418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #369921 Valami buff kéne neki.
Nemhiszem, hogy a csehszlovák ágra bármi más prémium jöhet. Max valami alacsonyabb szintű tank: T-21?
A tank mind hp-ban, mind páncélzatban, mindm penben a legratyibb med az ágon.
Pár pozitíuma : legénységfejlesztésre jó, jó a mobilitása gold lőszer penje nem 171, mint a többi ratyi 8,8cm-es ágyúé.
Skoda T-40-nek ez kéne: normális hp- 750-800 hp
és normális alap pen a 8,8 cm-s ágyúknak: 132-ről 145-re emelni, ahogy a WoT Blitz-ben is van
-
suba53 #369920 Én az év végi akcióban megvettem olcsón a Skoda T40-et, és nem bántam meg.
Cserélgetem a személyzetet a T40, és a T-34/100 között, minden nap leduplázom őket mindkét tankkal, és már a második skill is 60% körül van.
Így elég jó már mindkét tank. Ez a személyzet megy majd a nyolcasba is, ott is megy majd a csere.
Nem rossz a T-34/100 a hetesek között. Jobb mint a T-43 volt az orosz vonalon. -
Rammsch31n #369919 Holnap tényleg jön a "pöcs"? :DDD -
Az a gond, hogy nem tudom mi lehet a probléma. Csak WoT-nál van ez a 600+ ping. -
Plata #369917 A probléma nálad van.Nekem 30-40 közt mozgott. -
Miafasz ez a játék?
Mindenhol 30-40es ping erre ebben a szar játékban 600+.....
Megérte bekapcsolni a személyes tartalékot..... dugják fel a krumpliszervereiket -
Angelus1991ster #369915 Elftársat én kértem meg, hogy tegyen fel egy replayt amiben a ................... szerepel.
Elősször képeket tett fel ( statuson lévőket) a replayből majd a visszajátszást is.
Majd Karika szólt Ritának.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.07. 16:05:22 -
András77 #369914 Az az amit domination-ben szoktak húzni a wn8-ra r..szolók izé wn8 érzékenyek
?
Jó tankok ezek, az olyan tardoknak, akiket nem érdekel hogy épp nulla sebzéssel zárnak. Még hatodik érzékem sincs rajta, de ahogy számolgattam, tier7-ben nem fogok annyit játszani, hogy elérjem, hanem valamikor tier8-ban úgyhogy külön öröm, sz.r tank, pontatlan, rettenetes célzási idejű és valami nagyon elb.szott szórású ágyú, ami még teljes becélzás mellett is pattog, hozzá nincs hatodik érzékem meg a töltő is 75%-ról indult.
Tudom, én hibám, amiért nem vettem meg a csodatankot a t40-t és nem húztam 5 skilles legénységet nekik.
Mondjuk a domination a különleges agyhalott stílusával alkalmas húzni az ilyen sz.rokat. Mentem még pár domination csatát tegnap, mert kevés időm maradt és le akartam szorzózni több tankot egyszerre, de megint ugyanaz az agyhalott rendszer. Az ellenfél vagy a mi csapatunk körbe állja megjelenési pontot és halomra lövi a megjelenő tankokat. Mondhatom qrva nagy játék ez, hatalmasat alkotott megint a WG, hogy erre nem bírtak rájönni a tesztelés alatt.
Steel hunt-ba berakott megint egyedül és dezertáltam elegánsan. Főleg miután láttam, hogy megint 2 szakasz is ugyanabból a klánból volt és nem fogom megvárni, hogy körbeálljanak és rajtam gyakorolják a céllövöldét. Nem is értem minek próbálkozom azzal a móddal egy kalap sz.r az egész, de már a domination is leginkább erről szól, hogy próbálkozik valamelyik csapat a másik megjelenési pontját körbeállni és céllövöldözni.
Mondjuk agyhalott lövöldözésre jók ezek a domination meg steel hunt módok. Steel hunt szigorúan csak szakaszban, néha még szakasz sem elég hozzá, ha több szakasz jön be egy klánból, akkor azok hatan körbeveszik a szakaszom megjelenési pontját, de szakaszban még szódával elmegy a steel hunt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.07. 14:29:57 -
R3nton #369913 Tier8 még rosszabb lesz :D -
Plata #369912 Ma hébe hóba meló közben mentem pár csatát.Találkoztam pár értelmes és pár hülye magyarral is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #369911 link
Angelus:
András77 #369910 Én is észrevettem, szentségeltem is keményen, aztán rájöttem, hogy a tier7 cseh tankkal játszom, ami megint egy egészen kivételes rakás sz.r. A nagy ágyú már megvan rá, a torony még a stock és abban bízom, hogy a nagyobb torony valamit javít ezen a pontosságon. Már az is egy alja húzás volt, hogy a töltőt úgy kellett szereznem rá 75%-ról, tehát a töltés idő is "fantasztikus", de hogy semmi be sem talál, az az igazi élvezet. Ha talál sem jobb a dolog, mert ennyi lepattanót az életben nem láttam, mint ezzel.
Erlenbergen bejött foglalni az ellen, én mentem volna resetelni és igaz nem vártam meg a teljes becélzást, de nem is kapáslövés volt és fölé. Nagyon bután néztem utána, ráadásul az ellen meg kapásból meglő probléma nélkül, kigyulladok, eloltom, utána már full célzással sikerült eltalálnom a kb 50-70m-re levő ellenfelet.
Komolyan mondom, hogy a t49 derp ágyúja nem rosszabb ennél. Nem értem, hogy a tier7 tankok között ennyi sz.r van. Tényleg csak a fejlesztett toronyban bízom. Ja és EGDL van a tankon, anélkül nem tudom mit csinálna, ezt a sz.rságot hova lehet még fokozni. -
Gondolom,a mintavétel alapja tizenpàr csata lesz
-
Toweliee #369908 Mennyit? -

-
Dorgal #369906 Iszonyat,mennyit nerfeltek megint a találati pontosságon. -
enncsibaba #369905 Sziasztok!
Szabin vagyok,így gondoltam megcsinálom a HTC-hez a MT15 és LT15 küldiket.
Ha vki csatlakozna hozzám bátran keressen meg (ez a nickem), de előre jelezném, hogy nincs TS-em :( (meg közben megy a Szabó Balázs band winampon...)
Van rá 1,5M kreditem, illetve egy T54, T62A, Patton (stock :D ) ill egy amx 13-90. Betárazok gold-al oszt lesz ami lesz :) -
Lichtmaschin #369904 Igen basszus, az egyiket a másik lightunk spotolta......
Ezt a szart.... -
WR104 #369903 Tegnap en is bekapcsoltam a masik accomon a 100%-os boostot, hogy huzzam kicsit az arty-t.
Hetek ota 56-58% volt a winrate aztan hirtelen ez lett a vege:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A jatek mar csak light tankokkal meg ujabban artyval kot le, de azert mert ezekkel eddig nagyon keveset mentem. A WR104-es accom meg nem is hasznalom mert a sok hulye allandoan irogat, ha elvesztunk egy csatat vagy volt olyan is, hogy csak azert belemlottek a csapattarsak(harmas platoonbol mindegyik egyszer) mert tul magas volt a wn8-am szerintuk. Persze nekem jott az auto ban mikor kilottem az egyiket egy tarbol a Batchattel. Ez volt az elso ban-on 2012-ota. Masnap mikor beleptem meg mindig kek voltam es valami csoda folytan szinte csak 10-es tankokkal menve nem tudtam sebezni csak 1.7k/csata azokkal a tankokkal amikkel kozel 3k vagy a felett van a sebzesem. Igy alltam at a "sotet oldalra" es kezdtem el artyzni a regi accomon. Itt legalabb leszarom, hogy mennyit sebzek meg, hogy bukunk vagy nem. -
Plata #369902 Fisherman Bay-en irtó barom csapatot fogtam ki.Már az elején láttam hogy bukta,de csak 11-4-nél fogtam menekülőre,és elbújtam az artyk menedékére.Két med oda jőtt,az egyiket belefojtottam a vízbe,a másik megúszta mert befoglalták a bázist. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.06. 23:31:23 -
Fixifoxi -
Angelus1991ster #369900 Ki az? -
Ez tökre olyan, mint régi topiklakónk, akinek szintén javasolták, hogy álljon le az idegörlő játékról... -
JacquelineX
1 March at 14:27 ·
Hello my wot and facebook friends.First of all i only existed thanks to you and i want to thank all of you for that. I am not feeling very well and wot is also not helping at all , so i decided to stay away from the game and solve my health problems . I cant tell if this is permanent or temporary ,but until then my twitch is disabled .Make sure you dont forget to live , take ur eyes out of the iphone and look around , take the earphones off and try to listen
wink emoticon
Hugs ! -
walert #369897 Tudja valaki, mi van Jaqueline X-el? A román tankoslánnyal ?
