World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most jön az, hogy akinek már van TOG-ja és nem adta el, megkapja az árát aranyban, de egy hét múlva a WG visszaveszi azt amit azon vett <#eplus2><#beka3><#action>
DasIsFuck
hohó, én még a kv-220-as kínlódást is megcsináltam, szerintem a napi 14.5 ezres spot gyüjtögetéstől kiakasztóbb grind misszió még nem volt😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

van akinek semmi nem jo!! 😄DD

mondjuk arra kivancsi leszek, az akinek megvan, az igy jart kategoria vagy?
Nem mert ősszel megszereztem az aktív játékosbázis legalább 70%ával együtt 😄
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.25. 19:42:41

WoT: Nishizumi77

Ez aranyos, de ez egy játék, nem agysebészet, épp ezért nem kell rá felkészülve lenni. Az első számú célja a szórakoztatás, igen, a 7 éves gyerek szórakoztatása is, és akármennyire is fel vagyunk háborodva mi WoT arisztokraták, nem mi vagyunk a többség, hanem a víkend-, koca-, casual-, hívdahogyakarod játékosok. Az, hogy mi ezt magasabb szinten, kvázi sportként űzzük, nem jelenti azt, hogy a nagy többségnek hozzánk kell alkalmazkodnia, mivel a WoT-nak, lévén egy játék (JÁTÉK), az elvárások nélküli szórakoztatás a célja, ezáltal nem nyáladzó paradicsompistike a deviáns, hanem mi, akik komoly "sportnak" vesszük azt, ami nem komoly sport, miközben nyáladzó paradicsompistike nyáladzik és paradicsomkodik, de közben legalább élvezi.

Igen, én is ideges vagyok ha elmegy a csapaton a csata, én is dühöngök, ha egy csapattársam akadályozása, inkompetenciája, satöbbije miatt szívok, de feldolgozom, mivel ez egy játék, a maga hullámvölgyeivel és hullámhegyeivel együtt. Visszasírom a zárt bétás időket, mikor még totál fogalmam nem volt a játékról, és KV-3-mal seggel előre ugrottam neki a Mausoknak, és közben rohadtul élveztem, mert akkor még játék volt a játék. Most már sajnos nem az, az ember megismerte, kiismerte, elsajátította a játékot az évek során, megjött persze az igény is a teljesítményre, az elvárások önmagunkkal szemben, a belső motiváció, anyámkínja, így már soha nem fogunk (én legalábbis) visítva röhögő hatévesként tapicskolni a virtuális homokozóban, ez tény. Ehelyett van már kék meg lila statunk, véennyolcunk, effink, e-pöcsünk, meg százhatvenhét tankunk a garázsban. Itt teszem hozzá, azért szerintem mindenki nézzen kicsit magába, és gondolkozzon el, mikor élvezte jobban a WoT-ot, akkor, mikor mint ifjú duhaj paradicsompista elkezdett játszani, vagy most, a kék-lila stattal, véennyolccal, e-pöccsel, százhatvanhét tankkal, meg a folyamatos idegrángással, hogy jajj nem lett meg az IM, nem lett meg a CW, nem lett meg a csata.

Na de hogy egyik szavam másikba ne öltsem, lehet ezt a játékot sportként, hobbiként, akár hivatásként űzni, lehet idegbajt kapni minden egyes kis kudarctól, de legalább ne sírjuk össze a fórumot mint az egyszeri hormonzavaros tinédzser kislány, két csuklónyeszetelés között. Akinek nem bírják az idegei, az ne játsszon vele, azt csókolom. Vagy játsszon, de ne ide járjon tombolni.
neked mar az nem is eleg h 7 napig lehet egy tog-od?? 😊
Azok soha nem kapnak agyérgörcsöt mert amelyik 5-8-9-10 éves ezzel vagy más csapatalapú multiplayer játékkal játszik az leszarja és nem érdekli hogy közben a nagy nulla teljesítményével más embereket szívatnak szarrá.
Mert nem vagyunk velük többen a csatában csak sűrűbben.
Az én fiam megmondta ha 12 lesz akkor fog majd ezzel játszani.Kérdezem tőle hogy miért azért mert nem érzi még magát erre felkészülve.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.06.25. 19:11:40

