418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #369558 Így érzed vagy csak gúny?
Délutáni Matyiné :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Normálisabb animáció: http://english.pobediteli.ru/flash.html?DR=0
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.29. 17:46:43 -
Lucifer001 #369557 wotinfo-n találtam rá , és nem bírtam megállni
-
Angelus1991ster #369556 Ezt miért idézted tőlem? -
Lucifer001 #369555 Sok munkájuk van benne . Közel 4 éve csinálják elméletileg
-
walert #369554 "Igen be fog kerülni "

-
Angelus1991ster #369553 Tudjukmelyik tank az XD
Új hangokkal a gebasz, a legénységi hangok .bnk fájlba lesznek megírva. Vadászhatunk a BNK editorra eztán.
Argo hangmódtól búcsút mondhatok :(
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.29. 17:39:37 -
walert #369552 ................alatt a SU-85I vagy a Pz II J-t érted ?
KV-220-2-t azért nem vettem meg adventkor, mert az a hír járja, hogy habár a front hullja nagyon erős, ámde a torny gyenge és ott szépen lecsipegethető a HP. E hírből mi az igaz? Mégis miért kellene még így is ez ? (nem tolakodás képpen)
A PzB2-t megértem. -
yossarianHUN #369551 Ha a tesztszerver effektekre gondolsz, akkor igen. Nekem mindegy milyenek, a jelenleginél csak jobb lehet. Legrosszabb esetben meg mindig ott van a Gnomepapa.
Bónusz kérdés: Szerintem te vagy az egyetlen, aki ezzel kel, ezzel fekszik. -
Lucifer001 #369550 Igen be fog kerülni .
Passz .
Buffolhatnák már azt a k..va Toldit .
Idézet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!" Nekem nincsnen meg ez a t8-as prémiu harckocsi, de Toldival ezt átérzem. "
Nekem viszont megvan
-
Angelus1991ster #369549 KV-220-2/Pz. B2 10-15 eurós csomagokban vagy a .................... nevű tankot. -
walert #369548 Némileg közérdekű kérdésem lenne.
Ezeket az újfajta fűnyírógép működésének mindenfajta működési állapotába átmenő effektek bekerólnek az új pecsbe ?
..........mert, ha igen : 

Bónusz kérdés : Holnap lesz gyűjtők heti ékköve nap. Ki, milyen pazar szerzeményt vár ?
-
Gyuszopapa #369547 Na nekem is sikerült megszerezni a prém FV-t.De ez a T10-ben való játék holt szopás volt érte.Full gold,reroll,reset account hegyek,agyhalottak stb. -
yossarianHUN #369546 Március 8-án érkezik a 9.14. Kérdés, addig hányszor halasztják el. -
Angelus1991ster #369545 Nemtuom hogy ez mennyire hiteles?
"The next Polish tank is now known, it is the medium 14TP L42 50mm on tier 5"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Top ágyúja eléggé ratyi lesz, ha adataiban ugyanaz lesz mint a német 50 mm-s KwK 38 L/42.
60/96/25 Average penetration (mm)
70/70/90 Average damage
#369544 Annak pedig a WoT inná meg a kárát, és az nem lenne jó.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.29. 15:54:33 -
yossarianHUN #369544 Ha már az alap geometriai modell megvan, azt fél perc alatt megpolírozzák HD szintre. De persze ilyen nem lesz, egyből jönnének a milliós perek. -
Angelus1991ster #369543 Már ha a fájl formátumok egyeznek XD AW modelljei kicsit SD-sek. XD
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.29. 15:43:02 -
yossarianHUN #369542 Felőlem mehet. Legalább gyorsan meglenne, mert lenyúlhatnák az AW-s modelljét
-
Angelus1991ster #369541 Bekő hozni a T92 Light tankot a T49 helyére és a T49-et top modulostúl prémbe átpasszolni XD -
Plata #369540 Én nem tudtam,csak 1-2 hónapja,de egy Prémium T49 küldinek örülnék. 
