418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Így érzed vagy csak gúny?

Délutáni Matyiné :

Normálisabb animáció: http://english.pobediteli.ru/flash.html?DR=0
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.29. 17:46:43
  • Lucifer001
    wotinfo-n találtam rá , és nem bírtam megállni
  • Angelus1991ster
    Ezt miért idézted tőlem?
  • Lucifer001
    Sok munkájuk van benne . Közel 4 éve csinálják elméletileg
  • walert
    "Igen be fog kerülni "

• Angelus1991ster
    Tudjukmelyik tank az XD

Új hangokkal a gebasz, a legénységi hangok .bnk fájlba lesznek megírva. Vadászhatunk a BNK editorra eztán.

Argo hangmódtól búcsút mondhatok :(
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.29. 17:39:37
  • walert
    ................alatt a SU-85I vagy a Pz II J-t érted ? KV-220-2-t azért nem vettem meg adventkor, mert az a hír járja, hogy habár a front hullja nagyon erős, ámde a torny gyenge és ott szépen lecsipegethető a HP. E hírből mi az igaz? Mégis miért kellene még így is ez ? (nem tolakodás képpen)

A PzB2-t megértem.
  • yossarianHUN
    Ha a tesztszerver effektekre gondolsz, akkor igen. Nekem mindegy milyenek, a jelenleginél csak jobb lehet. Legrosszabb esetben meg mindig ott van a Gnomepapa.

Bónusz kérdés: Szerintem te vagy az egyetlen, aki ezzel kel, ezzel fekszik.
  • Lucifer001
    Igen be fog kerülni .
    Passz .

Buffolhatnák már azt a k..va Toldit .

Idézet:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    " Nekem nincsnen meg ez a t8-as prémiu harckocsi, de Toldival ezt átérzem. "

Nekem viszont megvan
  • Angelus1991ster
    KV-220-2/Pz. B2 10-15 eurós csomagokban vagy a .................... nevű tankot.
  • walert
    Némileg közérdekű kérdésem lenne. Ezeket az újfajta fűnyírógép működésének mindenfajta működési állapotába átmenő effektek bekerólnek az új pecsbe ? ..........mert, ha igen :

Bónusz kérdés : Holnap lesz gyűjtők heti ékköve nap. Ki, milyen pazar szerzeményt vár ?
  • Gyuszopapa
    Na nekem is sikerült megszerezni a prém FV-t.De ez a T10-ben való játék holt szopás volt érte.Full gold,reroll,reset account hegyek,agyhalottak stb.
  • yossarianHUN
    Március 8-án érkezik a 9.14. Kérdés, addig hányszor halasztják el.
  • Angelus1991ster
    Nemtuom hogy ez mennyire hiteles?
    "The next Polish tank is now known, it is the medium 14TP L42 50mm on tier 5"

Top ágyúja eléggé ratyi lesz, ha adataiban ugyanaz lesz mint a német 50 mm-s KwK 38 L/42.
    60/96/25 Average penetration (mm)
    70/70/90 Average damage

#369544 Annak pedig a WoT inná meg a kárát, és az nem lenne jó.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.29. 15:54:33
  • yossarianHUN
    Ha már az alap geometriai modell megvan, azt fél perc alatt megpolírozzák HD szintre. De persze ilyen nem lesz, egyből jönnének a milliós perek.
  • Angelus1991ster
    Már ha a fájl formátumok egyeznek XD AW modelljei kicsit SD-sek. XD
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.29. 15:43:02
  • yossarianHUN
    Felőlem mehet. Legalább gyorsan meglenne, mert lenyúlhatnák az AW-s modelljét
  • Angelus1991ster
    Bekő hozni a T92 Light tankot a T49 helyére és a T49-et top modulostúl prémbe átpasszolni XD
  • Plata
    Én nem tudtam,csak 1-2 hónapja,de egy Prémium T49 küldinek örülnék.
    Nem kellene csinálnom semmit,mert ezer éve megvan.
  • Sherman0070
    1 éve tudjuk hogy lesz ez a misszió... :D
    Szerintem volt rá időd felkészülni :D
  • Angelus1991ster
    Ő csak egy kezdő.
  • Pityu0
    Legjobb játékos
  • Angelus1991ster
    WZ-111-ért is volt 2014 Karácsonya után 2015 szeptemberében grindmisszió. Amennyire "fostalicskának" vélik ( de annyira nem lehet az, magas alap pen stb. ) biztos lesz újra msszió érte vagy csomag a boltban. Nem egy T34 Heavy, hogy úgy kezeljék.
  • András77
    Már a cent ax csere előtt is felröppentek a hírek a az fv4202 marathonról/küldetésről, hogy lesz nem lesz lesz stb
    Ez egy több, mint 1 éves cikk, itt most éppen azt mondta ftr, hogy nem lesz ftr - fv4202. Bőven voltak előtte is cikkek az fv4202 prémesítéséről és hogy kapnak-e a tulajok prém tankot, de most hirtelen ezt találtam és az is 1 éves cikk!

