World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre jön az, hogy gyorsabban fordul és mindenbe jobb az ágyúja...
Egyébként kb lényegtelen az is, hogy nagyobb, mert mind az e 100,maus és minden nagy tank ugyan annyira arti mágnes.
Az, hogy egy minimálisan nagyobb mint a maus kb ilyen tekintetben a szarnak egy pofon kategória.
Továbbra is nagyon vicces, hogy a tank amit a wg állítása szerint a páncélért játszik az ember ezért nem kell neki jobb ágyú, kap egy közvetlen riválist ami megkapja a jobb ágyút és mellé még minimum ugyan olyan, de inkább jobb páncélt is.
Egyébként ennél is az elborult wg-s szindrómát érzem, főleg a 150 tonnájához képest, szerintem túlont túl elmebeteg nyers páncélt kapott.
Főleg ha méretben azért nagyobb mint az e 100 vagy maus amiken bőven nincs ilyen nyers páncél.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
angelus1991ster.blogspot.hu
Amiben tényleg nagyon jó az a tűzerő, a nagy alfa sebzés miatt jó a DPM-je és nagyon jó a célzási ideje is (csak az FV és a E5 jobb nála tier 10 HT-k közül).
De a páncélzata szerintem nem egyértelműen jobb mint a Mausé. A frontpáncélzat egyetlen előnye, hogy az alváz eleje (lower front plate) nem gyenge pont. Semminek nincs ilyen erős LFP-je. Illetve a Maushoz képest az LFP-n kívül a torony frontja jobb, az is csak abban a keskeny sávban ahol a Mausnak 240 mm, az ívesebb részeinél jobb a Maus torony. Ez a Type 2605 aztán végképp premium lőszer mágnes lesz, alap lőszerrel elég nehéz átütni, de a premium lövedékeknek már nem lesz kihívás a szinte döntetlen 250-280 mm-es lemezei. A lánctalp feletti "váll" rész pedig erősen rontja az eredményes sidescrape esélyét, mert ahhoz se a helyzete, se a vastagsága (~210 mm) nem valami jó. A torony parancsnoki kupolája se kicsi és nem is belőhetetlen, mert az is csak ~210 mm.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.07.08. 22:16:15
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
majdnem eladtam a tiger p mert szarrá butították azt az ágyút olyan lassú lett mint a T34-es bakker de most varázslat történt és szuperál
Ennek örülök is de a legidegesítőbb ebben a játékban hogy bármit bármikor tekerhetnek ahogy nekik tetszik ezért beírtam nekik
nem érdekel ha bannolnak fórumról ez akkor is jól esett:
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kivétel ez alól ha náci tankot kell behozni.
Én már kifejlesztettem a 9-est, de tekintve, hogy arra irgalmatlan mennyiségű freexp-t kellene költeni és irgalmatlan sokat grindelni a 10-es tankért, most amikor már elég ritkán lépek be elég meredek😄
Sőt most a legutóbbi lt-15-ös project érdekében lenulláztam magam credit ügyileg(és még mindig nem tudtam megcsinálni..az a baj jó lenne ez az aufk párducos gold ammó spam, de így is mennem kéne rengeteg csatát, hogy egyszer jól jöjjön ki a lépés, csak kredit miatt sajnos ezt nem nagyon lehet csinálni😄 Így is "csak" 30 goldot raktam bele az amúgy normál esetben csak 11 lőszeremhez, de amikor ellövöm mind, így is ilyen 70-80 ezres minuszra jöttem ki a mellé 50 normál lőszeremmel..ehhez kb kéne 3 wz vagy sp-s kört menni, no ahhoz meg végképp nincs kedvem, hogy ilyen 3/1-es arányba farmoljam a rng-t... ), meg amúgyis egy rakat tankot kellene megvennem.
Én leginkább egy olyan akcióra várok ahol a 8-as premek le lesznek árazva és akkor végre szerezhetek magamnak egy német pénzcsinálót, ráadásul egy olyat amin nincsennek olyan funtalanító körülmények mint az sp-s kis átütés,nehéz tankokkal vetekedő sebesség és so-so soft statisztikák vagy wz-111-es pontatlan,semmit nem lövök át ágyú,0 ágyúsüllyedéssel.
- maximum speed buffed from 45 to 53 km/h
- turret traverse buffed from 40 to 48 deg/s
- terrain resistance buffed from 0,7/0,8/1,6 to 0,6/0,7/1,5
- slightly nerfed accuracy on the move (stabilization)
Hülyék már megint...
