418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Mivel az eleje a hátulja
  • Plata
    Srácok ez az angol T5 új td atom poén,egy részt egy szar stock tankként,de vicc hogy előre 12-vel megy hátra 33-al.
  • Angelus1991ster
    WoT-migránsok ellepték a tier 6-ot.

• Plata
    Csúcs,csata közben meghalt a WoT.
    Mire visszajutottam az ISU a garázsban volt,és nincs csata jelentés,a napi összesítés statban sincs benne a csata.ugyanannyi csatám van statban mint előtte.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.25. 19:09:56
  • yossarianHUN
    Úgy rémlik a HD-sításakor megkapta az E5 haspáncélját, úgyhogy jóval keményebb, mint volt.
  • Plata
    Básszus,tiszta idióták vannak ma.
    Vereség
    Fiery Salient
    T28
    Szerzett tapasztalat:611 Szerzett kredit 30 596
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Javítás: -13 865
    Lőszer: -20 140
    Fogyóeszköz: -3 000
    Total: -6 409 WN8: 4 446 (100)

A barmok felmentek a dombra és ott kempeltek,szartak rá hogy a bázisra bejött az ellenség.Ott dekkoltak fent a dombon és nem csináltak semmit.
  • Plata
    Mentem egy kört T110E4-el.
    Gw Tiger kétszer eltalált,de alig kaptam sebzést,az egyiktől lejött a láncom,a másiktól lejött a láncom és kiütötte az egyik töltőmet.
    T9 és t10 heavyk meg td-k lőttek rám,mégsem tudtak sebezni.Most tényleg ilyen jó lett volna a tank vagy csak valami 1 csatás csoda volt.
    Ennyi sebzést tudott benyomni 2 arty lövés.
    Javítás: -1 230

Jah T10 csatába idióták T5 tankot hoztak be platoonban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.25. 18:08:30
  • Toweliee
    Köszi, nem adom el a küldetés végéig.

@András77: nem szoktam T10-ben játszani semmilyen tierben, azt szeretem ha vannak nálam nagyobbak, és béna is vagyok a T10-hez.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.02.25. 17:47:49
  • messerharcos3
    2100 sebzés, 16ból 12 találat, 19ezer, elmennek a.... Ennél még az is6 és wz 111 is sokkalta jobban keres, és élvezetesebb is.
  • messerharcos3
    ez meg mi a kula? fv4202vel 1800 sebzésre, alap lőszerrel 1800 sebzésre ad 9000ret, wz111el meg 400 sebzésre is 10k creditet. ok hogy sok mellé ment fv-vel de ezzel a fostaligával csak td üzemmódban lehet játszani, muszáj sznájpolni. Szégyen ez a 600 kredites lőszerár. a tankkal kitudnék egyezni, de a lőszerára megöli az egészet.
    Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2016.02.25. 17:30:13
  • brasco84
    nekem 3 csata, 3 win. asszem a csúcson hagyom abba :D
  • AlucardHuN
    Jó akkor mindenki szopik:D
  • Plata
    Ha te szar csapatokat kapsz akkor én állatokat.
    T10-et le akartam duplázni,nem arra mentem amerre a csapat háromnegyede hanem a másik oldalon,le lőttem egy amx scoutot,két med bajba került és segítséget kért,két heavy és egy med volt ellenük,odamentem hogy segítsek,na ezek rám szálltak, a két csapattárs med meg elmenekült a francba.
    Cliff-en T49-el felmentem a hegyre,felülről oneshotoltam egy e75-öt.Spotoltam egy csomó tankot és sebeztem is.Valahonnan a pálya közepéről meg ugat nekem td hogy az útjában vagyok és hogy én blokkolom a lövésben.Hát de hogy a francba blokkolnám én őt mikor én fent vagyok a hegyen és ott rajtam kívül senki sincs ő meg lent van a bánatos francban.
  • Plata
    Mi a szösz,nem tudtam.
  • AlucardHuN
    Plata, én tudom. A mai patchben átírták az MM-et úgy hogy csak én kapjak szar csapatokat...
  • Angelus1991ster
    Talán az a pályabeosztás változás került be. Bizonyos pályák alsóbb szinten is elérhetők.

