról is elmondható. FTR szerintem jobb volt, mint Rita, bár nagyon artybuzi, azt nem szerettem benne, de arra szavaztam, hogy jöjjön vissza.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 17:51:25 -
András77 #368952 Hát nem tudom, mert Rita csak töredékét emeli át a naponta felmerülő orosz nyelvű híreknek. Még FTR összegyűjtötte régebben a linkeket, ezek legtöbbje még most is aktív: WoT hírek linkek
Érdemes benézni az orosz nyelvű oldalakra, hihetetlen sok tartalom, viedók stb, egy része visszaköszön Ritánál, de úgy saccra kb 20%-a.
Lehet, hogy van a Ritának belsős súgója és friss híre, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a tartalmasabb, érdekesebb cikkei mind orosz fordítás lenne, olyan cikknek, ami ezeken az oldalakon már megjelent.
Mondjuk ez nem kicsi meló lenne, fordítani, feliratozni stb, de szerintem nagyot is lehetne vele kaszálni. Komolyan látok benne üzleti lehetőséget, mert ahogy írtam FTR sírt mindig, mint a fürdős k...va, de voltak kommentek rengeteg, hogy küldtem, adtam x összeget és olvastam olyan hozzászólásokat is, hogy ismerik FTR-t és sokat dolgozik, de jól is keres az oldallal.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 17:28:37 -
yossarianHUN #368951 Nem lenne sok értelme, mert ha belsős ember lenne, értelemszerűen nem indíthatna blogot, ha meg külsős, akkor semmivel sem lenne előrébb, mint Rita, függetlenül az oroszságától. A híreket ugyanúgy belsős emberektől kapná, aztán fordítaná, ahogy Rita teszi (csak neki oroszról egy ismerőse fordít). Arról nem is beszélve, hogy Ritának már megvannak a bejáratott belsős "téglái" (főleg az FTR hagyatékaként), úgyhogy egy friss bloggernek hónapokig tartana, amíg beszerzi a saját WG-s embereit, már ha egyáltalán. -
András77 #368950 Én egyébként azt nem értem, hogy valamelyik orosz WoT játékos/blogger miért nem indít angol nyelvű WoT blogot/oldalt. Lefordítani az orosz írásait meg másokét és kész. Sok orosz jól beszél angolul, meg ők jobban hozzáférnek a hírekhez. Rita is sok hírt egyszerűen orosz fordításból kap. Aztán lehet, hogy van már ilyen, csak nem tudok róla.
Ritát nem tudom, de FTR-ről olvastam, hogy elég jól tolták adományokkal. Szóval akár meg is érhetné, ha egy orosz tartalmasabb WoT híreket nyomna és mint a streamnél lehetne támogatni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 17:06:42 -
Plata #368949 Áháááá.Kösz. 
Bár engem ez a rita nem nagyon érdekel,még csak itt a fórumon hallottam róla. -
Bemószerolták a Google-nél valami kitalált okkal. Segítséget kért SS-től, hiszen az FTR többször így járt anno. Jingles meg SS büszkék Ritára, mert az jelent valamit, ha utálnak a neten :D
Vissza fog jönni. -
Plata #368947 Bocs,de ez mi a szöszt jelent magyarul? -
yossarianHUN #368946 Ez alapján gyakorlatilag bármi lehet. Én azt mondanám, várj holnapig, és ha még akkor sem megy, írj a supportnak. -
crosspapo #368945 Valaki segítene nekem akkor? Hogy akkor most mi van ezzel miért nem enged. -
Plata #368944 Nem akadèkoskodni akartam,csak elmondtam hogy kint a nagy büdös alföld közepèröl lassított nettel gond nèlkül fórumozok.Igaz csöppet meg áztam.Nekem valami drága de kevès netet tartalmazó csomagom van.Már attól elfogy a havi adat keretem hogy a telót frissítem.Utálok mobilról irni mert vacak rajta írni. -
yossarianHUN #368943 Hello,
Status Report hasn't been deleted. Its being held by Google police due to fraudulent reports, I've already appealed.
I went for SilentStalker's advice and this happened a couple times to FTR. He and Jingles are also proud of me, because you know you've made it when people hate you enough on the internet.
grin hangulatjel
Dont worry, I will be back! -
yossarianHUN #368942 Még mindig egy kattintásról beszélünk, ami kb. 0,5 másodperc, úgyhogy őszintén nem értem, miért kell akadékoskodni. -
Plata #368941 Nekem első nap elfogy ès lassìtva van,mellesleg a semmi közepèröl írok.De így is jó. -
crosspapo #368940 Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy szeretnék felutalni de viszont ezt a hibát írja ki:
SORRY, SOMETHING WENT WRONG.
Action temporarily unavailable. Please try again later.
Valaki tudna segíteni?
Utoljára szerkesztette: crosspapo, 2016.02.18. 16:03:37 -
András77 #368939 Jól látod a lényeget. Ha valamiért nincs sávszél (vagy mert lejárt a havi csomag és belassították vagy mert éppen ott azon a helyen ez a maximum), akkor nagyon lassan tölti le. Miután letöltött beméretezi és olvasható normálisan a fórum (töltés közben szétcsúszik minden), de nekem konkrétan több, mint 1 perc volt a fórum frissítése a 3 nagy kép miatt. Meg megzabál 1-1,5Mbyte letöltést is fölöslegesen. Mondjuk a UPC 1GB-os mobilnetjébe már beleférek, de korábban az 500-as csomagokkal volt gondom, hogy elfogyott már a hónap vége felé.
