418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Spilerbe kellett volna tennem?
  • Lokker
    Kicsi a kép, nem látok belőle semmit, nagyobbat kérlek... spoiler tag nélkül ha lehet.
  • yossarianHUN
    Finoman csak annyit mondanék, hogy ne feltétlenül Plata anekdotáit vedd alapul a T49-nél, mert azok alapján 10-ből 8-szor a légy f*szát is ellövi 700 méterről. A gyakorlatban elég más a helyzet:)
  • joe662
    Majd elmegy az,amikor a monitort betőltő célkőr őszeszűkűl nagynehezen,es ezek utàn ellósz a halàl f...ra:-D
  • Angelus1991ster
  • M0RN1NGST4R
    milyen igaz.
  • M0RN1NGST4R
    hm. kedvet kaptam kifejleszteni a T49-et :D
  • Frankie69
    "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak....."
  • Plata
    Aha én meg aim hacket használok.malinovkán t49-el poénból belőttem megint az ellenfél bázisára indulás után,oda ahova a Td-k szoktak állni,erre elkezdett ugatni Amx 50b hogy én egy rohadt hacker vagyok és reportol.
    A barom kigyulladt és több mint 1k sebzést kapott 1 lövésből,meg egy rakás modulja gallyra ment.Legalább is gondolom hogy azért volt akkora a sebzésem mert kigyulladt.
    Malinovkán állati poén belőni troll ágyúval az ellenséges bázisra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.03. 12:14:56
  • M0RN1NGST4R
    T34... komolyan, 90%ban ha látom ezt a tankot akkor 2 dologra számíthatok, vagy afk lesz vagy olyan fullkretén, hogy bármelyik löwenoob a 10 ujját megnyalná, ha olyan ostobaságokat tudna csinálni.

Néhány napja volt egy vitám egy T34-es játékossal (33500+, 44,21%, ~276) csata után, mert nem tetszett neki, hogy T55A-val átlőttem az LFP-jét meg utána az UFP-jét. Persze jött a vádaskodás, hogy aimbotot használok, mert a T34 eleje tulajdonképpen bouncezone, ott nem lehet átlőni. Még egyszer mondom, nem a toronyról, hanem a hullról van szó. Komolyan, az ilyen játékos még az átlaghülyénél is rosszabb, mert az ilyeneknek még csak el sem lehet magyarázni, hogy öreg, rosszul csinálod, rosszul tudod.
  • Plata
    Találkoztam egy igazi vadbarom magyarral,sajnos a mi csapatunkban volt.Valami leviterminator volt a neve,T34-el rinyál hogy miért mindig T10- csatába kerül,utána meg lődözi a csapattársait,na persze be is kékült a buzija.
  • András77
    Ott áll veled szemben egy béla a másik sarkon és körülötte egy csomó ellenség meg hátul a láthatatlan camperek. Hogyan képzeled el azt, hogy nem szemből lövöd ilyen esetben? Illetve értem én, te mindig úgy helyezkedsz, hogy az ellenség oldalát vagy hátát lövöd, aha, persze. Leginkább a csata vége felé vannak ilyen helyzetek, hogy flankolni tudjál, egyébként a hordában közlekedő ellenséges csapatot nem tudod megflankolni, nem is beszélve a camperekről akik meg téged lőnek közben.

A legtöbb tier9 med egyébként megkapja a tier10 ágyút, az e50 nem, annak is 220 átütése van, igaz nagyobb alfával kicsit. A t54 ehhez képest páncélozottabb, tehát bele lehet állni a lövésekbe vele jó szögben vagy a toronnyal megfogva, de ebből még mindig nem lesz flank. Közelharcban tipikusan a frontját kell leküzdeni az ellennek, gyenge pontok ismeretével.

Nyilván el lehet lenni a 201 átütéssel is, senki nem mondta, hogy nem lehet (elég csak arra gondolni, hogy egy SP is megél valahogy a 170-el), de állandó kényszer a flankra és a gyenge pontokat nem lehet mindig belőni, ha az RNG nem úgy akarja. Ez a lőjünk gyenge pontot nekem leginkább nagyon közelről sikerül csak, ott meg a másik ágyú is elég pontos.

Mióta lemming hordák vonulnak a térképen nem igazán működik az, hogy egy med csapat rohangál és megflankol magányos ellenfeleket, maximum ha az ellenfél lemming hordája a másik oldalon tevékenykedik, de akkor meg 6-8 tank lerohan 2-3-t eset van, alig lehet lövéshez jutni és itt megint előnyben lesz a magasabb pen.

