World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért, mi van az új Battlefronttal?
en azt gondolom, eu szerveren majd akkor jon, ha elindul az aw nyilt beta.
a wt-nel ugyanezt csinaltak, akkor talan az is6 vagy mi volt.
a wt-nel ugyanezt csinaltak, akkor talan az is6 vagy mi volt.
en eddig egyetlen csodas personal reservet valtottam be, ami utan olyan szoposzeriam jott, ha budos eletbe tobbet olyan szart nem valtok be 😊
Mert egy smucig legalja rühedék banda. WoT legnagyobb gyengéje a szargaming. Direkt hitvány gonoszságtól vezérelve csinálták ezt az eu kizárásosdit.
Ekkora hatalmas brand mint a WoT van a kezük markában, sajnos. Persze ez nem azt jelenti , hogy más banda jobban tudná csinálni. Lásd az új Battlefront és EA/DICE esete.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.01. 23:24:45
Ekkora hatalmas brand mint a WoT van a kezük markában, sajnos. Persze ez nem azt jelenti , hogy más banda jobban tudná csinálni. Lásd az új Battlefront és EA/DICE esete.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.01. 23:24:45
angelus1991ster.blogspot.hu
Ennyi erővel a kibaszott Tas rohamlöveg meg is épült.
amit az összes szerver megkapott kivéve EU, azért mert.
WoT: Nishizumi77
Nem, ez a legszebb:
"- there will be many free things and bonuses on RU server during the "WG birthday" (whether other servers will have these too depends on the local management)"
Vajon mit várhatunk az EU szerveren? Valami finom "personal reserve", mondjuk +5% xp? Ismerve ezeket a barmokat, nagyjából ilyen kaliberű akcióban gondolkodnak, hiszen a paraszt eu játékos mindenképpen sokat költ, nem kell ezeknek akció, még kevesebbet költene abüdös paraszt, izé "tisztelt" játékos <#crazya>#crazya>
"- there will be many free things and bonuses on RU server during the "WG birthday" (whether other servers will have these too depends on the local management)"
Vajon mit várhatunk az EU szerveren? Valami finom "personal reserve", mondjuk +5% xp? Ismerve ezeket a barmokat, nagyjából ilyen kaliberű akcióban gondolkodnak, hiszen a paraszt eu játékos mindenképpen sokat költ, nem kell ezeknek akció, még kevesebbet költene a
mondjuk ez azert kurva erdekes, h megis mirefel kaptak a jatekban bant??!
https://thearmoredpatrol.wordpress.com/2015/07/01/shoujo-and-mahou-were-banned-because-of-huge-hentai-galleries/
"SHOJO and MAHOU players were using the same data server hosts that WG uses on the East coast.
Apparently, the SHOJO and MAHOU player’s manga and hentai video collections were so large and accessed so frequently, that they were causing rolling blackouts in the server farms.
WG threw a hissy fit and got the server owner to delete the collections due to violations of the hosting terms of service, then also permabanned the players as well.”
They are stored on Google Drive by the way. WG uses that too for their NA East Cluster."
mert megis honnan kellett volna tudniuk, h a googledrive fiokjuk ugyanazon a szerveren van mint a wg szerver..
az meg mondjuk kulon vicces h a *csaba tud egy google drive fiok akkora forgalmat generalni, h a wot beszarik tole?? 😄
https://thearmoredpatrol.wordpress.com/2015/07/01/shoujo-and-mahou-were-banned-because-of-huge-hentai-galleries/
"SHOJO and MAHOU players were using the same data server hosts that WG uses on the East coast.
Apparently, the SHOJO and MAHOU player’s manga and hentai video collections were so large and accessed so frequently, that they were causing rolling blackouts in the server farms.
WG threw a hissy fit and got the server owner to delete the collections due to violations of the hosting terms of service, then also permabanned the players as well.”
