418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ja, csak mondjuk becélozva tartja azt a tankot is, amiről már lement a spot, illetve olyan tankot is tud célozni, ami kívül van a drawing distance-en.
  • András77
    Aimbot a neve, de ahogy a videón is látható a csávókám rengeteget pattant közelharcban, legalább annyiszor rosszul adja neki, mint amennyiszer segít. Az egyenes vonalban mozgó ellenfeleket könnyebb vele kilőni nyílt terepen, mert előre céloz a sebesség alapján, amit szerintem már kb 1500wn8-tól mindenki meg tud csinálni kézzel is. Ráadásul nem volt igazán hull down-os ellenfél, az szétszívatja az aimbot-ot. Talán az elején próbálkozott a domboknál, aztán rájött, hogy ott szétszívatják. A másik dolog meg, hogy az amx 30proto-nak iszonyat gyors a lövedéke. Az még sima autoaim-el is betalál nagy távolságokra, ha nem megy nagy sebességgel az ellen és akkora átütése van és olyan pontos, hogy csak jól forgatott tankok tudják pattintani. Tehát kb addig a szintig segít hatékonyan, amíg az ember nem tudja legalább a fontosabb gyenge pontokat és nem jön rá, hogy elé kell célozni a mozgó tanknak. Egy tényleg gyakorlati haszna lehet, bokros, takart terepen, amikor semmit nem lát az ember, akkor qrva nehéz kézzel célozni, ott azt mondom, hatékony lehet, de szintén csak akkor, ha az ellenfél olyan kedves velünk, hogy egyenes vonalban halad és nem használ takarást.

Más téma, mentem egy jó muris kört a kis chirivel, a skoda t25-el. Az látszott, hogy valószínűleg elbukjuk és mondom, akkor játszunk fogócskát, én elbújok és az milyen epic, amikor két foglalni igyekvő tankot kiszedtem, azok nézhettek bután, mert beálltam dupla bokorba. Meg a szokásos fordulós csel, amit megevett az OI, azaz a spot leesése után 180 fok irányváltás. A végén is taktikáztam, csak 3 arany lőszerem volt és tudtam, hogy mindegyiknek be kell találnia, ezért nem ellőttem a harmadikat, hanem elraktam és azzal az 1 arany lőszerrel szedtem ki a végén. Hatodik érzékem nincs, úgyhogy csak az ellen mozgásából tudtam következtetni arra, hogy nem spotolt fel.

Meg még egy dolog a végére, erről volt már többször beszélgetés, hogy érdemes-e bino-t rakni tankokra. Én abból indulok ki, ha szükséges, akkor szeretnék látni, ha közelharcolok, akkor meg úgyis mindegy alapon. Bino nélkül nem hozom le ezt a csatát. Persze kellett a szétszóródott, nem koordináltan támadó ellenség is.

A csapatom biztos ugatott a chat-ben amikor beálltam a bokorba, de annyira érezhető volt, hogy ott fognak előttem felvonulni.

Skoda t25 trollolo
  • yossarianHUN
    Ezt volt rá a WG válasza:

“(…) this player is using autoaim improved/autoaim+, this mod is capable of aiming this way. (…) Even though this mod can help with aiming, it is not considered a cheat or a illegal mod.“

• András77
    Szerintem itt nem is az a legnagyobb probléma, hogy egy tank csak tervező asztalon vagy akár még ott sem, csak mondjuk valamiféle koncepció szintjén létezett. Sőt lehetnek olyan esetek, hogy tényleg nincsen az adott tier-be illő tank, ezért egy az adott ágba illeszkedő tankot kell gyártani, akár megjelölve, hogy ez fiktív és addig lesz bent, amíg nem találnak illeszkedő reálisabb tankot.

Na szóval, engem az igénytelenség zavar, ami ezt körülveszi. A Serb két vodka között kitalálja az E50M-t, meg azt hiszem, hogy a proto-t is ő találta fel.

Miért nem lehetne ilyenkor azt csinálni, ha kevés az ismeret egy tankról vagy tényleg nincs is az a tank és kéne a tier-be és az ágba illeszkedő a realitásokhoz közelítő valamit berakni, szóval ilyenkor szerveznének egy több napos konferenciát, meghívnák az elismert tankos szakértőket és az lenne a konferencia (a workshop-ra gondolok, passz a pontos magyar neve) feladata, hogy a szakértők a WoT-hoz szükséges paramétereket a valósághoz leginkább illeszkedően megterveznék, tanktest, páncél, használt motor, használható ágyúk stb stb.

