418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #369197 Persze, mert én nyávogok minden nap a magyar tankok után... tell me more...nevetséges vagy. -
WR104 #369196 Lehet, hogy lathatatlan maradtal neki es csak a te 6. erzeked jelzett. Pont tegnap mentem Tibik89-cel Malinovkan.
O T-49-cel volt az ellenfel meg egy IS3-mal. Faszaul spottolta es lotte ahogy kell 2-300 meterrol majd mikor 250hp-ja maradt eltunt es csak akkor villant fel mikor ugy 70 meterrol kilotte Tibiket az IS3. Se bokor, se fa nem volt koztuk csak a fuves terulet es az IS3 egyenesen haladt Tibik fele. -
Angelus1991ster #369195 Tőled csak tanulni lehet a sírást. -
Rammsch31n #369194 Mennyit sírsz már a magyar tankért omfg...nem unod? (Főleg mikor látom, hogy majd' minden fórum threadbe benyögöd, hogy a toldit buffolják már fel, mert egy szar...csak rajtad kívül sokakat nem érdekel...) Egyébként mit vársz, mikor a polákok sokkal többen nyomják, jó hogy azt veszik előbbre...
Tudod hanyadrangú prioritást élvez a magyar tank? Nem értem, miért nem lehet ezt felfogni. Kb. a szaros listájuk alján van... mert ezek a mocskok először elvileg a sok elbaszott szart szeretnék kijavítani, csak annyi van már benne, hogy mission impossible...
-
Angelus1991ster #369193 Lengyel felségjelzésű tier 4-es lengyel közepes tank: a B.B.T.Br.Panc.
http://ritastatusreport.live/2016/02/23/first-polish-tank-spotted-sredni-b-b-t-br-panc/
Az ágyú szerintem egy 40 mm-s Bofors táras löveg, ami olyan mint a t3-as angol könnyű tank, a Cruiser IV top lövege.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bezzeg a Turán III Prototípust, ami már 9.12 óta a fájlok része, még mindig nem lehet megvenni. Faszomat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.23. 15:07:56 -
András77 #369192 Erre gondoltam én is, de ha megnézed a tornya előrenéz és végig így volt. Ha a szakasztársának szánt zsákmánynak, akkor szerintem rám nézett volna, de persze bármi lehet. -
Kryon #369191 Szerintem csapattársának kellettél küldetéshez, vagy mittomén, de azt nehéz elhinni, hogy valaki ennyire idióta legyen. -
Neeeeee XD -
András77 #369189 Egy kép többet mond ezer szónál, ráadásul rosszul emlékeztem, mert mindhárom ellenséges arty életben volt még, érthetetlen, hogy a t34-85 nem vett észre és az ellen sem lőtt rá, persze utána a type64 eljött értem, de érdekes jelenetek ezek. A t34-85 simán elment előttem, mert x-el mozdulatlanná tettem a tankot
, azt hitte, hogy már kiszedtek vagy nem tudom, hogy mit hitt. Mondjuk biztos valami agyas gyerek lehet, mert utána megállt a domb tetején és lőtte a házakat, talán azt hitte, hogy ott vagyok és le akarta bontani a házakat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 13:58:19 -
Plata #369188 Első csatának nem is rossz,sajna a top gunt lenyúlta köcsög előlem.
T-34/100 egy igazi barom volt,egyszer lőttem seggbe és leégett.