They are stored on Google Drive by the way. WG uses that too for their NA East Cluster."
mert megis honnan kellett volna tudniuk, h a googledrive fiokjuk ugyanazon a szerveren van mint a wg szerver..
az meg mondjuk kulon vicces h a *csaba tud egy google drive fiok akkora forgalmat generalni, h a wot beszarik tole?? 😄
Na ki is próbáltam teszten, elég jól néz ki azt kell hogy mondjam, bár igaz hogy szinte csak Tigrisek ellen mentem, de kellemes volt menni vele.
1700 sebzéssel, vereséggel (mi mással?) meg prém accal 39k profit

1700 sebzéssel, vereséggel (mi mással?) meg prém accal 39k profit
azert ez valahol megnyugtato!
"- RU players will get additional bonuses to make the A45 marathon easier"
"- RU players will get additional bonuses to make the A45 marathon easier"
Korai verzió, ejha, gondolom egy géppuskadudor nélküli Panther Ausf. D is unikum lenne a maga nemében😛 Amit meg az egyel kisebb tierrel megnyer, azt kamatostul bukja az ágyúján. Strongholdra és társaira meg jó, csak van egy rakás másik heavy ami jobb arra a célra, és még goldot se kell tölteni beléjük, ha esetleg nem babra megy a játék. Pénz meg legénység meg jó dolog, ahogy minden prémnél az, csak nem erről van szó. Ennyi erővel kiadhatnának 16 prém Pz IV variánst, és azok is tök jók lennének, mert hoznák a pénzt, meg képeznék a legénységet. Szép japán terepfestésről meg... Hát, ha neked megér 4-5 ezrest, hajrá, csak még mindig áll a kettővel lejjebbi hozzászólásom. De én aztán a világért sem akarok beleszólni ki mire költi a pénzét, csak nem értem😊
azert t6ban az a rovid88 egy lassu heavyben nem lesz fenekig tejfel...
jó most felhozhatnám szőrszálhasogatásnak hogy ez korai Tigris, nem a késői mint a tier 7, de már az is csábító hogy tier 6os, ami kellemesebb tier mint a 7 ráadásul a stronghold, clan wars tournament stb általában mindig tier 6,8,10ből áll, a többi tier le van sz*rva, így viszont tudok Tigrissel is részt venni ezekben, ráadásul a szép japán terepfestéssel miközben képzem a legénységet heavykre és jön a pénz.
Meglássuk, bár olyan teóriát is hallottam már, hogy az csak urban legend, hogy a Shermanek folyamatosan égtek.
remelem shremanhoz meltoan eg majd mint a Reichstag 😄D
Jó magas is, nem hiszem, hogy jó lenne az álcázása. Az ágyúja mindenképp erős oldala, de tohonya (a talajellenállása abszolút középszerű), és ugye abszolút papír. Na meglátjuk mi lesz belőle, pofára azért tetszetős.
Hát amíg sokaknak első napi vétel egy átskinezett Tigris, addig ne csodálkozzunk, hogy úgy halad a játék fejlesztése, ahogy <#hehe>#hehe> Itt merül fel a kérdés, hogy a mi bréért fejlesztenék a játékot, mikor (mint ahogy az épp most bizonyosodott be) egy félnapos munkával elkészült modell bedobásával is bucira kereshetik magukat.
nah azon en is sokaig gondolkodtam megis mire lesz jo. e8as test, zero pancel, t8ban.. bazi nagy agyu, gondolom jol leterheli, hacsak nem huznak a fatasy talajelleneallason.. mondjuk allat nagyot fog sebezni, de lesz melle egy jo szar rofja.. szoval minimum egy e25 klingon-alcat kell kapnia.. bar ilyen kaliberrel akarmilyen lehet neki, fel fog spottolodni akarhol is lesz.. nem tudom elkepzelni, h kepesek lennenek kozeputat talalni egy op lathatatlan mocsok, vagy egy felhizlalat alulteljesito t6 kozott..