Amilyen qrva sokáig tart nekik egy ág elkészítés, szerintem simán beleférne és nyilván drágább és lassabb annál,mintha a Serb meg a Storm bevodkázik és valamit kitalálnak a deliriumban, de sokkal igényesebb megoldás lenne. Utána meg a Serbék még mindig tudnak a hp-val, szórással, meg a többi paraméterrel, akár tankra vonatkozó rng-vel? addig csavarni, amíg illeszkedne a tier-be a tank.

Mondjuk nekem az E50M is szimpatikusabb lenne, ha nem a Serb vodkázásának az eredménye lenne, hanem mondjuk komoly tankos szakértők megvitatták volna, hogy milyen irányba fejleszthették volna az e50-t a németek. Akkor is egy fiktív tank lenne, de azt mondanám, hogy igen, a szakértők elég jól meg tudnák saccolni a lehetséges fejlesztési irányt. Szóval nem lenne ilyen qrva igénytelen, mint most, hogy a Serb beadja szabadolmba, találmánynak az E50M, na ez ami igénytelen sz.r.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 23:25:45
  • Angelus1991ster
    Ha 'kevesebb lenne néha a több' akkor mindegyik tank mellé kéne egy csomó információ, archív felvételek na meg páncélértékek és röntgen mód. Pont mint a War Thunder röntgen módjánál.

Talán napokban a 1939-es lengyel hadsereg páncélos alakulatainak fő harckocsijáról a 7TP-ről is megjellenek az első információk.
  • lexlutor
    tolem kerulhet, de amikor egy agban mar tobb ilyen van, mint valodi, az valahol mar fura nekem. a kevesebb neha tobb. szerintem.
    mondjuk ezeknel viszont legalabb nem lehet valodi ertekekrol, meg atutesekrol vitatkozni :)
  • Angelus1991ster
    Attól, hogy tervrajz ( és vagy makett ) készült csak, miért ne kerülhetne be a játékba?
  • lexlutor
    annyira nem erdekelnek, h elokeressem, de SS-nel mindnek biztos h megvan ateljes pedigreje, es a low tier leszamitva a nyamakat ra h jo ha 1-1 prototipus keszult ezekbol, a tobbit meg papiron skiccelgette valaki csak fel, amihez mondjuk a t9-10 koszono viszonyban sem lehet, mert azokat gyartotta volna az egesz vsz, mert minden t54 varianst megalaznak..
  • Angelus1991ster
    Miért volna fantasy ág? Csak ezért van ez mondva, mert nem írtak ki az oldalukra hivatalos történelmi dokumentumokat a tankokról.
    Tierlimit eltörlésével sajna tényleg nem sokan fogják megvenni. Az alap pennek is 101-nek kéne lennie.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Így a vele való játék olyan lenne mintha 101-es szobában Toldival kéne játszani.
  • lexlutor
    meg nem volt kimondva, h mi is varhato, de nekem ebbol a statbol, az a benyomasom, h egy normal tank lehet majd. a masik, hogy a most jovo csodas fizika, es uj hangok utan megintcsak fel evig csak reszelni fogjak a sok bugot, es mast meg igazabol ugysem tudnak, csak hd tankot csinalni, palyakat megjobban elbaszni, es uj agat behozni. gondolom a cseh ag bejott a nepnek, az op 9-10esek miatt, hiaba fanatasy papirtank az egesz ag gyakorlatilag.

mondjuk ezert penzt megis ki adna amugy?? :) osszehasonlitva egy t28e-vel...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.23. 22:21:13
  • Angelus1991ster
    Kérdés!
    Ez most egy nem teljes prémium! ág lesz vagy egy nem teljes ingyenesen kifejleszthető kis ág lesz?
    Amúgy erősen goldzabáló lesz. Cruiser IV-el még csak csak el lehet lenni a t5-ösök ellen, De ez már durva lesz.
  • lexlutor
    hianypotlo lesz mindketto..
    ..a siemka , mert legalabb megint lesz mire sporolni h freebol atugorja az ember, mert az alap pen 60, a gold meg 100 atutest tud majd t4ben.. gondolom az o-i-k ellen pont megfelel majd.

.. az oroszoknal meg ugylatszik a t22 nem volt eleg tapos, kell egy olyan tornyos td, ami megy a medekkel, sztalinacel atuthetetlen a frontja, de legalabb benyel mindent az oldala, es 750 alap sebzese van, goldal gondolom majd ut mindent.. hatranya meg gondolom az lesz, h kicsi lesz a radio hatotavja..
  • lexlutor
    a vicc az h nem ammorack volt. heat. mert 47%osan csak aranynal hasznalhato, mashogy el sem indul.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.23. 21:39:18
  • Rammsch31n
  • Angelus1991ster
    Na vajon melyik tankon van 40 milis Bofors?

