418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #369278 EGy apcr gold lőszert adhattak volna a T95E2-nek. -
András77 #369277 Így nem leszünk haverok az Fv-vel, 4 csata most délután, mind tier10. Reggel csak minden negyedik csata volt tier10, most meg mind. Annyi azért jó hír, hogy ezzel már normál lőszerrel is belövöm az IS7-t. Nem úgy, mint a szerencsétlen t95e2-vel, amivel szinte teljesen esélytelen még a buff után is csak játékpisztollyal megy tier10-be, az fv legalább csak félig letolt nadrággal várja a tier10 nehezeket. -
András77 #369276 Azt mondja meg nekem valaki, hogy lassú tankokkal mit lehet kezdeni cliffen azon kívül, hogy kempelek a bal oldalon? Leginkább az északi oldal szopatós, gyakorlatilag a csata kezdés után 30-40 másodperccel már a teljes közép rész spot alatt van. Nézem, hogy E100, Maus, ha megpróbál a hegy mögé osonni nagyon brutál oldalsebzéseket kap az artytól meg az ellen tankjaitól. Az ellen gyors tankja befutnak középre és azonnal spotolnak, esélytelen a nagy szikla mögé jutnom hp veszteség nélkül lassabb tankkal. Az egész pálya a gyors pozíció foglalásról szól.
Szermély szerint én rühellem ezt a Cliff pályát, sztálingrád, harkov egy teljesen jól játszható ehhez képest és mégis azokat választották sz.rnak. Egyedül ha valami gyors tankkal feljutok a hegyre vagy ha valahogy el tudok jutni a szikla mögé, akkor lehet valamit csinálni. Minden értelmesebb játékhoz gyors tank kell ezen a pályán. Meg a végjáték lehet kicsit érdekesebb. A déli oldal ráadásul picit jobban kijátszható, ott egy kanyarral el lehet jutni a szikla mögé, de ha csak egyenes vonalban mennek, ahogy az átlag siemka, akkor szintén brutál sebzéseket kapnak. Sok E100-t láttam ott pusztulni úgy, hogy még az első házig sem jutott el, ahol egy kis fedezéke lett volna.
Biztos van aki nagyon szereti ezt a pályát, de ha itt nincs sebesség, akkor nagyon egy mocsok pálya és az elején nem sok mindent tud kezdeni az ember. -
bekescsaba #369275 ez meg sokkal többet ért
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #369274 ezt nem tudom hova tenni.
1700-at lőttem 300 méteren túlról.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kösz a tippeket srácok, de már ezeket szerintem végigpróbáltam kompatibilitás és dx telepítés is volt. -
yossarianHUN #369272 Tankos tévhitek
Érdemes elolvasni, jó kis cikk. Főleg modern tankokkal foglalkozik, de vannak régebbi tankos vonatkozásai is. -
directx9et rakd újra -
Frankie69 #369270 Próbáltad már Win7 kompatibilitással futtatni a WoT-ot? -
Frankie69 #369269 Win8-al nem volt gond, csak a hetessel. -
Gépemen win8.1-ről ment 10-re és minden gond nélkül megy a wot (persze nem erőgép, de az sd verzió használható). -
Igen ez a gép is frissített win10-et kapott, de teljesen szűz telepítéssel tehát a win7-ből semmi sem maradt csak a win10 ment fel nem migrált rendszer. -
Rammsch31n #369266 Na pont ezért nem cserélek Win10-re... pedig tetszene, csak a játékokkal tuti zűr lenne csak. -
Frankie69 #369265 Régebben többen is panaszkodtak hasonlóra. Azoknál volt probléma akik win7-re frissítették rá a 10-est. Akik szűz win10-et telepítettek, azoknál gond nélkül futott. -
Rammsch31n #369264 Arra jó, hogy Lehvaslaiho medált csináljon vele az ember xDDD -
FV ezzel a 35km/h sebességgel valami vicc. "Jól" gyorsul és várod, hogy haladjunk és észreveszed, hogy mindenki lehagy ... -
Ki kell másolni egy mobil vinyóra,másik gépen elindítani.Ha elindul,nálad van a hiba. -
Nem tudom mi lehet a probléma.De hidd el jobban jársz ha el se inditod 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Sziasztok! Egy ideje nem tudok játszani a WOT-al, sajnos a játék nem indul el. Nem tudom találkozott-e már valaki a problémával:
