World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- igen.
- minden erintett modulon veszit az atutesebol a lovedek
- elvileg igen, de szembol inkabb az elol levo valto szokott gyulladni es nem er el a motorig.
- talan, de ha mar magasabbrol ralatsz, miert nem a motorhaztetot lovod, miert a tornyot?

amugy ez a kuldetes szerintem joreszt szerebcsefuggo.
szerintem erdemes atkepezni a loveszt arra a perkre, amikor nagyobb lesz a kritikus loves eselye.
Keress egy T34-1-et az ellenfélnél,állandóan égek vele(szinte minden csatában)van hogy 2-szer mert az elsőt az automata megfogja.Akár szemből is gyullad.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

- Ha a lövedék áthatol az ellenség páncélján, folytatja az útját ( a játékban értve) a tankban?<#nevetes1><#nevetes2><#nyes><#hehe>

itt nincs ilyen komoly szimuláció ez nem szimulátor bár réges régen én is azt hittem itt véletlenek vannak főként amit a szerver dob azzal legyél boldog elvben átlőhetetlen részt is átlövik és az átlőhetőn is megakad a szellem lövedék de nem létezik olyan hogy megy a lövedék mint pl sniper elitben 2ellent is leterítesz
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 19:01:00
popey8
95%-uk sokat szakaszozik kékekkel, lilákkal. A maradék 5% nem evilági szint 😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Gőzöm sincs, nem a legújabb van, de csata után kipróbálom 😊
vasasgabri - század normális csapattal és fc-vel.

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.23. 19:01:24

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hogy csinálja némelyik lilla, hogy még a győzelmi aránya is lila? Ők nem kapnak olyan napot vagy hetet,hogy 30-ból 25-ször kikapnak? Ők mindig hatost dobnak? Tényleg ennyire jók?
Volna egy, azaz több kérdésem.

- Ha a lövedék áthatol az ellenség páncélján, folytatja az útját ( a játékban értve) a tankban?
- ha igen, mi alapján működik ez, mennyit halad?
- lehetséges az, hogy egy szemből meglőtt tankban annak hossztengelyével párhuzamosan annyit halad a lövedék, hogy eléri a hátul lévő motort, és kigyújtja azt?
- "Abszurd"!! Ez megtörténhet tornyon áthatoló lövéssel is? Azaz ha magasabbról lövöm a tankot, és a lövedék átlósan metszi a tankot, a lövedék eljuthat így a motorig?

2 hete, kb 230 csata óta kínlódok a gyújts ki 2 magasabb tierű tankot küldivel.
popey8
Na működik a legfrissebb xvm-mel a battle result képernyőn a spot dmg, dmg, hit rate kijelzés?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

aki szopasnak eli meg es megis evvel jatszik, annak orvoshoz kene mennie 😊
Nem inkább, hogy többet szopjál?😄 Most rendesek voltak és a spot sebzés mellé az okozott sebzést is hozzáadják az LT-15-höz így a 4-5k sebzés T-49-el is összejöhet.

angelus1991ster.blogspot.hu

az im azert van, hogy minel tobbet jatszal.
szerintem evvel megvalaszoltam a kerdesed.
Két hét után első Malinovka.... Érteném meg mi a jó olyan feladatokat beállítani amit csak egyetlen mapon lehet megcsinálni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kapcsold ki az xvm-et, kevesebb idegeskedes 😊
pontosan. a 15 ös. Még jó hogy a medvebaszó bocskoros orosz nem manipulálja a gamet...

nem, csak biztos lightos küldid van 😄
not stop! non stop nevü játékosokkal nonstop összerak valami nem stimmel az mm-el ha 70.000 játékos van ha csak 20.000 akkor is velük megyek egy csatában hát ez több mint érdekes kb akkor az mm is annyira változékony mint a maprotation
<#taps>

Nálam ez az átlagos csapat az este ilyen 12% esélyű csatám is volt a vöröshadsereg élén az epic játékosokkal teli ellenség ellen.
Az hogy a csapatom top tankjai nem csinálnak semmit már kezdem megszokni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az mekkora csapat volt! 1:15 lett a vége... 😄 Leadtam az első lövést, mozgok el, mégis bemákol a countert lövő arty. Így 1 lövéssel elsőnek haltam, de azért top sebzés meglett. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ha az SG fórumra jössz, tisztelned kell az artigyűlöletünket!

Hát igen, én is gazdasági menekült lettem, mit ahogy valaki korábban megfogalmazta. Per pill nem futja prém fiókra, bár nem is hiányzik a "játszanom kell mert prémiumom van" kényszer sem.
Német heavyknek ez rossz hír, de a többi döntött páncéljáról a HEAT hajlamos lecsúszni. Jól kitalálták ezt, medekkel nem igazán lehet megkerülni a nerfet. A gold lőszerük tulajdonságai miatt ugyanis épp csak kicsivel lesznek effektívebbek, ha átállnak arra, viszont nem győznek majd kreditet farmolni.

Artykkal is csinálhatnának most már valamit, mert 9.9-től szerintem még több lesz.

Ne légy naív, csak neked nem tették be a repertoárba.
malinovkát kivették? 2 hete egyszer SEm volt

Régebben imádtam JT, obj-704-el játszani. Mióta a pályákat egyre jobban tönkrebaszták TD szempontból, illetve global td nerf óta fölöslegesnek látom a játékot velük. (mission miatt veszem őket elő...de az nem fun illetve a tornyos td-k amikkel még elvagyok vhogy). Azóta teljesen áttolódott cromwell, t34-85, bulldog szentháromságra az egész.
Velük csupa móka és kacagás a játék, de csak mert van sebességük, és a pályaátalakításos szarságokat sokkal kevésbé érzik meg.
Is-4-t előveszem 1-1 körre, mert imádtam anno t9-ként, és ez azóta is bennem maradt. De prém nélkül és t10 artykkal meg goldspammos medekkel sokszor csak arra jó h felidegesítsem magam, de azért meg tud még mosolyogtatni. (pár napja is mentem vele egy 6k+ dmg-s csatát).
Perzsát 1 ideje nem vettem elő, vmiért nem adja mostanság...semmit nem akar átvinni ap-val (meg assault-ozni imádtam vele, de ott is tönkre baszták a kedvenc helyeimet az egyes mapokon, így értelmetlen lett assault mód is), vele azért sokat játszottam, mert nagyon jó kis tank. Majd most sztem Patton-t fogom megszeretni nagyon, meg bejön e50 is. (végre!!!, P2-t nagyon utáltam...)

Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.06.23. 15:09:56
addig nerfelik az összeset, ameddig az összes tank eléri a loltracktor szintjét 😄
Pales27
ap-apcr vegyél le még 10-15öt belőle tehát olyan 220-230 lesz az ha ap lenne. A másik az hogy az arany lőszerrel kb nem csinálnak semmit szóval a heavyket pl én úgyis goldal fogom szemből szarrá lőni, mert van elég kreditem. Innentől pay to win.

DasIsFuck
Én főleg német oldallal játszottam ezeken a szinteken, kevésbé látom borúsan a helyzetet.

Én eddig is 246-os átütéssel játszottam t9-t10-ben, nem értem ez miért nem elég egy e-50m-nek vagy leopardnak pl vagy más nemzetek 9-10-es tankjainka.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Pales27
én IS-3, majd t9es IS-4 anno, majd IS-8 és IS-7, aztán bejöttek a t10 medek és azokkal sokat mentem, meg 704, 268 is tetszett, de a pályák már szinte alakalmatlanak tdzni

Angelus1991ster hol vagy? Ez tetszeni fog neked 😄

Az amerikai wot fórum Girls und Panzer topikjában egyik fórumozó csinált egy fanartot egy Magyar csapatról az animéhez:

"I am seriously consiering making a Hungarian-based tankery school for GuP... even though I lack time to draw anything big.

Those Turan tanks though... hmmmmm..."

Deviantart
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.23. 13:05:45

WoT: Nishizumi77

patchaou
T29, T34-3, IS-6, bulldog, 50-100
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.23. 12:58:45

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Amúgy kíváncsi lennék, hogy az itteni fórumozók közül ki mivel szeret menni, de csak azokra amikkel NEM a grindolás vagy farmolás esetleg legénység képzés miatt megy, hanem csak azért mert "szereti". Nekem régebben: IS-3, ISU, 268 pörögtek mindig a grind mellett, mostanában: VK 28.01, M41, RU-251. Látszik is,h merre tolódott a játék és az én játék élményem + tudásom.
Pales27
reméltem, hogy a medekhez nem nyúlnak, ha már a többit amit kihúztam elcseszték

Mintha nem ezt csinálták volna folyamatosan mióta megvan a WoT... 😄

Egyébként meg vegyétek a gód ammót, mert a többiek is azt használják, ha nem bírjátok kredittel, akkor vegyetek prémium accountot is mellé. Pay to win rulz!

voivod32
Ilyen a világon nincs! Egy HP kellene a HT-1 küldetéshez, erre lepattan az KV-1S seggéről 50 méterről!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Pales27
Heavy "nerffel" kezdődött 8.0ban, mert behozták az op t10 medeket és td-ket. Most, hogy eltelt 3 év és mindenki kihúzta az ágakat amiket akart, mert tényleg jók voltak, jöhet a nerf. Ki húzta volna ki olyan szorgalmasan ezeket a tankokat, ha ilyen statokkal jönnek ki? Hát sokkal kevesebben a wgnek megérte, nekünk kevésbé....

és újra: arty nerf -> td nerf -> med nerf -> folytassa kérem... heavy? vagy esetleg egy kis arty buff a túl erős nehéz tankok ellen <#eplus2> (nem vagyok artys)
voivod32
Detto így jártam tegnap, az ideg majd szétb@szott.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
+1 !
Tudod az kezd el artyval játszani akinek kurvára elege van az egybites TD játékosokból.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Tudod az kezd el artyval játszani akinek kurvára elege van az egybites TD játékosokból.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

<#nevetes1>
Ahhoz, hogy egy új tankot betegyenek ebbe a játékba elegendő, ha találnak egy rajzot egy tankról, amelyet valamelyik óvodában rajzoltak a gyerekek.

Ez csak egy tankos akciójáték, nem szimulátor.
Jah amúgy régen a játék pedig igen pont így nézett ki heavy=páncél nem szemezel vele td=sunnyogó nincs páncél de nem is találod meg med=gyors a seggedbe megy szóval csak heavyvel volt meg a luxusod hogy f2f elkezdjél noskill harcokat xD a többivel taktikázni kellett ezért szerettem a medet akkoriban ha rajtam múlna én vissza lőném a 220pent nekik és tanuljon meg vele játszani mindenki.
Én egyfolytában ilyen csatákat élek most heavy köüldetés miatt és lazán leállnak f2f akár utcát is zárni xD és összejön nekik mert pl egy fv-t vagy obj-et nem mindig tudom átlőni hp-je meg azért van nekik egyből meghalni nem fog szóval ott áll és frankón elvagyunk egymással persze én nyerek de nem sokkal ha csak golddal lő a gyökér.
Komolyan azt képzeled, hogy egy meddel leáll bárki és cowboyos lövöldözőst játszik szemtől szemben? Én ilyent nagyon ritkán látok, kb akkor csak ha a hp elégséges és elég biztos a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy ilyen kis távolságra pont kisebb a pen hatása, mert könnyebb gyenge pontot lőni. Egy meddel tipikusan nagyobb távolságról kell lőni, mint a nehéz tankkal de kisebb távolságról, mint egy TD-vel, ezért van kb ide belőve a penje.

Mi a következő? Egy TD ne álljon le f2f harcolni a nehéz tankkal? Nerfeljék sz.rrá halálba a TD pent is, mert micsoda dolog, hogy ki tud állni a nehéz tank elé?

Ezek eléggé érthetetlen érvek. A legtöbb ugatás szerintem pont a "láthatatlan" medekkel szemben van, ahol ki tudja használni a pen-t és beveri a nehéz tankot sniper módban. Persze ilyenkor is a kérdés az, hogy mi f.szt keres egy nehéz tank mondjuk a mezőn virágot szedni, ahelyett, hogy elmenne a tipikus ütköző területre, de ez messzire vezet.
Jah meg régen is ez volt a wg alap taktika hogy a maxos tierú medek jóval kevesebb pennel rendelkeztek.
Nem volt probléma belőle persze még akkori időkról van szó amikor a wolfpack és t54 még félelmet kelltett és nem voltak autómata töltős francia tankok.
IS7, Maus, obj260 beüthetetlen lesz, ja és obj260 van olyan gyors, mint egy med.
Arra gondoltam hogy f2f ne merjen már szembe lövősdit játszani egy nagyobb tankkal szemtelenül de ez általánosságban is igaz minden tanknál.
Pl Kisebb tier ne kezdjen már el harcolni agytalanul f2f-ben a nagyokkal mert megeszik ugyan ez lenne a helyzet a medeknél eddig pennek köszönhetően úgy használják sokan mint egy heavyt.

Medekkel oldalba kellene támadni vagy megkerülni az ellent átttörésre a legalkalmasabb ha a pálya és a helyzet engedi de elméletben a rof is sokat segít meg a mozgás erre való nem pedig flankelni meg sniperkedni.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.22. 23:21:31
Penetration tekintetében most jobbak is.