World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az a három T9-es szutyok.
Az meg mi a ragyának?
Úgysem használnám.
Még a T55A-t sem vettem elő egy csatára sem.<#vigyor>#vigyor>
Ott áll a garázsban fel cuccolva meg fel festve,oszt kész passz.
Eddig 0 azaz nulla csatám volt vele.
De ha a random egy katyvasz, akkor ez hatványozottabban az. Hatalmas ismeretlen pálya, gőzöm sincs hogy hova kell menni, ha elindulok valamerre azonnal kilőnek, ha sunnyogok nincs sebzés, aztán egyszer csak kiírja, hogy nyertünk vagy vesztettünk.
A randomot sokan kritizálják, hogy nincs benne összjáték, meg taktika. Na itt aztán végképpen nincs semmi, olyasmi.
Csalódtam benne idén is. Hanyagolni fogom megint.
4-ből 4 meccs a havas pályán.. így elég gyorsan rá lehet unni
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
itt,lehet vele tolni a frontot rendesen.Fullos engineering+ösztönzés,azt megy a csík mint a veszedelem<#hehe>#hehe>
Ilyen futrinkák,meg nem lövik be szemből,cserébe viszont néha kapnak ninusz 800at<#hehe>#hehe>
A progetto meg alap itt,még én is tudo Vele érvényesülni,mint bot<#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Progetto-Renegade párost érzem biztosnak, Pantera - Somua pedig a vagy/vagy kategória.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
McFrost: Szerintem mindössze az IS-6 az alacsony penje miatt amit nem érdemes próbálgatni(úgyis előbujik a vacka alól az összes gold spammer és még a páncélod sem ér semmit) meg talán még az elc nagyon helyzet függő hogy megéri-e egyáltalán bemenned vele.
Joe662: valami régi szar képernyő de nekem az a lényeg hogy a 60 az fix meglegyen illetve utólag már rájöttem hogy a háttérben ment egy android emulátor ami szépen lefagyott(ha egyszerre megy a wottal akkor valamiért lefagy) és amiatt volt szr fps-em, miután kinyomtam azután helyreállt 😛
Progetto - Pantera - Somua - Udes TD - STRV S1 - Renegade - ELC - IS-6 - E75 TS - FV4202 -T34 ezek vannak 8-ok.
Felkúsztam oda őrmesterként<#eplus2>#eplus2>
Csak lőni kell a ház mögé,úgyis mindenki ott próbálkozik<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szerk.: Állítólag ez a LT-432 is elég op. Valakinek van ezzel tapasztalata?
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.03.09. 14:52:06
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Napközben megpróbálok néha 1-2 afk menetet összehozni.<#whatever>#whatever>
Én annyit nem fogok tudni, meló mellett, de egy 20m szeretnék, öszehozni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Eljutottam asszem kettes rangig.
Úgy emlékszem 100 xp kéne hármashoz.
De nekem most olybá tűnt, mintha könnyebben jönnének a rangok.
Lehet mert még bátor vagyok ezzel a 703al,azt tolom bele a képükbe.
Jók ezek a dupla lövések:-D
Jött egy ilyen borossf.om resetelni,kapott egy 880 minuszt, a maradék meg leégett:-DD
suba53
Azt az xp-t a tankokra meg legényekre kapod.
A rangokért járó xp vel haladsz, a szinteken.
Ez a tábornok 1200xp volt.
Most vagyok az 5.ik szinten
Szint | In Game (valodi) | Article (elozetesen megadott)
1 0 0
2 600 400
3 700 500
4 800 600
5 1000 700
6 1200 800
7 1300 1000
8 1400 1100
9 ???? 1200
Szoval kb az eredeti 20k korulire saccolom a veglegest.
Jo lesz ez a 2 csövü cucc ide,frankon lehet tolni vele a frontot,
Néha lőttem 1-2öt,+170 cap pont<#lama>#lama>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
De ez sem mindig tökéletes megoldás.
Ugye nem egy 60hz-es monitoron akatsz 100+fps-t látni???
Maala: lehet rossul értelmezem amit írsz de én az sd klienst használom így max a tankok modellje ami hd.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.03.08. 11:43:33
Futtatni kelene játék közben hw infot, azt utánna meg lehet nézni, hogy mi trottyolt el.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Csata: Airfield
Járművek: M53/M55
Szerzett tapasztalat: 1 816 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 6
Szerzett kredit: 29 105
Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Gore medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Bakker,ekkora sügereket.Sok hülye egy csoportban kempelt.
Egy lövéssel lazán sebeztem hármat és nem is tanultak belőle.
angelus1991ster.blogspot.hu
Az,most hogy leírtam a nevét,tuti nekem is szembe fog jönni mindenhol az a nyomoronc<#kocsog>#kocsog><#szomoru1>#szomoru1>