Ahol én érzem a jelentősebb különbséget, hogy több tanknak az alját a 219 már beviszi biztonságosan, a 201-el meg pattogtam. Mondjuk egy is7 alját ha lőni kell akkor a 201 csak nagyon speciális szögben tudja bevinni nagyon jó RNG mellett, a 219-nek is kell egyébként némi plusz RNG segítség és nem lőhet akárhova, de jóval esélyesebb. Ha pontosan szemben áll az is7, akkor én egy 233 effektív LFP páncélvastagságra emlékszem, tehát a 201-nek elég komoly RNG támogatás kell, a 219-nek minimális és be is szokta vinni.
  • Toweliee
    Írtam, hogy nem szemből kell vele lövöldözni a heavyt. Meg kell kerülni.
  • AlucardHuN
    Basszák meg ezek az untermensch belorusszok az RNGjüket meg az artyjaikat.
  • Angelus1991ster
    Ilyenkor kéne az arty sebző lövésekhez egy alánevetős hangeffektet elindítani.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tényleg!
    Csinálhatnának olyat, hogy ha a Service Record/Szolgálati feljegyzés-ben lévő medálokra viszed a kurzort, akkor egy animáció jelenne meg, mellé valamilyen pár másodperces hang effektel (medálnév kimondás és/vagy a medálra jelemmző hangok,
    pl. Szerencsés medál- valami kelta-ír vidám hegedű zene,
    Lopakodó mellé egy kémes effekt,
    top gunnál 6 lövés,
    Nemzet Szakértő medálnál meg különböző nyelveken kimondaná az adott nemzet nevét.

Valamelyik tankos játékban van olyan, hogy az adott Battle result animálva adja ki az adatokat. Ezt az első battle result oldalon megcsinálhatnák ( egy kattintással bárhová skip-elni lehetne az animációt)

Kérdés persze, hogy az IM-ben lévő ajándék animált képek mellett mennyire terhelné a WoT a különböző animációk.

Szerintem az, hogy a garázsban lévő bakelitt lemezjátszóra kattintva zenét játszik és, hogy a garázsban lévő képi modellekre rávive a kurzort tartalom jelenik meg, az minőségi fejlődés első lépcsője. Többi területen remélem lesz hasonló.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.03. 01:01:03
  • haflac
    Miért kell büntetni ezt a szerencsétlen t54 mod1-et?Nem elég ,hogy gyenge, pontatlan fos ágyúja van, 0 mozgékonysággal?Szinte minden csatában kilövik a motorját meg az ammoját.A heavy tankok kiröhögik ezt a medet.Igazán buffolhatnák.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.03.03. 00:36:36
  • Plata
    Én most T10-et húzom,elvégre most az IS-7 akciós.
  • viper07
    Hát igen, tényleg kurva jó volt. Higgadt a csákó az biztos :).
    Múltkor említettem, hogy szvsz kiemelkedő a PZ Mutz. AZ előbb mentem ezt a makker csatát, de a vége egész jó lett. A baj csak az volt, hogy a játék közepétől a drótnélküli egerem elkezdett ordenáré módon szaggatni. De a két lepattanó kompenzálta :) .
  • András77
    Én a csótánnyal/e25-el játszom a héten, hogy van prém előfizetésem. Eddig 2,5e sebzés átlaggal 3 nap alatt, nem rossz. Ez a tank kifejezetten szereti, ha sok az egyszerű játékos
  • Plata
    Bakker.
    15-0 lett a vége.
  • yossarianHUN

Érdemes megnézni, szétröhögtem magam rajta
  • Plata
  • yossarianHUN
    Már vártam valami T49-es hsz-t
  • Plata
    Nekem elég a 57-95mm pen is.