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szerintem ezek a gyerekek pont ezt élvezik, hogy mások játékát tönkreteszik, nem pedig a tankjukat <#eplus2> Lehet túl perverz gondolat ez ? <#alien>
Mert az 5-8-9-10 éves gyerek legalább nem kap habzó szájú agyérgörcsöt a játéktól. És ha mégis, utána nem nyomja tovább évekig napi több órában, csak hogy újabb habzó szájú agyérgörcsöket kaphasson tőle, lehetőleg naponta többször, amit azon melegében meg is oszt arctalan idegenekkel internetes fórumokon.
Nebaszki😄 Ez komoly? 5-8-9-10 éves gyereket miért engednek egyáltalán számítógép elé?

angelus1991ster.blogspot.hu

A Domination mordól mit lehet tudni ? Meddig lesz ? Igaz hogy julis 1-ével megszűnik ? Azt is hallani, hogy lesz helyette más tankokkal, amiket mi viszünk Domination mod és ugyanúgy lehet olcsó kredittel húzni a legénységet. Ez igaz? Vagy nem szűnik meg ezekkel a tankokkal?
Sherman0070
Egy hat éven aluliaknak való játéktól ne várj többet 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Tier 8-as prémium T34-est használó játékosok jórésze fogyatékos. Nem képes használni, pedig az a tank a saját tierjében egy KV-1. Ostoba félény-véglény wot-szalacsi söpredék. A WoT antiszociális pszichopatái mellyek gátlástalanul cseszik el mások játékát a szarravalóságukkal. Menjenek ki a szabad levegőre. Koncentráljanak egy nyári táborban, úgyis szezonja van annak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 17:26:38

mi az isten van ma?? az összes csicska játszik?? Ha nem TK ztak le tízszer akkor egyszer sem...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tévedtem. A küldetés eléggé szivatónak tűnik. Rendesen megkell dolgozni ezért a tier 7-es harckocsiért, amit újonnan írtak meg.
T26E4 SuperPershing könnyebbnek tűnt.
Remélem ezt jól értelmeztem: 45*15 ezer xp + 200 ezer xp és 200 kilőtt tank kell ezért a harckocsiért. Aki megcsinálta a WZ-111-est vesse össze ezzel a küldetéssel.
Esélyesnek látom ezt a küldetést a többi szerverre is.
Tulajdonságait nézve nem éppen egy nagyon erős harckocsi.
http://ftr.wot-news.com/2015/01/13/straight-outta-supertest-fv201a45-british-premium-ht7/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 15:53:08

Elvégre mi vagyunk a gyarmat. ....gamingra mit írjon az ember?

DasIsFuck
Konkrétan alig van ott játékos az eu-hoz képest, egyértelmű miért van ez a sok lépj be egy hónapig ingyen tank és miért nincs ilyen eu-n.

USA valószínűleg jobban fizet ha a fejenkénti költést nézzük, de kevesen vannak, ezért (még) nem akarják őket olyan durván lehúzni, mint az EU p.rasztokat.
Tono34
+ ha hozzáteszed, hogy a prémium tankok is csak extra sallanggal lehetett megvenni nálunk..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Gondolom ebből is kimaradunk úgy mint a Su-100y login rewardból és még egy s másból múltkor.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.25. 14:15:27

Emberek, invite kód le tud járni? Kaptam régebben egy kártyát ás gonosz célokra akartam felhasználni de azt írta hogy lejárt... ami rohadt nagy bullshit.
patchaou
Érdemes kipróbálni 😊 Lehet nézelődni az egérrel vagy a nyilakkal amíg megy a videó 😊
virtual tank
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.25. 13:52:15

