World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IS-5 (Object 730) has been purchased successfully and will be added to your Garage shortly
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2015.06.22. 13:12:33
A f.szért kell az IM ilyen retardált küldetéseket berakni. Egyszerűen tiszta bohózat, ahogy próbálják lopni a frag-et olyanok, akik addig semmit nem csináltak, vagy az van, hogy a 3 ellen arty szétspriccel 3 irányba és próbáljam meg levadászni őket.
Egy srác korábban azt csinálta, hogy kilőtte a csába az ilyen csapattársat, aki csak akkor rohant előre, amikor már az artyk éltek meg 1 alacsony hp-s ellenfél és be is írta chat-be, hogy nem hagyja ellopni a frag-et. Nagyon igaza volt, sajnos, úgy látszik itt tényleg így lehet csak az ilyen idióta küldetéseket megcsinálni, hogy kilövöm a csába a megiramodó kemper disznót, aki fraget akar lopni.
Hát csinálja az, aki erre rá van szorulva.+van ideje.De egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy az mit csinál egész nap.
Amig az ember fiatal,nincs családja barátnője munkája de még egy nyamvadt háztartása se az megteheti.
További kérdés,hogy megéri?Ott van a csapatcsata,SH amiben én szabom meg mennyit mikor és hogyan.Azon meg kiváltképp röhögnöm kell,hogy ebből én goldot kapjak.Akkor már inkább az ESL....
és hiába valaki szupi játékos az bőven kevés itt mert kőkemény csapat játék kell amihez össze kell csiszolódnia legalább 15 embernek.
Voltam jó pár klánban probléma sajna mindig ez volt a baj: nincs idő az embereknek se gyakorolni se egyáltalán rendszeresen cw-re menni mert munka, család, élet.
Tiszta South Park nekem életem van nem karakterem xD. Akkor biztosan jól működne ha ez lenne a 8órás munkája az embereknek.
Esetleg ami működik még anno pts-es gyakorlat hogy csak egy mapot jól begyakorolni ami jól fizet és azt tartani de az meg ugye uncsi egy idő után.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.22. 00:51:29
Aztán jött az irigykedés, nekem lett meg a klánból először a T-55, ezt nem nézték túl jó szemmel. Aztán egyre többször mondták, hogy csak élősködő vagyok a klánban, és hogy miért nem megyek CW-zni. Megmondtam nekik, majd akkor megyek, ha nálam 14 jobb WN8-al (1990) rendelkező játékos lesz bereadyzve. Na itt olyan falme indult el a klánchaten, hogy inkább angolosan távoztam a klánból 😄
Csak meg kellett kérdeznem (és visszavennem a Bélát), hogy sikerüljön - az E75-tel <#falbav>#falbav>
Mindenesetre a HT-15-re is elég lett volna asszem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat
Ez a műfaj is demokratizálódott , ahol sok esetben elég hitványra sikerül az elkészített "mű".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.21. 23:27:48
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.06.21. 22:15:12
Megfejtettem: Cleverland-nek legalább van annyi esze, hogy néha összecsődítse azt a sok embert.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A T25 is jól hozza a kreditet, csak egyedül le kell hozzam a csatát a balf.sz csapat helyett.

Live Stream

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A többi játékos azért nem CW-zik, mert vagy tisztában van vele, hogy az ő tudása kevés, ergo még egy partraszállást sem tud(ott) összehozni sem ő, sem a klánja, vagy ők azok, akik szentül hiszik, hogy a játék folyamatosan csal azokkal együtt, akik CW-znek.
A fennmaradó klánozó játékosok azon klánok gyűjteményébe tartoznak, amik kizárólag baráti csoportosulásból, vagy funból alakultak és sosem volt céljuk a CW.
Szóval ennek a játéknak az úgynevezett "szociális" része eléggé kiborító és lehangoló. Egyes emberek szeretik szidni a másikat, itt mindenki jól játszik csak a többi 29 játékos béna, noob. Ez a hozzáállás valamennyire máshol is jellemző, de ennyire mint ebben a játékban sehol. Ennyire tömény szidalmazás mennyiségileg máshol azért nem éri a játékosokat.
Szerintem játszanának bőven sokkal sokkal többen is szívesen - természetesen magamból indulok ki - csakhogy nagyon kevés az erre alkalmas klán. Talán ha van maximum egy tucat ilyen magyar klán, s akkor valószínűleg sokat mondok, amelyek stabilan kéepsek CW-zni, s ezek általában tele vannak, úgyhogy nehéz bekerülni.
A klánháborúzás a többi klánban nem működik mert
1. Nincsen elegendő ember azaz tag a klánban.
2. Ha van elegendő ember a klánban, akkor nincsen elegendő aktivitás a klánban. Tagok ugyan vannak, de kevesen játszanak.
3. Ha van elegendő ember és elegendő aktivitás a klánban, akkor nincsen megfelelő tankállomány. Nincsenek megfelelő tankjaik az embereknek közös játékhoz, mert vagy ki sem fejlesztették még vagy már régen eladták a tankjaikat, mert "kellett a pénz".
4. Ha van elegendő tag, elegendő aktivitás, elegendő megfelelő tank, akkor pénz nincsen a CW finanszírozására. Simán el lehet CW-zni naponta több százezer ezüstöt, főleg ha sikeres a CW és több csata van, ezt pedig sokan nem képesek megkeresni.
Másik variáció, hogy nem vesznek arany lőszert, automata tűzoltót CW-re, ami miatt viszont el is bukja a csapat a csatákat. Tehát pár spórolós éhenkórász miatt szív az egész csapat.
5. Ha van elegendő klántag, elegendő aktivitás, megfelelő tankállomány, pénz sem akadály, akkor nincsen elegendő kedv.
Minden klánban szoktak akadni olyanok, akik kimondottan kerülik a közös játékot játékot valamiért. Ők az amolyan "Szóljatok ha kellek!" típusú játékosok, akik maguktól nem jönnek közös játékba, csak legfeljebb külön kérvény benyújtása esetén noszogatásra. S ha nagyon noszogatják őket, akkor inkább kilépnek a klánból, csak nehogy CW-zniük kelljen.
6. Ha van elegendő tag, nagy az aktivitás, a tankállomány is jó, pénz sem gond, kedv is akad bőven, akkor elvileg minden rendben. Lenne. De ilyenkor mindig akad egy halom ember, akik szívesen CW-znénenk, de nem férnek be a csapatba. Ez CW csapat összeállítás és eredményesség szempontjából kellemes gond, csakhogy ilyenkor megindul a klikkesedés, széthúzás, a vezetők nem értenek egyet, összevesznek, egyik nem megy a másik által szervezett CW-re, a másik nem megy az egyik által szervezett CW-re, és a nagy nehezen összehozott erős klánt szétverik, szétbontják több klánra és kezdődik minden elölről az egyes ponttal.
Így aztán a klánok jó része eredményességben megfeneklik a 6-os szinten stongholdozásban, amiben hiába jók, ha meg sem tudják védeni az erődjüket, ki sem tudnak eleve állni X-es szinten megvédeni.
Na ez van, ezért nem jár egy halom játékos CW-re, mert nincsenek elegendő mennyiségben olyan klánok, amelyikekkel ezt meg lehetne tenni.
Amelyik kitartó és nagy munkával mégis eljut erre a szintre azt meg gyorsan utoléri a 6-os pont és szétbomlik.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.21. 14:11:03
WoT: Nishizumi77