Nem kellene csinálnom semmit,mert ezer éve megvan. -
1 éve tudjuk hogy lesz ez a misszió... :D
Szerintem volt rá időd felkészülni :D -
Angelus1991ster #369538 Ő csak egy kezdő. -
Pityu0 #369537 Legjobb játékos -
Angelus1991ster #369536 WZ-111-ért is volt 2014 Karácsonya után 2015 szeptemberében grindmisszió. Amennyire "fostalicskának" vélik ( de annyira nem lehet az, magas alap pen stb. ) biztos lesz újra msszió érte vagy csomag a boltban. Nem egy T34 Heavy, hogy úgy kezeljék. -
András77 #369535 Már a cent ax csere előtt is felröppentek a hírek a az fv4202 marathonról/küldetésről, hogy lesz nem lesz lesz stb
Ez egy több, mint 1 éves cikk, itt most éppen azt mondta ftr, hogy nem lesz ftr - fv4202. Bőven voltak előtte is cikkek az fv4202 prémesítéséről és hogy kapnak-e a tulajok prém tankot, de most hirtelen ezt találtam és az is 1 éves cikk!
Legalább 1 éved volt rá, ha később kezdtél játszani, akkor nyilván kevesebb, de akkor meg lehetett volna a brit med ágra fókuszálni.
Az tény, hogy kommunikáció elég gyatra volt a témában és ha amiatt hanyagoltad az ágat, akkor az pech.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.29. 12:44:21 -
Pongyi #369534 Egyszerűen nem hiszem el hogy lemaradtam az ingyen prémtankról mert későn kezdtem el csinálni.... Miért volt ilyen rövid a határidő?? Arra a teljesíthetetlen obj küldire bezzeg adnak xezer hónapot! Le is töröltem a játékot, elegem van. Nem értem miért nem lehetett egy pár hónaposra tennni az időhatárt. -
yossarianHUN #369533 Na a WG-sek szerint ilyenkor kéne az arty, csak hát ugye az arty eközben a frontvonalban szumózó heavyket, meg a 60-nal döngető lightokat lövi. És amíg sikerrel teheti, addig miért is ne tenné. -
András77 #369532 Sok az agyhalott játékos, de amikor ensk-en két TD (két JT) beáll a szokásos északi B-C/1 leshelyre és ketten csinálnak 8e sebzést, akkor az végtelenül szomorú dolog.
Mivel ott látszik az ellenség, mint a fény világít, ezért az egysejtű bogarak odamennek egyenes vonalban a legrövidebb úton, kiállna a nyílt utcára és addig próbálják lőni a JT felső felépítményét, ameddig csak tart a saját hp-juk, mert belőni nem tudják nyilvánvalóan, némelyik eszesebb rájön, hogy akkor esetleg HE, de azzal meg minimálisat lehet leszedni. -
yossarianHUN #369531 A repesznek csak nem átütő találatok meg ütközések esetén van szerepe, úgyhogy T49-re felesleges. Ha meg a célzásán akarsz javítani, vert stabot tegyél rá, ne EGLD-t. Előbbi mozgás közben is hat, utóbbi nem. Mellesleg ahhoz az ágyúhoz nem ártana mindkettő... -
Köszi a választ. -
András77 #369529 A repeszpáncél annyit csinál, hogy a nem átütő találatok esetében csökkenti a sebzés mértékét, erre ráadásul könnyű repeszt lehet tenni csak, az mindössze -20% sebzés, de csak akkor, ha nem üt át, márpedig általában átüt, mert páncélja nincs, amit talál, az megy is át általában. Splash sebzésnél viszont jó, de csak 20%-ot csökkent, ami nem segít rajtad sokat egy t92 ellen mondjuk
Ha meg lánctalp vagy egyéb rész, akkor ott mindegy, hogy van-e páncélod vagy nincs. Inkább a legénységet védi jobban. Tortoise-n tapasztaltam ezt jó régen, hogy amíg nem volt rajta, addig mindig kilőtték az egyik töltőt, akik a fenti gyenge pontban lakik, repeszpáncél után abszolút észrevehető módon mexünt a jelenség és életben maradt a második töltő.
