World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://worldoftanks.kr/ko/news/pc-browser/13/event_2015_july/
Senki egy kurva szót nem szólt volna, ha mondjuk az NA-soknak lett volna csak ez a küldetés. Mondván, hogy ott úgy is a tücsök zenét is meglehet hallani.
Februári 112-es misszió se cseszett fel annyira.http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/ps-18-feb-6-mar-wz-112-challenge/
Mostani egy csöppett felháborító. Ázsia és orosz szerver, főleg az osrosz nagyobb mint az EU.
Egy középszerő, Tog II ágyús tankon így buziskodnak, hogy ők kapnak, ők is kapnak, ti nem kaptok, ők kapnak.
Ja ez meg mi? http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/22/contest-type-59-challenge/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.01. 11:34:25
angelus1991ster.blogspot.hu
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ázsiai szerveren ilyen is van... csak az EU van nagyon szarba nézve. -.-"
HT - kész - kv85- is -is3 (nem vagyok biztos benne, hogy is-el ment volna, de is3-nak gyerekjáték)
MT - kész - T-28
TD - 13 kész - stug-jpziv (szerintem a td15-höz kell majd a jpanther)
LT - 11 kész - leopard (szintén zenész, az lt13-15-höz kell szerintem a vk28.01, de lehet, hogy az aufk(ula) panther)
SPG - 7 kész - grille (ezt passzolom, hogy meg tudja-e csinálni mindet, még gyenge a legénysége, van benne potenciál, de a 2e sebzés elég erős kihívás neki, szerintem)
Ez végre egy szórakoztató feladat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.07.01. 09:11:51
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.07.01. 08:06:18
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
WoT: Nishizumi77
Ferdinand vagy JgPanther 2?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.07.01. 00:19:57
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ennek kapcsán még egy gondolat, azaz ilyet ritkán láttam eddig, de ez az a tierlimit nélküli prém tank, ami a csaták minimum kétharmadát T8-ban tölti. Lekopogom, de valamiért nagyon barátságos vele az MM, T10-et csak mutatóba, általában késő este látok néha, de az idő nagy részét top tankként, vagy legalábbis középmezőnyben tölti vele az ember.
dobsz egy kockát és ahogy adja.
Én most mákoltam be az 1k hp-s nehéz tank artis küldit, kellett vagy 10 csata.
2 lövésem volt ami talált, az elején egy kv-2 csíptem el 502 hp-val, aztán keresgéltem és már csak egy kv1 maradt egy med brigáddal, láttam hogy nem fogok beszűkülni és már épp a eltűntek, én meg nagyjából megsaccoltam hogy mennyit fog előre haladni és fél-szűkült állapotban eleresztettem.
Láttam, hogy talált, de gondoltam biztos nem a kv-1-et találtam el és ha igen akkor is max leszedtem a láncát vagy 10-20 hp, ahogy ilyenkor szokta.
Aztán láttam, hogy pont a kv1-ből szedtem le 520 hp-t😄
Úgyhiszem el kell kezdenem a kreditet gyűjtenem az s-51-re a sebzéses missziókhoz.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.06.30. 21:44:58
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Na amit mondani akarok, hogy még jó, hogy volt ez a domination, mert a következő női tankost a francia nehéz ágra akarom tenni és most döbbentem meg, hogy a nagy nehéz tankoknak nem töltőjük van hanem rádiósuk. Azt a q, ha nincs a domination, akkor tuti töltőt kértem volna a következő esetben <#circling>#circling> megúsztam egy 500 aranyas átképzős mókát.
A másik, hogy az IM küldetés (az IM miatt akartam reaktiválni ezt az artyt, mert eddig ezt tűnt a legjobbnak nekem), amit ezzel a tier6 francia artyval akarok teljesíteni a sebezd a hp-d 8x, ami 2160hp lenne, el is jutottam elsőre természesetesen 2084-ig <#falbav>#falbav>
Ami viszont most feltűnt, hogy ilyen 75-84%-os bandával nem is akartam erőlködni a teljes becélzással, mert örökké tartana és azt figyeltem meg, hogy szinte teljesen mindegy, mennyire van becélozva, egy a lényeg, hogy ne mozgassam a célkeresztet a lövés előtt pár másodpercig.