Még pár hónapja is azt gondoltam, hogy nincs már ennél lejjebb, de jött a nyár és úgy telnek el napok, hogy 40-50 csatából 1 ilyen van, mint amit linkeltem, máskülönben percek alatt legázoljuk az ellent vagy ők minket, unalmas, sz.r csaták, tele idiótákkal.Most már kigrindelem az ob140-t és befejezem a játék leghosszabb grindjét, de utána behúzom a kéziféket, napi pár csata oszt csüssz. Ez a wot a jelenlegi dögunalmas csatáival kezd tényleg lehangoló lenni...
t54 - malinovka
Igazából ami az egy kérdésem, hogy már egy ideje qrvára idegesít az, hogy a szórás nerf óta, ha egy ellenfél csak félig vagy kicsit látszik ki takarásból, szinte lehetetlen eltalálni, mert hiába a teljes becélzás, a lövés tutira a földbe megy vagy az égbe, de csak sokadjára találja el.
Azt hittem, csak nálam van ez, de aztán láttam a QB vasárnapi adását és ő is sokat f.ckolt, finom formában persze, mert ő modoros englishman, de mert ő is így járt rengetegszer. Volt ilyen eset korábban is nálam természetesen, de most feltűnően undorítóan így működik szinte mindig, számtalan lövést kell ilyenkor leadjak, hogy találjon, ami mondjuk nem mindig egészséges, főleg, ha közben felspotolnak.
Szóval inkább az a feltétel, hogy a saját csapatod ne lemmingezzen a városban, a másik nyugodtan. 😊
Stream itt!

Nekem anno régi gépemen volt olyan, hogy csak pislogtam tőle.
Az alaplap egyik típushibájának tekinthető, ahogy utánanéztem; a pci-e x16 vidkarislotban lévő videókártya mindenféle barizgálás nélkül hajlamos volt úgy elindulni, hogy pci-e x1 sávszélességel futott. A gép indításkor vidkarihibás sípot nyomott, vagy valami ilyesmit, de elindult a rendszer, ment minden, csak a játékok úgy mentek mintha bukkanós úton száguldoznál, és pr-óó-bbáál-nááá-lll bes-zé-lnni-iii... 😄
A kép is ilyen kicsit darabosan futott, de a hangokból lehetett rájönni a dologra. Ha így indult el, akkor pl. a GPU-Z is simán megmondta, hogy pci-e x16@x1
Meg kellett igazítani a vidkarit, megtörölgetni az érintkezőt, stb. Egy fohász, aztán boot 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
#357653: Redshire alulról szokásos spot bokor? Where?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.07.08. 15:25:17

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egész meccsen 1 lövést adtam le a legvégén, mikor már csak valami 100 hp maradt az utolsó E-75-ön, de lepattantam az oldaláról a szög miatt.
Itt a replay, ha érdekel (valakit).
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Na igen, ez a része a legnehezebb a dolognak...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.07.08. 12:08:35
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Próbálkozni kell, spammelni a light-os battleket. Én a 1390-et és a WZ-t szeretem, mert jó a camojuk, látótávjuk, és alacsonyak, kicsik.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.07.08. 11:24:11
Már többször megvolt de vagy vesztett a csapat vagy kilőttek...
továbbra is a meleg és a ram lehet a bűnös.A melegedést ma megnézem a ramot fizukor kicserélem. 😊
Mert nem àrt èvente legalàbb1x ujrapasztàzni õket.
Ha azok gagyik màr akkor fujhatod akàrmilyen vemtillàtorral:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szóval lehet, egy (adatmentés utáni?) firmwarefrissítés is megoldaná a problémádat.
Kipróbálom amit leírtál,köszönöm.
Egy samsung 250gb-os vinyóm van,ne kérdezd milyen tipusú. 😊
A ház elég szűk helyen van,de kap levegőt,kábel eddig rendben volt,most kipróbálom a progikat,de az oldalát akkor is leszedem és kiveszem a helyéről.
Mindenképp telepítsd a RealTemp nevű progit, és nézd meg, hány fokosak a procimagok terhelés alatt, esetleg MSI Afterburnert, hogy hány fokos a videókártyád (szintén terhelés alatt).
Milyen típusú SSD-d van? Ház jól szellőző típus? Kábelmenedzsment oké, nem fogja vissza nagyon a levegő mozgását?
Eléggé stuttering szaga van, ami a túlmelegedésből szokott fakadni.
Esetleg ha régen volt egy tisztítás ajánlott, kompresszorral kifújni a ventiket, de valamivel támaszd ki őket ne pörgesse be kifújás közben.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
RAM?Lefuttattam egy ellenörzést és nem dobott hibát.
Winyó?1 éve vett SSD-n van a játék.
Egyéb?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.07.07. 22:58:26
cyka blyat
hiszen az mm, a eltuno lovedekek, a csodas lathatalansagi rendszer, csopalyak mar kivalloan mukodnek..
Saor Alba
angelus1991ster.blogspot.hu
Remek, az egyik elbaszott élsimítást váltja majd a másik elbaszott élsimítás, amin majd évekig dolgozgatnak, hogy aztán végül behozzanak egy harmadik, szintén elbaszott élsimítást.