Indítom a launcher elindul ott jelzi, hogy a legfrissebb verzió van fent nyomok a játékra egy fehér ablak pár másodpercig majd kilép. Win10-en van mindez, de mivel másnak megy gondolom nem az oprendszer a probléma. -
1700 spot, 1220 sebzésre adott prémmel 65 nettót. -
Angelus1991ster #369258 -
Végre. most már dolgozhatok tovább :)
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: FV4202 (P)
Legényeket el is küldtem belőle kapálni, ne foglalják nekem itt a drága helyet. :) -
yossarianHUN #369256 Ruszki T30, nekem jöhet:) -
Rammsch31n #369255 Szerintem azért nem termel annyi kreditet, mert az ágyúját tekintve nem tud annyi dmg-et lesebezni, illetve tud, de ritkán... -
András77 #369254 Nem biztos, hogy gond, ez egy sniper tank a jelenlegi formájában és a buff ezen nem fog változtatni érdemben, szerintem. Én rammert + vert stabot és bino-t raktam. Ha nagyon gáz lesz a célzás idő, akkor lecserélem a rammert egld-re (mert inkább töltsön lassabban, de találjon be, pl ez van nekem fenn a 113-on), de eddig nem volt vele gondom. Aki játszott eleget a t49-el mondjuk, annak ez nem probléma, de amúgy hasonló a 113 célzás ideje, wz120, wz111 még rosszabb is, nem kevéssel.
Tier10 csatám még nem sok volt, de ott tényleg szigorúan hátsó sorba való, flankolni, helyezkedni, lassú, a tornyában meg tier8-tól felfele inkább ne bízzunk meg, úgy látom. Arany lőszer meg talán nem kirívóan drága (SP árban van és az alfa csak -10-el kevesebb) és APCR, de nincs olyan kredit termelő képessége, mint az SP-nek, szóval arany spam-re ez nem lesz jó a statpaddereknek, vagy a gatyájuk is rámegy.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.24. 09:20:31 -
Rammsch31n #369253 Persze, már kész van. Ritka, mikor az összes elérhető küldi neve mellett ez áll.
-
Azt tudjátok, hogy újra megy a 2x20 goldos akció? -
Rammsch31n #369251 Ejjj, akkor hülyeség volt, hogy én a kapott célzó rendszert raktam rá? :/ -
András77 #369250 Jó lesz ez farmolni, főleg ha kicsit buffolnak még rajta. 1359sebzés + 119 asszisztra kaptam 24e nettó kreditet, 2680 kredit volt a javítás, bekaptam pár lövést. Tornyozni lehet vele mérsékelt hatékonysággal, de tiger pl többször pattant, úgyhogy olyan 200-210 pent meg tud fogni.
Tényleg könnyű ezzel 1,4 körül összelőni, mert jó az átütése és pontos, bár a célzási idő kicsit húzós, de kell vert stab meg skill a legényekre, anélkül lehet, hogy a fejem fognám.
Úgy érzésre az SP jobban termeli a kreditet egységnyi sebzésre, de nehezebb is vele összelőni 1,4e-t alap lőszerrel, úgyhogy az fv-re ráüthetjük a kredit farmolásra alkalmas pecsétet. Élvezetes játékra nem, sajnos, a lomhasága miatt. Remélem a buff ezen valamit javít. Még esetleg megpróbálom 100 oktános benyával, csak nem tudom mennyire gyulladós, még várok a tűzoltó cucc lecserélésével. -
Rammsch31n #369249 Az átlag dmg-em (1300 körül) elég kevés az FV-vel... de 13 kör alatt 85%-os winráta nem is rossz. :DDD + összeszedtem vele 300k kreditet is... -
bornofakone #369248 Gun: 152 mm M-53
Damage: 750/750/1100
Penetration: 303/395/90
DPM: 2311.8
ROF: 3.082
Reload: 19.466
Accuracy: 0.364
Na innentől kezdve nekem ez a tank trágya :D (t22-t szívesen megkaparintanám de bele se kezdek a küldetéseikbe...még a kibebaszott t55a-t se tudom megszerezni...szaros LT15 miatt...:D) BTW a pen fasza, de dpm, accuracy fos (és még aiming time nincs...de gondolom nem a legfényesebb :D) A torony ami ígéretesnek nézett volna ki, de a tetején a kupola...MEH :D -
Rammsch31n #369247 Ez meghalni egyedül is kevés... :DDDD
Remélem szépen felbuffolják ezek a hülyék, akik ennyire lenerfelték...
