World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- minden erintett modulon veszit az atutesebol a lovedek
- elvileg igen, de szembol inkabb az elol levo valto szokott gyulladni es nem er el a motorig.
- talan, de ha mar magasabbrol ralatsz, miert nem a motorhaztetot lovod, miert a tornyot?
amugy ez a kuldetes szerintem joreszt szerebcsefuggo.
szerintem erdemes atkepezni a loveszt arra a perkre, amikor nagyobb lesz a kritikus loves eselye.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
itt nincs ilyen komoly szimuláció ez nem szimulátor bár réges régen én is azt hittem itt véletlenek vannak főként amit a szerver dob azzal legyél boldog elvben átlőhetetlen részt is átlövik és az átlőhetőn is megakad a szellem lövedék de nem létezik olyan hogy megy a lövedék mint pl sniper elitben 2ellent is leterítesz
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 19:01:00
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
vasasgabri - század normális csapattal és fc-vel.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.23. 19:01:24
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
- Ha a lövedék áthatol az ellenség páncélján, folytatja az útját ( a játékban értve) a tankban?
- ha igen, mi alapján működik ez, mennyit halad?
- lehetséges az, hogy egy szemből meglőtt tankban annak hossztengelyével párhuzamosan annyit halad a lövedék, hogy eléri a hátul lévő motort, és kigyújtja azt?
- "Abszurd"!! Ez megtörténhet tornyon áthatoló lövéssel is? Azaz ha magasabbról lövöm a tankot, és a lövedék átlósan metszi a tankot, a lövedék eljuthat így a motorig?
2 hete, kb 230 csata óta kínlódok a gyújts ki 2 magasabb tierű tankot küldivel.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
angelus1991ster.blogspot.hu
szerintem evvel megvalaszoltam a kerdesed.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Az hogy a csapatom top tankjai nem csinálnak semmit már kezdem megszokni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Artykkal is csinálhatnának most már valamit, mert 9.9-től szerintem még több lesz.
Velük csupa móka és kacagás a játék, de csak mert van sebességük, és a pályaátalakításos szarságokat sokkal kevésbé érzik meg.
Is-4-t előveszem 1-1 körre, mert imádtam anno t9-ként, és ez azóta is bennem maradt. De prém nélkül és t10 artykkal meg goldspammos medekkel sokszor csak arra jó h felidegesítsem magam, de azért meg tud még mosolyogtatni. (pár napja is mentem vele egy 6k+ dmg-s csatát).
Perzsát 1 ideje nem vettem elő, vmiért nem adja mostanság...semmit nem akar átvinni ap-val (meg assault-ozni imádtam vele, de ott is tönkre baszták a kedvenc helyeimet az egyes mapokon, így értelmetlen lett assault mód is), vele azért sokat játszottam, mert nagyon jó kis tank. Majd most sztem Patton-t fogom megszeretni nagyon, meg bejön e50 is. (végre!!!, P2-t nagyon utáltam...)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.06.23. 15:09:56
Én eddig is 246-os átütéssel játszottam t9-t10-ben, nem értem ez miért nem elég egy e-50m-nek vagy leopardnak pl vagy más nemzetek 9-10-es tankjainka.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az amerikai wot fórum Girls und Panzer topikjában egyik fórumozó csinált egy fanartot egy Magyar csapatról az animéhez:
"I am seriously consiering making a Hungarian-based tankery school for GuP... even though I lack time to draw anything big.
Those Turan tanks though... hmmmmm..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Deviantart
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.23. 13:05:45
WoT: Nishizumi77
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.23. 12:58:45
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egyébként meg vegyétek a gód ammót, mert a többiek is azt használják, ha nem bírjátok kredittel, akkor vegyetek prémium accountot is mellé. Pay to win rulz!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Ez csak egy tankos akciójáték, nem szimulátor.
Mi a következő? Egy TD ne álljon le f2f harcolni a nehéz tankkal? Nerfeljék sz.rrá halálba a TD pent is, mert micsoda dolog, hogy ki tud állni a nehéz tank elé?
Ezek eléggé érthetetlen érvek. A legtöbb ugatás szerintem pont a "láthatatlan" medekkel szemben van, ahol ki tudja használni a pen-t és beveri a nehéz tankot sniper módban. Persze ilyenkor is a kérdés az, hogy mi f.szt keres egy nehéz tank mondjuk a mezőn virágot szedni, ahelyett, hogy elmenne a tipikus ütköző területre, de ez messzire vezet.
Nem volt probléma belőle persze még akkori időkról van szó amikor a wolfpack és t54 még félelmet kelltett és nem voltak autómata töltős francia tankok.
Pl Kisebb tier ne kezdjen már el harcolni agytalanul f2f-ben a nagyokkal mert megeszik ugyan ez lenne a helyzet a medeknél eddig pennek köszönhetően úgy használják sokan mint egy heavyt.
Medekkel oldalba kellene támadni vagy megkerülni az ellent átttörésre a legalkalmasabb ha a pálya és a helyzet engedi de elméletben a rof is sokat segít meg a mozgás erre való nem pedig flankelni meg sniperkedni.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.22. 23:21:31