418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Itt gondold el mik lehetnének: történelmi tankcsatákat lehetne feleleveníteni. Tanktól és nemzettől függően persze.
    Megoldhatják úgyis, hogy megérje PvP-zni.

Az AW-ben azt cseszték el, hogy túlon-túl sokat ad (persze ez nekem jó), a PvP meg ezért kihal. Le kell másolni az egészet a csába, ahogy van és második világháborús környezetbe áttenni.
    Tesznek oda egy hangulatos második világháborús Föld politikai térképét, rá rengeteg pontot ahol tankcsata volt.
    Nagymérető lób.....ó képek:
    [/spoiler]

Egy WoT PvP pályából egy rakat PvE pályát tudnának csinálni, időjárás váltással és pályavagdosásokkal.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.04. 10:58:11
  • M0RN1NGST4R
    "uze HE for moar damege"
  • Plata
    AW-ban van,bár az szerintem túl könnyű.
  • Angelus1991ster
    PvE mód kéne a WoT-ba. Az lenne ám a megváltás!
  • realcsabi
    Látom nem nagyon érzékeled mi a probléma ezzel a hozzáállással. Na nem baj, rád hagyom. Egyszerű emberekre is szükség van, nincs ezzel baj, de az offolást nem folytatom tovább. :)
  • Plata
    Hozhatod,de akkor én is hozom a 12-es sörétest,hátha ahhoz támad kedvem hogy játék repülőkre lőjek.
  • András77
    Tegnap mondom megjáratom az fv-t domination-ben, de nem sikerült, mert az SP volt az első tankom és azt sem szedték ki. Most szembesültem azzal, hogy domination-ben is meg lehet azt csinálni, hogy a csapat egyik szárnya előre megy az ellenfél bázisához. Utána meg a folyamatosan megjelenő tankok kapják az össztüzet és kb 15-20 másodpercig élnek. A betöltés kb 10 másodperc nekik, azalatt fele, kétharmad hp már ugrott is., egyet vagy kettőt tudnak lőni.

Az ellenfél játékosai érthető okokból teljesen sík idegek lettek ettől a tehetetlenségtől. Csak ebben a csatában két játékos mondta azt, hogy nem játszik többet ezzel a móddal. Lehet, nem gondolják komolyan, de ha ilyen élmények érik őket, akkor hamar elfogynak a játékosok ebből a módból is.

A steel hunt teljesen felejtős, bizonyos napszakokban ráadásul hajlamos egyedül berakni, akkor szépen körbeállja egy szakasz a megjelenési pontot és az egész csata arról szól, hogy megjelenik a tank, szétlővik, újra meg újra. Szakaszban sem jobb, mert szakasszal is úgy jártam, csak akkor 2 másik szakasz ugyanabból a klánból állt körbe minket és lőtt szét újra meg újra, maximum kicsit nagyobb kavarodás volt, de a végeredmény ugyanaz.

Az viszont meglepett, hogy már domination-ben is ugyanez megy, legalábbis a pilsen pályán biztosan.

Ultra gagyi sz.rok így ezek a domination meg steel hunt módok, teljesen ki fognak kopni az ilyen casual, "random" játékosok és maradnak a jól koordinált szakaszok, gyakran ugyanabból a klánból. Legalább könnyebb lesz nekik riggelni egymásnak...