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem a 4.5 Net frameworkkel nem működött a Tank Insp. csak a 4.0-val. Próbáld meg a korábbival hátha.
akkor nem tudom
felraktam nekem működik
talán próbáld újra telepíteni de előtte vmi uninstaller progival rendesen lepucolni
? jó helyet adtál meg neki ahol a játék fel van telepítve mert ezt is kéri
HunAnFionn
Mindkét program fenn van már a gépemen. Minden fenn van elvileg a gépemen.

ma még csak két nocapkillallozó retardált szar lőtt ki a foglalókörből 97% nál...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

talán A .NET Framework 4.0/4.5.1 mint írja kell
de én is meglesem már mi ez mert jól néz ki xD és van jópár tank amit nem ismerek
voivod32
Persze, a soron következő küldetés: " Semmisíts meg. legalább egy önjáró löveget, éld túl a csatát..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.25. 10:27:16

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

HunAnFionn
Üdv srácok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap letöltöttem a tank inspectort, de a tankok nem jelennek meg futtatáskor. A páncél értékeket, meg a tank paramétereit kiírja, viszont magát a masinát nem látom. Frissítettem már a grafikus programokat de semmi.
Esetleg van valakinek valami ötlete, mi lehet a hiba?

és miért is kéne akkor öribarik leszünk xD
nincs sok értelme kötözködni mert nem alacsony az effim hogy leszóljál
barátkozni meg biztos nem akarsz szakaszozni se fogunk együtt
bár ha vissza<#nezze>nézel vannak ss-jaim a topikban
DasIsFuck
Pedig ez egyszerű.

valahogy így kell elképzelni, tetszés szerinti kifejleszthető tétellel és mennyiségű xp-vel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

túlbonyolítod...
DasIsFuck
Egyébként ez a klán által gyűjthető xp különféle dolgokra nem lenne baromság, csak nem kell cw-hez kötni és már is adnak egy hosszútávú célt a klánoknak mindenféle cw-s baromkodás nélkül.
Csak ilyen elmebeteg 5 xp-be kellene kerülniük, akár lehetne egy csomó copy-paste alapon mozgó tank épp annyi egyediséggel ami ad valami pluszt.

5-10-20-30-50 milliós xp-t kellene a klánnak gyűjtenie amivel a klánban szereplő játékosoknak ezek elérhetőek lennének, de lehetne ezt kombinálni pl időlegesen elérhető, kölcsönözhető prémium tank lehetőséggel.
pl lehetne löwét kölcsönözni 3 napra, ha a klán fejlesztési fában az ehhez kapcsolódó tételt eléri a klán.
Akár egyedi skint is fel lehetne így oldani...stb

Csak, hogy konkrét példával álljak elő pl a tier 1 fejlesztési fa így nézne ki:

A7V T1 német reward nehéz harckocsi, 1.5 millió xp amit klán szakaszok alatt lehet gyűjteni a legjobb 10-be kerülve az adott csatában,
ebből ágazna 2 speciális skin egyenként 500k xp-be kerülne és a 6-7 legénység egy 100%-os skill hellyel és alap bia-val egyenként 800k xp.
Lenne még ezek között ilyen 200k-s fejlesztési pontok amik ilyen ellátmányos hülyeséget és 30-80 gold-ot adnának a klánnak.
Nagyjából ilyen 10-15 millió xp-vel lehetne kifejleszteni a nyers t1-es klán fejlesztési fát és t2-n pl az xp mennyiség megnövekedne, nagyobb jutalmak stb, mint a személyes missziók esetében is.

Ezzel semmiféle cw-n nem kellene részt venni, ergó minden klánnak ugyan úgy elérhető jutalmak, mégis aktívan klán tevékenységhez lenne kötve és ismét remek célokat adnának a játékhoz, csak most már klán szinten is nem feltétlen egyéni missziók keretein belül.

