World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ISU-122S-t sunyin becsúsztatták csöndben a prémium shopba, ha valakit érdekel.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.19. 13:55:50

WoT: Nishizumi77

voivod32
Ez ugyan nem WOT-téma, de két idegroham között, ezt érdemes meghallgatni! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.19. 13:48:00

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
No comment:

A WG célja egyre nyilvánvalóbban elvált a játék minőségétől, már nem érdekli őket, hogy jókat játszol-e. Őket csak az egységsugarú, egyre duzzadó tömeg kiszolgálása érdekli, ami által a bevételeiket próbálják maximalizálni, minden más le van sz.rva.

Az örökké óbégató vérpisták most azt akarták, hogy a csúnya medek ne szedjék ki őket, amikor E100-al akarják a csatateret uralni és megadja nekik a WG, a mocsok med tankot nerfelik. Kevés noob játszik nagy tier med-el, egyszóval tiszta haszon nerfelni őket. Ha mégis játszik, akkor majd arannyal megoldja okosban a helyzetet, ami áttételesen szintén a WG-nek jó, mert ha nagy a csaták kredit igénye, akkor jön a prém fiók vásárlás, prém tank vagy a bajnok csomag x millió kredittel.

Ezeket már jól láthatóan csak ez érdekli.

A domination móddal egyenesen új szintre emelik az agyatlan játékot, ha kilövik az idiótát a rush közben, majd bejön egy új tankkal, mit fogja érdekelni.

Utóbbi 10 csatám, 2-3-4:15 és viszont, totál unalmas, buta primitív játék mindkét csapat részéről. Ha nem lenne még prém fiókom pár napig, akkor hagynám is acsába, egypár kört mennék pár tankkal és kész. Azt viszont nem tudom, mikor lesz újra prémem, úgyhogy gyűjtenem kell a kreditet sajnos.

Sok szórakozást nyújtott ez a játék régen, hova a csába lett minden? A sok szemét nerf után, alig van használható tank, a mocsok artykat meg buffolják sunyiban és újra b.sszák szét a játékot, egyik csatámban vakon! kiszed a tier10 tank full hp-ról és akkor ő a hős. Az arany lőszer tenger mellett már nincs páncél, a mostani átütés nerf meg csak tovább fogja erősíteni az arany használatot.

Sajnos, attól tartok, hogy ez a játék kész teljesen, elment és végérvényesen egy teljesen igénytelen, unalmas játékmenet lett a meghatározó. Naponta (hetene?) egy érdekes és izgalmas csatával, máskülönben meg unalmas, márpedig ha valami unalmas, azt nem szabad erőltetni, semmiképpen.
Túlzottan is túlzásba estek. Ráadásul lassan a nemzetekre jellemző dolgok is eltűnnek. Pl: Britek, pontos löveg, nagy átütés, kis sebzés. Nah Centurion meg az FV ezt megszívta. És ezeknek Asszem Hesh a prémje, az meg nem üt át nagyobbat. A gold lőszert high tierben pont hogy alig basztatták.

Oroszoknak legalább marad a brutál rof (fujj). De kína... a Wz, meg 121 lövege nem olyan pontos mint az oroszoké, szóval ők i szopiznak. Arról nem is beszélve hogy a WZ 111 130-asa is nerfelve lett. Kb használhatatlan a heavy ágxD

T32 buff oké, VK A buff barátságos. T 44 buff, hát nekem jó lesz, de legalább annyi specialitása volt a T34-2-nek hogy jobb az átütése meg a torony jobb. Na mostmár szinte mindenben jobb az orosz (bár sokan messze jobban szerették eddig is). T69 buff, nekem megint csa jó lesz, még veszélyesebb lett. E 100, tetszik.

Bezzeg az artyk röhögnek a legjobban, ma is kicsapott egy szarházi full HP-ról, nembaj, majd vigyorognak hogy: "nézd a buzi heavy-ket, de örülnek, csak azt felejtették el hogy mi maradtunk úgy ahogy."

Az egész arról szól hogy vegyél goldot.
Egyébként orosz meddel még oldalról sem lehet sebezni, eltér kicsit is 90 foktól, mér pattan, nyelődik a lövés. A baj eddig sem az alap apcr átütéssel volt, mert eddig sem ment át szemből célzás nélkül, hanem a HEAT spemmel. Ezzel az nerffel azt nem oldják meg, sőt...

