World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T95E2-t csinálom. Ott 1,2-1,3 ezer csata alatt ki lett fejlesztve a Waffentróger E-100 ( +még a Churchill 3 farmolásos 100-150 csata )
Ez kb. fél évbe telt , nyugger tempóban. Napi 1-2 óra a kis accal. Még 1,8 milka kredit és megvan a Churchminátor III-al.
Nagy accomon Comet kifejlesztve. Kb fél millió xp kapálás kell még hozzá.
Kredit nem fontos tényező ezügyben.
Csak ne valami napi otrohadós küldetés legyen. Remélem valami 7*75-100k xp-s grindelős baromság lesz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.10. 12:50:42
angelus1991ster.blogspot.hu
szóval 9.11ig van idő összeszedni az FV4202-t. Az kb szeptember vége.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.07.10. 12:35:21
WoT: Nishizumi77
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha vkinek van ilyen gondja:http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/301897-client-integrity-check/
Megcsinálta,1 sec sem volt,a legfrissebb verziót futtatja a launcher szerint,de h jó lesz-e majd kiderül,most nincs időm módokkal ellenőrizni,de hátha hasznos másnak is.
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2015.07.10. 06:58:04
Jövő héten egyébként jön a patch?
Természetesen köszönöm a segitséged.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Mikor megláttuk hogy,odagurul és még rá is igazit,már akkor sírtunk a röhögéstől<#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2015.07.09. 18:36:52
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ott az az elborult lttb, hát egy t-44 egy az egyben páncélvédettségügyileg.
Megspékelve egy brutális alfával és dpm-el, hozzá még tűpontos is.
Ja és olyan irreális menetulajdonságai vannak, hogy beszarás.
Bár gondolom az op izsákék is jól elvannak velük a t37 és bulldog nevezetű tetveikkel.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Viszont ki van a faszom a tetű medekkel. Egyszerűen nem tudom teljesen megcsinállni teljesen a tetű lt 14-et. Először öszejött a spot t71-el, de greedy motherfucker voltam 5 killel és megölt az arty. Máskor alig akar jönni a buzi spot sebzés, azt hiszem hogy jó erre csata végén pár száz. Vagy ha jó vagyok akkor fasz abteam. Ma kétszer is meglett volna ez a szar, egyszer WZ-132-vel kb 3800 jött össze, mondom kicsit lemaradok a teamtől nehogy az utolsó batchat elkapjon. Erre a buzi homokos op táras szar megkerülte a mapot, és szerintem látta az artyt de ő csakazért is lejött a vízmosásba hogy ellőjje az 1 % hp-mat. Aztán t71-ben meg az E50... mindkétszer meglett volna. Az orosz szarokról nem is beszélve, az 5-6 mp alatt tüzelő halálpontos sínágyúikkal meg a ortodoxi jegyében felszentelt páncéljukkal...
fun fact a szánalmasan op lttb-vel első csatám alatt meglett az lt15....a teszt szerón!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ja és az is aranyos, hogy a wg elfelejtett szólni, hogy egyébként baszhatod a loadered is ha nem éred el a patch előtt a ru 251-et, mert azt is átképzik a párduc 8.8-ba...
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.07.09. 11:18:58
Szellőzés nem feltétlen éri meg, bia-val szerintem jobban megéri pótolni, főleg a német t9-10-es heavyken amiken nagyon rosszak az ágyúk.
Egyébként szerintem ugyan akkora az lfp döntöttsége mindkét tankon.
De majd meglátom. Az elején az E75-öt is kritizáltam egy picit, aztán belerázódtam, egyik kedvenc lett.
Egyébként ki milyen "build"-et javasol rá? Vagy Rammer, vert-stab és heavy spall liner, vagy inkább rammer, vert stab, célzásgyorsító/szellőzés? Előbbi égipatkányok miatt talán nem rossz.

WoT: Nishizumi77
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.07.09. 08:20:55
grrrrrrrrrrrr
120 pont kellett volna még:S
Jobb válasz az hogy goldozz. Goldozzon masszívan az akinek van prémje. Meg 2-nél is több anyja.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Nem értem én se , hogy miért kell demokratizálnom Kubát, hogy megszerezzem ezt a tankot. Csak azért érné meg mert jól néz ki a model és német med.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már nagyon unom a t55/a küldiket több mint egy hónapja szenvedek az utolsó med küldivel (lőj ki 2 td-t ami nagyobb a tankodnál stb ill a light tank-al még régebben spottolj 7000 vagy sebezhetsz is, de életbe kell maradni. Képtelen vok megcsinálni őket arty-al nem foglalkozom a td és a heavy fullosra kész van. Vki írja már le hogy mit kéne csinálnom de már szét vág az ideg.
Már azon gondolkodom hogy írok a wg-nek hogy bizonyos arany fejébe ki lehet -e váltani a két küldit.
Utoljára szerkesztette: kopaszeger, 2015.07.08. 23:48:55
Aztán mikor meg jöttek azok a hírek, hogy akkor mégsem lesz így, hanyagoltam a dolgot.
Egyébként én a legtöbb t9-es tankommal mindig kiszenvedtem freexp ráköltése nélkül, ez látszik is a statisztikáimon.
Egyedül az E 50 az amin már megvan az átlag wr-em, de csak azért mert azzal már elég sokat játszottam a többit kb csak addig játszottam folyamatosan amíg el nem értem a 10-est(mondjuk csak német 9-eseim vannak, illetve az st-1 de arra sem volt kedvem költeni freexp-t ezért 64 kínkeserves csata után nem nagyon erőltetem azt sem)
Nem igazán szeretek 9-10-es szintbe játszani, mert itt már nagyon zavaró és erősen befolyásol az eredményességben, hogy 20 fps-em sincs legtöbbször meg.
E50-el is azért mentem már 600+ csatát, mert az eggyik kedvenc tankom lett amióta megvan.