World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Improved the lighting model (BRDF) so that metals and matte surfaces now look more realistic.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Minden tierben. 312 wn8 as E100..? HOGYAN??
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ui.: Mondjuk az stock Centurion sem egy ász 8-as létére... Ott is össze kell harácsolni egy valag xp-t hogy legyen egy 200+ pen-es ágyú...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu
Saor Alba
Saor Alba
v csak gold ammoval játszható?
T7-esnek mikor lesz 120 mm-s frontja? vagy már van ?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.02. 11:43:03
Ja és megvan miért nem kaptuk meg a szargamingtól a küldetést. Megfejtés: kaptok majd japán nehézágat.
Már az is csoda, hogy az eddigi harckocsikat is amik ingyen kifejleszthetők, azokat is megkaptuk.
engem a fények érdekelnének, mindjárt csinálok képet, hogy pontosan mire gondolok!
!Forza Ferrari!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.07.02. 10:49:53
cyka blyat
A másik : tőled messzebb lévő részek egy kicsit homályosabbak. Arra hasonlít ez az effekt amikor távolra szarul lát az ember és a távol lévő dolgok homályosak.
a rendes játékban ha pl nézem a garázsban a tankot nincsenek olyan szép fények rajta, talán még a textrúra sem olyan szép mint a tesztszerveren, pedig ugyan úgy van beállítva
!Forza Ferrari!
140 mm-es löveg, 249 mm-es átütéssel? Volt ilyen cirkálókon, rombolókon. 38 kg-os lövedék tömeg és 850 m/s-os csőtorkolati sebesség. Ezzel kb olyan torkolati energiát tudott, mint a 130 mm S-70. Szóval akár meg reális is lehetne a 249 mm-es átütése, ha nem 1914-es löveg lenne valami capped common típusú lövedékkel. <#guluszem1>#guluszem1> Az S-70 csak az új 1948-as lövedékkel tudott 250 mm-es átütést, a régi 1928-as félpáncéltörő (SAP) lövedékkel már csak olyan 215-220 mm-est. Ez a capped common típusú hulladék meg aztán végképp nem tudhatott ennyit.
Bár az agyontápolt tier 10 TD lövegek (főleg BL-10, M-64, T7E2, S-70A) mellett ez is el fér, ez se nagyobb hülyeség mint azok. Meg legalább nem átlagos kaliber, ezért érdekes sebzéssel rendelkezik.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.07.02. 02:20:02
Az A-22 követelményeit 1947-48-ban írták ki, a tervei 1949-esek, tesztek talán 1950-51-esek. Ezért eredetileg nem is lehetett benne a 100 mm D-54/U-8TS mert annak a lövegnek csak 1952-ben készült el az első prototípusa (de beépíthető lett volna a T-22-be is). Illetve ekkoriban még csak a T-54-et tesztelték és rendszeresítették, tehát semmi köze a T-62-höz vagy bármelyik másik Object 100-as vagy 400-ashoz, azok 1955-től vannak. Az A-22/T-22 eredményeit és terveit az Object 907-nél használták fel 1955-56-ban.
Itt van pár kép az A-22 és T-22 tervekről és hogy meddig jutott. A tornyon látható sérülések közül a mélyebbeket 12,8 cm Pak44 lövedéke, a többit 122 mm D-25T lövedéke okozta. Egyik találat se ütötte át.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.07.02. 02:02:18
Kipróbáltam teszten az új tankokat: Tiger prém, szerintem nem rossz, jó a dpm nagyon lövegpajzs fogja a dolgokat, lassúnak lassú, meg tier8ban szenvedni fog, de nem rossz. Kanonen e-25 feeling, nekem nagyon adja. Tetszik, lehet, hogy megveszem, bár játékélményben tiszta e-25 és az is megvan 😄
Ez új orosz reward med már tényleg vicc 😄 Most komolyan még 1 t62a klón? 😄 Tényleg nem fogynak ki ezekből a 100mm ágyús object ufo medekből 😄
A japán 9 heavy elég durcinak néz ki ezzel a páncéllal. Arannyal a kevésbé döntött felületek üthetőek lesznek, de forgatni is jól lehet majd és sidescrpre is jó lesz. Elég jónak tűnik és így ergo a 10es is.
