418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Normális érveket mondjál nekem, ne gyerekes sértéseket, lol.
    Ja, olyanod nincsen... nem baj, flameld tele ezt meg a wot-os fórumot is, a magyar tankok utáni gyerekes sóvárgással.Csak nehogy behozzák a Turánt is, és szar legyen, mert akkor naponta 2 bejegyzés minimum erről fog szólni tőled...
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.23. 15:50:09
  • Angelus1991ster
    Te meg egy kiskádári proli.
  • Rammsch31n
    Persze, mert én nyávogok minden nap a magyar tankok után... tell me more...nevetséges vagy.
  • WR104
    Lehet, hogy lathatatlan maradtal neki es csak a te 6. erzeked jelzett. Pont tegnap mentem Tibik89-cel Malinovkan.
    O T-49-cel volt az ellenfel meg egy IS3-mal. Faszaul spottolta es lotte ahogy kell 2-300 meterrol majd mikor 250hp-ja maradt eltunt es csak akkor villant fel mikor ugy 70 meterrol kilotte Tibiket az IS3. Se bokor, se fa nem volt koztuk csak a fuves terulet es az IS3 egyenesen haladt Tibik fele.
  • Angelus1991ster
    Tőled csak tanulni lehet a sírást.
  • Rammsch31n
    Mennyit sírsz már a magyar tankért omfg...nem unod? (Főleg mikor látom, hogy majd' minden fórum threadbe benyögöd, hogy a toldit buffolják már fel, mert egy szar...csak rajtad kívül sokakat nem érdekel...) Egyébként mit vársz, mikor a polákok sokkal többen nyomják, jó hogy azt veszik előbbre...
    Tudod hanyadrangú prioritást élvez a magyar tank? Nem értem, miért nem lehet ezt felfogni. Kb. a szaros listájuk alján van... mert ezek a mocskok először elvileg a sok elbaszott szart szeretnék kijavítani, csak annyi van már benne, hogy mission impossible...
  • Angelus1991ster
    Lengyel felségjelzésű tier 4-es lengyel közepes tank: a B.B.T.Br.Panc.

http://ritastatusreport.live/2016/02/23/first-polish-tank-spotted-sredni-b-b-t-br-panc/
    Az ágyú szerintem egy 40 mm-s Bofors táras löveg, ami olyan mint a t3-as angol könnyű tank, a Cruiser IV top lövege.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bezzeg a Turán III Prototípust, ami már 9.12 óta a fájlok része, még mindig nem lehet megvenni. Faszomat.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.23. 15:07:56
  • András77
    Erre gondoltam én is, de ha megnézed a tornya előrenéz és végig így volt. Ha a szakasztársának szánt zsákmánynak, akkor szerintem rám nézett volna, de persze bármi lehet.
  • Kryon
    Szerintem csapattársának kellettél küldetéshez, vagy mittomén, de azt nehéz elhinni, hogy valaki ennyire idióta legyen.
  • Sherman0070
    Neeeeee XD
  • András77
    Egy kép többet mond ezer szónál, ráadásul rosszul emlékeztem, mert mindhárom ellenséges arty életben volt még, érthetetlen, hogy a t34-85 nem vett észre és az ellen sem lőtt rá, persze utána a type64 eljött értem, de érdekes jelenetek ezek. A t34-85 simán elment előttem, mert x-el mozdulatlanná tettem a tankot , azt hitte, hogy már kiszedtek vagy nem tudom, hogy mit hitt. Mondjuk biztos valami agyas gyerek lehet, mert utána megállt a domb tetején és lőtte a házakat, talán azt hitte, hogy ott vagyok és le akarta bontani a házakat.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 13:58:19
  • Plata
    Első csatának nem is rossz,sajna a top gunt lenyúlta köcsög előlem.

T-34/100 egy igazi barom volt,egyszer lőttem seggbe és leégett.
    Megint kempelő bandát kaptam,T10-el mentem előre spotolni.Harmadik killem után indultak meg és kezdtek előre jönni.
  • Rammsch31n
    A krva anyját... az utolsó 10 pályám egytől egyig mind Westfield volt... xD Így be tud ragadni ez a szar... ilyet én még nem pipáltam. :D
  • András77
    A mostani játékos állomány mellett a megoldásokat is az állatvilágból kell kölcsönözni. S-51-el vagyok, Sand River, jön rám egy t34-85, pontosabban ketten maradtunk artyk, az ellenfélnél szerencsére egy sem maradt. Ellövöm magam, mellé, na mondom akkor itt vége benyomtam az X-t és otthagytam a tankot, hadd lőjék szét, 48sec töltésidővel már semmit nem tudok csinálni. A másik artyt kiszedték, mert ficergett, de én meg nézem, hogy a t34-85 halottnak hitt, mert nem mozogtam és elment előttem, mert a távolban célpontot látott. Mondom, mi a phasz? Elkezdett lövöldözni a homokdomb tetején én töltés után ráfordultam, teljesen becéloztam és kilőttem. Lehet, hogy meglepődött, de érthetetlen egyébként. Ezek az egységsugarúak tényleg bármire képesek.

