418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Valaki legyenszíves tájékoztasson már arról, mert már vagy 4.-jére kérdezem.A SWAMP pályán ha északról indulok HT tankkal hova a tetves kurva anyámba menjek.Mert eddig minden csatában szarrá lőttek úgy hogy egyetlen sebző lövést nem tudtam leadni ha felmentem a várhoz .Mert balról a TD-k,középen a HT-k,jobbról pedig a Med tankok vártak rám bekészülve és esélyem sincs semmit csinálni.
    Szó szerint már félek ha azt a pályát kapom HTval.
    Vagy nem megyek fel de ezért már reportoltak az agyhalottak.
  • besti
    Én is elővettem a régóta porosodó IS-7et, mostanra kezdek vele összebarátkozni.

Nagyon utáltam az első kb. 30 meccs után, főleg a gunja miatt. Volt is vele vagy 1800 átlagsebzésem, lol. Most azt tapasztaltam, hogy nem kell bevárni, hogy teljesen beszűküljön a célkör, ha felénél elengedi az ember ugyanaz, mintha megvárja a teljes szűkülést. Viszont a sajátom páncélját nem érzem trollnak, attól többet vártam ahogy ellenfélként szenvedek vele néha.

Replay. Ritkán tapasztalok ilyen együttműködést random emberek között, mint az IS3mal csináltuk. 800-as WN8, 40% wr IS3-mal, de nagyon jól helyezkedett és támogatott.
  • Angelus1991ster
    Francnak kellett feljelentened. Megnéztem volna egy pillanatra a topicját.
  • Angelus1991ster
    Kretén de nem szar játékos!
    Ha már fejlentősdit játszol akkor a szarral kezdenéd, de nem ilyen gép előtt rohadóssal, aki speciel nem egy rossz játékos.

Ez a levél is csak az angol nyelv gyakorlására volt jó, azontúl semmi haszna.
  • András77
    Beleírtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy l.szarják, csak kicsit finomabban fogalmaztam. Amúgy van olyan kategória, hogy büntetés kérése a játékosra és abban indítottam el ezt a kérést. Megfogadtam, hogy írok egy ennél rövidebb standard szöveget, ahova csak be kell helyettesítenem a játékos nevét és megy a ticket nekik ripley-el. Lehet, hogy a végén engem bannolnak, de most lejár a prém időszakom, megvan az fv tank, nem nagyon érdekelnek a banjaikkal.

Ezek a játék egyik legundorítóbb fajai, a mocskos nagypofájú buta játékosok, akik másokat b.szogatnak a saját hülyeségeik miatt és kihasználják, hogy a WG szokás szerint egy olyan riportolási rendszert vezetett be, ami csak az ilyen retardoknak jó a kicsinyes bosszúi miatt.

Ha valakit riportolok, akkor megteszem csendben, leginkább szándékos tk miatt szoktam elnyomni vagy ha egészen biztosan tudom, hogy aimbotozott az arty. Nagyjából ilyenekért, ja meg akkor, ha valaki bárkit megfenyeget riportolással, akkor arra szoktam nyomni egyet, mármint arra aki a csapatot lázítja.
  • Antimat
    Eláruljam? Semmit.

Utóbbi időkben az FV miatt visszajöttem kicsit AW-ről. Ez a szóráskép teljes szűkülésnél egy vicc. AW-ban is vannak csúnya mellélövések, de ilyenek, mint itt, nincsenek.
  • András77
    Na most komolyan nyitottam egy ticketet a WG felé,

"I attach a replay, you can check yourself. I hear WG does not care what is happening in random and how people misuse with the ingame reporting system but I give a try.

Player 7thSyndicate did the nowadays typical rush and die "tactic" (what will ruin this game fast btw 3-4min battles in series with players who don't think who do not know even the basics of this game and play in tier8-10, but I know, you don't care so I'm just saying).

