418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #369881 Löwének csak a magas penje miatt nem kapott tierlimitet?
mert amúgy nem ellenfél. Másik t8-as német prémiumheavyt meg mikor szülik be a játékba? Vk 100.01P-t?
Garázsképek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #369880 Ma 27 meccset mentem, mind +2 tier volt......
S hogy mi az oka? 100 %-os booster indítottam. -
csagataj #369879 "Az első generációsak voltak a jók, akik sokan csak saját tierben mennek és mind limitesek voltak."
Az első generációs 3 db nyolcas prémből (KV-5, T34, Löwe) csak kettő volt limites. Esetleg még az M6A2E1 számítható ide, de az csak pre-order package-ben volt. -
bekescsaba #369878 MIért van az, hogy azokat sebző találatokat sose matricáza be a tankon, ami érdekelne, hogy hogyan jött össze az ellennek???
Érdekelt volna, hogy az IS7-emet hogyan lövi be az IS3 sidescrepben?
DE ez a kép is megér egy misét. Mr Win670 E100 két kapáslövést adott le rám hulldownban. A kép pikantériája, hogy a tornyom magasabban volt kicsit, mint az ő tornya.
Komolyan gondolkodtam, hogy vita indítónak felteszem valamelyik külföldi oldalra, de mindegy. Megmutatón nektek.
-
Lichtmaschin #369877 Tegnap megcsináltam a t55a lt7 es küldit. Spotolj fel 3 artyt es okozz nékik sérülést. Kilőttem mind a 3-t es nem adta meg. Type 64-el. -
Dorgal #369876 Ezt vajon hogyan tudják leprogramozni????/ nem a tank előtt lepottyanó lövedéket,nem.../.Azt,amikor telibelövöm és előtte elkanyarodik a lövedék..jobbra,mindig jobbra. -
viper07 #369875 Van 5 db 8-ad prém tankod, ebből 3 tier limites. Nekem megvan az összes, így talán tapasztalatom is több van velük. Nem osztom a meglátásodat, mert bár valóban mennek a 8-asok is Tier 10-ben, de azért nem ez a jellemző. A játék akkor szórakoztat, ha van FUN és van Credit is. Ezt a kettőst prémtankok - többsége - simán hozza. Nálam a legénység fejlettsége fontosabb , mint az esetleges kisebb átütés, és ez a prémtankokban sokkal gyorsabban fejleszthető. Ráadásul vannak kimondottan jó prémtankok limit nélkül is. Gondolok itt ismét a már sokszor idézett PZ Putz-ra. Jobb értsd sokkal jobb, mint az Indian Panzer, pedig az is egy jó tank. A Putz mobilis, RENDKÍVÜL pontos, érzésre a PEN több, mint 212, jó a kamója. Ugye ezt ismered, hogy van a PEN a papíron, és van a valóságban. Üss át egy IS3-at szemből WZ111 -el vagy Bulldog-gal. 175 Pen mindkettő, csakhogy a Bulldog át is üti. Vagy pl. a Te általad is sokat említett T54 mod1. Annak meg troll a páncélja, és még ha aranyat használsz is 10-ben akkor is bőven plusszos. Lehet, hogy én vagyok egy kicsit elhajlott, de legtöbbször prém tankot használok, semmi bajom velük. Jöjjenek csak az újak :). -
tutyimutyi2 #369874 azt hiszed mi? jövőhétvégén mint most is le akciózzák 30%-al a hatos izét és kész -
Még a tomatok sem kérnek belőle :D -
brasco84 #369872 T6 ig ki van fejlesztve a japó hevi, de nincs megvéve, hiába OP. artival csak őket baszkodom :D de amúgy tényleg kurv asok józsefsztálin van, éljen az olcsóság :D -
walert #369871 Ezek szerint jövő hétvégén meg nem lesznek Japó heavyk sem 
O-I és egyéb mammutok a garázsban fognak csücsűlni és a STA 2 prém tank -30%-on lesz, de azok sem mennek majd. Interpolálva ebből legalábbis
-
brasco84 #369870 bezzeg mennyi IS van a pályán.. -
walert #369869 Nincsenek kínai tankok a pályán. 
Az összes aki megvette a T 64-et most nem is játszik vele ?
vagy nem vette meg senki ?
WG sem tudja. -
Neeem,csak ha te irod le:-D
-
Angelus1991ster #369867 Ja jaXD
De flame leírni a nevét.