Ha még valami tényleg nagyon fontos kép lenne, mondjuk egy újabb Serb selfi egy vodkával, azt megbocsátanám, hogy vártam rá ennyit
-
yossarianHUN #368938 Meg mondjuk a gépről fórumozóknak sem hátrány, ha nem féloldalnyi képek közül kell kimazsolázni a szöveges hsz-eket. Egy szó mint száz, nem nagy áldozat az az egy kattintás, amivel spoilert lehet csinálni. -
yossarianHUN #368937 Nem a széthúzással van baj, hanem azoknak, akiknek lassú a mobilnetük, mert mondjuk túl vannak a havi limiten, egy örökkévalóság, mire betölt. Arról nem is beszélve, hogy fizetős netesek a nagy képek miatti nagyobb adatforgalom miatt fizetnek, mint a katonatiszt. -
R3nton #368936 Egyik legjobb t8 med, nekem még mindig bent áll a garázsban, bár már nagyon régen nem játszottam vele. Camo valami extrém brutál, a DPM is nagyon jó, és az ágyú is. Kicsit úgy kell használni, mint egy e-25-t. -
Plata #368935 Megnéztem,mobilról is a képek csöppet sem húzzák szét a fórumot,de a szmájlik viccesen nagyok lesznek.
-
Plata #368934 Lehet nekem azèrt jő mobilról is mert egy öreg samsung-om van ès nem valami csilli villi ájfon. -
Plata #368933 Nekem sem.Kèpek jók de a smile-k óriásiak. -
vasasgabri #368932 Az m.sg.hu-ról mobilon nem okoz problémát tökéletesen olvasható és nézhető. -
Ezt akartam én is kérdezni. -
yossarianHUN #368930 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lehet, hogy kicsit bal lábbal kelt András kollega, de azért van igazság a szavaiban. Többször kértem már, hogy tegyük spoilerba a képeket, főleg a nagyokat. Plusz egy kattintásnyi fáradság, cserébe a mobilnetezők is tudják olvasni a fórumot. -
hartman76 #368929 Megunta Rita is (vagy bezáratták)? -
Plata #368928 Úgy látom rossz napod van,vagy bal lábbal keltél? -
András77 #368927 Wazze szedj magadra egy kis kultúrát.
Ezek után még csodálkozunk azon hogy a fórumozásnál lényegesen bonyolultabb WoT-ot nem értik sokan. Mondjuk miért ia várunk mást,nemdebár? -
Plata #368926 Wazze,ne mobilozz.
-
András77 #368925 Szerinted miért van spoiler funkció? Segítek: hogy a böszmeteg képeidet be tudd oda rakni és mobilon is normálisan lehessen fórumozni. Hót egyszerű dolog lenne meg kultúra kérdése is. -
Plata #368924 Sosem gondoltam volna hogy T28-al felderíteni fogok. 
Majdnem sikerült TD-15 küldi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.18. 13:08:02 -
Plata #368923 Gondoltam Td-15 küldit letolom T110E4-el.mert azzal könnyen meg lesz,ló szart.
-
Plata #368922 Állati,le dupláztam a másik TD-m is és kész lett még egy küldi. 
-
kipeti #368921 Ennyi xp meg kredit ha "nem csinálsz semmit" csak spotolsz és nem lövöldözöl szerintem egész jó -
Plata #368920 Nem nagyon szoktam spotolni T49-el,most is csak azért mert kávét akartam inni és pont malinovkára rakott. 
Most meg véletlen sikerült a Td-13 küldi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.18. 11:59:15 -
Gyuszopapa #368919 Látszódik az,mennyi tankot spottoltál/csata és a spotsebzés/csata átlaga is látszik. -
Kronos79 #368918 A spotra osztott XP-ben nem tudok segíteni, de a WN8-ban igen.
Az a számítási képlet leginkább a sebzésre van kihegyezve. Aztán a spotot nem jegyzi a WoT a statokban csak a csata után látod és eddig is "él". Ebből nem lehet képletet kreálni, tehát a WN8-ban sincs benne. -
Plata #368917 Valaki mondja meg nekem baromi jó spotolásért miért kapok szar xp-t meg Wn8-at?
Malinovkára tett t49-el,gondoltam beállok bokorba és iszom egy kávét,így is lett,beálltam bokorba és elmentem kávézni.Meg a csata vége felé még felderítettem a maradék 4 balfaszt aki a bázison campelt,10 tankot spotoltam asszem,és 6853 spot sebzést szereztem.
Kaptam rá 802 xp-t meg 33k creditet.
Ha lövöldözök mint egy megkergült vadkecske többet kapok.
Jah és 570 Wn8-at kaptam a csatára.Lövöldözök sokkal többet kapok.
Aszittem scout tanknak a spotolásért jár sok xp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.18. 11:22:27