418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    rohadt tetves manipulált szar játék...mikor lenne esélyed nyerni, de rájössz, hogy annyira el van baszva minden, hogy tuti kikaptok 2 perc alatt 15-1-re...
  • AlucardHuN
    Na igen. Pedig heavyvel sírni tudnék az örömtől ha egyfolytában ilyen sok arty mentes meccsem lett volna:DDD Arról nem beszélve hogy sok fullkretén van (na nem mintha én nem hibáznék) de egyes szárnyak úgy lemorzsolódnak hogy ott még többen is vannak...
  • Sunsetjoy
    Szép kis random jött a mai napra nekem, 4 (vagy 3) győzelem 19-20 csatából :S Szerencsére az egyik pont egy jól kijövő centax meccs volt. A napi minimum dmg-t (napi 32 ezer kell, ha napokra osztod el) könnyebben lenyomtam szerencsére.

Küldetés nélkül már kb. a felénél ment volna az altf4 :)
  • Rammsch31n
    IM alatt mennyi ilyen volt omg... ölj meg 2 artyt, TD-t, nincs egy sem... nincs nálad magasabb szintű sem, mikor kéne...akkor bezzeg te vagy a top...
    artyval beadja a városi pályát, lighttal nem ad be spotolós mapot...és ezek csak a nagyobb dolgok, amik eszembe jutottak...
  • Angelus1991ster
    Most alsó tierbe is kerülhet? Mert oda való. Modernebb harckocsik ne kerüljenek történelmi pályákra.
    Mint amilyen Sztálingrád, Kharkov, Pilzen, Berlin, Párizs. Ezek jók tier3-7-ig.
  • Angelus1991ster
    Aztán így csináld meg ezeket a misziókat. Aki ezeket megírta az csak streamet nézethetett. Mert ha valóban játszana a játékkal, akkor nem 4-5-7-8 ezer sebzések lennének az LT-15-ben, hanem a 66%-a. Mert bizony ha mégis az aranypályákra betesz, akkor is melléd rak +1-2 felderítőt.
  • AlucardHuN
    Több meccset mentem könnyű tankkal küldetés miatt, kb egy alkalom volt hogy 2-3 arty volt az ellenségnél... -.- Ilyenkor néha elgondolkodom hogy nem e tényleg tekergetik ezt a szart.
  • András77
    MM-ről jut eszembe, hogy ott is mennyi furcsa helyzet van, nem mindig rossz, csak olyan nyilvánvaló helyzetek, amit a véletlen dobhat ugyan, de szinte kizárt, hogy a véletlen miatt állt elő ilyen helyzet.

Amire gondolok, azt jutalomkörnek hívom, amikor időről időre (minden tankkal tapasztalható ez, nyilván light-al nem) berak egyedüli top tier tanknak a csatába, meg az ellenfélnél is 1 top tier tank van, az összes többi tank kisebb tier. Ilyenkor szoktam ászos köröket menni.

Az is gyakor 1 arty top tier + 1 top tier tank és az ellenfélnél csak 1 top tier, ez valamilyen mutációja lehet az előzőnek.

Azért mondtam szándékosan pozitív dolgot, mert egyébként a negatívból van a több, de akkor sírásnak hathat. Szóval az tutti biztos, hogy van nekik egy ilyen "jutalom" kör algoritmusuk, ami nem tudom mennyi időnként, miért és hogyan, de bizony ad ilyen csatákat. Ráadásul ezt alaposan szabályozniuk kell, mondjuk 200 csatánként mehet egy ilyent, mert nyilván, ha nem végletesen hülye a csapat, akkor ilyenkor a top tank szép dolgokat tud alkotni.

A másik, szintén pozitív érdekesség, hogy könnyű tankkal nagyon ritkán rak be egyedül, mondhatnám azt is, hogy gyakorlatilag annyira ritka, hogy már ünnepszámba megy a dolog. Most itt tier7-8 könnyű tankra gondolok, nem a kis tier-re, azt nem tudom, hogy ott is előfordul-e. A type62-vel viszont feltűnően gyakran előfordult ez a jelenség, mikor legénységet húztam vele és farmoltam párhuzamosan, akkor naponta 2x legalább és mivel nem volt aktív az LT14-15, még malinovkát és prokhorovkát is kaptam, ahogy kell az elméleti gyakoriság alapján, kb minden 25-30. csatára és bizony volt, hogy egyedül rakta be még oda is a type62-t és az ellenfélhez is 1 db type62-t rakott.

Érdekesek ezek a dolgok egyébként.
  • Rammsch31n
    Heh. Lassan eljutunk oda, hogy ezek a faszok nem is tagadják, hogy csak bizonyos pályákra rak be, meg az mm manipulálást... egyszer csak elszólja magát komolyabban valamelyik gyökér....
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.21. 17:28:54
  • lexlutor
    ezen a palyasulyozason nekem is megakadt a szemem vmelyik q&a-ban.
    innentol kizartnak tartom h barki elhiszi nekik, h van olyan h beragadt a palya. gondolom egyszerubb az elet, ha bizonyos idoszakra fixen beallitanak palyakat a szerverekre.
  • András77
    Én a harkov kapcsán mentem le hídba, hogy nagyon leszerepelt a pálya, de nem nyúlnak hozzá, hanem csökkentik a súlyát? Csodálkozom, hogy ez másnak nem tűnt fel. Mi az hogy csökkentik a pálya előfordulási gyakoriságát? Eddig maximum annyit voltak hajlandóak elismerni, hogy néhány pálya beragadhat, ismétlődhet, mert ez már annyira nyilvánvaló dolog volt, hogy még ők sem mertek erről hazudni.