nálam első napi vétel lesz, és nem csak azért mert kell egy trainer az új heavy ágra
Az tuti😄 Bár szégyellem bevallani, de azzal a Sherman Revelóf*sszal én is szemezek. Aztán valszleg ennyiben fogunk maradni, mert egy tízest most egy jó darabig tuti nem adok ki a WoT-ra.
nekem igazabol valami ujabb t54 verzio hianyozna a jatekbol... 😊
az biztos, h meg egy 100 ev kozeli haborus veterean tervezo is jobbat tudna emlekezetbol skiccelni..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.07.01. 20:00:46
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.07.01. 20:00:46
Na aki azonnal heves és megzabolázhatatlan erekciót kap mikor meglátja a fokozhatatlanul izgalmas és eredeti japó Tigrist, az most kipróbálhatja, mert állítólag a teszt második körében már bent van.
ez azert meg moriczkaabranak is keves..
ebedszunetben a szalvetra normalisabbakat szoktak skiccelni..
es ez alapjan beraktak.. igazabol a fantasy tank sem kozeliti meg a valosagot....
mondjuk amennyien jatszani fognak ezekkel, akar t8nal meg is allhattak volna...
ebedszunetben a szalvetra normalisabbakat szoktak skiccelni..
es ez alapjan beraktak.. igazabol a fantasy tank sem kozeliti meg a valosagot....
mondjuk amennyien jatszani fognak ezekkel, akar t8nal meg is allhattak volna...
Na most nem akarok kukacoskodni, de ilyet én is rittyentek neked bármikor, pedig sosem törtem művészi babérokra😛
Csak az ajándék Togot ne!
Egyébként nem jársz messze az igazságtól, "very vague reports with a 140 mm gun", tehát az én értelmezésemben valaki hallott valamit valakitől, aki hallotta valakitől, aki a sógora ivócimborájának kertészétől hallotta, hogy két japán baka egyszer a sokadik szaké után összeröhögött a pohár felett, hogy "Te öcsém, tudod mi lenne ütős? Rádobni egy hadihajó ágyúját egy tankra. Ja bmmeg, az odab*szna". Aztán kedélyesen belehánytak a rohamsisakjukba, és ennyiben maradtak. Me emmá a ütős tőténeemi hátté vazze.
Hát valamit muszáj volt, nem lehet tier 8nál vége az ágnak, amúgy meg nem 100%ig fake, ennyi rajz kering róla a neten, nem sok de valami 😄

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.07.01. 19:51:22

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.07.01. 19:51:22
ez nem is igaz h fake! a pasholok gyerek evek hosszu kutatomunkajaval talalt ra egy elfeledett sziberia leveltar melyen, az eredeti japan tervrajzokra, de sajnos nem mutathatja meg senkinek oket, mert titkotartasra kotelezte a kgb, a cia, meg a moszad is.. meg a templomosok, meg a gyiklenyek..
a masodik mondatod meg olyan demagog, h nem is erdemes valaszra!
kulonben is csuriban volt a kezuk kozbe es kesz 😛
en az ilyenektol meg az ajandek togjukat is elvennem!
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.07.01. 19:47:06
a masodik mondatod meg olyan demagog, h nem is erdemes valaszra!
kulonben is csuriban volt a kezuk kozbe es kesz 😛
en az ilyenektol meg az ajandek togjukat is elvennem!
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.07.01. 19:47:06
A híres fake tank? Így, hogy évek után nagy nehezen kiveszik az FV-t, és letették a nagy esküt, hogy nem akarnak több, durván fake tankot látni a játékban.
Na, így már pofás!
#357335:
Hát akkor bizony nekik a kurva anyjukat.. <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.07.01. 19:31:36
#357335:
Hát akkor bizony nekik a kurva anyjukat.. <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.07.01. 19:31:36
cyka blyat
nekem is ezen akadt meg a szemem...