Mittengardot meg kibaszhatták volna a gyakorló csatába. Az a szar pálya a játék 101-es szobája.
  • Plata
    Srácok ez a mai patch micsoda?
    Lehet nem mai mert pár napig nem játszottam.
  • Lichtmaschin
    Jó tank én is azt használom missiokhoz, bár ölj meg egy tankot és okozz sebzést más tanknak egy lövéssel nem megy vele. Bár ez más tankkal sem megy.
  • yossarianHUN
    Az még jobb, akkor nem is biztos, hogy el kell menned az 50M-ig. Az is jó, de a sima E50 mindent visz, legalábbis számomra. Az a ritka eset volt, mikor egy jó tankot visszalépésnek éreztem az elődjéhez képest.
  • brasco84
    köszi, az E50M ért talán kevesebb lenne a grind, mert panther van, az fullos, meg a tiger miatt a P2-n meg lenne a nagy fegyó. az oroszt meg stock T-43 ról kéne kezdeni, ahhoz nincs kedvem :D
  • yossarianHUN
    Az E50M meg nagy rammermester, élvezet lightokat meg papír medeket ledózerolni vele. Az ágyúja meg valószínűleg a legjobb T10 med ágyú. Páncélban is többet tud, mint a legtöbb riválisa, de erre azért nem érdemes alapozni, mert a tornyát könnyen, a hasát meg viszonylag könnyen belövik. De az UFP autobounce mindennek. Mozgékonysága olyan "oké", egyáltalán nem rossz, de nem is egy mérgezett egér.
  • yossarianHUN
    Az E50M-nek hátul van a váltója, úgyhogy nem lehet szemből gyújtani/motorját ellőni. Attól függ, neked melyik stílus jön be. Én a németet jobban szerettem, de per pillanat a T-62 áll a garázsban. Valahogy egyáltalán nem nyűgözött le annyira, mint vártam. A tornyát leszámítva minden belövi, és hiába van penge DPM-je, ha a kicsi alfa miatt sokat kell kint lenned a fedezékből, ha sebezni akarsz.
  • Angelus1991ster
    Palacsinta, kürtőskalács ( ez jobb lenne, baszná csak a romulánok szemit), gulyásleves, Puskás.
    Jó finom velős piritós, az kellene!
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.25. 15:06:04
  • brasco84
    ez E50M és a T62A közül melyiket lenne érdemesebb kigrindelni? így a tigerek meg az E 75 után félek, hogy ezt is lépten nyomon felgyújtanák, motorját lőnék ki, meg a dpmje is kevésnek tűnik. legalábbis a 3k hoz képest :D
  • Rammsch31n
    Nekem azzal jött be, de trükkösen, mert nem elég volt, hogy raktam rá felszerelést meg fullos legényeket, ennek a szarnak még kóla is kellett mert olyan pontatlan volt... kóla nélkül alig tudtam 3k-t sebezni... azzal meg csak körök kérdése volt... úgyhogy ja, ez kell hozzá szerintem.
  • yossarianHUN
    Hát a japánok rizsgolyója sem épp egy nagy ínyencség, még ottani viszonyok szerint sem.
  • Sherman0070
    M44-ről mit gondoltok? Elkezdtem artázni mert unom hogy ezreket vernek belém az arták.
    Lehet a T55A missziókat M44-el csinálni? M41-nél járok de ez eddig nagyon bejön.
  • Sunsetjoy
    Én azon gondolkodom, hogy mondjuk mások hogy fogják lereagálni a játékosoknál más régiókban. Mondjuk így belegondolva, hogy prémium ellátmánynak berakni ilyet, hogy zsíroskenyér (egy basic food) elég konkrét. Mondjuk tudom, hogy prémium csak a játékban mint elnevezés (gondolva a brit meg francia napi kajára)...
    Ebben a tekintetben a pacalpörkölt tényleg a prémium kategória, tekintve hogy nem mindennapos kaja.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.02.25. 14:48:04
  • yossarianHUN
    Pacalpöri.
  • yossarianHUN
    Fanyalog is Rita erősen. Nem tudja az elkényeztetett portugál husi mi a jó
  • Sunsetjoy
    És ahogy olvasom, többen örülnek is neki, mert odaillik hozzájuk. :)
    Most így őszintén magyaroknál mi lehetne a prémfogyókaja? Kolbász, vagy szalonna, hagymával meg kenyérrel. Kész.
  • Rammsch31n
    LOL a lengyeleknél zsíros kenyér lesz a prémium fogyasztási cikk. :"DDD
  • Gyuszopapa
    Ez más de mikor már eltelik 3-4 perc és közelében sem vagy a felvonuló útvonalnak az már gyanús.Tegnap engem is úgy lőtt ki az arty hogy fel se spottolódtam és nem ott álltam ahonnan lövöldöztem jóval messzebb és mégis telibevert.A környéken sem volt egy csapattársam sem hogy véletlen az helyett eltalált volna.
  • András77
    Így a végére egészen mexerettem ezt a skoda t25-t. Erősen gondolkodom rajta, hogy a női legénységet majd később ráteszem a nagyobb cseh járgányokra és visszaveszem ezt a tankot. Gyenge kezdés után elég dinamikusan tudom vele emelni az átlagsebzésem, de a hatodik érzék nagyon hiányzik egy táras tankról.