Első replayek egyike amiben egy WoT_PcGamer_ acc.-al próbálják ki a .................... .
http://wotreplays.com/site/2525972?secret=ce4d076ad1e5e5c7dd1d31ce121f9117#stats
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![spoiler]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.05. 19:56:43 -
Képecskék a..??A fűströl?A kődröl?:-D:-D:-D -
fighter_hu #369865 A kötényes a t44-100 a másik meg MTLS-1G14 (http://wiki.wargaming.net/en/Tank:MTLS-1G14 ) -
Angelus1991ster #369864 Képecskék a ...................-ról.
walert #369863 Személy szerint úgy érzem ezek már teljesen értelmetlenek lesznek. A tierlimites tankok jelentették az igazi prémiumminőséget a szememben,
Az első generációsak voltak a jók, akik sokan csak saját tierben mennek és mind limitesek voltak. Most, ha ezek a 8-as csodák bemennek az imba TD-k meg medek közé, kb semmit sem érnek, csak tölteléknek jut szerep nekik. 
A prémium tankoknak az volt a lényegük, hogy több skilles legénységgel már köztestierben is játszhatóak. A játék nagy problémája, ami egyben a WG célja, hogy húzd ki a top tankot, mert a +2 különbség miatt a köztes normál harckocsik használhatatlanok, ha úgy dobja a MM, de mivel megy máskor azonos tierben is így húzható. A lényege a játéknak, hogy megtaláld a T10-es hozzád, stílusodhoz leginkább illő top járgányt. Elvileg akkor, minden MM esetén azonos esélyekkel lépsz pályára. Most itt az a probléma lépett fel ezzel, hogy a WG nem törődött a cheaterekkel és a Warpackos, aimbotos hulladékok ellepték a T10 csatákat, tisztelet a kivételnek. Ott elég nehéz érvényesülni, de aki szintén szeretne köztestierben is jó csatákat menni, annak volt eddig ott a prémium tank lehetősége. Ez a tierlimit eltörlésével elveszik
Kreditfarmhoz elég egy OP 5-ös is(C III), igazából a legénység képzéséhez sem kell prém tank, hisz amíg egy ágat kihúzol lesz 3 skilles legénységed, ha nem hagyod benne egy korábbi tankban. A másik pedig, hogy a prémiumok egy dologban rosszabbak az azonos tierű társaikban és stockos tankok, nem tudod fejleszteni őket. Az egyetlen előnyük, az a tierlimitben volt, hogy sosem dobott be a nagyok közé. Most hogy ezt is eltörölték, gyakorlatilag egy prémium tank semmire sem jó, nekünk akiknek már van farm tankja. Képzeljétek el ezeket az egyen 220-240 penű némi páncélos nem is igazán mozgékony 8-as tankokat T10 közt.
Gyakorlatilag ezek a jövőben bevezetendő tankok nekem a hulladék szinonímája
-
AlucardHuN #369862 A köténylemezes orosz monster meg a duplalövegű az mi? -
Angelus1991ster #369861 Rejtett tankok a WoT-ban ( Mutzit kivéve. )
vasasgabri #369860 Egy kis trollkodás.:) Toltam magam előtt amíg ki nem lőttem.
E25
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2016.03.05. 15:59:39 -
AlucardHuN #369859 Nem kell bemutatni, tudom mit tud:D
-
András77 #369858 Az OIexp-nek tényleg nincs komoly védelme és elég nagy célpont, de meglepően fürge és van rajta egy elég bika ágyú ha a tier5-t nézzük. Messziről kell levadászni és nem frontálisan megtámadni. tier3 tankokat általában 1 lövéssel kinyírja, most nem tudom, hogy az összeset-e, de lehet, hogy igen, tier4-5 tank 2 max 3 lövés neki. Meg elég sok xp-je is van, szóval egy kellemetlen ellenfél tier3-6 tankoknak. Megint ugyanaz a nóta, mint az OI-nál, a -2 és -1 tiert, a tier3-4-t terrorizálja, a saját tierje is jobb ha elkerüli vagy valami taktikával próbálkozik ellene, tier6 se mindenki álljon le vele, tier7 már általában nem kell nagyon félnie tőle, bár az a 300 alfa még ott is nagyon tud fájni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.05. 13:53:02 -
Angelus1991ster #369857 Ha finoman megírt a levél mellé tűzhetné az író, hogy kerüljön már be a ....................... tankom. -
AlucardHuN #369856 Az 5-ösnek pont hogy szinte nincs. Jó a döntött része de oda értelmes ember nem lő. Simán hülyét lehet csinállni az oi expkből akár távlról is. -
AlucardHuN #369855 Ha valaki legközelebb ír egy tickete a WG-nek üzenem nekik hogy dujanak fel a seggükbe egy HE lövedéket. -
Le lehet győzni nem arról van szó, de az az ágyú imba tier5-en a sok bambi között. :) -
brasco84 #369853 nem rossz tényleg, tegnap 16 lövésből tudtak megölni :D rátettem egy töltésgyorsítót meg egy ventit, célzásgyorsítót meg veszek ha lesz akció.. csak az zavar, hogy az összes T10 es tankomnak max olyan 42-44% között mozog a winje, mondjuk grindelni már ezeken nem kell semmit, csak idegesítő, nem tudom T10 be van e ennyi nyomorék, vagy mivan... -
Angelus1991ster #369852 Le lehet a Titánt győzni. Sokszor látom, hogy a csata elején legyűrik őket t6-os csatában.
