418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Grat!
    De nem nèzegetjük:-):-)
  • András77
    A tier 5 foshalomhoz egy szép csata képe. Brilliáns győzelem. A csapat 2/3-a odarohant prokhorovkán a foglalókörbe, encounter módban és befoglalt. Gyakorlatilag pár bátortalan próbálkozás volt csak a resetre. Gondolom az ellenség lemming hordája meg a térkép szélénél várakozott, hátha lesz ott célpont (nem lett, 1 tankunk volt csak ott ) Hála az égnek, hogy a napi duplán már túl voltam, szép xp mennyiséget zsákolhattam volna be ezzel a gyönyörű, taktikus csatával.

• Tono34
    Lehet, hogy jobb kis tierben szívni egy "kicsit" mint később egy "nagyot".
  • viper07
    Nálam a megoldás az lett, hogy láncolok akit csak lehet. Az assziszt nagyon sok XP-t ér.
  • Plata
    viszont akkor végig kell szenvednem t2-t3-t4 tankokon is.
  • viper07
    Milyen érdekes. A napok óta tartó szopóroller után megtanultam egy éjszaka alatt játszani :).
    WN8: 2 999 ( 96 )
    WN7: 1 934 ( 92 )
    EFFI : 1 528 ( 79 )
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Győzelmek/Csaták: 10 / 15 66.67%

T-54 mod. 1 2/2 2 164 4 284 (100)
    SU-101 1/2 2 407 4 023 (100)
    Centurion AX 2/3 2 900 2 740 (92)
    Pz. 58 Mutz 5/8 1 716 2 174 (78)
  • Angelus1991ster
    Churchill III egyik hátránya a tier 5-ben található fostenger. Olyan agyhalott hordák vannak, hogy ahhoz képest a tier 1-2 magasan kvalifikált réteg.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mivel tier 1-2-be már kezdők nem mehetnek többezer csatás játékosok ellen

"Walking Tanks" és "T nation / T, mint tank" sorozatot látom magam előtt.

Ja mai Toldit szivató MM.
    Mi a fasz okból szivatja ennyire a drága bölcs MM-rendszerük? Megérteném , ha 60-70-79 km/h-val menne vagy olyan brutális ágyúja lennem mint a Cruiser IV-nek. De 45 km/h-s végsebesség nem indokolja, hogy felderítő harckocsiként kezelje a rendszer, se nagyon gyors ágyúja.
    Toldi szétbaszása jelenti egy új hasznavehetetlen t3-as gift tank széria kezdetét? Ilyen áron, inkább ne adták volna ezzek a ................(további mondanóm ezzel járna:)
    [/spoiler]
  • Tono34
    Az a szép, hogy az ellen top sebzője is kb 3500 sebzéssel volt .. az utánam következő nálunk meg 2500...
  • Angelus1991ster
    Az egyik legjobb prémium. Ha valamelyik prémium tank, akkor a Churchill III-az.
    Régi prémiumok, azok voltak. Mostaniak csak árnyéka a régieknek.
    Tierlimit jogos lenne azokra a prémium tankokra, amelyeknek kicsi a penje és nem eléggé mobilis.
    Új prémiumok közül ilyen: STA-2, Skoda T-40, T-54 mod. 1., Párduc 8,8 cm-el, T95E2, Type 59/Patton és FV4202 P.

De jó ! :(
    http://thearmoredpatrol.com/2016/02/19/new-missions-for-new-accounts/#more-14678
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.19. 11:32:17
  • Sunsetjoy
    Természetesen a lose miatt kaptál ilyen keveset. Győzelemmel viszont sokkal kevesebbel is megkapja az ember a 750-et. Valami 2000 alatti dmg, meg 2 killre már megadta. Lopkodni kell a fraget, könnyebben megvan :D