Tul képpen 2 napja tier7-8 szinten nem találkoztam olyan játékossal, akinek a wn8-a 800 fölött lenne.
Próbáld csak ki mondjuk a Leo-t. Nem egy flenkelő bajnok, kíváncsi vagyok mire jutsz vele. Rengeteg a fogalmatlan top heavy tank a játékban (IS7, E100 siemka playerek hada ugye) - eddig tudtad őket kompenzálni valamennyire meddel, ha kellett f2f az enemy heavyk ellen. Most úgy érzem ennek vége.

Volt arty nerf, td nerf, szórás nerf stb stb meg a folyamatos reszelgetések. Az a gondjuk ezeknek, hogy amelyik tank egy kicsit is kilóg, azt azonnal nerfelik és a vége az, hogy használhatatlan sz.r lesz az összes.

A t25 legényeit kikölcsönöztem a nehéz ágra, még jóval a szórás nerf előtt de végeztem a fejlesztéssel ott és most visszaraktam. Hát basszus, ez eddig se volt persze egy hűde pontos ágyú, de most már menet közben semmit nem lehet eltalálni vele hála a szórás nerfnek. Elég nagy a forduló köre, de azért nem óriási a távolság, futom körbe az álló/forduló artyt és egy lövésem sem talál autoaim mellett, tehát nem kézzel céloztam.

Szóval a flank is érdekes lesz egyébként, mert a szórás miatt tényleg csak közvetlen közelről lehet eltalálni a célt.

Visszavettem a T37-t, mert kellett egy tier6 light a küldetésekhez, de basszus ezt is kiherélték a nerfekkel, egy használhatatlan sz.r lett belőle, semmit nem talál el mozgás közben.

vovoid32: a sok debil kölyök, alsós nyomul a tankokban. A napi duplákat leveszem meg elhasználok 1-2 "reserve"-t és ennyi, hagyom a p.csába a játékot utána arra a napra, egyszerűen nincsenek érdekes csaták. Napok telnek el úgy, hogy egy szoros csata nincsen, de a másik, hogy tényleg a sok idiótának fogalma nincs hova kéne menni és mindig ezek a böszme helyzetek, hogy a csapat 90% egy helyen tülekszik. Amikor azt gondoljuk, nincsen lejjebb, mindig meg tudják cáfolni. Még maradt 10 nap prémem, ha az lement, akkor meg kiválasztok 4-5 tankot, azzal leveszem a napi duplát és többet elő sem veszem arra a napra a WoT-t, ezzel a mostani nyári játékos állománnyal egyszerűen ez nem játék, hanem szenvedés.

suba: próbáltál már flankolni vagy csak hallottad valahol. hogy lehet ilyent is? szerintem csak hallottad, különben nem dobnád be, mint csodaszert és csoda megoldást.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.19. 12:41:45
Van E50M, meg Leo1.
Ezeknek az alap lőszerét is nerfelték. Lehet, hogy ezután stílust kell finomítani, és nem szemből nekimenni a T-10 nehezeknek.
Úgy is azért sírtak sokan, hogy a med falkák ellen nincs esély. Most egy kicsit redukálódik ez a helyzet.

Játszottál tier X-es meddel? Gyakorlatilag használhatatlanok lettek. Szemből nem üti át még gyenge ponton se a X-es heavy-ket - flankelni pedig a mai cső- és városi pályákon tudjuk mennyire lehet. Szokás szerint átestek a ló túloldalára. Egyébként átütés nerf tesztre miért engednek be artikat? Próbálgatnám mit lehet és hogy, erre oldalanként 3-5 arti...

voivod32
Oké, hogy nyári szünet van, de miakurvaisten ez?! És nonstop!

Pedig tök logikus, ahogy húzódik el a háború a németek egyre gyengébb minőségű nyersanyagokat használnak, igy a tankok is gyengéppek lesznek. Ezek a Lővék már ersatz kategóriájúak, acélpáncélzat helyett préselt papírból készülnek.