Bár egyszer 10175 blokkolt sebzést csináltam vele :) Védelmemre szólva a felét úgy gyűjtöttem össze, hogy nem láttam az ellenfelet. -
Hát nem valami nagy élmény ellen játszani egy kis Churchill 3-al, a tier 5ös gyorsabb nálad és van páncélja a tier 6os-nak van páncéja és legroszabb esetben is 2 lövésből kiszed, te meg 75dmg-el próbálod elrettenteni, RIP is8 legénységhúzás tier 5-ben :D -
Angelus1991ster #369850 Ezt én is szajkóztam öntudatlanul.
Holott mindegyik játék jó ha van.
Jobb volna egybe látni ezeket a játékokat- >AW+WoT+WT:GF+Ground War Tanks ( van pár jó ötlet benne, sőt az olaszok P40-es harckocsija német ágra bekerült)
Csak a gépigény lenne picit nagy.
WoWp túlélésének is ez lehet a kulcsa. Csak kár, hogy külön motoron fut a játék. -
Talán akkor épp az volt a polcon, hogy a WT "majd megszorítja a wotot, meg most majd meglátják, hányan tűnnek el". Emlékeim szerint akkor még csak zárt bétás volt a WT. -
tothgyorgy #369848 Igaz, de nem tudom akkor amikor a film készült, a konkurencia (WT) mejelent-e. Ez már nem túl friss film. -
Angelus1991ster #369847 O-I a játék dancing bear-je. -
András77 #369846 Nem legyőzhetetlenek nyilván, artyknak szép célpontok meg az oldaluk gyenge, de meglepően jól használható troll ágyújuk van akár közepes távolságra is és a frontjuk rengeteg ágyúnak (amivel szembe kerülhetnek legalábbis) nagyon erős kihívás, mondhatnám, hogy még arannyal is (190-es arany átütéssel is nagyon alaposan célozni kell a vékonyabb pontjaira, a csak úgy ahogy esik puffan módon eleresztett lövés jó eséllyel lepattan). Közben az meg nyomja beléd a troll ágyús HE-t, ami rossz esetben a hp veszteség mellé visz legény meg modult is.
Ha falkában jön más tankokkal vagy több OI együtt és nem lehet flankolni, akkor jobb ha elfutok, erre már rájöttem. Szégyen ugyan, de hasznos. Persze mondjuk egy IS3-nak vagy kv4-nek nem sok félnivalója van ellene, bár az HE komoly belső sérüléseket okozhat neki szóval ésszel. A gond itt inkább a tier4-7 tankokkal van. Tier4 tankokat egy lövéssel kiszedi kivétel nélkül, tier5 változó, de max 3 lövés és abban már az utolsó esély is benne volt vastagon.
A szerencse része, hogy sok nagyon buta OI játékos van, lövésirány jelző nélkül és nem forgatja a tankja elejét az ellenfél irányába vagy kimegy nyílt terepre. Ezeket ki lehet könnyen szedni, de ha valamelyik jól mozog, megkeresi a fedezéket és beássa magát és úgy kell kiszedni közelharccal az csak csapatmunkával fog menni, az meg randomban nincs. Persze inkább a kis tier kell, hogy nagyon f.sson tőle, tier8 tankok már elintézik, tier7 viszont nem mindegyik hatásos ellene (pl e25 normál ammo teljesen reménytelen szemből, esetleg a zöld pontját a lánctalp felett meg lehet lőni, de nagyon rng függő dolog), tier6 meg értelem kérdése (ami nincs általában), hogy ne szemből rontson rá az ember.
