418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #369117 az azert mokas helyzet, amikor fent allok e100ban minsona parkany szelen, bamulom a deli bazist ahonnan harom arty lo ram 6-8x, es egyik sem spottolodik fel!! -
A mostani legutolsó hírre az oldalon én is hasonlóképp reagáltam, mint ő :D -
lexlutor #369115 biztos majd fogja csicsazni, hiszen nőből van:) -
Angelus1991ster #369114 Oldal kialakítása olyan túl egyszerű. Guglis blog szebb volt. -
lexlutor #369113 Köszönöm!! -
Angelus1991ster #369112 Purtopunci visszatér(t).
http://www.wotinfo.hu/index.php/item/3148-gyorshir-visszater-a-status-report-blog-rita-blog -
lexlutor #369111 Rita blogja mikor lesz ujra? -
Angelus1991ster #369110 Csak megjegyzem, hogy a Pz II ausf J tier 1-es ágyúja a Pz I C stock /alap ágyúja. Aminek átütése 23/46.
Úgyhogy a gold ez esetben inkább egy drága alaplőszer.
Mint Tol........SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!di III-nál a 80-as "arany" lőszer -
lexlutor #369109 sosem szoktam roman tetuladazni,d e ez most kesz.. t110e3ban egy e75 blokkolja, elmegyek mellette, engem lo tarkon, kigyulladok, kilonek.. kerdem miert?? blokkoltam, en red tomato.. e75 majom.. de en e100ban ulok!! megnezem 16k meccse, 45%.. ahhoz is agyhalott h meg tudjun kulonboztetni egy e75ot egy e100tol!!!!!!!! kibaszott birkabaszo szorostalpu fereg..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.20. 19:43:16 -
Rammsch31n #369108 Szerintem azt, hogy ne fogadd el ha valaki ajándékoz neked egy tankot (mert ugye lehet), mert ha vissza akarja mondani az ürge... akkor zárolhatják tán a te accodat is asszem... nekem ez rémlik -
walert #369107 Akkor ezt, hogy ne fogadj el idegen embertől ajándékot, senki sem tudja mit jelent a WG-nél ? 

-
walert #369106 No, akkor mégsem olyan rossz a Pz II J !? 
Hát, pont arról szólnak a Pz II J-s írásaim, hogy a tankot helyezzem a középpontba. Az a tankról szól, nem pedig magamat fényezem. Nem egy olyan kör, amit a csapattársak mögül kell végigcampelni és snipeolni a bokorból a HP-kat hogy nagy dmg=wn8-at mutogassunk, de mindegy. Minden a pénzről szól. Az, hogy mekkora a winrated az is arról szól mennyi prém időt tudtál venni, az sem különb, azonban Ha jól esik neked, habár E5-öm nincsen, de mentem egy tankászt aznap Dicker Maxal is. Habár ez már nagyképűség lenne, de ha neked vagy valamelyik fórumozó barátunknak ez jól esik, kiteszem youtubera is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na akkor röviden és tömören, azért vált ki ennyi ellenszenvet ez a tank és az azzal kapcsolatos hozzászólásaid mert SENKI nem szeret olyan ellenfél ellen játszani aki nem azért tudja legyőzni mert jobb, esetleg szerencsésebb,hanem azért mert villantott egyet jobb esetben a saját, rosszabb esetben apuci/anyuci bankkártyájával, a tank az oka a jó eredményeknek és a "sorsfordító" szerepednek a csatákban és nem Te! Ráadásul mindezt egy olyan tierben ahol többségében kezdők rohangálnak akik legtöbbször az alap mechanikákkal sincsenek tisztában, nem hogy páncélvastagság, ne adj' isten felszerelések jelentőségével. Ezt még megfejeled azzal hogy biza ez alapvető igény,hogy OP-tankod legyen, de visszafelé már nem tetszene a rendszer. De ha már ennyire alapvető igény akkor miért nem mész T110E5-el? Jelenleg az is eléggé elbaszott op, és ha ott is hozod ezeket a sorsfordításokat senkinek egy büdös szava nem lesz, addig meg engedd meg hogy ne essenek az emberek hasra a "játék legjobb tankja" előtt! -
kipeti #369104 kedves Walert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köszönöm.képeket videókat kérlek rakd már spoilerbe ha valakit érdekel meg fogja nézni, de mobilon a nagy kép eléggé el tudja baszni a szöveg méretetet -
lexlutor #369103 en egyre inkabb biztos vagyok benne, h te ezt a pz2j storyt csak trollkodoasbol nyomod be mindig, amikor unatkozol, mert tuti flame lesz belole. -
walert #369102 Nem kell mindent elhinni amit mondanak. Szerintem felesleges többet reagálnom erre. Fenn vannaka videoim azok VALÓSÁGOSAK. Az hogy ki mit mond, meg mi van konzolon, nem releváns. -
Olvasd at megegyszer. -
walert #369100 Valamibe meg kell halni, de legalább nem fájdalmas. 