Legalább 1 éved volt rá, ha később kezdtél játszani, akkor nyilván kevesebb, de akkor meg lehetett volna a brit med ágra fókuszálni.

Az tény, hogy kommunikáció elég gyatra volt a témában és ha amiatt hanyagoltad az ágat, akkor az pech.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.29. 12:44:21
  • Pongyi
    Egyszerűen nem hiszem el hogy lemaradtam az ingyen prémtankról mert későn kezdtem el csinálni.... Miért volt ilyen rövid a határidő?? Arra a teljesíthetetlen obj küldire bezzeg adnak xezer hónapot! Le is töröltem a játékot, elegem van. Nem értem miért nem lehetett egy pár hónaposra tennni az időhatárt.
  • yossarianHUN
    Na a WG-sek szerint ilyenkor kéne az arty, csak hát ugye az arty eközben a frontvonalban szumózó heavyket, meg a 60-nal döngető lightokat lövi. És amíg sikerrel teheti, addig miért is ne tenné.
  • András77
    Sok az agyhalott játékos, de amikor ensk-en két TD (két JT) beáll a szokásos északi B-C/1 leshelyre és ketten csinálnak 8e sebzést, akkor az végtelenül szomorú dolog.

Mivel ott látszik az ellenség, mint a fény világít, ezért az egysejtű bogarak odamennek egyenes vonalban a legrövidebb úton, kiállna a nyílt utcára és addig próbálják lőni a JT felső felépítményét, ameddig csak tart a saját hp-juk, mert belőni nem tudják nyilvánvalóan, némelyik eszesebb rájön, hogy akkor esetleg HE, de azzal meg minimálisat lehet leszedni.
  • yossarianHUN
    A repesznek csak nem átütő találatok meg ütközések esetén van szerepe, úgyhogy T49-re felesleges. Ha meg a célzásán akarsz javítani, vert stabot tegyél rá, ne EGLD-t. Előbbi mozgás közben is hat, utóbbi nem. Mellesleg ahhoz az ágyúhoz nem ártana mindkettő...
  • Sunsetjoy
    Köszi a választ.
  • András77
    A repeszpáncél annyit csinál, hogy a nem átütő találatok esetében csökkenti a sebzés mértékét, erre ráadásul könnyű repeszt lehet tenni csak, az mindössze -20% sebzés, de csak akkor, ha nem üt át, márpedig általában átüt, mert páncélja nincs, amit talál, az megy is át általában. Splash sebzésnél viszont jó, de csak 20%-ot csökkent, ami nem segít rajtad sokat egy t92 ellen mondjuk Ha meg lánctalp vagy egyéb rész, akkor ott mindegy, hogy van-e páncélod vagy nincs. Inkább a legénységet védi jobban. Tortoise-n tapasztaltam ezt jó régen, hogy amíg nem volt rajta, addig mindig kilőtték az egyik töltőt, akik a fenti gyenge pontban lakik, repeszpáncél után abszolút észrevehető módon mexünt a jelenség és életben maradt a második töltő.