Ez volt a twitch oldala, amit törőlt http://www.twitch.tv/jacqueline_wot itt egy interjú róla http://www.wotinfo.hu/index.php/item/761-jacquelinex-interju
Elég sokáig streamelt, de már nem. Miért? https://www.facebook.com/jacqueline.wot/photos/a.500309806742040.1073741828.499757903463897/796294533810231/?type=3&theater -
Pontosan. Ez egy rendkivul szar palya Td-vel. Ha kozepen campelsz es nincs mozgas kozepen, akkor lezajlik nelkuled a csata. Hvy es med oldalon sincs normalis lovesi lehetoseg, ha spotolodsz az artyknak tokeletes celpont vagy, ha mindket oldalon kozel mesz lovoldozni, szarra lonek vagy megesznek. Ez a palya egy kabare. -
Gyuszopapa #369895 Hát amíg nem egyértelmű hogy merre van az ellenség jó része addig nagyon sehova.Először g-8 bokor.
Ha kevés az ellenség medje illetve nincs túlerő akkor a medeket kezdem el kísérni persze ha elég gép megy arra.Ha nem vagy biztos addig nem szabad oda menni mert egypárszor megszívtam már hogy túl hamar elindultam és odajött a túlerő az ellenségtől és a mieink úgy ott hagytak mint kutya a szaharát.
A Ht útvonalat a J-5 magaslatról szoktam támogatni mert az elég messze van hogy lövés esetén sem spottolódok fel.
Ha szar a csapat akkor meg teljesen mindegy hogy mit csinálsz nem sok beleszólásod van. -
Es 2x berak ugyanoda, ugyanugy, T10-esekkel es lepattanok egy amx 13-90-rol. Es megint K.O. vereseg... -
Csao!
Ti a Steppes mapon, az X-elt kiindulasi helyrol, Borsiggal, T10-esek kozott, hova mennetek vagy hova helyezkednetek?
lexlutor #369892 1 vagy 3 nap premium: http://ritastatusreport.live/2016/03/06/wows-codes/#more-2544 -
walert #369891 Szóval holnapután jön az új pecs
Fűnyíró incoming WoT.
Ha nem raksz fel másik hang modot, ami csökkenti az FPS-t of course, akkor ilyen csaták lesznek
Ilyen lesz győztesnek lenni ezentúl a WoT-ban
Nem túl OP ez nekünk ? Lenerfelik ezeket a hangokat valaha ?
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.06. 19:01:13 -
lexlutor #369890 azert ez "a mindig ez van", egy incifincit tulzo, nem?
meg azert az "orokke"-vel is kicsit szerenyebben kene dobalodzni.
de gondolom igy kenyelemsebb alatamasztani a teoriadat. -
Melyik francia prém tank a legjobb 8-as szinten? -
walert #369888 Már 19 és lost és mindíg ez van. Örökké ismétlődő mintából akarok levonni következtetést ? .........Szerintem, igen!
-
lexlutor #369887 egy 18 elemes mintabol akarsz kovetkeztetest levonni? -
walert #369886 Mi ez a 'win manipuláció'?
Meg tudja ezt valaki magyarázni ?Leszorzózni mindent enged kb, de utána minden tank szopóágon. Ez semmi, de mi ez a 5 win-5 lost mintázat ?
Csak nekem van az az érzésem, hogy az RNG dönti el a winratet és a csaták kimenetelét ?
idősorrendben van(sic!)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.06. 18:15:26 -
Megamax #369885 itt egy replay bezzeg ennek az IS-7 nek nem lovik be a tornyát olyna konnyen https://www.youtube.com/watch?v=Anvmb7QaQME -
Lehet,hogy nem Te spottoltad először, akkor van ez így. -
davidbog #369883 Az IS-7-nek az oldalát sehogy. Viszont a homlokpáncél lánctalp feletti része side scrapeben 250-260 mm effektív védelmet ad, ezért erre se használható az IS-7 igazán jól. A BL-9 AP lőszerrel közelről csak +10%-os RNG-vel üti át, APCR-el pedig már akkor is ha megkapja a névleges átütést.
A második jóval érdekesebb. Az a 20 meg 39 sérülés micsoda? Ütközésből származik, mert ha igen akkor biztos, hogy egy magaságban volt, a búvónyílások fedelével. Az szemből 60 mm-es védelmű. Inkább az a furcsa, hogy kapáslövéssel kétszer is beütötte a hatból. Ez még training roomban se biztos, hogy sikerülne. Lehet hogy rohadt nagy szerencséje volt. De az is lehet hogy valami csalást használt. -
Valamelyik nap,szakaszban probàltuk,a T55a mt15_t.T34-3,Jt8.8pàrossal,10csatàbol 10x voltunk top tankok,1db 9es tankot nem làttunk:-)
Majd vàltottunk,T54,obj268hàtha:-) nàlunk 5 db t10td a tuloldalt 1db.
Volt hogy beadott 2t,de azok,èrdekes modon vagy azonos v kisebbek szintűek voltak.:-(