World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
mondjuk arra kivancsi leszek, az akinek megvan, az igy jart kategoria vagy?
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.25. 19:42:41
WoT: Nishizumi77
Igen, én is ideges vagyok ha elmegy a csapaton a csata, én is dühöngök, ha egy csapattársam akadályozása, inkompetenciája, satöbbije miatt szívok, de feldolgozom, mivel ez egy játék, a maga hullámvölgyeivel és hullámhegyeivel együtt. Visszasírom a zárt bétás időket, mikor még totál fogalmam nem volt a játékról, és KV-3-mal seggel előre ugrottam neki a Mausoknak, és közben rohadtul élveztem, mert akkor még játék volt a játék. Most már sajnos nem az, az ember megismerte, kiismerte, elsajátította a játékot az évek során, megjött persze az igény is a teljesítményre, az elvárások önmagunkkal szemben, a belső motiváció, anyámkínja, így már soha nem fogunk (én legalábbis) visítva röhögő hatévesként tapicskolni a virtuális homokozóban, ez tény. Ehelyett van már kék meg lila statunk, véennyolcunk, effink, e-pöcsünk, meg százhatvenhét tankunk a garázsban. Itt teszem hozzá, azért szerintem mindenki nézzen kicsit magába, és gondolkozzon el, mikor élvezte jobban a WoT-ot, akkor, mikor mint ifjú duhaj paradicsompista elkezdett játszani, vagy most, a kék-lila stattal, véennyolccal, e-pöccsel, százhatvanhét tankkal, meg a folyamatos idegrángással, hogy jajj nem lett meg az IM, nem lett meg a CW, nem lett meg a csata.
Na de hogy egyik szavam másikba ne öltsem, lehet ezt a játékot sportként, hobbiként, akár hivatásként űzni, lehet idegbajt kapni minden egyes kis kudarctól, de legalább ne sírjuk össze a fórumot mint az egyszeri hormonzavaros tinédzser kislány, két csuklónyeszetelés között. Akinek nem bírják az idegei, az ne játsszon vele, azt csókolom. Vagy játsszon, de ne ide járjon tombolni.
Mert nem vagyunk velük többen a csatában csak sűrűbben.
Az én fiam megmondta ha 12 lesz akkor fog majd ezzel játszani.Kérdezem tőle hogy miért azért mert nem érzi még magát erre felkészülve.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.06.25. 19:11:40
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 17:26:38
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
T26E4 SuperPershing könnyebbnek tűnt.
Remélem ezt jól értelmeztem: 45*15 ezer xp + 200 ezer xp és 200 kilőtt tank kell ezért a harckocsiért. Aki megcsinálta a WZ-111-est vesse össze ezzel a küldetéssel.
Esélyesnek látom ezt a küldetést a többi szerverre is.
Tulajdonságait nézve nem éppen egy nagyon erős harckocsi.
http://ftr.wot-news.com/2015/01/13/straight-outta-supertest-fv201a45-british-premium-ht7/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 15:53:08
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.25. 14:15:27
virtual tank
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.25. 13:52:15
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
felraktam nekem működik
talán próbáld újra telepíteni de előtte vmi uninstaller progival rendesen lepucolni
? jó helyet adtál meg neki ahol a játék fel van telepítve mert ezt is kéri
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
de én is meglesem már mi ez mert jól néz ki xD és van jópár tank amit nem ismerek
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap letöltöttem a tank inspectort, de a tankok nem jelennek meg futtatáskor. A páncél értékeket, meg a tank paramétereit kiírja, viszont magát a masinát nem látom. Frissítettem már a grafikus programokat de semmi.
Esetleg van valakinek valami ötlete, mi lehet a hiba?
akkor öribarik leszünk xD
nincs sok értelme kötözködni mert nem alacsony az effim hogy leszóljál
barátkozni meg biztos nem akarsz szakaszozni se fogunk együtt
bár ha vissza<#nezze>#nezze>nézel vannak ss-jaim a topikban
valahogy így kell elképzelni, tetszés szerinti kifejleszthető tétellel és mennyiségű xp-vel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak ilyen elmebeteg 5 xp-be kellene kerülniük, akár lehetne egy csomó copy-paste alapon mozgó tank épp annyi egyediséggel ami ad valami pluszt.