Megint kempelő bandát kaptam,T10-el mentem előre spotolni.Harmadik killem után indultak meg és kezdtek előre jönni. -
Rammsch31n #369187 A krva anyját... az utolsó 10 pályám egytől egyig mind Westfield volt... xD Így be tud ragadni ez a szar... ilyet én még nem pipáltam. :D -
András77 #369186 A mostani játékos állomány mellett a megoldásokat is az állatvilágból kell kölcsönözni. S-51-el vagyok, Sand River, jön rám egy t34-85, pontosabban ketten maradtunk artyk, az ellenfélnél szerencsére egy sem maradt. Ellövöm magam, mellé, na mondom akkor itt vége benyomtam az X-t és otthagytam a tankot, hadd lőjék szét, 48sec töltésidővel már semmit nem tudok csinálni. A másik artyt kiszedték, mert ficergett, de én meg nézem, hogy a t34-85 halottnak hitt, mert nem mozogtam és elment előttem, mert a távolban célpontot látott. Mondom, mi a phasz? Elkezdett lövöldözni a homokdomb tetején én töltés után ráfordultam, teljesen becéloztam és kilőttem. Lehet, hogy meglepődött, de érthetetlen egyébként. Ezek az egységsugarúak tényleg bármire képesek.
Olyant is láttam, hogy áll valahol lövik a seggét és nem reagál, kiszedték így, de nem volt afk vagy bot, mert tekerte a tornyát, de nem jött rá, hogy a seggét lövik kb 50m-ről.
A legszebb élményem az egységsugarúak támogatása volt, articon lehet jókat pattogtatni a maus-al, meg is kaptam azt a pályát, bementem a nehéz tankos dühöngőbe, de nem jöttek utánam a társaim, mert nem volt arty, ergó akkor sniperkednek. Jött viszont az ellenfél lemmingvonata, kegyetlen sok tank, lőttek, mint állat, reméltem meglesz a 12k, bár végül is mindegy, mert vesztettünk, de legalább a tankost kivehettem volna. Egy is3 bejött a hátamba miközben töltöttem és elkezdett arannyal pumpálni. Gondoltam a csapat majd kiszedi és nem. Hogy ezek mégis milyen csőlátással vannak vagy én nem is értem. Simán hagyják, hogy 8-at lőjön belém az is3, ebből csak 2 pattant, mert aranyozott a szerencsétlen agyi nyomorék. Ezalatt nem lőtték ki, mert másokat lőttek. Arra tudok gondolni, hogy a retardok sniper nézetben voltak és megszűnt a külvilág a számukra vagy el nem tudom képzelni miért nem segítettek ilyen hosszú ideig. Megfordulni nem tudtam, mert így 1 tank lőtt, ha forgolódok, akkor meg 6-7 legalább. Lemaradtam a 12k-ról is 300ponttal
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 12:33:29 -
Rammsch31n #369185 Na, utolsó előtti 750 meglett a 2. körre.... ahol 15-1-re győztünk Tundrán... és rajtam kívül másik 6 Centurion is többet ért el, mint 750 exp. :DDDD Kegyes volt az RNG. :P -
AlucardHuN #369184 xotyi, pedig a t8-as szerintem nem nagy szám:P -
Angelus1991ster #369183 -
Ezek az japán Tier 8-as heavyk kezdenek idegesíteni hülyét csinálnak belőlem:D -
Rammsch31n #369181 Kamikaze arty kapott egy snapshotot... muhahah :DD Remélem nyomott egy rage quit-et.... -
yossarianHUN #369180 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
brasco84 #369179 10/10 :) -
Ezek birjàk,nekem speciel 2kőrős hűtèsem van.Kűlőn a gpu ès a cpu.
Most tolja a fiam a fallout4 el,mindenfull ultràn 58fok:-)
-
Angelus1991ster #369177 -
Rammsch31n #369176 xDDD Ha már behozták a Mutz svájci csodajárgányt, svájci német dialektust akarok!!! :""D -
András77 #369175 Szerintem még a hegyi német dialektus is előbb lesz benn a játékban, mint a női hangok. Végül is ha abból indulunk ki, hogy a harc az férfias dolog, tehát a harcoló nők férfiasak, tehát az átlag játékost nem zavarja, hogy a nők is mély hangon beszélnek. Vagy valami hasonló logika, pár vodka után meggyőzték egymást, hogy a kazah dialektus a legfontosabb. -
yossarianHUN #369174 As an addition, Wargaming will also implement Kazakh voice in World of Tanks in the next update.