És erre mondja a nagy WG, hogy a vesztes csapatban ló*asz a seggedbe, nem xp. Ha kinyírod a fél ellenséges csapatot, de mégis lose, akkor kapsz talán valami alamizsnát, oszt légy vele boldog.
    Simán meg tudnák csinálni, hogy vesztes csapat top 5 játékosa kapjon mindig több xp-t... és akkor azt díjazná, aki hajt meg megy, meg lő...
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.02.19. 11:32:31
  • Plata
    Szerintem ma az MM is hülye meg a játékosok is.
  • András77
    Na az megint egy szép esemény, mikor 2 churchill iii f.ssa a skulót valakire . Ráadásul az is kitermeli az arany lőszert, szóval ha küldetés van és az ellenfél ész nélkül okádja az aranyat, akkor át lehet kapcsolni és akkor már 180-as átütésről beszélünk, mindent bevisz, talán az oi frontja az egyetlen, ami még azt is tudja hárítani, meg az at2.
  • Angelus1991ster
    Churchill III szakasszal érdemes megcsinálni.
    De persze a tierlimites MM is lehet néha durva.
  • András77
    Nagy kaliber troll ágyú, persze, hogy menekül ha éppen tölt és/vagy kevés hp-ja maradt, de menekülne bárki elől valószínűleg. A t49-t én is szeretem de vannak korlátai. Te mit tudsz vele menni? Nekem 1162 a sebzés és 53,64% WR, bár pont a WR inkább szerencse kérdése.

A csatáim döntő részét régebben mentem, nem sokkal azután, hogy bevezették az ágat. Nekem valami borzalomnak tűnt ez az ágyú akkoriban, tényleg semmit nem bírtam vele eltalálni, el is adtam. Olvastam, hogy volt valami buff meg állítólag a szóráskép nerf/buff, akármi erre jól hatott vagy csak csendes buffokat kapott a korábbi borzalmas játszhatóság miatt. Mindegy is, visszavettem és most egész jól adja, akkor távolságra is betalál, ha nem mozdul meg az ellenfél, hogy csak lesek, korábban ez esélytelen volt. Persze az epic, mikor 30m-ről lövök egy qrva krátert a földbe és menekülhetek, de most már egész jól használható lett ez a tank. Meg lestem sok videót és próbálom vele én is "butragueno" taktikát (híres focista, aki keselyű becenéven futott, lecsapott minden labdaszerzési lehetőségre, na kb én is odarohanok beleb.szok egyet a seggébe és próbálok lelépni, van hogy egyik sem sikerül, de ettől még szórakoztató ez a tank.

Puha tankkal elkerülöm, ez evidens, de egy E50-el azzal szórakoztam Cliffen, hogy a hegyről lőtt egy T49, leginkább mellé, de direkt úgy álltam be neki, hogy a frontomat tudta csak lőni, semmi modul sérülés, de 150-200hp-t vesztettem, ha sikerült belőnie. Közben én meg szétlőttem a csapatát, akiket lefoglaltak a társaim. Leszedett rólam kb 700 hp-t és utána felmentem érte a hegyre, de nem várta meg, hogy szétlőjem mikor felértem, hanem leugratott a halálba a hős.

Más téma, így kell a 40 aranyat behúzni. Igen gold lőszereztem, mint állat, miután mindenki, szó szerint mindenki aranyat lőtt rám. Kicsit berágtam, a k.rva szátokat, aranyat akartok, megkapjátok. Marha kellemes azért egy matildától aranyesőt kapni, 2 másodpercenként, nem győztem forgatni a tankot. Ráadásul pont a kv220 az, amin csak minimális előnyt ad az arany lőszer, meg láthatóan ki is termeli könnyedén. Úgyhogy elkentem a száját a sok aranyművesnek.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.19. 11:08:17
  • Rammsch31n
    Vereség volt? Akkor ne csodálkozz, szinte csak win-nel lehet a 750 expet megcsinálni.
  • Plata
    Szerintem camp event van.Megint az egész banda ült a dombon meg a város szélén és csak várták hogy jöjjön az ellenség.
    Én marha megpróbáltam előre menni.
    Vereség
    Siegfried Line
    ISU-152
    Szerzett tapasztalat:223 Szerzett kredit 10 032
  • Tono34
    AX, 5200 sebzés, Nagy Kaliber, Szárnysegéd, 1 kill:

Serzett XP: 419
    Hősies védekezésért: 255

Össz: 674

Kösz WG ....
  • Plata
    ja és még valami,hülye skoda t50 azt hitte könnyű préda vagyok.Rám mászott és kapott két olyat hogy kifeküdt.Első lövés csak felidegesítette,de le jött lánc,meg még 4 másik modulja sérült,be mentem bucka mögé,mire javította a láncát és megindult rám már újra töltött az ágyúm épp,a második lövésbe bele is döglött.
    Két lövéssel 1239-et sebeztem belé.Pedig milyen nagy mellényel jött rám.
    De ez a poén T49-ben,ha jól eltalálsz valakit akkor durva,múltkor hülye franciát is úgy meglőttem hogy nem tudott mit tenni,kilőttem neki lőszer rekeszt,ágyút,lövegkezelőt,és csak menekülni tudott.Az meg mekkora poén mikor francia táras heavy menekül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.19. 10:38:21
  • Plata
    Nah volt egy vicces csatám,ha nem hallgatok csapattársakra lehet megnyertük volna.Ugyanis nem hátul dekkoltam mint ők,hanem félpályáról öltem az ellenséget aktívan,kihasználva a dombot.de a végén pofáztak hogy menjek haza segíteni megölni egy Is2-t,ott volt a bázison isu meg type61 meg még két balfék,és ugattak menjek haza,jó haza mentem,a vége az lett hogy bukta.Type 61 végig a bázison kempelt és onnan ugatott hogy ki mit csináljon.
    Ha nem megyek haza hanem megölöm tigrist és jtigert nyerhettünk volna,mind kettőbe csak 1 golyó kellett volna.de haza mentem,mire vissza értem bázisra a dombról ezeket agyon lőtték.

Spoilerbe tettem a képet hogy ne legyen miatta hiszti,az egy lövés ami nem talált,azt vakon adtam le egy bokorra,hátha ott bassza a rezet a td.Végül is ott volt,csak egy méterrel arrébb.
  • András77
    Ezzel maximálisan egyetértek. Szabad xp-t modulokra érdemes költeni és soha nem tankra, kivéve a mocsok szemét aljadmány tankokat, de még azokat is érdemes inkább napi duplázni, aztán egyszer vége lesz a grindnek. Bár ugye azért sz.rok, mert még fullosan is azok, szóval aki egy amx40-t vagy chi-ri-t freeből átugrik azt megértem, de azért kevés olyan tank van, hogy fullosan is gyötrelem vele még a napi dupla is.
  • Tono34
    Inkább tartogasd, hogy ne alap tankkal kelljen menned.
  • Plata
    Van egy kevés free xp-m,asszem egyből t5-ben kezdem az angol Td ágat.
    Múltkor volt olyan 50k free xp-m.De figyelmetlen voltam,és valami event volt,hogy ingyen lehetett a free xp-ből trainelni legénységet,én meg elnyomtam.
    Jah meg elfelejtettem hogy WoWp meg WoT free xp közös,és elköltöttem valami hülye repülőre véletlen.Pedig kb 3 havonta egyszer ha felmegyek repülőzni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.19. 10:05:36
  • Plata
    Az a baj szeretem a szèp tankokat,így ezt az ágat sosem fogom kipróbálni,de a britt td-k csábítanak.
  • sempike
    A 110 ágyújának papíron 320 az alfája.
    Ha azt vesszük hogy öt kill volt és feltételezzük hogy nagyon kevés hp-n voltak mikor kiszedtem őket, akkor ki is jön a papírforma a számokból.
    10mm-el kisebb a penje mint az IS-3nak ha jól emlékszem de ez játék közben nem érződik. A nagy előnye viszont hogy érzésre pontos és gyorsan szűkül. Így t10-ben távolról weakspotokra célozva is egész szép sebzéseket lehet összeszedni.
    A páncélnak nagyon nincs jelentősége úgyis szinte mindig t10-ben vagy vele. A hasát kell rejteni és pontosan szembeállni mindenkivel. IS-3 klón, de spaced armorja nincs.
    (Ezt csak azért írtam le mert szerintem nagyon jó tank de valahogy nagyon keveset látni belőle csatában. Hátha vki kedvet kap )
  • Plata
    Hát tényleg gáz lehet az az ágyú,ennyi lövöldözéssel ruszki T8 többre menne.
    Arról nem is beszélve ha T49-el ennyit tudnék betalálni nyugisan az buli lenne.Lenne vagy 8k sebzésem.
    És ő nem stb-vel volt hanem 110-el.ami egy heavy.Nem gondoltam volna hogy ilyen gáz az ágyúja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.19. 08:03:06
  • yossarianHUN
    Nyilván volt benne egy-két nullás meg láncoló, de igen, valszleg az STB-nek van a legvacakabb T10 med ágyúja. Papíron nem nagyon látszik, de gyakorlatban többnyire össze-vissza lövöldöz.
  • Plata
    Bakker engem ma előreküldtek spotolni T28-al, a heavy tankok meg lapultak mint szar a fűben.
  • Plata
    2k xp vereség prém accountal van,anélkül csak 1309 xp lett volna.
    Ne a prémmel szerzett Xp-t számold,hanem az alapot.
    De ennek ilyen atom vacak ágyúja van?18 találat és 4435 sebzés?
  • Angelus1991ster
    Magyar Királyi Honvédség hazai gyártású páncélos járművei 1914-1945 c. könyv a legfrissebb forrás.