Nem tartom nagyon vészesnek a módosításokat.
Sőt sok helyen a régóta gyengének tartott átütéseket még növelik is.
A legtöbb pen redukálás a gold lőszerekre vonatkozik. Így akik eddig a gold használat miatt sírtak, most mosolyoghatnak.
Aztán van alaplőszerre is redukálás. Ez egy béka, amit le kell nyelni, mást úgy sem tehetünk. <#beka3>

Az hogy ez a WOt-os csapat az aki a legsilányabb munkát adja ki a kezéből (még a WG-n belül is), az nem újdonság. Bár ezt az új feature-t: hogy töltsük be ugyan azt a pályát időnként 1 perccel (!) hosszabb idő alatt, ezt lehet, hogy a hajós játék fejlesztőitől lesték el. Szóval fejlődik a WOT csak időnként visszafelé, biztos ők is ismerik a mondást, hogy: lépj hátra egyet, hogy nagyobbat tudj előre ugrani.
Van valami előzetes arról, hogy mik lesznek az elkövetkező Top of the Tree ágak?

Régebben lehetett előre kalkulálni, készülni rá.

patchaou
Látom sikerült megfogni a lényeget. 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem feleslegesen izgulsz rá a Löwékre felgyújtás miatt. Az elmúlt évben a Löwék már nem olyan könnyen gyulladnak, vagy legalábbis a sajátom bizonyosan nem, pláne nem tankok lövéseitől, ellenben az SPG lövések (HE) előszeretettel gyújtogatják. Régen valahogy sima tankkal is könnyebb volt, emlékszem még olyan esetre, amikor az ellen Löwéjét T69-el egy táron belül az egymást követő két lövéssel gyújtottam, de ez már a múlt.
Az előző sebzések gazdája nem volt látható és amikor bekaptad a t57-től, akkor egybe adta be a damagepanel. Gyakori hiba, csak ritkán veszed észre.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Jó lesz az. Tegnap teszteltem az FV medet hull downban. 2660-at pattintottam vele, mìg ki nem b***ott egy mocskos tetű T92.
Havyknek akartak kedvezni, de számukra érdektelen a változás, mert rendes esetben egymással küzdenek. T10-es havyvel ezután se lesz nagy buli.
Ha igazságos akarok lenni akkor a medek átütésének kb 240-250 körül kéne lenni, ez a 232 ami most egy csomónak lesz egyesekben még több goldot fog eredményezni. Volt hogy felbaszott mikor a T62 az E75 toronyfrontját átcsapta de ez túlzás.
Viszont ami tényleg botrányos az t9-es WZ 111. Alapból irtó gyenge az LFP, azért az UFP se egy nagy "wasistdas", tornyon szép weakspotok, erre az amúgysem kiemelkedő átütését lenerfelik 234-2-re? Oké, szépen sebez, de azért nem annyira "OP" cucc...
Na igen, azon én is lestem. Nemhiába örök tagja a garázsnak😄 A t32 meg ami fölötte van annyira nem hiányzik. Mondjuk az is szimpatikus hogy a VK Aladárt is megszánták. Meg az E100, legalább nem kell sznvednem annyira az IS 7 ellen.

De a kínaiakon ki vagyok akadva. Mert a 121-nél volt írva hogy az átütés 235 lesz...
patchaou
Lehet hogy nevetséges, de tényleg ezt csinálja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Bezony, a WG már hárdveres szinten is beférkőzött a felhasználók mindennapjaiba, és egyénileg akadályozza az IM-ek teljesítését <#nevetes1> Komolyan ezen a fórumon nevetem a legjobbakat nap mint nap.
patchaou
Tök véletlen az is, hogy pont egy olyan mapon tölt be kurva lassan a játék amin volna esély a küldire? Esetleg az is véletlen hogy a kigyújtós küldinél teljesen megáll a betöltés és feladatkezelőből kell bezárni a játékot ha kettőnél több löwe van az elennél?

Mókás ez a teszt 😊
Minden tank még a prémek is ,összes emberke minden képesség maxon, felszerelések 100 pénzbe fájnak.
Aki próbálgatni akar az most guruljon ,igaz nagyon durva a játékos felhozatal 😛
És Indiana Jones vagy Lara Croft segített nekik megszerezni a szükséges rajzokat? Biztos valami titkos kincses szigeten voltak elrejtve.
Redshire az egyik legjobb pálya LT-9-re, 10 spotolt ellenfél mielőtt ők spotoltak engem. Csak be kell surranni a spot bokorba és kész. Igaz a félkegyelmű csapatom miatt csak 3e spot sebzésig jutottam, de most nem az volt a cél.