Tényleg, tudja valaki, mi rz az idegenektől ne fogadj el ajándékot duma ?
-
walert #369099 Mert ezt láttad a videókból ? 
-
bekescsaba #369098 de. Én biztos isten.... -
Erdekes, hogy a konzol verzioban ingyen adtak: link. Nem csoda a LEGSZ@rABB tank az egesz jatekban szvsz. Kb Tier 2-es nem lovi at. Amugy allandoan 4-esek ellen megy. Qrvalassu, aranyloszert meg nem erdemes kopkodni vele mert ARANYBA kerul, masik opcio nincs. Jo a konzolos, nem eurazsiai ostulkok fejlesztik, az egesz olyasmi mint a meg nem elb@szott pc-s verzio anno . -
András77 #369096 Az első 10-15 hozzászólásod pz ii j témában még ok volt, de ez már unalmas.
Van aki ezt élvezi a tankozásban, hogy spammeli a goldot kis tierben és kilövi a nyomorult kezdőket... Szerinted mit lehet erre mondani? Szánalom, tényleg maximum ennyit. Szórakozz így, ha neked ez az, de hogy erre még büszke is legyél, na az már minősített eset.
-
Rammsch31n #369095 Sirály István-t én is utálom... a másik ilyen még az Jean Claude van Damme... :DDD -
walert #369094 A mikromaussal téveszted össze szándékosan. Ezt sosem teszi Mittegrandba, azzal ellentétben. És a kép sem releváns, mert ha megnézed simán végezheted a dolgod és nem kell félni a lövedékektől, míg amit a képen szoktak kiállni a golyózápórba inkább a küldetésekért szokták megcsinálni.
Egy picit olyan ez a Pz II J, mint a Steven Segal filmek. Ugye az ő filmjeiben sosem szokott úgy alakúlni a helyzet, hogy ne ő legyen alúl és véletlen is a filmben izgúlni kelljen érte
ezért nem nézek SS filmeket., Nos, a Pz II J is valami ilyen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
T34, mekkora élmény egy GwPantherba 300 lőni .... -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
walert #369091 Így biztosítják, hogy ha T5 alatt mész ne egy rakás Pz II J szedjen szét az első percben és legyen esélyed.
-
walert #369090 Hát pl a Pz II J tank egy 30 ezer goldos csomag tartalma volt... -
walert #369089 Befektettem a Pz II J részvényeibe !
-
vasasgabri #369088 Inkább tőzsdéztél nem? B-) -
brasco84 #369087 milyen adventi csomagokból lehet ennyi goldot szedni? :D -
András77 #369086 -100e kredit, gratulálok, te már vagy valaki
-
walert #369085 Egyáltalán nem !
Goldot sem vettem még. Az a gold az idióta adventi csomagokból jött össze, amiben ez a tank is volt. A krediet összeszedtem Typeal meg protóval. A free XP-t pedig szintén. Fizetni sem szoktam csak néha a játékért.
-
Rammsch31n #369084 Fekete mágia 
-
haflac #369083 Na a WG elkezdte bevezetni a legújabb,hogy szivassuk a játékost,avagy hogyan védjük a hülyéket mechanizmusát.Kilövök 8 tankot,megyek az utolsó 3-ra,abból egy féreg arty.Kapáslövés,talál és mikor 100m-re voltam, lefagy a game.SOHA az életben nem fagyott még le a wot.Oké,mondom gyorsan vissza és folyt.Aha.A tankom roncsa a pálya másik végében volt.Na erre adjon valaki racionális választ,mert kizárt,hogy ez véletlen,rng,stb.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.02.20. 15:35:05 -
Rammsch31n #369082 Na ő az igazi WG törzsvásárló.
-
brasco84 #369081 igen, már egy ideje :( -
brasco84 #369080 31k gold, 48m credit, 200k free xp, wtf :D -
Egyenleg lekérdezése folyamatban ..... nálatok is ez van? -
walert #369078 Gondoltam ezek után figyelem az FCM 36 pakkos csatákat vele és tegnap rögtön az első csatán, amikor még formában sem voltam találkoztam eggyel. Gondoltam kilövöm nektek, úgy hogy ne is sebezzen meg, miközben többszőr kikezdett. Ha már ott voltam lőttem egy tank ászt vele. Vajon sikerült a tervem ? 
Kedv csinálónak fogadjátok szeretettel. Ha legküzelebb lehet kapni csomagban Pz II J-t, ki ne hagyjátok ! Tankozás egy másik dimenzióban....