5-10-20-30-50 milliós xp-t kellene a klánnak gyűjtenie amivel a klánban szereplő játékosoknak ezek elérhetőek lennének, de lehetne ezt kombinálni pl időlegesen elérhető, kölcsönözhető prémium tank lehetőséggel.
pl lehetne löwét kölcsönözni 3 napra, ha a klán fejlesztési fában az ehhez kapcsolódó tételt eléri a klán.
Akár egyedi skint is fel lehetne így oldani...stb
Csak, hogy konkrét példával álljak elő pl a tier 1 fejlesztési fa így nézne ki:
A7V T1 német reward nehéz harckocsi, 1.5 millió xp amit klán szakaszok alatt lehet gyűjteni a legjobb 10-be kerülve az adott csatában,
ebből ágazna 2 speciális skin egyenként 500k xp-be kerülne és a 6-7 legénység egy 100%-os skill hellyel és alap bia-val egyenként 800k xp.
Lenne még ezek között ilyen 200k-s fejlesztési pontok amik ilyen ellátmányos hülyeséget és 30-80 gold-ot adnának a klánnak.
Nagyjából ilyen 10-15 millió xp-vel lehetne kifejleszteni a nyers t1-es klán fejlesztési fát és t2-n pl az xp mennyiség megnövekedne, nagyobb jutalmak stb, mint a személyes missziók esetében is.
Ezzel semmiféle cw-n nem kellene részt venni, ergó minden klánnak ugyan úgy elérhető jutalmak, mégis aktívan klán tevékenységhez lenne kötve és ismét remek célokat adnának a játékhoz, csak most már klán szinten is nem feltétlen egyéni missziók keretein belül.
Fejlesztések:
pl. az M60 Pattont az M48 Patton kiágazásából ki tudná fejleszteni. Vagy az Object 777-et az IS-7-ből vagy IS-8-ból.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.24. 21:57:00
Na b.zd +, akkor ez a nagy biznicc a WG-nek, a sok retardáltat játszatja egy csomót egy ideig és utána jó részüket még lehúzza aranyra is. Ezt a m.cskos c.gány bandát, amivé a WG fejlődik...
Mindezzel együtt én sem értem, hogy milyen hasznot remélnek a CW-ből, mert több vérpista megvenné a tankot még ilyen áron is, ha nem kéne CW-zni érte. A logikájukat nem értem, mert okés kapjon valami jutalmat a CW, ha már van ilyen, de miért pont tankokat, amikor az egész játék arról szól, hogy azért fizetek, hogy kipróbáljak tankokat.
Szerintem egy olyan logika jobb lenne, hogy aki rááldozza az idejét és CW-zik, kapja meg ingyen vagy legalább olcsón (ha már sóherkednek mindenen), aki meg nem, az tier8 prém tank árban, ha kell neki, oszt jó napot. Azt is könnyű lenne kizárni, hogy debilek tier10 tankhoz jussanak könnyen, addig nem vehetné meg, amig nincs kifejlesztve egy tier10 tank a játékosnak.
Na akkor jól gondoltam, kizárt hogy akkora legyen
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.24. 20:26:25
Én sajnos nem vagyok időmilliomos, mégis CW-zek. Na ilyenkor mi van...
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.06.24. 19:57:25
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mikor már megbékélek a játékba megírt faszomságokkal, erre mindig van egy sunyi lépésük.
Ezt a szípsíget berakni cw-s tanknak vétek. Inkább IS-8-ból ágazna ki.
https://thearmoredpatrol.wordpress.com/2015/06/24/object-777-hd-renders/
ha jol remlik.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.24. 19:07:08
koszi!
Live Stream