"A fejlesztők jelenleg az FV4202 cseréjén dolgoznak (Action X Centurion-ra).Az új tankról végül sikerült megszereznie a WG-nek a szükséges rajzokat. Valószínűleg a mostani FV tulajoknak lesz egy "ingyen" FV4202-je (valahogy egy küldetéshez kötik majd)."

Blablabla
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.06.18. 22:36:59
viszont a T32nek jól jön
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.18. 22:26:53

Azért az elég durva hogy azígyiskurvaOP T29 198mm átütését buffolják 205mm-re.
volt aki fél év prémiumot szedett össze abból a T-127es bónusz kódból, más Type-59et vett. De kár hogy én nem mertem eljátszani ezt anno, mert aggódtam, hogy megrépáz érte a WG -.-

20-30nal tobbet nem hiszem h osszeszedtek volna. en legalabbis tuti nem.
mittudomén 45-55 között, tudod nem mindenki játszott a mélygarázs-sosdikor,
Tényleg akko a jónép mennyi helyet kapált össze?
Első világháborús harckocsi akkor meg mi vót?

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.18. 22:09:15

angelus1991ster.blogspot.hu

Gurultam egyet A-32vel, rég játszottam vele utoljára, nem volt rossz tier 5ös csatához képest 😄
átütése ennek a csodának amúgy 66/75/38

Victory!

Map: Steppes
Vehicles: A-32
Exp: 4 087 (x2) Credits: 36 987
Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
WN8: 12 132

Replay

nekem konkretan 170-180 tank van a garazsban, neked? 😊
amugy mintha pont te sirtal volna, minek van benn a jatekban az alien m6 meg ha premium is, nem? 😊)

amugy ha nyelvtannaciskodni akarsz egy jatekneven, akkor ha mar world of tanks, akkor ki kene venni a td-ket, meg az spg-ket is.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.18. 21:58:14
Mondjuk ezt a statpaddereknek akiknek csak batchat van. Ha rajtuk múlna a 315+1+4 és 30-40 prémium tank helyett lenne maximum 100 db. Akkor minek a world of tanks játéknév?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.18. 21:52:58

jelenesetben abszolut megertem oket, h nem fejelesztenek valamit, aminek sok hozzaadott ereteke nem sok lenne a jatekba, es gyakorlatilag senki enm is hasznalna oket.
mert kizartnak tartom h tomegesen vennetek vissza a m3 leeket, meg b2oket, csak h lancolni lehessen a kisebb agyuval.
DasIsFuck
Minden content hasznos.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

B1, M3 Lee/grant meg a Churchill 1 - ezeknek a tankoknak %-ban kifejezhetetlen a jatekosok kozott az aranya.
megis kinek lenne hasznos? ??
DasIsFuck
wot-ban a he miatt hasznos lenne, illetve van sok papír tank amiket meg lehetne vele sebezni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

megmondtak mar parszor, ahhoz az 5-6 tankhoz, nem fogjak behozni a tobbtornyozast.
ennyi.
Hát ahhoz a nagyon "erős" ( valójában papír , forgatom én, de belőnek és HT-12 cseszhető ) páncélzathoz kell a jobb átütés.

Most nem értem, a WZ-120 lövegét nerfelik? csak mert a 100 mm-s lövegét írják csak, amit ki használ?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.18. 20:54:50

Mondjuk az E 100 penetration Buff tetszik<#eplus2> Épp ma fejlesztettem ki.
És neked ezzel mi a bajod? Kit érdekel hogy az egysejtű nem tudja használni? Akkor max könnyebb dolgod van ellene, ha meg veled van akkor is mindegy. A kiskaliberű lövegeknek meg még úgyis több hasznuk lenne mint most hogy semmire se használod. A japán szarok használhatnák láncolásra vagy papír tankok ellen. De ott van a B1, M3 Lee/grant meg a Churchill 1 esete, főleg az előbbi kettőnek tenne ez jót.

Általában ezt a témát nem erőltetem, de a japán heavyk nagy része ilyen.

Ja és olvastam a penetration nerfet, bekaphatja a WG, mi az hogy a WZ 120-nak meg a 121-nek így lenerfelik az átütést? Szarházi banda.
Szerintetek mi ez a sebzés? Soha nem adott össze semmit mióta játszok a dmg panel és csak 1 lövés kaptam abban a pillanatban...Nem volt gyújtás sem

Utoljára szerkesztette: Lorder, 2015.06.18. 20:08:42
Francba mindig kettőzi a hozászólást. Pedig csak egyszer nyomom meg.