World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem dob be full tier Xbe.
A T32 is nagyon sokat pattan, még a saját hp is nehéz össze hozni. Pedig csapat csatában is jó volt vele játszani.
Az IS-el,az E75-el, a Pershingel, és az Indiennel lehet jó köröket menni.
Tegnap és előtte minden nagyon jól ment sikerült az LT15 küldi is.
Ma szinte csak orosz tankokkal mentem a kurszki küldi miatt. Rögtön eszembe jutott miért is megy el a kedvem újra és újra az amúgy remek játéktól:
.
Nem a sorozatos vereség a gond, hanem az ami mellé társul, minden mellé megy / lepattan, nem látom az ellenfelet időben és a csaták többsége 15-0 vagy jobb esetben 12-0 eredménnyel zárul. megy egymás dühödt noobozása, pedig a többi csappattársat az sújtja ami engem.
Aki nem hiszi, az járjon utána.
Megyek inkább hajókázni, ott még olyan béna vagyok észre sem veszem, ha valami nem egyenes.
Ha ennyire semmirekellő tutyimutyi szartibalfasztbanda és nem képesek a feladatra , akkor tessék átadni.
Mert nem méltóak a WoT-hoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Az arty bot komolyan még néha nekem is megfordult a fejemben, mert nem szeretek velük menni, a statomat mindenképpen lerontják, sőt lehet, hogy egy jó bot hatékonyabb, mint én, de mindegy, nem kísérletezek ilyenekkel.
Olyan 80% -ra teszem, hogy egy intelligens bot volt.
Nem volt persze gond kiszedni, de komolyan mondom, hogy láttam már nála pocsékabb játékost, aki biztos, hogy nem bot volt, sőt ismerek is párat.
Sajnos, ez a videó az FTR-n már nem él, de megnéztem akkoriban és ez egy egész intelligens bot. Felment Mines-ban a hegyoldalhoz, lövöldözött egész ügyesen, mozgott. Erről én soha meg nem mondanám, hogy bot volt vagy egy kutyaütő noob.
The time your teammate shot you in the arse yelling "e-bay acc noob f*ck your mother"?
The time 90% of your team refused to leave the flag zone because "learn some tactics f*cknoob"?
The sizzling sound of the enemy's goldspam taring your precious heavy tank apart?
The joy of watching your shell missing the enemy 50 meters away, or just disappearing into f*cking Narnia?
The excitement of circling an arty with a light tank, seconds before getting blown out of the map with a snapshot?
Brainfuck is missing you. It's waiting for you. Prepare your anus.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.07.04. 17:14:59
Vegyen példát az Armored warfare-ról, tegye be a PvE rendszert. tutorialban megvan írva, WoWp-ban és WoWs-ban is megvan írva. Nem értem mi gátolja meg őket.
Csak a mesterséges játékosok léte ad magyarázatot az ócska játékosokra. pl. az ilyen levo68-akra és rivaseloy-okra.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.04. 16:23:12
Nekem átengedte az uccsó TD-t a csapat 15:9-nél.
Végignézték, ahogyan lelövök 1400 HP-t az AFK JPZE100-ról.....
Mostoha vele nagyon az MM? PÉnzt, hogy hoz?
Észrevettem (tapasztaltam), hogy a 6-os lightomat többször dobja +2, +3 tierbe, mint a 7-es WZ-131-et, az szinte non-stop tier 8-ba jár.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://prntscr.com/7oki3q
Végre teljes a női legénység a VK45B-n.
Úgy lenne korrekt, hogy aki kifejlsztette, az megkapja automatikusan. Akinek kifejlesztve annak meg küldetés ( bár ezt azzal toldanám meg, hogy legyen minimzm t6-t9-egy brit mede ) Hamár nem írták ki eu-ra a szargamingosok az a45 fv 201-et.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.03. 23:26:13
Velem Himmelsdorfon esett meg a dolog. A hegyről visszamentem az ISU-val egy társat menteni a halálutca déli felén, a kereszteződésnél, ahol 5 v. 6 utca találkozik. A kolléga elhalt én meg kilőttem a T32-t. A térképen előtte láttam egy VK3002(D)-t és egy T29-et a vasút felé menő hosszú utcán. Számítottam arra, hogy legalább a VK megpróbál bekerülni, ezért félig-meddig ráfordultam a templom felé tartó utcára. Senki nem volt ott, pedig azzal a tempóval már az utca végén kellett volna lennie. Elkezdtem visszafordulni a hosszú utca felé és kb. merőlegesnél a templom felől megjelent a VK úgy az utca hosszának felénél, majd egy pillanattal később az utca végén a T29. A VK sem spotolt fel előbb, mert a tornya oldalra nézett, a hegy felé, ahol az utolsó pozícióm volt.
Replayt ezúttal nem tudok adni, mert pár hónappal ezelőtt volt és minden verzióváltásnál törlöm a replay mappa tartalmát.
en pl a 9est meg is tartottam, pedig a 9es medeket elegge ruhellem.
de nem fogjak elore bejelenteni az is biztos.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Kérdésedre válaszolva: igen, elméletileg játszhat. Ilyen esetben a táblázat szerint szintén eggyel nagyobb tiert írna az xvm csata elején (9-est értelemszerűen). Bár igen ritka, hogy 8-as scouttal saját tierbe dobjon.
Csak jó volt olvasni az előttem írtakat, és így megnyugodtam, hogy velem is ilyen anomália történt. De csak idegesített, így megnéztem, s valóban túlreagáltam kissé.
A scoutos csatabesorolást nem tudtam. Akkor elméletben az amx 13-90 is játszhat tier 8-ban?