World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZ új (ideiglenes) domination módban lehet őket használni. Gyakorlatilag egy CTF a WoT-ban.
Nincs köze hozzá. A megadott minimum és maximum értékek között random változik minden egyes lövésnél. Egyedül az AP és APCR lövedékek átütésében van még egy távolságtól függő csökkenés. A Wiki-ben tudsz erről olvasni, ahogy minden másról is a játékmechanikával kapcsolatban.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

popey8
Totálisan melléfogtatok 😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igaz, hogy a legénység képzettsége befolyásolja a kiosztott sebzés mértékét és a páncélátütés nagyságát? Ott van ugye, a lövedéknél, hogy a sebzés x-y között, meg átlagos átütésnél is egy kisebbtől a nagyobbig. Barátommal teszteltük az IS 8-ast, ugyanazon ágyúval, ugyanarra a pontra löttünk egymásra mindketten, ugyanakkora távolságból, de én mindíg kb 20%-al többet sebeztem belé, mint ő énbelém. Ezt azzal tudtuk le, hogy mivel a legénységem fejlettebb volt, több csata után a képzettség függvényében nő az átütés és dmg nagysága, de akkor ez igaz lenne a ventire, biára és kajára is.

Ennek hol lehet utánaolvasni, hogy mennyivel javítja ezen értékeket a legénységi képzetség?
csn tamás
Sziasztok! Több mint egy hónap kihagyás után ismét előkapartam a játékot. Segítsetek, miért kaptunk 3 db X-es tankot? Köszönöm

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Master91
ha van zoom modod, óvatosan zoomolj ki

nekem van 1-2 tereptárgy ami eltűnik, addig zoomolok ki amíg látom őket

tegnap csináltam meg, szerencsére jó pályát is kaptam hozzá
popey8
A torkolattűz és a tracer (magyarul nyomjelző) nem ugyanaz 😊 Szerintem létezik az általad leírt probléma, én is jártam már így párszor, de nagyobb részben az van, h rossz helyen keresgélsz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Van ez az arty feladat hogy 2 ellenséges artyt meg kéne ölni, próbálok counterezni viszont soha nem látom a torkolattüzet( azt a csíkot mikor lönek), lehetséges hogy azért nem látom mert nem zoomolok be egyáltalán hogy nagyob területet lássak be és így nem rajzolja ki a játék ?
Még mindig nincs.

Csúzli! 😄 Ma ez a szép bónusz kód lesz kisorsolva a nézők között este! 😉 Ami tartalmaz: Tier 3 T-127 + 1 garage slot + 3 nap prémium + 300 gold! Gyertek és süljünk együtt a tankokba akarok mondani a szobába. 😄
Live Stream
Az a szomorú hogy ez rohadtul igaz. 😄
voivod32
Az engem is érdekelne.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
létezik már valamiféle normális spot dmg számláló? És ha igen hol?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a vodkás, kurvás résznél tutira illetve mikor annyira bekokóztak és bebasztak, h elloptak 1 tigrist és serb tartotta a farkát + dirigált 😄DD
(beteg ember fantáziája határtalan 😄DD)
Lunki88
Szerintem néhol tuti magukra ismernének a WG-nél ha látnák ezt a videót.
Kedvenc részem: "They wanted tactical play, we've given them autoloaders"
😄DDDDDDDD

Jók ezek a videók 😄
Szia

Köszönöm neked , és campernoobnak a tegnapi szakaszozást . Jól éreztem magam 😊 De sajnos az időjárás miatt el el ment egy pillanatra az áram , és mivel így elköszönni sem tudtam ezt most pótolom . SZIASZTOK <#szomoru1>
Még egyszer köszi , és ne haragudjatok , ha sokáig vártatok vissza . Nincs itthon generátorom 😄 Majd folytatjuk <#smile>
Mucsit én is támogatnám 😄

Na ezt megcsinálhatná valaki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Komolytalanok vagytok, erre a nemes feladatra mucsi a legméltóbb 😄

Kiütnek lövészt/töltőt: Kicsapta? Ó a fa****** azt... xD
voivod32
Esetleg Győzike: "Rrrrrááááák!!!! Leesett a laanctalp! Hát ezt köll csináálnieee?! "

nem számítottam rá 9630 felfogott 2612 sebzés
Hát ez arany <#nevetes1>

joe662
Parancsnok:Steiner Kristóf<#banplz>
"Jaaaj ellőtték azt a kis bigyót amin keresztül kilátok most mi lesz?
-Valaki csinálja meg,addig összedobok egy vegánburgert<#miaz>"

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Pákón kívül más szóba sem jöhet.
Ott a kis finom Olgácska, amúgy is sokat beszél.

Magyar hang ( plusz a többi országé is ) is jöhetne már. Nem lenne rossz, ha egy-két hazai szinkronizáló színészt megfizetnék, hogy olvason fel egy a5-ös papírra elegendő szöveget.
Melyik szinkronizáló színészt javasolnátok WoT legénység hangnak?

angelus1991ster.blogspot.hu

Lunki88
Gratula! <#worship> Gondolom most nagy az öröm hogy sikerült. 😊 Replay jöhet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Pityu0, 2015.06.14. 22:59:51
Aztarohadt, de nagylelkűek ezek. Ja, hogy az alfa fázisban lévő AW-ban alapból benne van? Úristen, vajon hogy csinálták...
Lunki88
Arra is sajnálják a pénzt. Kevesebb jutna a táncoslányokra. 😊
ehhheee..

- It's "completely possible" WG will introduce female voiceover for female crewmembers;

Ott nem kapsz semmit.

Pales27
ha saját maguk spottolják amit lőnek a spotter nem kap semmit

Master91
amiből kapsz te is kicsit
ezeket a reserv szarokat nem lehet kikapcsolni?
miota bekapcsoltam csak vesztek.
Pales27
F1 nem olyan rossz, de E7nél a G7ben lévők maguknak szpottolják

voivod32
Ezelőtt két meccsel 165 sebzés kellett volna, a teljesítéshez,de befoglalt a csapat, most bőven megvolt, erre az utolsó pillanatokban kinyír egy stock E75. De kizárólag azért bírt kinyírni, mert stock volt, az első lövése, ugyanis mellément, és a nagy löveggel, már nem lett volna ideje újratölteni.

Master91
Ahhoz azé össze kell hogy álljon jó pár dolog. Pl. több heavy akik verekednek a halál úton (d7-g7)

Ha innen meg forró lett a talaj még mindig lehet rohangálni ide-oda

Lehet kicsit túlzás volt a 4k, de 3k-m volt színtisztán emlékszem.
Sehol, esetleg láncolással összejöhet. 😊

Pales27
himmelsen hol van az a hely ahonnét 4k spot dmget lehet összeszedni?

voivod32
pfffffff.....

Lunki88
Mondjuk ez amit írsz tényleg jogos. Az imént mentem egy csatát 1390-el, beálltam a bokorba, erre épp arra rohan egy bulldog és persze felvillantott. Ki tudtam még lőni, de aztán rövidesen engem is leszedtek. Az ilyen 'suicide' spotterek sokak életét megkeserítik. Nekik szerintem azt jelenti a lightozás hogy előrerohan, él kemény fél percet és örül ha közben eltalált valamit.
Master91
Fusztrált vagyok persze, pályától függetlenül jön valami light tank (ami általában amcsi, véletlenül M41 Bulldog és társai) és arannyal szaggatja a heavy-med tankomat a LIGHT , ami spotternek van kitalálva

Himmersen is van 1-2 spot hely, csak sokkal bénább mint egy bokor malinovkán, aláírom. de ott is szedtem már össze 4k+ spot dmget 2 arty killel...
Stalingradon is van 1 amit tudok, többit nem, mert kemény 5x voltam bent max. szerintem lightal

az egyedül okádék pálya ami bármilyen tankkal hülyeség menni az Kharkow
Lunki88
Némi frusztrációt vélek felfedezni a kommentedben. 😊 Az előbb is említett himmelsdorf és stalingrad pályákon szerinted mit csináljon egy light?
Maus 1,5 kockányiról csak lövés után sptolódott fel a full álcás 9es WT-em előtt 😄😄D háhá 15-5 lett milyen véletlen 😉
Ne is mond. Közben remegett a kezem, folyt a tenyeremből a víz. 2,7 k td-kbe való sebzés után , húztam a francba. Főleg, hogy nálunk 5 tank +1 arty volt, az ellennél meg 2 tank +1 arty volt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.14. 16:39:30

angelus1991ster.blogspot.hu

Én is napok óta azzal szenvedek, egy időre fel is adtam mert elment a kedvem tőle...egyszer majd sikerül, de egy kicsit lenyugszom előtte. 😄
patchaou
Hú ez a "láthatósági" map széle mod nagyon ott van 😊 Néémelyik pályán annyira halvány a vonal hogy ha direkt figyelem akkor is alig látom...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez a 0.9.8.1. peccshez való holdnézetes zoom out ? <#wow2> <#nyes>

Master91
"Több ilyen térképre lenne szükség a játékban, ahol a lightok is érvényesülhetnek"

hozzá teszem AHOL SPOTTOLNAK nem pedig jönnek bele az arcodba és szarják az aranyat azt végén top3 dmg, azzal a tankkal ami spottra van kitalálva ....