Te tudod, de nem használnám a könnyű repesz páncélt a t49-n, inkább vert stab + egld, harmadiknak meg bino, optika vagy venti, kb egykutyák, legalábbis, ahogyan én használom mostanában, hogy közelről durrantom seggbe meg oldalba az ellent és próbálok lelécelni utána
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.29. 09:34:10 -
Plata #369528 Szép ez az Fv kár hogy egy évvel hamarabb nem tudtam az akcóról,kb egy év alatt kihúztam volna az AX-et. -
Plata #369527 Én nem azt használom T49-re amit az az oldal ír.Fejlesztett célzórendszert,függőleges stabilizátort töltés gyorsítót és ventit ír T49-hez.
Nekem van repesz páncél,töltésgyorsító és fejlesztett célzórendszer.Repesz páncélt nincs merszem le cserélni,már annyiszor mentette meg az életem.Volt hogy Gw tiger vagy 212 telibe nyomott és kiröhögte a tankom. -
András77 #369526 Ezen a linken Fv4202 alul megtalálod, hogy mit ajánl a WG, ha kiválasztod a megfelelő fület. Lassú sniper tank és a buff után is az marad egy jobb karakterisztikájú ágyúval. Mérsékelt sikerrel lehet vele támadni. Pont a circon csapatból (eddig nem is tudtam, hogy saját klánja van) volt egy srác, nagyon keményen nyomult vele előre Erlenberg normál csatában és tornyozott vele közelharcban sikeresen. Szóval komoly tudással működhet a közelharc meg a tornyozás közelre is vele.
A WG által javasolt skillek/felszerelés közelharcra, nyomulásra vannak inkább, de BiA mehet másodiknak minden esetben. Ha sniper vagy inkább, akkor venti helyett bino és a legényeken a skill ugyanígy második sorba BiA, de a javítás helyett álca a harmadik és a lövésznek designated target/célmegjelölő legyen az első, a harmadik meg lehet a snap shot / pillanatkép, bár a buff után már nagyon jó lesz a célzás ideje, szóval azzal akár ki is várhatod a buffot és utána vagy álca (ha gyorsan céloz be alapból is) vagy a snap shot, ha nem érzed még elég pontosnak a lövéseket torony forgatás után. Egy sniper tank tipikusan sokat forgatja a tornyát, szóval jó a snap shot, de tényleg lehet, hogy a buff után nem annyira lényeges harmadiknak, mert elég szépen javítják majd a karakterisztikát. Ezt előre nem lehet megmondani.
Akárhogy is, azt el kell döntened, hogy milyen stílusban szereted/tudod használni, mert kicsit más a finomhangolása a tanknak a használt stílus függvényében.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.29. 09:12:20 -
Skacok, hozzáértőktől kérdezném, FV4202 (P) tankra milyen felszerelést és legénységi képességeket ajánlotok (a legények most 3. skill közepén vannak, centaxról jöttek, első náluk a BIA)? -
Komolyan sajnálom a faszit. -
Plata #369523 Nem csodálom hogy ez a hülye ilyen össze esküvés elméleteket gyárt,amilyen rohadt béna játékos.Inkább rá fogja a játékra,minthogy felismerje hogy béna.
Itt a csóka statja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.29. 07:12:51 -
rogan99 #369522 Sztem kezeli a 21:9-et. Én is nézegetem ezeket a monitorokat és láttam egy orosz youtube videot, amiben wot-ot is mutattak az egyik monitor reviewban.
Találtam is egy példát: https://www.youtube.com/watch?v=jkRoh4TJjGk
Utoljára szerkesztette: rogan99, 2016.02.28. 23:56:40 -
Nem olyan vészes az az OI. M44-el imádom lőni őket 
OI exp.-et meg 1v1-ben el tudom verni Chuchill III-al. -
Angelus1991ster #369520 Top tier unicumok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #369519 10(-grrr... 15) ajrós KV-220-2 csomag jönne a jövő héten, azonnal megvenném a Churchminátor III mellé. Az igazi nehéztankok egyike.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.28. 21:38:52