World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.19. 13:55:50
WoT: Nishizumi77
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.19. 13:48:00
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az örökké óbégató vérpisták most azt akarták, hogy a csúnya medek ne szedjék ki őket, amikor E100-al akarják a csatateret uralni és megadja nekik a WG, a mocsok med tankot nerfelik. Kevés noob játszik nagy tier med-el, egyszóval tiszta haszon nerfelni őket. Ha mégis játszik, akkor majd arannyal megoldja okosban a helyzetet, ami áttételesen szintén a WG-nek jó, mert ha nagy a csaták kredit igénye, akkor jön a prém fiók vásárlás, prém tank vagy a bajnok csomag x millió kredittel.
Ezeket már jól láthatóan csak ez érdekli.
A domination móddal egyenesen új szintre emelik az agyatlan játékot, ha kilövik az idiótát a rush közben, majd bejön egy új tankkal, mit fogja érdekelni.
Utóbbi 10 csatám, 2-3-4:15 és viszont, totál unalmas, buta primitív játék mindkét csapat részéről. Ha nem lenne még prém fiókom pár napig, akkor hagynám is acsába, egypár kört mennék pár tankkal és kész. Azt viszont nem tudom, mikor lesz újra prémem, úgyhogy gyűjtenem kell a kreditet sajnos.
Sok szórakozást nyújtott ez a játék régen, hova a csába lett minden? A sok szemét nerf után, alig van használható tank, a mocsok artykat meg buffolják sunyiban és újra b.sszák szét a játékot, egyik csatámban vakon! kiszed a tier10 tank full hp-ról és akkor ő a hős. Az arany lőszer tenger mellett már nincs páncél, a mostani átütés nerf meg csak tovább fogja erősíteni az arany használatot.
Sajnos, attól tartok, hogy ez a játék kész teljesen, elment és végérvényesen egy teljesen igénytelen, unalmas játékmenet lett a meghatározó. Naponta (hetene?) egy érdekes és izgalmas csatával, máskülönben meg unalmas, márpedig ha valami unalmas, azt nem szabad erőltetni, semmiképpen.
Oroszoknak legalább marad a brutál rof (fujj). De kína... a Wz, meg 121 lövege nem olyan pontos mint az oroszoké, szóval ők i szopiznak. Arról nem is beszélve hogy a WZ 111 130-asa is nerfelve lett. Kb használhatatlan a heavy ágxD
T32 buff oké, VK A buff barátságos. T 44 buff, hát nekem jó lesz, de legalább annyi specialitása volt a T34-2-nek hogy jobb az átütése meg a torony jobb. Na mostmár szinte mindenben jobb az orosz (bár sokan messze jobban szerették eddig is). T69 buff, nekem megint csa jó lesz, még veszélyesebb lett. E 100, tetszik.
Bezzeg az artyk röhögnek a legjobban, ma is kicsapott egy szarházi full HP-ról, nembaj, majd vigyorognak hogy: "nézd a buzi heavy-ket, de örülnek, csak azt felejtették el hogy mi maradtunk úgy ahogy."
Az egész arról szól hogy vegyél goldot.
A t25 legényeit kikölcsönöztem a nehéz ágra, még jóval a szórás nerf előtt de végeztem a fejlesztéssel ott és most visszaraktam. Hát basszus, ez eddig se volt persze egy hűde pontos ágyú, de most már menet közben semmit nem lehet eltalálni vele hála a szórás nerfnek. Elég nagy a forduló köre, de azért nem óriási a távolság, futom körbe az álló/forduló artyt és egy lövésem sem talál autoaim mellett, tehát nem kézzel céloztam.
Szóval a flank is érdekes lesz egyébként, mert a szórás miatt tényleg csak közvetlen közelről lehet eltalálni a célt.
Visszavettem a T37-t, mert kellett egy tier6 light a küldetésekhez, de basszus ezt is kiherélték a nerfekkel, egy használhatatlan sz.r lett belőle, semmit nem talál el mozgás közben.
vovoid32: a sok debil kölyök, alsós nyomul a tankokban. A napi duplákat leveszem meg elhasználok 1-2 "reserve"-t és ennyi, hagyom a p.csába a játékot utána arra a napra, egyszerűen nincsenek érdekes csaták. Napok telnek el úgy, hogy egy szoros csata nincsen, de a másik, hogy tényleg a sok idiótának fogalma nincs hova kéne menni és mindig ezek a böszme helyzetek, hogy a csapat 90% egy helyen tülekszik. Amikor azt gondoljuk, nincsen lejjebb, mindig meg tudják cáfolni. Még maradt 10 nap prémem, ha az lement, akkor meg kiválasztok 4-5 tankot, azzal leveszem a napi duplát és többet elő sem veszem arra a napra a WoT-t, ezzel a mostani nyári játékos állománnyal egyszerűen ez nem játék, hanem szenvedés.
suba: próbáltál már flankolni vagy csak hallottad valahol. hogy lehet ilyent is? szerintem csak hallottad, különben nem dobnád be, mint csodaszert és csoda megoldást.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.19. 12:41:45
Ezeknek az alap lőszerét is nerfelték. Lehet, hogy ezután stílust kell finomítani, és nem szemből nekimenni a T-10 nehezeknek.
Úgy is azért sírtak sokan, hogy a med falkák ellen nincs esély. Most egy kicsit redukálódik ez a helyzet.
Sőt sok helyen a régóta gyengének tartott átütéseket még növelik is.
A legtöbb pen redukálás a gold lőszerekre vonatkozik. Így akik eddig a gold használat miatt sírtak, most mosolyoghatnak.
Aztán van alaplőszerre is redukálás. Ez egy béka, amit le kell nyelni, mást úgy sem tehetünk. <#beka3>#beka3>
Régebben lehetett előre kalkulálni, készülni rá.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Havyknek akartak kedvezni, de számukra érdektelen a változás, mert rendes esetben egymással küzdenek. T10-es havyvel ezután se lesz nagy buli.
De a kínaiakon ki vagyok akadva. Mert a 121-nél volt írva hogy az átütés 235 lesz...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Minden tank még a prémek is ,összes emberke minden képesség maxon, felszerelések 100 pénzbe fájnak.
Aki próbálgatni akar az most guruljon ,igaz nagyon durva a játékos felhozatal 😛

Blablabla
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.06.18. 22:36:59
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.18. 22:26:53
Tényleg akko a jónép mennyi helyet kapált össze?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.18. 22:09:15
angelus1991ster.blogspot.hu
átütése ennek a csodának amúgy 66/75/38
Victory!
Map: Steppes
Vehicles: A-32
Exp: 4 087 (x2) Credits: 36 987
Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
WN8: 12 132
Replay
amugy mintha pont te sirtal volna, minek van benn a jatekban az alien m6 meg ha premium is, nem? 😊)
amugy ha nyelvtannaciskodni akarsz egy jatekneven, akkor ha mar world of tanks, akkor ki kene venni a td-ket, meg az spg-ket is.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.18. 21:58:14
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.18. 21:52:58
mert kizartnak tartom h tomegesen vennetek vissza a m3 leeket, meg b2oket, csak h lancolni lehessen a kisebb agyuval.
megis kinek lenne hasznos? ??
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ennyi.
Most nem értem, a WZ-120 lövegét nerfelik? csak mert a 100 mm-s lövegét írják csak, amit ki használ?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.18. 20:54:50
Általában ezt a témát nem erőltetem, de a japán heavyk nagy része ilyen.
Ja és olvastam a penetration nerfet, bekaphatja a WG, mi az hogy a WZ 120-nak meg a 121-nek így lenerfelik az átütést? Szarházi banda.