de ja, legalább az ágyú nem rossz... bár üthetne nagyobbat is egy picit. -
András77 #369246 Az fv4202P-ről egy dolgot lehet elmondani, hogy az ágyúja legalább használható és a gun dep is jó, a tank viszont kriminális mozgékonysággal rendelkezik. Meg sajnos az agyhalott csapatok ugyanúgy sokat "segítenek" a játékélményben. Lemmingvonat egy oldalra és foghatom a fejem, hogy akkor velük vagy a másik oldalra meghalni hősiesen. -
bornofakone #369245 Sztálinacél átüthetetlen front..:DD
De azért na, szaros is-8...vagyis t10 (bocsánat) 1 lóbaszó gunnal...hát annak minden csak nem beüthetetlen a frontja :) És mint tornyos TD...mocskos fos DPM-je lesz, tuti ilyen 18-20 sec körül fogja tölteni azt a gun-t. Nálam már itt megölte magát, mármint a lassú töltése miatt...(de mintha vhol láttam is volna h 3,02-s ROF-ja lesz vagy valami hasonló). -
András77 #369244 Ezt kicsit nehezen lehet elmagyarázni, de a skillek is százalékos értékek. Például 91-ről 92-re lépni mondjuk 30exp (kitalált érték a példa kedvéért). Ha már összegyűjtöttél 25e xp-t, akkor a skill még mindig 91%-on áll, de van már 25e "szabad" legénységi xp-d. A program ezt felhasználja, ha átképzed a legényt más tankra és a skill marad 90%-on (ha kreditért képzel át akkor 10% ot veszít a tank alapképességből a legény és normálisan 90%-ról indul), de eltűnik ez a 25e szabad xp és nem 90%-ról indul a legényed alap képzettsége az új tankra, hanem 95%-ról. Komolyabb legénységnél simán meg lehet csinálni, hogy jó időzítéssel 100%-ról induljon az alapképzettsége az új tankról, mert annyira sok xp-t jelent egy skill növelés 3-4 skill esetében 80-90% felett, hogy belefér az átképzés kb 40e xp vesztesége is vagy legalábbis nagy része. Meg kell nézni valamelyik wot crew skill calc oldalon, hogy az adott % mennyi xp-t jelent és a legény profiljában látod, hogy mennyi kell a következő skillhez. A két értékből ki tudod számolni, hogy mennyi "szabad" legénységi xp-d van a legényen. pl: crew skill calc
A másik dolog, ha éppen elérte a legény a 100%-ot, akkor nem muszáj mindig azonnal következő skill-t adni neki, hanem lehet rajta gyűjteni az xp és amikor át kell képezni új tankra, akkor szintén felhasználja ezt a program.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.24. 08:26:59 -
csagataj #369243 Bébéribanc? :) -
nemtudommivan #369242 Nem nem. Lehet én írtam rosszul. Nem a skill lett 100 %-os (vagy nem csak) , hanem a legénységi tag képzettsége. Ingyenesen átképeztem őket, mivel nem akartam egy vagyont költeni egy 4-es tank legénységére. Kellett vagy 3000 xp ,hogy elérjem az o-i exet ,mert elfogyott a szabad xp. A skilleket viszont újraosztottam. És ekkor a legények 50%-osról 100%-osok lettek. -
Ez mindig így volt, viszont a 2. vagy akárhányadik skillen már kevesebb százalék lesz, ha a skill elején jár akár vissza is eshet egy szintet, mivel katona összes pontjának a százalékát bukod átváltáskor. -
nemtudommivan #369240 Kipróbáltam másik tanknál is , és működött. -
nemtudommivan #369239 Sziasztok. Elkezdtem a japán heavy ágat, és beleültettem a az O-I-ba a médium 2 skilles legénységet. Mivel a skilljeik nem voltak megfelelőek a hevybe ujraosztottam őket. Erre minden legény 100%-os lett, illetve 110. Ez normális, vagy valami bug? Mert 200 arany lenne az ára koponyánként ha jól tudom.