World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pancelzaton kivul, jelenleg kb alig vagy semmi hatranyban nincs egy medes, sot..
mozgekonysag, csokiteritesben, menetkozbeni lovesben, latotavaban, camoban jobbak.
penben hozzak a heavy szintet. goldal, pedig utnek barkit.
hp-ben kevesebbek
azt ne mond, h ez igy frankon kiegyensulyozott.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Én mondjuk még nem temetem a tier10 medeket, de ha nem hozzák a mostanit megközelítő játékélményt, akkor a garázsban fognak megrohadni és keresek valami értelmesebb tankot helyettük (amíg a wg szét nem cseszi azokat is). A megnövelt arany spam nálam nem opció, mert így is alíg bírom fenntartani a tier10 tankokat prémium előfizetés nélkül.
Más téma, passzívan kellett volna spotolnom prokhorovkán 2e-t, mi sem könnyebb gondolhatnánk. Bal oldalra jött 1 db ellenség! Az összes többi a hegyen és a síneknél tobzódott. A másik, ha nem kezdem el lőni az ellenfelet, akkor senki nem lövi és elmenekülnek, vicces azért. Top xp és 1580 spottal zártam, de ennek egy része aktív volt, úgyhogy ez most elég messze volt a küldetéstől.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.22. 22:39:52
Többször lőnek hátba sajátjaim mint az ellenség.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.06.22. 22:10:09
Nem is értem, hogyan képzeled a f2f jelenetet, hogy leállnak az utca közepén és lövik egymást? Van ilyen? Én talán egyszer sem láttam, bár a sok idióta mellett bármi elképzelhető, de ez tutira nem egy gyakori jelenet. Sarokharc, sidescrap stb, jóval nagyobb alfás tankok, rohadtul nem ez a terepe egy kis alfás mednek.
Ami most megy velük, hogy mozgás közben, mozdulatlan ellenfelet ki lehet nagy biztonsággal kapni, rá lehet futni és megforgatni egy nagyobb tankot és nem azt figyelni állandóan, hogy most éppen pontosan derékszöget zár-e vagy gyenge pontra célzok.
Na pontosan ez fog megváltozni, rámegy az ember az ellenfélre és a lecsökkentett átütések már nem lesznek elégségesek ahhoz, hogy átüsse biztonságosan az ellenfelet. Gyenge pontot én legalábbis futás közben nem tudok becélozni, marad a háta, oldala, de ott is figyelni kell a szögre.
A sniperkedés meg marad ahogy volt, tehát a statikus, herev.akaró játékos nem érez meg sokat, hiszen neki van ideje gyenge pontra célozni.
Most mindegy is mit mondunk erről, népszerű és jó tankok (voltak), olyanok, amilyennek egy tier10 tanknak lennie kell(ene), hogy játék élményt adjon. Azért az is egy nagy kamu egyébként, hogy ezekkel elég ránézni az ellenfélre meg autoaim és mindent bevisznek, mert nem, de jó a játék velük, kevesebb szenvedés, mint sok trágya sz.rral. Nade basszus, egy tier10 tanknak már jónak kéne lennie, ha az ember ennyit grindel érte és utána is vállalja a sokszor súlyos kredit igényét.
A WG meg magasról sz.rik mindenre, ha vannak népszerű tankok, akkor azokat kinyírják és szerintük ettől lesz jobb a játék. Erősen kétlem, de ezek így gondolkodnak, mindent szétb.sznak, ami népszerű.
Mozgékonyságuk van amit kell használni mindegyik igazi Rommel tank. Kerülj az ellen mögé.Mindegyik tank oldalról lőhető!!!
Persze persze lehetetlen ezeken a gaci fos szemét kemper arty védő szar trágya pályákon mert többségében ilyenek.
Igazából a trend már látszik régóta, amelyik tank egy kicsit is jobb és használhatóbb, mint az átlag trágya, azt addig nerfelik, szétszedik, hd modellesítik ami közben szétb.sszák a frontpáncélját stb stb, szóval addig ütik a nyomorult tankot, amíg ebből is ugyanaz a trágya sz.r lesz, mint a többi.
A WG szerint akkor jó a játék, ha hasonlóak a tankok, ennyi és az agyatlanok soha nem értik meg, hogy ha egyforma sz.r tankok vannak az nem ugyanaz a játékélmény, amit sokan elképzelnek, még akkor sem, ha így érik el, hogy ne legyenek túl népszerű tankok. A zsenik...
Olyan járműveket nerfelnek ezzel amik eddig se voltak valami nagy számok,normálisak ezek.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.06.22. 20:17:57
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
|Származási hely: Degec|
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy meg gratula 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ennyire még nem örültem 0 dmg-nek 😄 Ez az új spot dmg rekordom.

A képek nem wotoldalról, hanem makettesről vannak, érdekességből.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Táblázat
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.06.22. 18:35:13
Ha lesz nyomós indok itt hagyni a csába ezt a játékot, akkor az artyk vannak az első helyen, mint nyomós érv. Nevetséges, primitív fasz logika, amit a wg bevezetett, csakhogy az egybites agyúak is tudjanak valamit kezdeni a csatában.
t-54___

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én asszem a t150-nel csináltam meg a kétszerest
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Meg a másik régóta húzódó ügy. Gyújts fel kétszer egy tankot, vagy két tankot egy csatában. Azóta szállóige: Hát ez nem gyullad bazze.
A mási a HT-12,pattints a hp-d kétszeresét.Megyek is-7el,persze,hogy engem belőnek,megyek e-75-el,el se találnak annyira noobok ellen megyek aki nem ilyen az persze betalál.Megyek kv-1 el az csak goldot kap....szal nehézkes.Nincs se igazán artym se lightom igy nehézkes.
Gondolkodom rajta, hogy megvegyem.
de persze hogy olyan csatákat dobott az mm hogy volt összesen 2db egyik az egyik oldalon masírozott a másik a másikon nekem meg nem volt teleportom