World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt már láttad? Csak mivel voltál kedves arról a jó kis Turános képről linket adni 😊 Itt egy kis finomság.

http://www.siliconera.com/2014/04/08/girls-und-panzer-will-master-tankery-screenshots-show-scope-mode/
Valami kis emulátor izével lehetne vele játszani.

angelus1991ster.blogspot.hu

WoT-ból nem akarsz egy szakdolgozatot írni?
Amúgy fingomsincs , hogy melyiknek volt pluszban a rövid 75 mm-s ágyúja. Azthittem, hogy a B2-nek. De egyből én vagyok a fasz, hogy nemtudom, mikor te írod el elsőre.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 23:29:49

nem tudtam minek kérdezed xD
ha belegondolok hogy a B2est anno 625 goldért vettem karácsonyi 50%os akcióban mikor még megvehető volt... 😄
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.25. 22:55:32

WoT: Nishizumi77

akkor legyen b1, a b2rol le van szerelve az agyu pubi, ha mar ennyi szeretnel okoskodni..
gondolom t4ben sem jatszol sokat... 10 meccs es dobnad oket a szemetbe.
egyedul talan a churchill lenen eletkepes, de annak sem az a baja, h nincs masodik loveg, hanem az egesz szeria sebezheto az elso futogorgonel... es mondjuk ezt talan ertelemesebb lenne kijavitani...

mert unalmas hallgatni, h azert nyomdod a demagogot fullba, amit pont leszarnal te is!
erv meg annyi melette hogy mert csak! ja nem! lehetne vele lancolni! wow!

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.25. 22:52:33
B2 az szinte megszerezhetetlen prémium pubi, ( egy olyan fasza tank jó lenne , hiányczikk mit anno a Tetrarch , csak t4 és semmi más)
Churchill I megvan, M3 Lee és Grant pedig csak akkor lesz meg ha ez bejön.
Amúgy meg minek drámázol arra amire én drámázok (szerinted)?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 22:40:39

Sherman0070
Még mindig nem jó nekem sem a teszt.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.06.25. 22:32:28

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ha ennyire sziveden viseled a tobbtornyos tankokat, hany ilyen van a garazsodba?
meglepodnek ha olyan kivalosagokbol, mint b2 vagy m3 lee egy is lenne 😊)))
azt meg h ezert barki visszvegyen egy ilyet, elegge kizarhato...
mondjuk ugy meg viccesebb, hogy kijelentetted h a japen heavyket el sem kezded.

vagyis teljesen racionalis dontes lenne, berakni a jatekba, amikor a jatekosok 99% atugorja ezeket, es max lancolasra lennenek jok..
mondjuk az is eletszeru, h b2 vel vagy m3leevel lancolgatsz majd t2-4be
azt meg kulon erdekes lenne megnezni, mennyire lenne hasznalhato a churchill fix agyuja..
tehat marad ez a ket otvar japan, amit epeszu ember megintcsak elekerul majd..

tehat pontosan azert dramazol, amit te sem hasznalnal a budos eletben sem..
Sunsetjoy
Nekem nem kell magyaráznod, csak feltűnt 😊
A klán fennállásának második napján ott ültem benne, cca. 7-8 mostani tagot évek óta személyesen ismerek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Nem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Elméletileg a második menete a Domination-nek harmincadikáig tart, utána megszűnik. Mindazonáltal azt ígérték a WG-sek, hogy nemsokára berakják valahogy a játékba állandó játékmódként, ahol a saját 10-es tankjaidat használhatod. Hogy ez mikor lesz, és pontosan hogy, azt még nem tudni.
Sherman0070
Nem lehet hogy a modok miatt?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Teszten nekem eddig mindig több volt az fps. Élesben valamiért nem akar annyi lenni :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nálam kb ez a helyzet, igen. nekem 35-40 körül van live-on, most meg 45-50, pedig még feljebb is vettem ezt-azt.

oneal1
köszi, hogy segítettél és ne haragudj hogy ezzel ekkora fájdalmat okoztam neked 😄 remélem azért meg tudsz nyugodni

!Forza Ferrari!

... mondom ... töltsd le ÚJRA. töröld a régi feltelepített tesztet, szedd le újra az installert, és installáld. a frissített teszt kidob még mielőtt elindulna, sőt engem még az is kidobott, amit a legelső elbaszott installerük szedett le. az, amit MOST szedsz le a honlapukról, és azzal telepítesz frissen, az engem már nem dob az asztalra, és működik. leírjam még néhányszor?
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2015.06.25. 22:03:57

Sherman0070
Már szedi a lassú netem 😄 Hmmm 20%-al több fps? Most high-on 40 van akk talán 9.9-ben 50lesz?

oneal1
én jó verziót töltöttem le ember is igen elolvastam amit írtál

akkor leszedem mégegyszer
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.06.25. 22:02:08

!Forza Ferrari!

elolvastad amit írtam? .. első mondat. töltsd le újra. elsőre nekem sem indult.
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2015.06.25. 21:58:07

oneal1
akkor neked megy a teszt?

a fekete képernyőt kilépés nem tudod mitől lehet?

!Forza Ferrari!

Magyarítások Portál
csak hobbi tankozóknak
Túl OP lenne. :-)
Sunsetjoy
Hm, MPORT-os vagy? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

tessenek letölteni a friss tsztszeró installert, az már a jó verziót szedi le. másodjára nekem is összejött ..
aranyos ez a 9es kisegér, így, egy csata után. lehet forgatni szépen, igaz, eddig csak ugyanolyan tank lőtt rám, azok AP-ját fogja.
fps kb 20%-al magasabb mint eddig vót', kezd alakulni.