Olyant is láttam, hogy áll valahol lövik a seggét és nem reagál, kiszedték így, de nem volt afk vagy bot, mert tekerte a tornyát, de nem jött rá, hogy a seggét lövik kb 50m-ről.

A legszebb élményem az egységsugarúak támogatása volt, articon lehet jókat pattogtatni a maus-al, meg is kaptam azt a pályát, bementem a nehéz tankos dühöngőbe, de nem jöttek utánam a társaim, mert nem volt arty, ergó akkor sniperkednek. Jött viszont az ellenfél lemmingvonata, kegyetlen sok tank, lőttek, mint állat, reméltem meglesz a 12k, bár végül is mindegy, mert vesztettünk, de legalább a tankost kivehettem volna. Egy is3 bejött a hátamba miközben töltöttem és elkezdett arannyal pumpálni. Gondoltam a csapat majd kiszedi és nem. Hogy ezek mégis milyen csőlátással vannak vagy én nem is értem. Simán hagyják, hogy 8-at lőjön belém az is3, ebből csak 2 pattant, mert aranyozott a szerencsétlen agyi nyomorék. Ezalatt nem lőtték ki, mert másokat lőttek. Arra tudok gondolni, hogy a retardok sniper nézetben voltak és megszűnt a külvilág a számukra vagy el nem tudom képzelni miért nem segítettek ilyen hosszú ideig. Megfordulni nem tudtam, mert így 1 tank lőtt, ha forgolódok, akkor meg 6-7 legalább. Lemaradtam a 12k-ról is 300ponttal
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 12:33:29
  • Rammsch31n
    Na, utolsó előtti 750 meglett a 2. körre.... ahol 15-1-re győztünk Tundrán... és rajtam kívül másik 6 Centurion is többet ért el, mint 750 exp. :DDDD Kegyes volt az RNG. :P
  • AlucardHuN
    xotyi, pedig a t8-as szerintem nem nagy szám:P
  • Angelus1991ster
  • xotyi
    Ezek az japán Tier 8-as heavyk kezdenek idegesíteni hülyét csinálnak belőlem:D
  • Rammsch31n
    Kamikaze arty kapott egy snapshotot... muhahah :DD Remélem nyomott egy rage quit-et....
  • yossarianHUN

• brasco84
    10/10 :)
  • joe662
    Ezek birjàk,nekem speciel 2kőrős hűtèsem van.Kűlőn a gpu ès a cpu.
    Most tolja a fiam a fallout4 el,mindenfull ultràn 58fok:-)
  • Angelus1991ster
  • Rammsch31n
    xDDD Ha már behozták a Mutz svájci csodajárgányt, svájci német dialektust akarok!!! :""D
  • András77
    Szerintem még a hegyi német dialektus is előbb lesz benn a játékban, mint a női hangok. Végül is ha abból indulunk ki, hogy a harc az férfias dolog, tehát a harcoló nők férfiasak, tehát az átlag játékost nem zavarja, hogy a nők is mély hangon beszélnek. Vagy valami hasonló logika, pár vodka után meggyőzték egymást, hogy a kazah dialektus a legfontosabb.
  • yossarianHUN
    As an addition, Wargaming will also implement Kazakh voice in World of Tanks in the next update.

Fuh, hálistennek, már megijedtem, hogy véletlenül a női legénységhangokat akarják implementálni. Szerencsére még mindig tisztában vannak a prioritásokkal. Kappa.
  • viper07
    Hali ! Küldtem privit, kérlek olvasd el.
    Kösz :) .
  • xotyi
    Nekem T69-el lett meg, pedig nem túl vaskos az átütése:D Karelia támadás módban bementem a bázisuk alá (asszem E4) , és aki rám akart jönni azt sikerült láncolni, és egy kis szerencsével kis is lőni:)
  • András77
    A passmark szerint ez már közel van egy asztali 660 teljesítményéhez, rendben leszel vele, csak nem tudom ezek a laptopok mennyire melegszenek játék alatt komoly dVGA-val? Nekem is lassan le kell cserélnem a 660Ti-t, mert a passmarkon-n már nem vagyok benne vele az első oldalon Vicc volt, persze, a WoT-ot, AW-t szépen viszi, a risen sorozatot is, most ezekkel játszom.