Fuh, hálistennek, már megijedtem, hogy véletlenül a női legénységhangokat akarják implementálni. Szerencsére még mindig tisztában vannak a prioritásokkal. Kappa. -
viper07 #369173 Hali ! Küldtem privit, kérlek olvasd el.
Kösz :) . -
Nekem T69-el lett meg, pedig nem túl vaskos az átütése:D Karelia támadás módban bementem a bázisuk alá (asszem E4) , és aki rám akart jönni azt sikerült láncolni, és egy kis szerencsével kis is lőni:) -
András77 #369171 A passmark szerint ez már közel van egy asztali 660 teljesítményéhez, rendben leszel vele, csak nem tudom ezek a laptopok mennyire melegszenek játék alatt komoly dVGA-val? Nekem is lassan le kell cserélnem a 660Ti-t, mert a passmarkon-n már nem vagyok benne vele az első oldalon
Vicc volt, persze, a WoT-ot, AW-t szépen viszi, a risen sorozatot is, most ezekkel játszom.
Sikerült feljavítanom a dupla gyújtós küldetést az E50-el, pont befértem a harmadik helyre és megkaptam a garázshelyet. Már csak 3 maradt, ahol nincs meg a másodlagos, de ezt az MT-4-t komolyan gondolták? Láncoljak 3-t és lőjek 3-t leláncolt tankba, az még valahogy összejöhet, de emellé lőjek ki 2 leláncolt tankot, na ez már nem kicsit durva, ja és győzzek is. Lehet a batmobilra visszarakom a táras hatlövetű ágyút, amivel a 3 artyra is vadásztam, azzal talán összejöhet, de ez így másodlagossal együtt szerintem elég über brutál.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.22. 15:15:08 -
Végrevége 
Négy hónapnyi kényszerű Sd kliens használat,min közeli grafikán

Ezzel+a ptém fiókkal legyőzhetetlen leszek
-
5000 körüli sebzésre pár killel, vereség alig volt 600xp vmelyik nap. -
Rammsch31n #369168 Sok függ a csapattól... nagyon... és nem csak annyi, hogy win vagy lose...
mondjuk korábban nem érdekelt, hogy mennyi expet kapok egy győzelemre, most a Centurionnál ezért majd idegbajt lehet kapni.... -
Szerencsére minden nap megvolt. Ma érdekességképpen, win 2800dam, 1300 spot 1 kill és 640xp..
Majd pár körrel később 1400dam, 500 spot , win 790xp .... erre varjatok gombot.. -
András77 #369166 Sok embernek meglesz. Azt hittem, hogy a 750 nehezebb lesz, de úgy néz ki valahogy mindenki megcsinálja. Lehet, hogy sok játékkal, de behúzza a 750-es kört. -
Rammsch31n #369165 Ha az összes korábbi napon megvolt a 750 exp, akkor elvileg szerdán már a garázsban lesz...
attól függetlenül, hogy csak 9.14-ben buffolják, elviszem majd pár körre idegesíteni a népet. :DD
Ott fognak chaten anyázni, hogy nézd már ennek a köcsögnek már FV-je van meg ilyenek... :""DD -
Lehet hogy csak azért, mert úgy raktam oda, de amikor a damage panelen nyomok rá a belőtt modulra, akkor automatikusan a prémjavítót lövi el, és nem a sima javítót. Ha a simát akarom, akkor a lenti menüből kell a számokkal :D -
András77 #369163 Most csak duplázgatok, amikor nyugi van tolok egy kört. Berakott a SkodaT25-el Dorfra alsó tier-be. Gondoltam, milyen egy sz.r csata lesz ez, nem tudok szinte semmit kezdeni ezzel a játéktankkal a tier8-ak ellen. Végül annyira nem sikerült rosszul, 1,6e sebzéssel zártam, de ettől a jelenettől, azt hittem beszarok.