Jó hát azokkal nem lehet statpadder-kedni. Bezzeg ha SuperBatchat-jükön lenne egy-két amx 13 90 torony. Akkor nem lenne egy szavuk sem.
Viszont ha nincs multiturrett, akkor az a cseszett torony pluszpáncélként működjön , hisz abban úgysem fog nyomorogni egy 7. vagy 8. japó tag.

Beadta prokhorovkát, meghívtam szakaszba egy tier9 artyt és sikerült elsőre a fő küldetés, de sajnos a másodlagos nem, mert vesztettünk. Majd valamikor kijavítom.
Míg tölt a 150mm-es ágyú addig kéne, könnyen páncélozott tankok és artyk ellen teljesen jók lennének meg lánctalp lelövésre.

WoT: Nishizumi77

off: ha vki lájkolja a total wart most stream-en lehet ingyen játszani kb 3 napig vele 15éves évfordulója van xD
Animefox
Valaki nem tudja Macintoshra hogy tudom telepíteni a játékot?

ez friss mai meccs volt de np <#kocsog>jél még 2nd accal xD én többet nem tehetek sőt megmondtam előre troll-kodás
Sherman0070
Ennyit erről. Ezek minden elbasznak.

Sherman0070
Nálam amint feltette elkezdte letölteni újra......

oneal1
teszt szeró megy valakinek, launcherben play-re kattintás után fekete képrenyő majd visszadob az asztalra

!Forza Ferrari!

xD én is
Ki említett japán nehézpáncélost most? KV-220 tier 5-ös prémium nehézharckocsiról volt szó és az azzal kapcsolatos tavaly őszi szopató küldetésről.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább ne legyen többtornyos szarság, csak hogy jó legyen nektek.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 21:13:41

Több torony mechanizmus a Japán nehéz tankoknak? "Nem értem minek kéne kétfegyveres minitornyot használni amikor ott a 150mm-es ágyú"
wotinfo
Miért nem friss képet raksz be. Ilyen volt a gugliba? :-D
Pales27
aha mentem matilda IV-el T5ben és az ellen vérvörös churchill III-asa végig úgy sidescrapelt, hogy alig bírtam kilőni

Sherman0070
Am kár volt feltennem az xvm-et. A sok tomato miatt már a meccs elején tiszta ideg leszek.

Sherman0070
Egyik meccsben mintha láttam volna 2 klántársadat szakaszban a csapatomban. Lehet te is ott voltál 😄

Maala
Spotolsz 2500-öt, ebből a szakaszod sebez 2000-et, és megvan mind a két pont.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

felraktam az xvm cheatet bár becsapós egyedül a piros játékosok tuti fragek azokból 3-at is lehet gyűjteni ha nem csak a kevés csata miatt van
de a sárga és naracs becsapós van amelyik jobban játszik mint bárki a pályán úgy használja a tankot ahogy kell pl:e75 sarkon befordítva szépen
szerintem csak nem használnak goldot ahogy én sem. Szépen csökken is az effim miatta folyamatosan még beérem őket
patchaou
Ugyanmár, xvm nélkül is látszik az első perc után hogy mennyi értelmi fogyatékos van a csapatban.

Sherman0070
Ha még senki sem írta: Kijött a 9.9 teszt szeró

Az LT-13-t segítsen vki értelmezni.
"• Spot enemy vehicles and enable your allies to cause at least 2,500 HP of damage to enemy vehicles. Damage caused by Platoon mates counts toward this total.
• Cause at least 2,000 HP of damage to enemy vehicles. Damage caused by Platoon mates counts toward this total.
• Can be completed either on your own or as part of a Platoon consisting of your light tank and any other vehicles."

Az első mondat érdekel leginkább, hogy akkor most nekem egyedül kell spotolnom 2500-t vagy ha szakasz van, akkor összeadódik, de ha összeadódik, akkor miért a sebzés miért nem a szakasztárs spotja? Ha jól értem, akkor spotolnom kell 2500-t és kész, az meg mindegy, hogy ki lövi, csapattag vagy szakasztag, csak nem értem, hogy miért írják ki külön, hogy a szakasz sebzése beleszámít.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.25. 20:43:31
Ez egy nagyon korrekt leírás volt a wot lényegéről. Remélem, sokan így álnak hozzá mint te. Ha nem találták volna ki az xvm-et fele idegesség nem volna. Egyébként már több sráctól hallottam mióta nem használ xvm-et sokkal jobban élvezi a játékot.
us szervert és reklám kampányt szerintem nem bírták még kitermelni belőle szóval tuti hogy más szerók bevételéből finanszírozzák csak nem érteni miért kell ha -minuszos bár a röpcsis se jött be nekik mégis erőltetik
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.25. 20:26:07
Master91
azigen
Az olyan szintem borzalom volt, hogy az elején feladtam.Egy tier 5-ös cammogó erőd ennyit nem ér meg.
A45 eléggé napi ottrohadósnak tűník. Bízom abban, hogy ide is kiírják.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.25. 20:18:25

bocs, de te mindíg tudsz válaszolni a kérdéseimre. Hadd kérdezzem már meg hogy Domination mordól mit lehet tudni ? Meddig lesz ? Igaz hogy julis 1-ével megszűnik ? Azt is hallani, hogy lesz helyette más tankokkal, amiket mi viszünk Domination mod és ugyanúgy lehet olcsó kredittel húzni a legénységet. Ez igaz? Vagy nem szűnik meg ezekkel a tankokkal?