• xotyi
    Én ma 2 lövésből repültem 1400valahány HP-ról, rettenetesen gyorsan elveszti az ammorack-et. :/ Remélem hamar véget ér ez a gerjesztett mm ezzel a rengeteg mediummal, kezd rohadtul unalmas lenni.

Viszont volt egy jó csatám Obj 704-el 4.5 perces csata amiből éltem 2.54-et ez alatt 3550 dmg-et sikerült összelőni,amint betöltött a löveg már ott is termett valaki hogy beszedje a 750-et, persze utána megettek a medek:D
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.02.23. 21:37:41
  • Angelus1991ster
    Wg fogyatékosbarát küldetéstudatának köszönhető. Nyálfröcsögő wot-autisták most (ingyen) minnél gyorsabban ( kezdő IM és a normál IM)megszerezhetik a tier 8-as harckocsit. De ennek az éremnek másik oldala, hogy T95E2 misszió gyorsabban megcsinálható.
  • yossarianHUN
    T4 polák médium B.B.T.Br.Panc
    Ez még a hiperkreatív WoT névadó játékosréteget is meg fogja izzasztani.

És egy Obj. 268 v5
  • András77
    1 hét után berakott prokhora, minden ideálisnak tűnt, 6e spot + 660 saját sebzésig jutottam . Egy is3 a csapatomból előrerontott és elvitt 1,7e spotot, 300 saját sebzés mellett. Nem is értem, tényleg nem. Miért kell ekkora vadbaromnak lenni? Most az hagyjuk, hogy megint 4-5 percig kellett spotoljam az ellent, hogy kilőjenek egy t34-t meg egy aladárt (volt nálunk egy halálcsillag, csak a miheztartás miatt írom, de folyton mellé lőtt). Az is3 tényleg egy barom volt, xp-t is alig kapott, miért volt ennek fontos, hogy előrerontson, ha előtte legalább 5-6 percig meg tudott ülni a 3.14csáján. Jó tudom, 7e csatás egységsugarú, lehet azt gondolta, hogy most ő kiirtja a maradék ellenfelet vagy ilyesmi.

Nem tudom, most megint hetekig nem látom ezt a pályát, vagy sok könnyű tank mellett vagy tényleg teljesen retardált csapat, akik fellemingeznek a hegyre stb stb stb. Sajnálom ezt a csatát, nagyon közel volt, de az a baj, hogy túl is kell éljem, nem kezdhetek öngyilkos rohamot, hogy az is3 ne vegye el a spotot előlem. Ráadásul az ellen könnyű tankja természetesen a velem szemben levő spot bokorban volt, úgyhogy ha lövök vagy kimozdulok, azonnal felspotol.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 21:22:55
  • Angelus1991ster
    Elvégezted a szertartást?

Sajnos ilyenkor szerváltás, gépreset,rúterreset és kis séta teszjót.
    [spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]
    [/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.23. 21:19:57
  • lexlutor
    .. ez mar vicc.. napok ota ezt csinalja.. elso ora jatekban vegig szivas. tokmindegy mivel, megyek, mell, ala, fole lepattan, masik csapatban tobb top heavy, mar ha egyaltalan a mics patunk van egy is, tobb tizes naluk.. gyakorlatilag instant evsztes meccsek. elemgy az ora igy, aztan elkezdek mindent nyerni.. most is def vesztes mm sorolas, de egy ora letelte, 6 veszteseggel siman lehoztuk..
  • Angelus1991ster
  • lexlutor
    centurion axbol egy lovessel celzas nelkul max hp-rol kilo a halacsillaggal az gondolom a tokeletes balance jele...
  • yossarianHUN
    Gifet spoilerba. Köszöntem.
  • joe662
    Fasza:-(
  • Angelus1991ster
    http://ritastatusreport.live/2016/02/23/b-b-t-br-panc-statistics/
  • Pityu0
    report mm