After he died he also did the usual thing select someone randomly who is still alive and starts to blame, threats with reporting (of course with unsportsmanlike category because they are even can not select the proper reporting category) and tells others to do the same.

I made the top dmg, closed the game with battle hero medal and most likely got a bunch of unsportsman reports from players who just rush and die... This is a total idiotism and this is a frequent thing happens. I can see it in almost every battle that these players like this 7thSyndicate always finds someone and insults and threats with reporting.

I read it in several articles that you, WG doesn't care at all and you, WG will not do anything but maybe, maybe you just warn this player not to misuse with the ingame reporting system further more. Just check the replay and everything will be clear what is happening in almost every random battles.

Bye."

Nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak válaszolni. A szokásos retardált barom, előrerohan és meghal és utána kiválaszt valakit, aki b.szogat meg feljelent, mert ő nem lehet hülye természetesen.
  • Plata
    De ez a medve nem veszélyes,ez még maximum bocs,ha mégse akkor meg szimplán agyhalott.
  • joe662
    Látom megjött totenkopf ezredes
    Pedig a medvével vigyázni kell
    Volt egy Erdélyi magyar srác a munkatársam Ö szokta mondani,hogy a medve nem játék.Igaz Ö nem félt töle,favágó volt,találkozott már párszor velük,tudta miről beszél.
    Ö mondta azt is,hogy ha kifut eléd egy állat az útra,elütheted,kivéve a medvét.Azt ki kell kerülni,mert ha nem akkor utána kiszed a kocsiból
  • Palinko
    nekem már ez is betöltött egy reklám nélkül, ugye blockolok :) szóval érdekes volt a téma, kicsit ezt is a szokásos natgeos látószögbe helyezni, ehhez is úgy álltak hozzá mint minden máshoz kicsit érezhető volt rajta, hogy nem mindenben pontos. az a részletes tervezés dolog lenyűgözött nem gondoltam, hogy ennyire figyeltek, hogy hány csavar legyen a lapáton stb. viszont az merőben túlzó és nagyképű kijelentés (ami miatt született a kommentem is), hogy a wot-nak nincs konkurenciája, mert mindet úgy lenyomta mint a bélyeget és a valósággal versenyez :D ott felröhögtem azért. két okból is, az is benne van, hogy aztán mutattak egy kis gyors tankot ami úgy ment mint papírdoboz a jégen, másrészről meg ott a war thunder ahol szerintem százszor reálisabb a sebződés. ott sokszor volt, hogy cseszhettem a jó állapotú tankom mert a legénységnek annyi. tudom itt is lehet legénységet sebezni de az említett konkurenciánál sokkal reálisabb
  • Plata
    Én tudom mi volt,medvehagyma nyitott magának egy topic-ot,de valaki be záratta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.04. 22:20:52
  • yossarianHUN

Ez valami komoly mentális probléma lehet.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.04. 22:08:43
  • walert
    Értelek & átérzem akkori gyötrelmeid.
  • yossarianHUN
    Szenvedtem. Mondom, a T9 Pattont kb. 70 csatán keresztül a 160 penes ágyúval használtam. Annál jobb érzés, mikor felrakod a következő ágyút
  • walert
    Addig valahogy el kellett jutni. Goldoztál vagy szevedtél ? Nem lehet a 200-ast használni gold nélkül igaz ?
  • yossarianHUN
    Mint mondtam, a nagyobb penes ágyúval.
  • walert
    SZPOILER KONTEÓ ON

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt a következtetést vontam le, hogy a legjobban farmolni képes és a prém tankok közül talán leginkább játszani tudó dögömet, szivatja, hogy felkeltse érdeklődésem más prém járgányok iránt. Pl a most akciós FCM golddal irányába

SZPÓILER KONTEÓ OFF
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 20:58:33
  • walert
    Látszik, hogy parányit sincsen manipulálva a csaták végkimenetele.