Ha így lenne, ugyanannyi (több) erőfeszítést igényelne a megszerzése, mint részt venni egy CW kampányban, és akinek most idő és komoly klán hiányában nincs lehetősége a CW tankok begyűjtésére, annak ugyanígy nem lenne.
kosz!
Ezeket a cw tankok megszerzését is megcsinálhatnák, hogy 4 típusból (nem egyforma néppel) legyen meg 1-1 tier 10-es harcjárműved ( Pl. 121, E-100, Obj.261 és FV4005 Stage II ) és akkor a Fejlesztési fában/Tech Tree-ben a tier 10-es cw tank kifejleszthető lenne. Alapfeltétele lenne a klántagság. Fejlesztése lenne 300 ezer (klán) xp és klántagokkal való szakaszozással (top 10 xp-s nyavajával) lehetne megszerezni.
Fejlesztések:
pl. az M60 Pattont az M48 Patton kiágazásából ki tudná fejleszteni. Vagy az Object 777-et az IS-7-ből vagy IS-8-ból.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.24. 21:57:00

Mondjuk eddig nem értettem, hogy milyen hasznot remélnek a CW-ből, de valamelyik gyerek most írta be, hogy aranyért vette az is5-t. Kérdeztem tőle, hogy volt ennyi aranya, azt mondja vennie kellett hozzá, de hogy jó a tank. Megnéztem utána tele a garázsa prém tankkal, nem hiszem, hogy tényleg kellett neki, de kihúzták a zsebéből a "real money"-t.

Na b.zd +, akkor ez a nagy biznicc a WG-nek, a sok retardáltat játszatja egy csomót egy ideig és utána jó részüket még lehúzza aranyra is. Ezt a m.cskos c.gány bandát, amivé a WG fejlődik...

Mindezzel együtt én sem értem, hogy milyen hasznot remélnek a CW-ből, mert több vérpista megvenné a tankot még ilyen áron is, ha nem kéne CW-zni érte. A logikájukat nem értem, mert okés kapjon valami jutalmat a CW, ha már van ilyen, de miért pont tankokat, amikor az egész játék arról szól, hogy azért fizetek, hogy kipróbáljak tankokat.

Szerintem egy olyan logika jobb lenne, hogy aki rááldozza az idejét és CW-zik, kapja meg ingyen vagy legalább olcsón (ha már sóherkednek mindenen), aki meg nem, az tier8 prém tank árban, ha kell neki, oszt jó napot. Azt is könnyű lenne kizárni, hogy debilek tier10 tankhoz jussanak könnyen, addig nem vehetné meg, amig nincs kifejlesztve egy tier10 tank a játékosnak.
Igen. Meg a wet ammorack.
is3on meg mindig kotelezo perk a safe storage?
- The size comparison picture between O-I and E-100 is a fake;

Na akkor jól gondoltam, kizárt hogy akkora legyen

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.24. 20:26:25

az user error akkor sztem

popey8
"időmilliomos cw-seknek" -.-

Én sajnos nem vagyok időmilliomos, mégis CW-zek. Na ilyenkor mi van...
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.06.24. 19:57:25

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Á véletlenül se legyen meg a dolgozó játékosnak. Nem. Mindent az időmilliomos cw-seknek.
Mikor már megbékélek a játékba megírt faszomságokkal, erre mindig van egy sunyi lépésük.
Ezt a szípsíget berakni cw-s tanknak vétek. Inkább IS-8-ból ágazna ki.
https://thearmoredpatrol.wordpress.com/2015/06/24/object-777-hd-renders/

sot ha a wow-ba is belepsz es megcsinalod a tutorialt meg az is ad valamit.
ha jol remlik.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.24. 19:07:08
köszi, hogy szóltál! 😊

+300 arany az elso jelszocserere
azt rajottem h van meg alienware meghivo eppen ha valakit erdekel: 350gol+1het prem es t3 nemet prem
Nyugodtan,holnap 4 körül már itthon vagyok,csak privátban hogy ne offoljuk szét a topikot 😊
Valaki tud invite-kodot ajanlani?

koszi!
Csúzli! 😄 Egyszer azt mondták nekem, minden nap próbáljak ki valami újat.. azóta tudom, hogy k_rva sok mindenben szar vagyok! 😄 De hátha ma a tankos játékba szerencsém lesz. 😊
Live Stream