• Sherman0070
    Artához mik is a jó crew skillek?
  • brasco84
    feltettem életemben először ezt az xvmet, a chance to wint kikapcsoltam, bár a színekből így is lehet sejteni mi lesz. azt mondja már meg vki, hogy t6 ba ( bár tökmindegy kb milyen tier) hogy lehet vkinek 76(!) os wn 8a? bazki ha bekapcsolom a tempomatot a tankon és otthagyom többet kapok. :D
  • Rammsch31n
    Hát nekem jobban hasonlik RTS-re... még ha tudom, hogy nem az, mint FPS-re...
    Az RTS az a COH... tényleg nem ez. :)
  • lexlutor
    rts?? :DD ez tenyleg jo!
    max egy arkad lovolde. ne lassunk mar bele rts-t!! :)
  • Rammsch31n
    Na jó ez kicsit átment ilyen WG seggnyalásba...
    ha ez szín tiszta 2. vh-s éra lenne a T10-es tankok kb. felét vehetnék ki a játékból, mert belenyúl a hidegháborúba is...
    Ezt a nacionalista dolgot, hogy nem érdekli őket... egy rakat orosz tank OP, hogy kiszolgálja azt a 9 ruszki szervert, ahova be kell nyalni...
    Csehszlovákok max azért forradalmi, mert a játékiparban nem akkora szegmens, hogy más törődjön vele... a WG-nek SS szépen utánajárt az ággal kapcsolatban, jól összerakta nekik...hülyék lettek volna nem belerakni egy kész ágat, amit más összeszedett nekik, mint plusz eladható tartalom.
    Egyébként ilyen FPS-t nem látott senki, mert nem létezik... max RTS.
    A WT-nél meg szerintem a repcsik miatt sikeresek, nem a Ground Forces miatt... pont fordítva mint a WG-nél akik a Warplanes-szel krva nagyot buktak...csak mert beelőzte őket a rivális, nem gyengén a repcsikkel...ez van.
  • Angelus1991ster
    Miért lennének hülyék? World of Tanks-ban minden egyes típusnak helye van a játékban. Tacam R-2-esnek éppúgy helye van , mint a Sau 40-nnek.

Általam és sokak által szidott Wg-ben az az egyik pozitívum megvan, hogy túllépnek azon a suttyó direktíván, hogy egy második világháborús érás játékban csak hős amerikaiak, hős szovjetek , gonosz németek és öngyilkos japánok vannak. Csehszlovákok behozása egy forradalmi lépés. Ki látot már olyan pl. fps-t ahol a csehszlovák hadosztály ,Honi Hadsereg vagy a kínai Koumintag közkatonájaként harcolnánk a németek/japánok ellen.
    War Thunder és Heroes and Generals ezen a szinten fog sokáig megmaradni.
  • Rammsch31n
    Elég hülyék (nem újdonság) ha beleöltek annyi pénzt, és nem képesek beimplementálni a játékba...Nekem azok továbbra is adatok maradnak, míg valamivel nem lehet ténylegesen játszani, addig én nem tekintem többnek azt.
  • Angelus1991ster
    Pz III ausf K statjaiban rosszabb mint a Voldemort tank. Mégis rászántak több ezer dollárt, hogy bekerüljön a játékba. Nem adathalmaz az már.
    Adathalmaz a T-50-2, a Pz 4 és régi KV , amik a játékban (fájljaiban) még mindig bennt vannak.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.23. 16:13:56
  • Rammsch31n
    Nem írtam be a mission alatt sem mindennap a 750 exp-es szart... De mindegy, mert holnap meg lesz a tank és le lesz sajnálva az egész.
    Szerves része? :DDD Akkor lenne az, ha bent lenne...Így egy adathalmaz, amivel egyelőre annyit tudsz kezdeni, hogy bámulod, meg max. várod, mint a messiást...
    Bőven leszarom, milyen tankot hoznak be, ha érdekel megszerzem valahogy, ha nem jön össze, nem...
    Elég sok "fantom" tank van már ahhoz bent, hogy ne érdekeljen, mit találnak ki.
  • Angelus1991ster
    "nevetséges vagy. " -és ez mi volt te érvnáci. Érvek hőse!
    Mert ez mehet naponta?: #369185

Az a tank miért lenne rossz? Adatai már rég nyilvánosak és a WoT szerves része pont úgy ahogy az AMX M4 ml. 1949 , a KV-4 KTTS és hasonlók.
    Viszont ha behoznak a WoT-ba egy tier 8-as T-54 testű és T95 tornyú tankot és azért van a "sírás" (ami vágyakozás és sóvárgás szavaknak az újbeszél szava lett), azért a "sírásért" nincsen reakció.

• AlucardHuN
    Mondjuk a rofján javíthatának lolxD
  • Rammsch31n
    Normális érveket mondjál nekem, ne gyerekes sértéseket, lol.
    Ja, olyanod nincsen... nem baj, flameld tele ezt meg a wot-os fórumot is, a magyar tankok utáni gyerekes sóvárgással.Csak nehogy behozzák a Turánt is, és szar legyen, mert akkor naponta 2 bejegyzés minimum erről fog szólni tőled...
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.23. 15:50:09
  • Angelus1991ster
    Te meg egy kiskádári proli.