és egy kis hab a tortára:
- Russian players have a lot of fun reading the negative reactions on WG EU lack of A45 marathon
- Russian players have a lot of fun reading the negative reactions on WG EU lack of A45 marathon
Csúzli! 😄 Itt az idő, hogy szabadidőnket olyan dolgokkal töltsük el ami levezeti a napi feszültséget. WoTozzunk! 😄 Remélem azt a feszkót az ellenfeleimen és nem a szakasztársaimon teszem. 😊
Live Stream

Live Stream

Most már csak egy ToT akció kéne és akkor megvenném. Kifejlesztettem már régen a conqueror-t, de még nem álltam neki.
Ezaz. Így is tudtam szopatni másokat a toronnyal, most még jobban fogom szeretni (kár hogy már ritkán játszok vele)
conqueror-99-pancel-buff
Azért ez már elég ütős gép lenne T9-ben, ha nem lennne annyi bokorlakó patkány.
Azért ez már elég ütős gép lenne T9-ben, ha nem lennne annyi bokorlakó patkány.
<#vigyor1>#vigyor1>
Suttyó proli banda ez a szargaming. City Interactive-al egy szinten van.
Ez a lényeg.
Nyilván vezetnek statisztikát a bevételekről, az is biztos, hogy meg lehetnek vele elégedve, hogy ha sokadjára is van kedvük eljátszani velünk ilyeneket mint ez a havi küldetés.
Nyilván vezetnek statisztikát a bevételekről, az is biztos, hogy meg lehetnek vele elégedve, hogy ha sokadjára is van kedvük eljátszani velünk ilyeneket mint ez a havi küldetés.
Pár mazochistát leszámítva senkinek nem a kedvence a tog. Prém tankot nem adok, meg valamikor majd folytatom a brit nehéz ágat, most félbe hagytam. A legénység meg bent csücsül a togban, de csak olyankor megyek vele 1-2 kört, ha 3x vagy 5x akció van.
Ha már bérlet, tényleg bassz.k meg, miért adtak valami jobb tankot 7 napra, fcm vagy jt8.8 vagy bármi használható.
Ha már bérlet, tényleg bassz.k meg, miért adtak valami jobb tankot 7 napra, fcm vagy jt8.8 vagy bármi használható.
Az a baj, hogy így is, úgy is van kedve tejet adni. Akkor meg?
Szerintem meg pont a fejőstehenet kellene jobban "kiszolgálni", hogy több tejet legyen kedve adni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Páran azt írják, hogy Angliában és Németországban még nem kezdődött el a nyári szünet, ezért majd valószínűleg csak augusztusban kapjuk meg ezt a küldetést. USA-ban meg oroszoknál pl. már elvileg szünet van.
Viszont augusztusban ott a WG évfordulós ünnepsége.. Meglepődnék, hogy ha párhuzamosan menne kettő jó akció/küldetés.
Másrészről amíg az EU a fejőstehén addig sok pozitív változásra nem kell számítani ami az eventeket illeti.
Viszont augusztusban ott a WG évfordulós ünnepsége.. Meglepődnék, hogy ha párhuzamosan menne kettő jó akció/küldetés.
Másrészről amíg az EU a fejőstehén addig sok pozitív változásra nem kell számítani ami az eventeket illeti.
JagdPanther 2. Gyors, nagyon mobilis, brutális ágyú.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kell a francnak az a szar busz 😄DD legénységem sincs bele... 😊
Én már az előzőt is olyan gyorsan eladtam, hogy egy kört sem mentem vele. Most is csak szúrja a szemem, ahogy terpeszkedik a garázsban. <#vigyor2>#vigyor2>
Más de mégiscsak kapcsolódó téma. Ezek a japó gépek egyvalamire bizonyosan jók lesznek. Nem lógnak ki az arty célkörből.
(Hozzáteszem, én biztosan meg fogom szerezni őket, de a repeszpáncélt már most bekészítettem.) <#wink>#wink>
Más de mégiscsak kapcsolódó téma. Ezek a japó gépek egyvalamire bizonyosan jók lesznek. Nem lógnak ki az arty célkörből.
(Hozzáteszem, én biztosan meg fogom szerezni őket, de a repeszpáncélt már most bekészítettem.) <#wink>#wink>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka