418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #369720 Te egyszer belinkelted lakeville-t valami 8 bites képben,muti már újra,eltűnt innen hiába keresem,olyan szép volt. -
Plata #369719 Játszik,nézd meg a statját. 
Katt erre,itt a statja. -
Angelus1991ster #369718 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Volt még másik egy másik is, úgy emlékszem :P
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.03. 17:00:19 -
yossarianHUN #369717 Ne etesd, úgysincs már itt sokáig. -
Angelus1991ster #369716 Nem értem. Akkor most te játszol a World of Tanks-al vagy nem? -
Plata #369715
Hagyd rá hülye. -
lammaer #369714 5 év után még mindig ugyanaz a nóta :D Legyetek már egy kicsit kreatívabbak az összeesküvéselméletekkel... -
medve555 #369713 Akinek nem jut pina, az wotozzon. Nem gond. Ha hisztek benne, az se gond. Minden bigott vallásos megsértődik, ha a vallását piszkálják. Normális dolog. Támogatjátok, hogy a wot naiv gyerekeket átverjen, na az már nem normális. -
yossarianHUN #369712 Ütök ám, de hirtelen.
WR104: Mégegyszer lécci, spoilerba. -
medve555 #369711 Ja. Én meg annyit látok, hogy Plata próbált vitatkozni a fos videóval, de csak annyit tudott mondani, hogy bla-bla-bla. -
Plata #369709 Annyit látok hogy valami fogyatèkos csinált egy fos video szerüsèget. -
Pankrátoros gifek mikor jönnek?
-
medve555 #369707 Akkor te csak dicsérjed és fizess tovább! Szerintem dugni jobb, de te tudod. -
Remélem téged meg ,ingyé kibannolnak innen 
Én amióta játszok,csak prémmel teszem,de néha ugyanúgy szopat a rendszer mint téged,vagy másokat,lásd 2vel lentebb.
Úgyhogy ezt a sok sületlenséget sztem felejtsd el nyugodtan.
-
Angelus1991ster #369705 Szerinted ingyen csinálják a WoT-ot ? Harckocsi HD modellekkel együtt 100-200 ezer dollárba kerülnek.- és ez csak a WoT . WoWs-ba bele se merek gondolni. Annak a pénznek vissza kell jönni. Sokat szidja a WoT népének egy része a játékot , de csak az szidhassa aki már fizetett pár ezer forint felett már. -
yossarianHUN #369704 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
medve555 #369703 https://youtu.be/Zl7B8-Q9lsE
Tessék tanulgatni. A WoT nem egy játék, hanem egy üzlet. Pénzért veszed a "sikert". -
Mi a retek ez a sok szakaszfelkérés
minden csatában pittyegnek,bele se merek gondolni,hogy néha kik lehetnek
Nincs Xvm
Tök jo csata volt,kifagytam az elején,mire visszaértem már 0-4volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
replicabuk #369701 Az a baj hogy ha csak rallizni mész be azzal hátráltatod a saját csapatodat..../. -
Plata #369700 Kicsit offolom magam,mert a fönököm kinyír ha èszreveszi hogy fórumozok. -
Plata #369699 Èn semmilyen lovat nem akarok ütni. XD -
Plata #369698 Ha jókedvem van akkor kb szarok a lövöldözèsre.Be megyek a tömegbe heccelni a nèpet.Vagy tènyleg azzal szórakozom hogy az ellensèg közt rallyzok.Sztem poèn. -
András77 #369697 Nem értem, hogy miért kell ezen erőlködnöd. A t49 egy jó és szórakoztató tank, de a sniperkedést szerintem a játékosok 0,001%-a találja érdekesnek ezzel, mert egészen egyszerűen az ágyúja nem talál be. Az is beszédes, hogy itt a fórumban ünnepeled az összes nagy távolságú betalált lövésedet vele
Vicc persze, bár lehet, hogy igaz 
Sokkal szórakoztatóbb közelről harcolni vele, belevágni az ellenbe egy kövéret olyan távolságról, ahonnan már nem fogja elhibázni. Vannak fenn sok ezer sebzéses körök (>4-5e) a wotreplays-ben és én eddig egyet sem láttam, aki sniperkedett volna.
Ennyi a történet, döglött lovat ütünk úgy érzem... Használja mindenki, ahogy tetszik, de a tank paraméterei a közvetlen közelharca tették alkalmassá, egyfajta olyan taktika, hogy lecsapni, odavágni és lelépni vagy spotolni vele, aki azt szereti, ennyi.