Turán család őstípusa a Skoda T-21. ( csehszlovákok csak ennek a típusnak a licenszét adhatták el a németek engedélyével magyar félnek )
    T-21-es típus az ST vz. 39 mellett volt a csehszlovák harckocsigyártás csúcsa, T-24 és T-25-ösök meg ha jóltudom csak tervrajz asztalon léteztek.

Toldi család licensze Landsverk L-60. (Nimródé az L-62-es)

39M Csaba meg úgy emlékszem Alvis-Straussler gyártmány.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

L-60-as svéd könnyű harckocsit, a Pz I-es német könnyű harkocsit és a magyar V-4-es típust vetették össze egymással a 30-as évek második felében.
  • tutyimutyi2
    én azon az állásponton vok hogy amíg ott virit a prém accod addig ne "sírjál" hogy vereség mert még így is sokkal jobban jön neked az xp mint pl nekem amikor esetleg nyerni tudok(ma 20 csatából kb 1-2 darabot nyertem az összes többi vagy top tier fullos nehezek campelnek olyan helyen ahol esélytelen hogy bármire is rálőhessenek vagy pediga jól ismert leming train amit érdekes mód az enemy 1 spottere meg 2-3 td ledarál).
  • yossarianHUN
    Te kis naiv, menj AW-zni, és meglátod mi az a bukó széria :D
  • András77
    Akkor leelőztél, nekem a tiger-el volt 35 körüli bukóm sorozatban és akkor dühömben majdnem eladtam, pedig a pihentetés után mexerettem Ha egyszer sem nyersz többet a 110-el, az is belefér elméletileg a véletlenbe, úgyhogy nagyon nehéz bármit is objektíven bizonyítani. Mindenesetre az ilyen sorozatok kb lottó 4-es vagy 5-ös valószínűségét súrolják, szóval nagyon furcsa valóban.
  • sempike
    Szerintetek kellene vmi bugreportot csinálnom arról hogy kb 40 csata alatt 1x sem engedett nyerni a 110-el?
    És hogyan? Vagy igazából magasról lexarják?