Hogy ez mindent eltalál, az már döbbenet, de tényleg, full gázzal repesztő bulldogot elcsíptem 200+ hp-ra, úgy hogy alig szűkültem, de nem mozgattam a célkeresztet, de persze valahova teljesen máshova céloztam. Egy panther telibe b.sztam úgy, hogy szintén csak valahova céloztam, ahova ment kb szerintem (nem ott volt) és nem mozgattam a célkeresztet és durr.
Én artyval mindig kivárom a teljes becélzást, de ezek szerint nagyon nagy hiba. A lényeg, hogy ne mozgassam a célkeresztet és onnantól szinte mindegy, mekkora a célzókör. Érdekes, sőt mintha többször lőne mellé teljes becélzásnál, mert olyankor mindig mozgatnom is kell kicsit, hiszen sokáig tart, követnem kell a célt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én soha nem scout tanként használtam, hanem közepes tanként, de igaz az is, hogy baromira kézre állt nekem az a tank, szinte rögtön a top fun tankjaim közé került(FCK OFF wg amiért lecserélik arra a fos spic-re...)
full goldal lehet, de nem szeretek ilyen méretben hazárdírozni, sajnos t10-be azért az a 221 sem tuti biztos és nem mindig olyan a helyzet, hogy van reális esélyed 4k-t lőni és akkor iszonyat minuszba kerülsz.
(egyébként még a régi im-nél egyszer majdnem sikerült vele, ilyen 100 sebzés körül múlott)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.06.30. 20:58:52
mondjuk ez cseppet sem igaz, de ugysem fogja osszeszamolni az ev vegen senki..
Megnéznélek mondjuk az objectes arty küldetéseknél hogy fogyna a chips.
Rammsch31n: most voltak akcióban a prém tankok, de viszonylag gyakran vannak. Féláron egy matilda iv, az 750 arany és máris meg van oldva a szovjet med legénység fejlesztése, ha csak a napi duplát leveszed róla akkor is szépen haladnak. Kreditet meg tier5 szinthez képest tisztességgel hozza. A legolcsóbb megoldás.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.30. 20:44:31
Komolyan Párduccal artiztam és egész csata alatt a bal kezemmel fél pofára tömtem magamba a csipszet, miközbe a jobb kezem egy pillanatra sem vettem le az egeremről😄
És fel sem tűnt csak a végén az egészXD
tehát hozzá se értem a wasd billenytűhöz a csata eleji tolatós,pozició fogást követően:XXX
Egyébként feladtam az lt15-öt, inkább megcsinálom az artis másodlagos küldetést,valszeg hamarabb megleszz mint az a szar light tankos fos.(nos amíg nem lesz ru-251-em addig felejtős a 4k dmg)
A szar ebbe, hogy az artis küldik miatt valszeg aktuálissá fog vállni az s-51-be való beruházásom..:S
Abból is gondoltam, hogy bug, hogy a legénység az eredeti 10-es tankra van képezbe a garázsban, de a WG azt ígérte, hogy tier 1-esre lesznek a mód végeztével.
Most átképezhetem a kiszemelt tankra vagy lehet holnap kiszedik a tankból őket és át lesznek képzve tier 1-re?<#conf>#conf>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csodálkoztam volna, hogy ide is kiírják. Küllemre szép az a tank, de tulajdonságaiban a Tiger mögött van. Akkor az EU gyarmat vagy mi a szösz?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.30. 17:37:56
És EUn? Ahhoz valami csoda + legalább 1 véráldozat kell hogy legyen.
Én ezeket az orosz 175 átütésű ágyúkat eléggé rühellem, mert már egy is3-al megszenvedek vele. Nem tudom, hogy másnál is így van-e, de láttam több pro játékost wz111, 112, is6 normál lőszerrel és ők is szenvedtek az is3-al, úgyhogy talán még sem egyszerű a dolog, legalábbis a legtöbb embernek. Ezzel együtt a t54 sem rossz választás, de talán a francia jobbnak tűnik, ha csak e között a kettő között kell dönteni.