A baj csak az, hogy ebben a lecsapok és kiosztom az ellenfelet stílusban jobb a buldog a 10-es tárral. -
replicabuk #369696 740? Az atom gáz, ha még a saját hp-dat sem tudod lesebezni.....
Amire én most így kis szünetben emlékszem, hogy a t6 os cseh csodával (táras) 1400..... -
Plata #369695 Tudom,de én néha szeretek vele csak úgy rallyzni,nulla lövéssel.
-
yossarianHUN #369694 740 átlagsebzésed van a T49-cel. Nekem úgy van 1100, hogy folyamatosan a hajamat tépem tőle, mert kb. minden ötödik lövés talál el ellenfelet. Ezek után nem hiszem, hogy a tied valami mágikus "mindenteltaláló" példány. A mázlis lövéseiről bárki be tud rakni képeket. -
András77 #369693 Nem szükséges, ismerem a t49-t, visszavettem, csak más stílusban használom, mert szeretem az ellent közelről zavarni vele, esetleg spot ha éppen úgy adódik. vert stab + egld + 3 skill legénység és tudom, hogy mekkora homályokat tud lőni még közvetlen közelre is. Ha van idő kivárni a becélzást és az ellenfél nem mozdul (van sok ilyen mostanában), akkor meg hatalmas távolságról is betalált, de nincs köztes megoldás vele. -
Plata #369692 Bakker este ha fent leszek,ha fent leszek,ma frissítés jön STO-ba lehet nem lesz időm játszani,de csinálok neked pár képet. -
yossarianHUN #369691
Rendben.
-
András77 #369690 Na ne, ezt nem kéne. Elhiszem neked, hogy nagy távolságra betalálsz becélozva, mert nekem is volt ilyen, de a t49 akkor homályokat lő becélzás nélkül, hogy jobb nem is beszélni róla. Akár 50m-re szétlövöm a talajt az ellenfél előtt 10m-re és nézek bután és ez gyakori dolog vele.
A t49 egy közelharcos-könnyű tank hibrid, a legnagyobb szórakozás vele beledurrantani az ellen seggébe közelről és megpattani, erre jó, sniperkedésre nem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.03. 14:28:49 -
Plata #369689 Fél percig? 5 másodperc és tüzelek.És nem mozdulatlanokat,lol már,full gázzal robogsz le a hegyről úgyis kiszedlek.
-
András77 #369688 De minek? Hogy a nagyon hülyéket, akik nem mozdulnak fél percig, meg tudd lőni?
Kicsit sarkítva ez olyan, hogy a protoval is lehet flankolni a nagyon hülyéket, de vannak erre a célra sokkal jobb tankok.
A t49 is adja magát, közel menni, seggbe b.szni az ellenfelet, meglépni vagy fedezékbe menni. A rosseb se fog ezzel sniperkedni, ami nem azt jelenti, hogy teljes beszűkülés mellett ne tudna eltalálni ellenfelet nagy távolságra, de miért pont ezzel a tankkal sniperkedjen az ember? -
Plata #369687 Én imádok vele sniperkedni. -
yossarianHUN #369686 Inkább egy világháborús Panzerfaust az az RPG:) -
Kb. mintha egy homokfutó hátsó részén állna egy szalonspicces fazon rpg-vel? És ha megállnak a nagy száguldásból, akkor össze kell szednie magát, hogy ne a rókát indítsa el a gránát helyett? :D -
yossarianHUN #369684 Két skilles legénységgel elég lassan szűkült. Örülök neki, hogy szereted, ettől függetlenül objektívan ránézve a játék egyik legpontatlanabb és leglassabban szűkülő ágyúja, egy rohadt gyors tankon. Nem nehéz kikövetkeztetni az egyenlet eredményét. Be lehet állítani egy 88mm L/100 pontosságú valaminek, csak aztán ne csodálkozz, ha a sztorijaidon felbuzdult T49 buyerek nálad fognak háborogni, hogy mi az, hogy 50 méterről már nem találnak el semmit. -
yossarianHUN #369683 Mint azt már párszor kértem. Akkor kérlek rakd be még egyszer. -
Plata #369682 Jó legénységgel nem szűkül az olyan lassan. -
Plata #369681 Ez atom jóóó,méééég.
Birom ezt a pályát,ezen a pályán szereztem 12 killt T7 Td-vel random csatában.
-
Plata #369680 Az a baj hogy ti nem szeretitek,de én szeretem,én tényleg oda vagyok azért a kis tankocskáért,és imádok vele trollkodni.
És igen is meg tudja hálálni ha szereted.ha véletlen egyszer nyernék vagy 600 aranyat akkor vennék rá álca festést,meg feliratokat.