Az SP meg a caernarvon haverja el akartak osonni gyorsan a kastély alatt és sikerült leláncolnom, ráadásul olyan szerencsésen(szerencsétlenül neki), hogy befordult a cérna elé és az belerongyolt teljes gázzal
. Volt nem kicsi rage/dühöngés az SP részéről, csata után rám írt kedves szavakkal 
A kép kb 1 másodperccel a láncolás után, akkor már a cérna oldalára vittem az ágyút.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.22. 13:22:03 -
Megvan a sebzés, elméletileg még 2 nap a FV. Ha lejárt a prém visszatérek a pihenőre :) Esetleg a vízre :D -
Rammsch31n #369161 Heh. Reggel pont ez cseszett fel nagyon... kaptam 1x ammo racket, megjavítottam, benyeltem még1et, csak sérült... majd a köcsög meglőtte 3x-ra is és felrobbant...kicsit anyáztam csak. :D -
Nekem még múlthéten maradt ki egy nap a 750-esből, egyéb okok miatt. Amúgy úgy vagyok vele, hogy amennyit nyomtam manapság, megvárom még a prémhónap lejártát március 5.-én, aztán tartalékra rakom :D
Ez a centax mennyire ammorack érzékeny amúgy, bazz, már két javítócsomaggal rohangálok:S -
András77 #369159 Ezért tényleg tud érdekes dolgokat produkálni ez az xp számolás. Első csatában cent ax-el hülye voltam és rámentem egy e5-re fisherman pályán. E7-ből kezdtünk, ahonnan nagyon durván megszórtuk az ellenfél felvonuló tankjait, csak sajnos nekem 3 lepattanóm volt meg 1 láncolás, amit minimálisan lőttek csak, tehát assziszt is kevés jött. Olyan 2,5-3e sebzés meg valamennyi assziszt (vagy több assziszt kevesebb sebzés is ok) kell a 750xp-hez közelharcban, pontosabban, amikor én rálátok az ellenfélre, és 1,6e-nél jártam csak, kellett még a sebzés, de belekerültem az ellen fókusz tüzébe (erről pár gondolat lejjebb) és vége volt a dalnak, utána meg ki is fagyott, ahogy írtam, szép egy csata volt. Aztán egy olyan csata, ahol 2,8e sebzésem volt közelről, de kb 1e is3-ba és csak 720xp-t adott, pedig egy is7-t is kilőttem. Aztán bukó articon, szép sebzés mellett, meg is kaptam az első csíkomat a tankra, aztán egy csata ruinbergen, ahol tulajdonképpen semmit nem csináltam, elmentem G1-be és onnan volt pár lövésem, meg spotoltam egy jpze100-t, amit kiszedtek a társak, de fel kellett vegyem a telefont és kicsit hátra húzódtam. Megyek vissza játszani maradtam én meg 3-3 arty mindkét oldalon. Előre megyek, egy GCG artyt kiszedek 3 lövéssel, mert persze a második autoaim pattant róla (a szokásos autoaim szopatás, de nem mertem sokáig kint maradni 3 arty mellett), egy francia10-be belelövök, spotra kiszedik, már kaptam a lövést autoaim/aimbot-al a francia 9-től, de hülye volt, mert beleállt a bokorba, nem pedig mögé és felspotoltam és spotra az is kiszedték.
Szóval nem egy nagy eresztés, meg ahogy írtam technikai afk voltam elég sokáig és ez így összesen a játék szerint 870xp. Néha nem tudom hova rakni ezt az xp számolást, 2e sebzés +1,8e asszisztra ad ennyit. Mindenféleképpen valamilyen nyomulósabb stílusban kell menni és akkor hamar megvan a 750.