Battlefront meg kurva jól néz ki, én nem játszottam a régebbiekkel. BC2vel viszont sokat játszottunk. Mondjuk ettől a lövöldözős gyors játékmenettől elszoktam, de lehet beruházok rá, ha már úgyis gépet újítok majd a Fallout 4 miatt 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ÓÓÓ heuréka maruuuuu! Megvan!! Tier 8-as prémium nehéztank lehetne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT: Nishizumi77
Saor Alba
Nem lesz benne űrcsata, bumm. Majd lesz máskor , egyenlőre örülök hogy van ez is (biztosra veszem hogy pár éven belül lesz űrcsata, ha sikeres lesz a játék )
Klónok? Most jön ki a 7. rész a filmbe, most ezt lehet meglovagolni. Lehetnek klónok attól függetlenül, örülnék én is neki, de most sajna ennek az érának van hypja.
Azt tudom, hogy a TOG EU specifikus volt és a többi szerver "féltékeny" volt miatta: NA féltékeny az EU TOG miat
Szerintem ebből a nyomorult WG-ből simán kinézhető, hogy akkor most kompenzál, pontosabban már kompenzált például a T34-el meg a napi belépési bónuszokkal az NA és lehetne sorolni.
EU-n eddigi prémium harckocsis küldetések.
2013/2014 tele: IS-6
2014: január 15/19: T-15-ös küldetés
2014: március?-április?: T2 Light küldetés
2014: május : SzupiPershing küldetés
2014: augusztus vége: LTP küldetés (100k xp kellett hozzá)
2014: szeptembere: KV-220 és Type 62
2014: Togtóber hónap
2014/2015: WZ-111
2015: IM tankok
2015: május: Chi-Nu Kai és Tetrarch
NA szerveren addig pluszba minimum 2-szer volt Dicker Max és egyszer T34 küldetés ebben a két évben.
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/07/tier-9-japanese-heavy-tank-type-2604.html
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.01. 23:51:37
Grafika: 2015 van , ez az elvárható minimum.
Játékmenet: hát, újdonságok oké. De ez ne legyen már akkora nagy dobás. Személyes pajzs😄 bár ezen kicsit nevettem, egy borg kiröhögné őket. Hol vannak a klónok? gondolom Mr.DLC fog erről gondoskodni. Másik. űrcsata noku?
Hangok: az eddigi hangokhoz mintha minden ütemre, kis hangeffektre egy kalapácsütés hangja is járna.
Mi is kellett volna?: Battlefront 2 újrarázása.
Hozzáadva a földi-űri csatákat. Normálisabb single kampány mód. Izgalmasabb galactic conquest mód.
Játszani fogok vele , mert hát ugye Csillagok háborúja.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.01. 23:44:21
Igazi WG féle kiegyensúlyozás, amit már ismerünk az mm-ből is.
Most az ilyen hétvégi, havi akciókat nem tudom érdemben összehasonlítani, de néha megnézem és semmivel nem rosszabbak a RU küldetések.
A WG/Minszk próbálja az EU menedzsmentre kenni a dolgot, de annyira hiteles az ilyesmi, hogy egy cég a saját alkalmazottaira mutogat, fasza, jellemes, gerinces megoldás ez.
Mint amikor beadtam a kocsimat egyszer és utoljára egy azóta már megszűnt szervízbe és a tulaj azzal magyarázta, hogy ugyanolyan sz.r a kocsi a javítás után is, hogy a szerelője nem ért túl jól az opelhez. Hát de b.zd meg, a pofám meg majdnem leszakadt, amikor ezt hallottam, na kb most is ilyen érzésem van, amikor a WG az EU menedzsmentre mutogat.
Legyen igazad.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.01. 23:33:54