Illetve van még egy dolog, ami szerintem az amx mellett szól, hogy a szovjet matilda iv-t féláron is meg lehet szerezni, a legénysége kompatibilis a tier10 medekkel, a t54 nem teljesen (a t54 esetében miért is ne a töltő a rádiós), de legénység húzásra alkalmas és olcsó és tier5-höz képest jó a kredit termelése. Nem azt mondom, hogy egy világbajnok tank, de el lehet vele szórakozni, csak egy ideje lecseréltem a rudy-ra ezt a szerepkört és az sokkal jobb, de azelőtt sokat mentem a matildával is, nem gyengébb mint a tier5 medek, úgyhogy nem kínszenvedés vele a játék, ha csak a napi duplát letolod vele, máris gyorsan fejlődik a legénység és jön be kredit is. A franciáknál nincs ilyen opció, nincs tier5 prém med.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.30. 17:25:16
De kreditet farmolni leginkább T8 heavy prémmel szoktam... IS6, T34. 😊 Vagy még E25, amit szeretek.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2015.06.30. 16:57:16
https://wotinfo.hu
Épp eleget játszottam én már a német 12.8cm-es löveggel, hogy tudjam értékelni az ég és föld különbséget a 2.9 és a 2.7 aim time és a 0.38 és a 0.36-os pontosság között, hát ha ezektől tovább is megyek és megspékelem ezt a 2-es aim time-al ami jobb mint pl az e 50-en és 0.35 ami a tigris 2-es lövegével egyezik meg ha német viszonylatban hasonlítok
Az E5-ön egy tökéletes medium tank ágyú van, megspékelve ezt egy jól páncélozott, korrekt mozgékonyságú nehéz tank testel, egy nagyon jó tank kerekedik ki belőle.
Ennél nem tudom mi több kell ahhoz, hogy kenterbe verje az E5 az E 100-at játékélmény és sikeresség tekintetében?
Egyiken egy lézerpontos ágyú van, ami megbízhatóan beüt dolgokat,kielégítő alfa,gyors rof,használható páncél,remek mozgékonyság és jó ágyúsüllyedés.
Ezzel hasonlítsuk össze az E 100-at ami egy pontatlan ágyút kap a legkisebb átütéssel,rossz célzás idővel(de a 12.8cm-es sem sokkal jobb, mert az a másik legkisebb átütésű és habár az nem pontatlan,szimplán random pontatlan,ergó megbízhatatlan)hatalmas méretekkel, ennek köszönhetően borzalmas mozgékonysággal,nagy belőhető weakspotokkal amik szintén elég nagyok ahhoz, hogy ne legyen random lepattanó zóna és rosszul kialakított toronnyal aminél extra manőverezés kell, hogy esélyed legyen nagy ágyúk ellen.
Nincs különösebben jó ágyúsüllyedése sem, amit az E5 pl nyers páncélba elveszít, azt pótolja a random zónáival.
És hát a soft statok miatt sokkal élvezetesebb és eredményesebben lehet vele játszani.
Én mondom ezt mint "német tank buzi".
no nem mintha közel lennék a 8-as tankhoz és a 6,7-es meg már megvan a garázsba, de akkor is😄
Persze kitűnő alkalom lehet megszerezni a t-34-85-öt ami szerintem a 6-os szint legjobb medje😛(type 58-on tapasztalom a sztálinium és dicső forradalmi lövedékek erejét, hát az eredeti szovjet csodán mit csinálna ez...tisztára war thunderben érzem lassan magam,ott is egy ima sztálinhoz meccs elején és megállíthatatlan a szovjet kvalitás!)
Bár tény,hogy a t-34-en nincs kedvem megint vergődni, nagyon jó kis tank t5-ön, csak nem szeretek t5-ön játszani, csak a bejáratott tartós tankjaimmal és a t-34 nem tartozik ebbe, freexp-t meg fukar vagyok költeni.
Legénységet fejleszteni a tier5 jött be a legjobban, arról nem is beszélve, hogy az átlagos csata hossz rövidebb, mint feljebb, cserébe persze kevesebb a kredit bevétel.