A jelenlegi statom vele: 92 csata, 38% win, 1840 wn8

Most egy ~2000XPs vereséggel örvendeztetett meg a WG:

Amúgy a tank fullosan nagyon jó, csak ajánlani tudom annak ellenére hogy nyerni sajnos nem lehet vele. Egyetlen dologra figyeljetek oda ha ki akarjátok grindelni, legyen elég free XP-tek rögtönk kifullozni mert a grind nagyon keservers.
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.02.18. 22:01:11
  • András77
    Nem kell számolni, de ebben az esetben hozzáadódik és a nagy semmiért elszórtam 14-15e kreditet és még le is b.sztak a kedves csapattársak, talán még riportoltak is, hogy tanuljak meg resetelni. Ezen húztam fel magam, hogy olyan retardok szórják az észt, akik meg nem mozdulnának, a harc abból áll nekik, hogy lesik az ellenséget, meg előre-hátra ringatóznak a fedezékben, hátha az ellen ellövi magát. Minimapet nem tudják olvasni, az hogy megmozduljanak és menjenek a bázis védelmére, nem, hiszen ők harcolnak, 8-an 2 ellenséggel szemben. Hála az égnek ki van kapcsolva a chat csata közben, nem húzom fel magam a sok retardon, hogy mit okoskodik. Menjen ő resetelni, ha annyira tudja, hogyan kell 4-5 tankkal szemben resetelni vagy legalább jöjjön velem és akkor nagyobb az esély, hogy valamit tudunk is alakítani. Ilyen pályán, ahol a foglalók el tudnak bújni, nagyon reménytelen vállalkozás még 2 tanknak is, 1 tanknak meg kifejezetten öngyilkosság, csak akkor érdemes ilyent bevállalni, ha ott loholnak a társak az ember nyomában és jók az esélyek a győzelemre, különben elégetett a próbálkozó 15-25e kreditet a nagy semmire. A 25e egy átlagosnak mondható kör az SP-vel, tehát játsszak még kb 10-15 percet, belépéssel, várakozással, hogy a nagyeszű retardokat kielégítse az öngyilkosságom, na neeem.

Azt nem is tudom pontosan, hogy 4 vagy 5 foglaló tank esetében például ha meglövöm a három effektív foglaló valamelyikét, akkor a 4-nek az addigi foglalási ideje hozzáadódik automatikusan és utána az addigi 4. lesz benne a 3 foglaló tankban (mert a játék 3 foglalóig számol) vagy mi a pontos mechanizmusa? Passz, kevés ilyen esetet láttam eddig, nem volt alkalmam ezt megfigyelni. Ha 3-nál több foglal, akkor csak nagyon komoly és folyamatos össztűzzel lehet hatékonyan resetelni, az biztos. Mondjuk ha van csöpp eszük, akkor egy tank kiállhat a körből és feltartja az ellent kicsit, akkor még esélytelenebb a reset. A lényeg, hogy ilyen sok foglalóval szemben nyílt terepen közeledő tankkal teljességgel esélytelen a mutatvány, főleg úgy, hogy nekem egészen közel kell menjek, mert takarásban vannak és a spotomat sem tudja lőni a csapatom. Először le kéne rombolni a házakat, utána tálan, de 30 sec foglalási idő mellett ilyesmire nincs idő. Esélytelen a dolog ilyen felállásban. Maximum a védő medált próbálhatom meg megszerezni, de 5 tankból melyiket lőjem? Ráadásul 1 lövés nem is elég a medálhoz ilyenkor és én meg kapom az össztüzet.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 21:09:09
  • bekescsaba
    Mert megint a lényeg ragadtatott ki a kommentből....
  • Rammsch31n
    Na jó, tényleg nem, de azért ez egy kicsit durva, hogy "880 kredit bukó"-t számolni kell, szerintem. :)
  • yossarianHUN
  • joe662
    Mi vagy Te valami szijàjès:-o
  • yossarianHUN
    Hát nem mindenkinek vannak bérfarmerei
  • joe662
    Ez komoly?Te igy jàtszol,hogy most a bal kilkk menyibe kerűl?:-/
    Ùj faj van kialakulóban,virtuàlis fillèrb..ó:-):-):-)