A fisherman pályáról, ami a gondolatom, hogy addig rendben van, hogy nyomulósak ezek a srácok, tehát jönnek az emberrel, csak nagyon gyakran az van, hogy nagyon gyakran ott ücsörögnek egy ház vagy valamilyen fedezék mögött és várnak. Csak nagyon egyértelmű helyzetben jönnek elő, ha már lőtt az ellenfél vagy másfele fordult az ágyúja, de sok közülük még olyankor sem jön elő, ha lőtt az ellenfél, csak akkor ha az ellenfél máshova néz. Szóval ok, hogy kimentem a fedezékből és nyílt terepre kerültem és persze pont akkor kellett odaérni a másik oldalról egy addig rejtőzködő ellen cent ax-nek is, de még így is bírtam egy darabig az össztüzet, csak sajnos ezek a csapattársak meg közben lapultak a házak mögött.
Azt értem, hogy nem várható el senkitől, hogy bevállaljon lövést, bár adott esetben az ésszerűség ezt diktálná, de basszuskulcs, hogy ezek tényleg nem mernek előjönni a fedezékből csak teljesen egyértelmű helyzetben, az már durva azért. Továbbra is én szenvedem el a lövéseket, de legalább zavarnák az ellent, nem tudna olyan nyugodtan célozni, esetleg ki is lőhetnék, de persze ez nem így működik. Szépen kivárják és megnézik, hogy az ember mit tud alakítani és amikor elhullottam, akkor esetleg csinálnak valamit, mondjuk egyesével előjönnek, ha a hülyeséget akarjuk fokozni.
Ezért is rühellem ezeket a lemmingezőket, mert a csaták legalább felében teljesen retardált játék folyik. Tegnap volt egy, azon majd besz.rtam, megyünk előre sztálingrádon beállt egy oni az e4 házsarokba, nekünk meg 5 tankunk arra várt, hogy lőjön, addig senki ki nem ment, csak hintáztak előre-hátra (tier7-9 tankok voltak). Én wz111-el pittyegtem nekik, hogy engedjenek már sidescrap-re, mert persze a sarkot elfoglalják, hogy ki tudjanak gyorsan ugrani, jó eséllyel pattintok vagy a spaced benyeli a troll ágyú lövését, de az sem érdekel, ha sebez (olcsó a javítás) csak haladjunk már, de nem engedtek oda, az orrát meg ugye nem tolom ki, hogy ammorack-et kapjak. Hihetetlen és ez nem ritka eset, hanem szinte minden csatában ezt csinálja a lemmingvonat, ha van egy beásott ellenfél, addig senki sehova, amíg az nem lőtt. Volt már, hogy én is kihasználtam ezt, egy meggymagköpő mert csak kijönni és rámlőni, de én nem lőttem vissza direkt, perdig tudtam volna, csak akkor rámjön 4 tank és basszus ezek a top tankok meg mind ott vártak ugrásra készen, hogy mikor lövöm el magam. Persze pár perc f.szrángatás után azért kijönnek, de hogy közben a társaim a hátukba kerültek, azt nem köszönték meg nekem.
Meg még egy gondolat, a cent ax csatákra visszakapcsoltam a chat-et és megkérdeztem a játékosokat, hogy állnak és úgy néz ki, hogy nem lesz gond vele, egyáltalán nem sírt most senki, hogy nem tudja a 750-t átugrani. Mondjuk az lehet, hogy vannak, akik egész nap a cent ax-el játszanak, hogy meglegyen, de úgy néz ki mindenki meg tudta csinálni, legalábbis az én nem túl reprezentatív felmérésem alapján. -
András77 #369158 Tényleg a kiba fagyásokat remélem kijavítják a 9.14-ben. Volt valahol egy térkép, hogy fisherman meg serene cost pályákon vannak olyan halálzónák, ahonnan rengeteg a fagyást jelentettek. Tegnap serene-n sikerült újra lefagynom, ma meg fisherman-on, ráadásul úgy, hogy már kilőttek, csak átkapcsoltam másik tankra.
Sand riverre nem emlékszem, hogy a listában lett volna, de tegnap egy komplett 3-as top tier szakasz kifagyott, közel egymáshoz. Néztünk bután, hogy mi van velük és még így is lehoztuk a csatát, ennyit az ellenségről...