Ha annyit megtennének, hogy eleve betöltve jelenne meg a tank, mondjuk sokat nem számít, de legalább sebezni tudna az ember, de az igaz megoldás az lenne, ha véletlenszerű helyeken jelenne meg a tank és több hely lenne, nem csak egy, hogy ne lehessen körbeállni és várni.
  • realcsabi
    Lehet megfogadom a javaslatodat de talán vinnem kellene az rc repülőmet és lehet hogy azzal kellene ott repkednem amíg a többiek a nadarakat próbálják lesni, mert érted, ki tudja, hátha ahhoz van inkabb kedvem :)
  • Plata
    Javaslom egyszer te is menj el az EMN napokra és megtudod miért jó madarakat megfigyelni.Bár még soká lesz mert az MME minden év október első hétvégéjén rendezi.
  • realcsabi
    Sose fogom megérteni hogy az ilyen mentalitású emberek miert nem a single player játékokban mélyednek el. Esetleg még a wot is sokkal élvezhetőbb lenne a maradéknak. Akik nem a repülő madarakat nézik a csata közben mert épp ahhoz van kedvük.
  • Plata
    Figyelj,nem jól játszod a játékot.
    Szard le hogy ki mit mond és játszd úgy a játékot ahogy neked tetszik.Azért játszol vele hogy szórakozz,szórakoztató pedig csak akkor lesz ha lazára veszed.Én nem mondom hogy jó játékos vagyok,én totál úgy játszom amilyen kedvem van épp.
    Ha olyan kedvem van akkor scout tankkal kempelek,ha olyan akkor heavyvel scoutolok,ha sok kávét iszom akkor bármi megtörténhet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.04. 07:28:33
  • joe662
    Pedig vannak ott jó masinák full álcás Rhm-el lehet alkotni rendesen
    Ez du,Proho,csak sajna a csapat nem volt a helyzet magaslatán
  • Angelus1991ster
    Nashorn vs. O-I szemtől szembern. A harcjármű aminél mindegy, hogy milyen lőszer van betöltve XD
  • Gyuszopapa
    Hagy a Nashorn-t a faszba az egész ág szar.Már bánom hogy nekiálltam.Ilyen támogató járműben ülve agybajt kapok mert látom hogy mit csesznek el és mekkora baklövéseket csinálnak a beszámíthatatlan csapattársak.Jobb ha HT-ban ülök mert ott a harc hevében nem látom a vergődésüket csak azt mikor 8-an rámásznak ott szembesülök azzal hogy 10-en megint nem bírtak el fele annyi tankkal. Vegyél fel barátlistára.
  • HTS s3rg1nh00
    mai kedvenc megszólalásom:2-en vagyunk vörösek a csapatban,tigris1 előrerushol és csodálkozik,hogy 2 sec alatt por és hamu lesz belőle...chatbe egyből: "red noobs" arra persze már nem válaszolt,hogy mi a fäszt is kéne csinálnom a nashornnal egy full nyitott pályán
    egyébként én nem értem az ilyen medve-féle núbokat,én tisztában vagyok vele hogy magasan az átlag alatti (mekkora képzavar) játékos vagyok,minél több csata annál jobb...de igyekszem fejlődni (még ha TS-en hatodszor is ígérem az uninstallt mert épp a 4.zsinórban lévő csatában nem tudok lőni max.1et),és nem fosom tele a fórumot meg a jútúbot a panaszaimmal.csak ezt az egy hszt írtam
  • Gyuszopapa
    Nem csak IS-7,a 8-as prémek 90%-ban agyhalott ül.
  • viper07
    Nevetséges ez a sok sík hülye IS7 -tel. Amennyi sebzésre a 9-es Skodával 3. osztályt adnak , arra az IS7-tel Ászt kapok. Az előbb a kolléga végig He-vel lövöldözött IS7-tel. Ezek hol szocializálódtak ?
  • Gyuszopapa
    Ne duda.Majd megoldjuk.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.03.03. 22:13:33
  • joe662
    És addig anyukát hová teszed?
  • Gyuszopapa
    A feketét tolnám mint a lopott biciklit.
  • Angelus1991ster
    Idegesítő!
    Bal oldali lány szép, lenne, ha nem lenne rajta egy rakat púder.
    Mi a franc viszi a nőket arra rá, hogy minden reggel belemártsák a fejüket egy zsák cementes zsákba? Meg ez a lóbaszó napszemüveg minek? Kitakarja a valószínűsíthető strici vagy agresszív "pasi/pár/kan" okozott monoklit?
    Bár az ilyen videó végén azt hittem egy sokkoló baleset lesz vagy más esemény.

Ezt a filmet ajánlom a topiklakóknak:

[/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.03. 21:53:51
  • joe662
    Angelus1991ster #369733
    Remélem ez jobban teccik

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.03. 21:30:37
  • yossarianHUN
  • Tessellia
    Nickname alapján szivat, nem érted?:D
  • yossarianHUN
    Várjatok, most már meg vagyok zavarodva. Akkor szivat a játék ha van prémem, vagy ha nincs? Az elmúlt hetekben mindkét verziót hallottam már több ember szájából.
  • Frankie69
    Nálam ilyen egy átlagos nap, amióta prémium fiókkal játszom.
  • walert
    Aha,..........nem létezik szopóág.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    T 54 mod 1. és főleg, mikor a személyes tartalékot lőttem el Véletlen egybeesés csupán !
  • Angelus1991ster
    Néhol idegesítő jelenetek vannak benne:P Ezt az orosz akcentusozás is idegesítő.
  • Caliph
    jó kis heroes of might and magic nosztalgia :)

.me öregnek érzi magát :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.03. 19:41:13
  • Lunki88
  • Plata
    Aha paranormálishoz épp most volt szerencsém.
    Győzelem
    Live Oaks
    T-10
    Szerzett tapasztalat:813 Szerzett kredit 28 273
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Küldetés teljesítve! Jutalom:

Javítás: -6 979
    Lőszer: -12 780
    Fogyóeszköz: -3 000
    Total: 5 514 WN8: 2 431 (86)
    Négy golyó sebzés nélkül átütötte a célpontot.Kettő meg eltalálta de át ment rajta sebzés nélkül.
  • Angelus1991ster
    Ez azért még megbocsátható XD Mint a Serene Coast-on a lebegő sziklák.
    Majd ők nyomoznak a WoT-ban előforduló paranormális ügyekben, a T-aktákban.
  • Plata
    Most jut eszembe,El halluf-on azt vettem észre hogy a madarak néhol bugosak.Belerepülnek a sziklába.
    Álltam archer-el a hegyen és láttam jön egy csapat madár.Néztem merre mennek,erre láttam hogy a part menti sziklafalba bele szállnak.
  • Toweliee
    Olyankor kilőnek. Ritkán, de előfordul.
  • Angelus1991ster
    Heroes III Might and Magic Map Editor-ával lett elkészítve.

WoT-hoz is kurvára jó lenne egy kis map editor. Animációk, machinima videók szerkesztéséhez jól jönne. Mert eddig csak a meglévő pályákkal és free camera móddal lehet alkotgatni :(

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.03. 17:40:52
  • Plata
    Ez nagyon szép,és tényleg olyan mint az eredeti.
  • Angelus1991ster
    Gondoltam egyszer arra, hogy az összes WoT mappát megcsinálom valamelyik Total War map játék editorával.

Far Cry 1-ével is megkéne csinálni.
  • Plata
    Nem tudom miből készülhetett,de nagyon szépen van megcsinálva.
  • Plata
    Neked bizonyosan nem jut,egyrészt mert még gyerek vagy a stílusod és videód alapján,másrészt az írásod alapján úgy érzem enyhén szellemileg visszamaradott vagy,így a nők nem nagyon mennek a közeledbe.
  • Angelus1991ster

Na vajon, hogy és miből készítették?