Te tudod, de nem használnám a könnyű repesz páncélt a t49-n, inkább vert stab + egld, harmadiknak meg bino, optika vagy venti, kb egykutyák, legalábbis, ahogyan én használom mostanában, hogy közelről durrantom seggbe meg oldalba az ellent és próbálok lelécelni utána
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.29. 09:34:10
  • Plata
    Szép ez az Fv kár hogy egy évvel hamarabb nem tudtam az akcóról,kb egy év alatt kihúztam volna az AX-et.
  • Plata
    Én nem azt használom T49-re amit az az oldal ír.Fejlesztett célzórendszert,függőleges stabilizátort töltés gyorsítót és ventit ír T49-hez.
    Nekem van repesz páncél,töltésgyorsító és fejlesztett célzórendszer.Repesz páncélt nincs merszem le cserélni,már annyiszor mentette meg az életem.Volt hogy Gw tiger vagy 212 telibe nyomott és kiröhögte a tankom.
  • András77
    Ezen a linken Fv4202 alul megtalálod, hogy mit ajánl a WG, ha kiválasztod a megfelelő fület. Lassú sniper tank és a buff után is az marad egy jobb karakterisztikájú ágyúval. Mérsékelt sikerrel lehet vele támadni. Pont a circon csapatból (eddig nem is tudtam, hogy saját klánja van) volt egy srác, nagyon keményen nyomult vele előre Erlenberg normál csatában és tornyozott vele közelharcban sikeresen. Szóval komoly tudással működhet a közelharc meg a tornyozás közelre is vele.

A WG által javasolt skillek/felszerelés közelharcra, nyomulásra vannak inkább, de BiA mehet másodiknak minden esetben. Ha sniper vagy inkább, akkor venti helyett bino és a legényeken a skill ugyanígy második sorba BiA, de a javítás helyett álca a harmadik és a lövésznek designated target/célmegjelölő legyen az első, a harmadik meg lehet a snap shot / pillanatkép, bár a buff után már nagyon jó lesz a célzás ideje, szóval azzal akár ki is várhatod a buffot és utána vagy álca (ha gyorsan céloz be alapból is) vagy a snap shot, ha nem érzed még elég pontosnak a lövéseket torony forgatás után. Egy sniper tank tipikusan sokat forgatja a tornyát, szóval jó a snap shot, de tényleg lehet, hogy a buff után nem annyira lényeges harmadiknak, mert elég szépen javítják majd a karakterisztikát. Ezt előre nem lehet megmondani.

Akárhogy is, azt el kell döntened, hogy milyen stílusban szereted/tudod használni, mert kicsit más a finomhangolása a tanknak a használt stílus függvényében.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.29. 09:12:20
  • Sunsetjoy
    Skacok, hozzáértőktől kérdezném, FV4202 (P) tankra milyen felszerelést és legénységi képességeket ajánlotok (a legények most 3. skill közepén vannak, centaxról jöttek, első náluk a BIA)?
  • patchaou
    Komolyan sajnálom a faszit.
  • Plata
    Nem csodálom hogy ez a hülye ilyen össze esküvés elméleteket gyárt,amilyen rohadt béna játékos.Inkább rá fogja a játékra,minthogy felismerje hogy béna.
    Itt a csóka statja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.29. 07:12:51
  • rogan99
    Sztem kezeli a 21:9-et. Én is nézegetem ezeket a monitorokat és láttam egy orosz youtube videot, amiben wot-ot is mutattak az egyik monitor reviewban.

Találtam is egy példát: https://www.youtube.com/watch?v=jkRoh4TJjGk
    Utoljára szerkesztette: rogan99, 2016.02.28. 23:56:40
  • Sherman0070
    Nem olyan vészes az az OI. M44-el imádom lőni őket
    OI exp.-et meg 1v1-ben el tudom verni Chuchill III-al.
  • Angelus1991ster
    Top tier unicumok:
  • Angelus1991ster
    10(-grrr... 15) ajrós KV-220-2 csomag jönne a jövő héten, azonnal megvenném a Churchminátor III mellé. Az igazi nehéztankok egyike.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.28. 21:38:52