Tegnapi nagy vereségszéria után (T 54 protóval főleg 0-7). Bemegyek nagy óvatosan és amikor már látom, hogy enged 0 sezésű artíval is győzni. Hatalmas önbizalommal viszem a protót is. Ezt követően pedig, hatalmas buktasor következik, hiába sebzek lényegesen többet a HP-mnál. Majd ismét egy artí kör és enged leszorzózni

prém fiókkal

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 20:55:09
  • medve555
  • stork13
    Majdnem jól tudod. Csont Type 59 csak gold kamoval és:
    "The Type 59 G has one additional difference from the Type 59: it earns twice the experience and credits."

Szerk.:
    Kicsit túltolták ízlésben ferdeszemű barátaink... :D
    Utoljára szerkesztette: stork13, 2016.03.04. 19:58:42
  • tothgyorgy
    először megnyit 1 kb ugyan olyan oldalt, aztán play és indul a film
  • tothgyorgy
    jobbra ott a lejátszás gomb
    2x is meg kell nyomni a bánat tudja miért
  • Plata
    Akkor sincs semmi,csak szar hirdetések,meg egy nyeremény játék,amire csupa hülyeséget válaszoltam,de érdekes módon így is tökéletes választ adtam,pedig szerintem amerika oroszországban van.
  • Angelus1991ster
    Aki a felugró netes reklámokat kitalálta azt kivégeztetném.
    És még kegyes voltam.
  • tothgyorgy
    érdekes
    http://www.filmbazis.org/MwiLug3q4aa/
    talán ez jó lesz
  • Plata
    Aki még nem látta,az ezután sem látja mert a linken nincs semmi.
  • walert
    Én úgy tudom, hogy az a hagyományos Type 59 csak a kredithozamát növelték meg háromszorosra, tehát tierlimites és ugyanaz az ágyú volt rajta 181 pen. Úgy rémlik a kínai vagy ázsiai szerveren lehetett kapni 150e Ft-ért fullos legénységgel és sok gold lőszerrel. Hát 3x brutto kredithozam esetén soha nem lehetett gondja a kredittel, annak aki megvette. Jobb kör esetén prémmel 150e-250e nettó kreditet hozna
  • Plata
    Hagyd,szegény gyerek olyan hülye hogy az már fáj.
  • walert
    Engem sokkal jobban érdekel, hogyan játszottál T 54-el gold nélkül.
  • tothgyorgy
    a wargaming film
  • tothgyorgy
    Aki még nem látta.
    http://www.filmbazis.org/film/154877/
  • Angelus1991ster
    Tükör előtt háromszor ki kel mondani a nevét, és azután megjelenik.
  • Lokker
    Ne emlegesd mert még ide eszi a fene. :D
  • yossarianHUN
    Hát nem tudom, Matyashun szerintem még a mai napig csak Tigrissel megy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg néha E100-zal
  • Angelus1991ster
    Type 59 G-t is behozhatnák tierlimittel és jobb ágyúval. Mondjuk ami, a WZ-120-nak t9-es 100-s ágyúja van. Az ára lenne 20-25k arany körül.

Ezt az értelmetlen tank dugdosást meg nem értem. Nincs olyan játékos aki egy tanknál leáll. Még a szélsőségek is mennek mással.
    Ha kijön a várva várt ...................., akkor is fogok menni a másik akárhánytudja tankkal a garázsomból.
  • yossarianHUN
    Örököset nem, de időszakosat igen, reportok alapján.
  • Sherman0070
  • Angelus1991ster
    Azért a WoT-ban örökös chatbant kaphat? Max a general/általános chat-en a moderámélytorokoktól, mint cDa-tól, Evilizétől és Cnnk-tól, ha ott reklámoz.
  • ratgab
    Jelentkezz be böngészőből ott lesz az.
  • tutyimutyi2
    Behoznák EU-ra is a golden Type 59-et :D