• yossarianHUN
    Na ja, ha nem 30 fokban, hanem 45-ben van beforgatva a veled szemben álló tank, akkor elég. Ha 30-ban, akkor már nem. Az IS-8-at be tudod lőni 219-cel. 201-gyel csak karcolgatod. Az E75 hasát esetleg be tudod lőni 219-cel. 201-gyel esélyed sincs. Ez a "200 pen mindenre elég" elég merész kijelentés, főleg mert penből sosem lehet elég. Számomra pont ez a 18 milliméter jelentette a különbséget használhatóság és használhatatlanság között. Hajadra kenheted a kisebb penes ágyú királycsászár célzásidejét meg pontosságát, ha sokszor még a weak spotokról is csak pattogni tudsz vele.
  • Toweliee
    Nem tudom mire gondolsz, én egy közepes játékos vagyok kb 33k csatával és ez a benyomásom.
  • Plata
    Azt hiszem az Is7 talán mégis meg lesz.
    Győzelem
    Westfield
    T-10
    Szerzett tapasztalat:2 904 Szerzett kredit 55 511
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Javítás: -9 852
    Lőszer: -12 780
    Fogyóeszköz: -3 000
    Total: 29 879 WN8: 5 558 (100)
  • András77
    Már vártam, hogy ki lesz az első, aki kijelenti ezt 201 pen elég, de ugye már tier6-ban is tudok neked mutatni olyan tankot, ami többet tud.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.02. 21:50:45
  • Toweliee
    Simán használható a T-54 gold nélkül is a 100 mm D-10T2S löveggel. Persze nem face to face kell buziskodni egy Maussal. Szerintem 200 pen mindenre elég a játékban.
  • walert
    Kösz ! Én is úgy gondoltam, hogy a nagyobb átütésű lenne jó, mert igazából azzal a meddel úgysem sniperkedni kell. Másrészt a 201 pen sem lenne elég oda a goldból pedig sok lepattannak, így az egy gold/kredit temető lenne. Nem akartam én bevezetni, mert így is sokat szóltok le a hozzánemértésem miatt. Valóban jól fogalmaztad meg
  • Gyuszopapa
    Igen,ha T-54 jön akkor 90% goldeső várható.
  • yossarianHUN
    A 201-est használják többen, azt is szokták ajánlani, meg is nézheted csaták közben ha van gold detectorod, hogy okádják magukból az aranyat a T-54-ek. A többi állításával nem értek egyet, egyáltalán nem embertelen az a célzásidő és pontosság, T-54-gyel egyébként se snipeol az ember, hanem belemászik az ellenség arcába, és szétüti. Kedvenc taktikám volt vele, hogy sarok mögül ferdén kidugtam a frontját, az ellenség rálőtt, lepattant, úgyhogy kigurulhattam, és belenyomhattam egyet. Nehezebb felfogásúak ellen zsinórban többször is el lehet játszani, márpedig a játékosok többsége nehezebb felfogású. Simán meg lehet csinálni, mert erős a frontja, és csak egy paraszthajszállal gyengébb az LFP-je az UFP-jénél. Ha elég jó szögben tolod ki, nem nagyon fogja semmi átlőni.
  • yossarianHUN
    Úgy, hogy nem volt prémem, és egyébként se szeretek goldot lőni. A Pattonnal az első 60-70 csatámat a 160 penes ágyúval nyomtam le, mert akkor még fejlesztett felfüggesztést se lehetett venni rá, úgyhogy stockon még a Pershing ágyúja se ment rá
  • András77
    Attól függ, hogy mennyi aranyat tudsz kinyomni belőle. Jactor is 15 aranyat rakott bele, de arról nem ír, hogy mennyit lőtt el belőle. Mivel az arany lőszer átütése ugyanaz és a 201 penes ágyú pontosabb, nagyobb RoF, stb, akkor a 201 a jó választás.

Ha nem engedheted meg magadnak az aranyat, mert egyébként az alap lőszere is elég drága, akkor meg a +18 pen hasznos lehet.

Ez a tank nagyon drágán üzemeltethető, alap lőszerrel is ünnep van, ha pluszban zárok az obj430II-vel (nem t54, de sok szempontból hasonló), de a t54 is ugyanez volt. Ha ezt még megfejeled bőséges arany használattall.... Akkor készítheted a kreditet, csak a grind simán 2-2,5 millió kredit lesz (vagy 3-3,5 ha mindkettő tier10 kell), nagyon alaphangon, prémium előfizetés nélkül értve.
  • walert
    Jézusom ! El nem tudom képzelni hogyan használtad te a T-54-est gold nélkül 175/183-pennel

Egy jactor nevű játékos egy oldalon a kisebb penűt javasolta. Idézem : A D-10T2C 201 mm-es AP penje pedig egyenesen sereghajtó a T9-es medek között átütés terén, ez a legalacsonyabb átütésű T9-es közepes tank ágyú! Mégis ez utóbbi ágyút javasolnám használni. A D-54 2,9 másodperces célzási ideje fájdalmasan lassú, 0,39-es pontossága pedig az őrületbe kergeti használóját. A D-10T2C azonban jóval pontosabb és jóval gyorsabban is céloz mint a D-54, valamint a rejtett szórásértékei is jobbak. Az alábbi képen láthatóak a két löveg rejtett adatai

http://www.wotinfo.hu/index.php/item/1741-t-54-elemzes

Azt hittem a 201-est használják legtöbben, lehet mégsem ? Azért a 201 sem megváltás, de a 219 sem egy elegendő érték vagy csupán én vagyok telhetetlen ?
  • András77
    Nem igazán , a másik talán 219pennel, bár az is kevés lehet sok helyzetben. A tier9 medek között ezek eléggé közepes értékek. A t54 meg az obj430II borzalmasan drágán üzemeltethető tankok, ezért is szüttyögök az obj430II-vel már 1,5 éve...
  • yossarianHUN
    Számomra nem volt az. Én szökőévente egyszer lövök goldot, az az ágyú meg bevallottan a minimum 50-50 normál/goldlőszer arányra van berendezkedve. Csak szenvedtem vele, aztán rátettem a ~220 penest, és hirtelen használhatóvá vált a tank.
  • walert
    Köszi. Felszereltem és valóban jobb a töltés idő.

Még egy kérdés : 201-es pennel a fejlesztett ágyú használható lesz folyamatos gold használata nélkül is ?
  • Angelus1991ster
    WoT-ban is elférne a Mirage pálya :(
  • yossarianHUN
    Mert több HP-t ad, mert javítja az ágyúkarakterisztikákat és mert pattognak róla a lövések, szemben az alappal, amit a formája miatt belő minden.