Sikerült feljavítanom a dupla gyújtós küldetést az E50-el, pont befértem a harmadik helyre és megkaptam a garázshelyet. Már csak 3 maradt, ahol nincs meg a másodlagos, de ezt az MT-4-t komolyan gondolták? Láncoljak 3-t és lőjek 3-t leláncolt tankba, az még valahogy összejöhet, de emellé lőjek ki 2 leláncolt tankot, na ez már nem kicsit durva, ja és győzzek is. Lehet a batmobilra visszarakom a táras hatlövetű ágyút, amivel a 3 artyra is vadásztam, azzal talán összejöhet, de ez így másodlagossal együtt szerintem elég über brutál.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.22. 15:15:08
  • joe662
    Végrevége
    Négy hónapnyi kényszerű Sd kliens használat,min közeli grafikán

Ezzel+a ptém fiókkal legyőzhetetlen leszek
  • Tono34
    5000 körüli sebzésre pár killel, vereség alig volt 600xp vmelyik nap.
  • Rammsch31n
    Sok függ a csapattól... nagyon... és nem csak annyi, hogy win vagy lose...
    mondjuk korábban nem érdekelt, hogy mennyi expet kapok egy győzelemre, most a Centurionnál ezért majd idegbajt lehet kapni....
  • Tono34
    Szerencsére minden nap megvolt. Ma érdekességképpen, win 2800dam, 1300 spot 1 kill és 640xp..
    Majd pár körrel később 1400dam, 500 spot , win 790xp .... erre varjatok gombot..
  • András77
    Sok embernek meglesz. Azt hittem, hogy a 750 nehezebb lesz, de úgy néz ki valahogy mindenki megcsinálja. Lehet, hogy sok játékkal, de behúzza a 750-es kört.
  • Rammsch31n
    Ha az összes korábbi napon megvolt a 750 exp, akkor elvileg szerdán már a garázsban lesz...
    attól függetlenül, hogy csak 9.14-ben buffolják, elviszem majd pár körre idegesíteni a népet. :DD
    Ott fognak chaten anyázni, hogy nézd már ennek a köcsögnek már FV-je van meg ilyenek... :""DD
  • Sunsetjoy
    Lehet hogy csak azért, mert úgy raktam oda, de amikor a damage panelen nyomok rá a belőtt modulra, akkor automatikusan a prémjavítót lövi el, és nem a sima javítót. Ha a simát akarom, akkor a lenti menüből kell a számokkal :D
  • András77
    Most csak duplázgatok, amikor nyugi van tolok egy kört. Berakott a SkodaT25-el Dorfra alsó tier-be. Gondoltam, milyen egy sz.r csata lesz ez, nem tudok szinte semmit kezdeni ezzel a játéktankkal a tier8-ak ellen. Végül annyira nem sikerült rosszul, 1,6e sebzéssel zártam, de ettől a jelenettől, azt hittem beszarok.

Az SP meg a caernarvon haverja el akartak osonni gyorsan a kastély alatt és sikerült leláncolnom, ráadásul olyan szerencsésen(szerencsétlenül neki), hogy befordult a cérna elé és az belerongyolt teljes gázzal . Volt nem kicsi rage/dühöngés az SP részéről, csata után rám írt kedves szavakkal

A kép kb 1 másodperccel a láncolás után, akkor már a cérna oldalára vittem az ágyút.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.22. 13:22:03
  • Tono34
    Megvan a sebzés, elméletileg még 2 nap a FV. Ha lejárt a prém visszatérek a pihenőre :) Esetleg a vízre :D
  • Rammsch31n
    Heh. Reggel pont ez cseszett fel nagyon... kaptam 1x ammo racket, megjavítottam, benyeltem még1et, csak sérült... majd a köcsög meglőtte 3x-ra is és felrobbant...kicsit anyáztam csak. :D
  • Sunsetjoy
    Nekem még múlthéten maradt ki egy nap a 750-esből, egyéb okok miatt. Amúgy úgy vagyok vele, hogy amennyit nyomtam manapság, megvárom még a prémhónap lejártát március 5.-én, aztán tartalékra rakom :D

Ez a centax mennyire ammorack érzékeny amúgy, bazz, már két javítócsomaggal rohangálok:S