Én nem tudom, de soha nem olvastam tőlük olyant, hogy bizonyos pályákat alul vagy felül súlyoznak és más a gyakorisági paramétere, pontosabba soha nem beszéltek erről, ha voltak is kérdések, akkor azzal ütötték el, hogy rng és ha beragad mégis, akkor váltsál szervert.

Innentől meg a kérdés adott, ha képesek gyakorisági paramétert rendelni egy pályához, akkor még milyen egyéb paramétert rendelhetnek hozzá???
  • barret
    Hoppá,ez pár sorral lejjebb ment volna :)
  • barret
    Tegnapi napra 91% vinrétem volt.Az ugye elmegy? :D
  • Angelus1991ster
    Örömóda mi lenne. XD
    Persze szart se érnék vele el. Hisz csak módolnám vele. Ha a res_mods helyett a res-ben turkálnék, akkor összeomlana a játék.
  • Tono34
    Próbáld meg átírni és lássuk mi lesz. :)
  • Angelus1991ster
    Akkor meg ne legye az embernek kényszeres összeeskövéselmétetei az ügyben, hogy pl. a US_114_T37.xml fájlban nincs olyan sor hogy térkép gyakoriság.
    <gyakori_térkép>himmelsdorf,ruinberg</gyakori_térkép>
    <ritka_térkép>malinovka,prohorovka<ritka_térkép>
    meg ez
    <battle_tier>5,6,7,8,9</battle_tier>
  • patchaou
    "Ti nem találkoztatok ilyesmivel vagy más bizarr dologgal ?"

Dehogynem, csak fel kell jönni ide, csak úgy hemzseg a topic és a játék a bizarr emberektől...
  • András77
    Tegnap 2-vel több tier10 tankja volt az ellenség, pont egy t22 szakasz. Vesztettünk is, ahogy kell, de tényleg ilyenkor meddig tartana egy tier9-t kicserélni a másik oldal tier9-el? Voltak solo játékosok is, nem csak szakaszok tier10-ben. Ez pofon egyszerű dolog lenne, de tényleg hót primitív valami és mégsem csinálják meg.

Az is milyen dolog már, hogy könnyű tankkal már kb 1 hete láttam utoljára malinovkát, prokhorovkát, de nehézzel berak oda gyakran 2-3 böszmeteg arty mellett. A nagyon okosoknak mondanám, ez nem azért van, mert éppen ezt figyelem, ez valami más miatt alakul így.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.21. 15:12:36
  • AlucardHuN
    Heh az a szar amikor a felső rész t10 van 1-2 t9 és a többi t8:D
  • walert
    Wáoóóó Full T8-ast nem is láttam még, csak álmomban
  • Angelus1991ster
    Ilyen beosztást kellene többször csinálnia az MM-nek.
    Az ilyen harmadolós mm-nél ( 1/3 t9 1/3 t8 és 1/3-ad t7 med és t6-os light) csak a feles mm ( fele t9, fele t8-7-6) rosszabb.
    De nem. Azonnal ki kell raknia egy kedvezőtlen szart. Inkább várnék fél percet egy normális csata kiosztásért.
  • joe662
    Èn ilyet nem tapasztaltam,nekem prèm fiokom vanXDXD
  • vasasgabri
    Elég érdekes kiosztás.Voltak akik még a hegyre is ki mentek, ki is kaptunk.
    Csak 8-as nehéz tankok.
  • yossarianHUN
    Troll, troll, troll.
  • yossarianHUN
    Megint él a régi Status Report cím.
  • walert
    Pár napja megváltozott az RNG. Nem tudom figyeltétek-e. Változatos pályákra dob be, pl már nem csak 3 mapon vagyok egy nap és a Pz II J-t sem csak himmelsdorfra teszi be, de a csata RNG sokkal rosszabb lett. Folyton 10-esekhez dobja be a T54 protót meg az 5-ös prémjeim is 6-osokkal mennek folyton és állandóan szopóág vár belépéskor az első 7 csatán.
    Ti nem találkoztatok ilyesmivel vagy más bizarr dologgal ?
  • Rammsch31n
    Már egy jó ideje (szerda óta), kész vagyok vele...az első 2 nap muszáj volt beleölnöm egy rakat időt...hogy minél hamarabb meglegyen az a rész.
  • Lucifer001
    Mennyi sebzésnél tartasz ?
  • Rammsch31n
    Na még 3 nap, és garázsban az FV... de már nagyon unom ezt a Centurion-t. :P Annak ellenére, hogy nem rossz med...
  • Lucifer001
    Napi sz*r

Pár perccel később

Eredmény

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2016.02.21. 08:23:23
  • yossarianHUN
    Spoilerbe az épületes dolgokat, ha kérhetem
  • joe662
    Gyáá helgaasszony a telőm majdnem összefosta magát mire betöltötte a gifek tömkelegét
  • Angelus1991ster
  • Angelus1991ster
    Napi Oravecz Coelho idézet:
    WoT az idősebbek Pokémonja.
  • Sherman0070
    Arra a pankrátorbuzi gyerekre még emlékeztek? XD
    Vajon vele mi lehet? :D
  • joe662
    Akkor kedves óvónéni,egyet fizet 2 kap

• yossarianHUN
    Nyugodtan, ha ez okoz örömet. Az oviban is mindig volt egy kissrác, aki baromi rossz volt, mert ezzel akarta felhívni magára az óvónéni figyelmét. Aztán gondolom kinőtte.
  • joe662
    És valóban,mindjárt keresek is egyet
  • yossarianHUN
    Trollkodik, ne etessétek. Csak figyelemre vágyik, mint mikor Joe az arty one shot-os videóit rakja be.
  • Tono34
    Ma elfelejtettem játszani, pattanó, alá, fölé mellé.... hihetetlen.