Rengeteg csatát láttam, ahol egy-két értelmes OI bedarálta az ellenfelet, hiába voltak például sokkal kevesebben, de annyi időt és tankot vesztett rajta az ellenfél, hogy elment a csata is.
Más téma, hogy ahogy számítottam visszírt a support, hogy a ripley
(szerintem bele sem nézett) alapján nem lehet egyértelműen eldönteni, mi történt és jogos-e a kérésem. Aha, kb 4 perctől a csata végéig folyamatosan ugat nekem a skoda tier8 tank, meg riportolással fenyeget meg a többieket lázítja. A csata végi összesítőben meg látszik, hogy élt 4 percet, sebzett 600 körül és olyan játékost b.szogat, aki meg 2,8e-t és battle hero medált is szerzett, de a WG szerint nem egyértelmű. Tényleg nem értem az ilyeneket, a lassú fv-vel nem fogok a hegy felé menni Cliffen, mert kb félútig jutok és spotoltak. Inkább vártam a bal oldalon a középre futó ellenfeleket és csináltam is 1e sebzést rajtuk a csata elején és utána is folyamatosan volt célpontom ott, miért kellett volna a hegyre futnom? A hegy tetején egy t71 5!!! tankunkat lőtte ki, közte a retardot, aki engem fenyegetett és talán inkább ezen kéne elgondolkodnia a retardáltnak, hogy miért hagyták ezt és szabadon lövöldözni a táras tankot a hegy tetejéről.
Persze, mondjuk az ilyen WG support droidtól nem is vártam mást, gondolom bele sem nézett a replay-be, hogy copy-paste a standard szöveget ilyen esetkben. -
Plata #369845 Nem maradtál le semmiről.Csak valami ökörséget írt. -
Malachit #369844 Ekkora trollok azok a tankok? Párszor találkoztam ezzel a vonallal, de nem tűntek nagy számnak. Szép nagy célpontok voltak, igaz 2015 nyár eleje óra alig játszom, inkább hajózok. -
Ezen oldal link szerint is várost javasol. vagy ha valamivel gyorsabb vagy (minimum 35 kmh), mehetsz a közép régiótól északra lévő magaslatra, vagy annak északi aljába. Én ott (ha gyors heavyvel vagyok) még elérhetek egy-két médiumot meglőni, amint mennek a keleti csomóponthoz (ahol akció szokott lenni). Illetve ha látszólag megszűnik az ottani utánpótlásuk, akkor óvatosan mögéjük sunnyogok, vagy elindulok a jobb alsó szekció felé (de nem a mocsáron át). Ha a másik csapat td-i a templomos résznél figyelik a harcot, általában lexarják a belső részt (ugye a jobb szélső med akcióra nem látnak rá. Ha az ottani medjeink áttörtek, hamarosan jönnek mögém felzárkózni, ha meg nem, akkor úgyis védenem kell magam a visszafordulóktól, vagy megpróbálni hátbatámadni azokat, akik a bázis felé mennek.
Általános jelenség, hogy a déliek 70%-ban templomharcra figyelnek, (kicsi és nagy) kivéve, ha medrusht csinálnak amiatt, hogy az MM úgy sorsolta ki a csapatot (akkor általában 2-3 megy a templomhoz a medek közül).
Ha lassú heavy a járműved, akkor tényleg a város felé érdemes menni (egyenletesebb), csak nem mindig belülre (ha nem érzed), elég mondjuk a hegy oldalához, ahonnan a kiszédelgő (a falak védelméből kitolató, flankelést végző heavykre) ellenfélre lősz. Nem azt látják, hogy nem arra mész, amerre "kéne", meg ha úgy alakul, segíted is a feltartást.
Én azt mondom, hogy a csapatod is hulladék volt, ha a várat ennyire hagyták a francba. Amúgy a vár a délieknek kedvez sztem is, sikeresen elbaszták azzal, hogy így elforgatták a pályát, a déli árkot meg továbbnyújtották, stb.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.03.05. 08:44:42 -
Dorgal #369842 Reggel 8.10..tier 4-ben hét/nem tévedés hetes/ darab O-I.Mára be is fejeztük ezt az értelmetlen szart.

[spoiler]