Igen jó kredit termelő, komolyan mondom, hogy sok csatában hozok vele 15-20e nettó, persze aranyat nagyon ritkán lövök vele. Mellette jól szórakozom vele, sok csatát tudok vele dominálni, lehozni (61% WR, botrányos kezdés után, nem rossz).
  • Megamax
    Én nem csodálkoznék rajta annyira nem kell tul nagy tudás ahhoz hogy kiloj valakit aki nem spotolodott fel. Nézd meg ezt a rovid kis videót , annyira egyértelmu volt hogy valaki az ellenféltol majd megprobáll ráloni a felvonuló tankokra.
    Oni , e-25 blind oneshot
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.02.25. 12:17:43
  • András77
    Elképzelhető, de nem valószínű egyébként. A cent ax küldetésnél sem volt olyan, hogy már első nap a garázsban kell legyen és elméletileg ha über pro nolife játékos volt valaki már az első 1-2 nap megcsinálta a 450e sebzést. Oda sem kellett a centurion ax. Persze ezt nem lehet 100%-ra kijelenteni, de ha nincs más megoldás, vállalható a kockázat.

Ettől független, én mondjuk biztos, hogy nem tier10 tankot adnék el, hacsak végleg nem akarok megszabadulni tőle. Mondjuk egy tier6 tank igaz kevesebb kreditet ad, de olcsóbb is a visszavétele. Annyi kreditet egy kisebb tier tank is eladása ad, hogy fedezze a kredit igényt a 450e sebzés eléréséhez. Ha megvan az fv4202, akkor azzal viszonylag hamar ki lehet farmolni a tier6 árát.

Illetve még egy dolgot meg lehet tenni. Én általában stock állapotban szoktam eladni a tankokat, nem tudom, hogy más hogyan van vele. Most az év végi akciók alatt átfésültem az összes felszerelést, agyút, tornyot, lánctalpat stb és amelyik olyan tankhoz tartozik, ami engem már nem érdekel többet, azokat mind eladtam. Sok millió kreditet bányásztam így ki.

Nekem még mindig b.ssza a csőröm a kamo értéke ennek az fv4202-nek. Mountain elmentem G5-be csipegetni és minden lövés után spot. Jó, annyira ott nem meglepetés, de nagyon messze voltak az ellenfelek, tényleg azt vártam volna, hogy ne spotoljanak már fel. Egy legényen van 100% kamo meg BiA, festés még nincs, azt majd aranyosat rakok rá, de nem vagyok elégedett a kamo értékével. Egy SP-vel oda simán beállok és lövök és nem spotolnak, igaz azon full kamo skill, bia, meg festés is van, de akkor is ez valahogy idegesítő az fv esetében.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.25. 11:33:35
  • haflac
    Amíg nincs az új tankod a garázsban,ne add el.Nem tudom pontosan mik a feltételei a prém fv-nek,de simán elképzelhető,hogy a Centurionnak a garázsodban kell lennie.
  • Toweliee
    Köszi a választ!
  • Toweliee
    Nincs kreditem :) Obj704-el csinálom.
  • realcsabi
    Nem mindegy, hogy ma adod el vagy 2 nap múlva?

Hogy válaszoljak is, nyugodtan eladhatod, nem lesz rá szükség.