418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tutyimutyi2
    Miért van mind2 töltődnek biztonságos elhelyezés hisz a leírásban benne van hogy nem adódik össze.
  • Plata
    Mindjárt mondom.
    De itt egy link,egy olyan csatáról amit én basztam el,én voltam a hülye.Ha picit türelmeseb vagyok akkor minden másképp lett volna.De elkapott a kamikazeee.
    Link.
    Itt a legénység.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.24. 19:02:57
  • asolyom
    Milyen skillek vannak ezen az arty legénységen?
  • asolyom
    Ja, azt még nem is említettem, hogy megnéztem ezt az új lengyel közepes ág előzetest. Ahogy látom az új ágat a 14TP-ből lehet majd kifejleszteni. Nem is tudom, hogy miért gondoltam, hogy a 25TP-nél válik ketté majd az ág. Az túl egyszerű lenne, és a WG nem szereti az egyszerű dolgokat. Pedig szerintem simán lehetne a 40TP-ből nehéz tankot csinálni, és a 25TP-nél szétválasztani az ágat.
  • Rammsch31n
    akkor már csak más tankkal tudsz...
  • asolyom
    Most pl. 5-1, 9-4 vezetésről sikerült elbukni a csatát agyatlan roham miatt. Egy 14TP berohant SOS-t pingelve egy Churchill, egy T67, és egy SU-76 GFT közé, hogy majd ő megmutatja.
  • joe662
  • asolyom
    Gyűjtögetem a Battle Pass pontokat a Skodával. Ahogy látom, ha összegyűjtök 100 pontot vele, akkor kapok plusz jutalom pontokat. Most 66/100-nál állok. Az viszont nem egyértelmű, hogy ha megvan a 100 pont, akkor továbbra is tudok gyűjteni pontokat a Skodával? Vagy akkor már csak egyéb T6+ tankokkal lehet?
  • Plata
    Néha az ellenségnél is ez van.
    Artyval elmentem az ellenség bázisára,mivel az egész csapatunk birkacsorda módjára egy oldalon elindult,úgy gondoltam én is megyek velük.
    Majd kétfelé vált a csapat,én egy Ts-5-el bementem a bázisukra.Ott meg egy Su-130-al játszottunk egy kis fogócskát,szikla körül kergetett és nem talált el.
  • asolyom
    Gyakorlatilag ez van T5-6-7-8-ban is. Kb. szombat óta mintha makákók játszanának. Előtte lehetett azért jó csatákat menni, most viszont borzalom.
  • Plata
    Megszereztem a T30 stílust,de vajon ez örökre meg marad ha most nincs T30 a garázsomban?
    Hihetetlen hogy mennyire rossz csapatokat lehet kifogni,győzelem szinte nulla.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.23. 10:53:28
  • Plata
    Valami kriminálisan szar most a játék.
    T10 csatában a bázis mögött a bokorban kempel a fél banda,heavyk és medek hátul a bozótban cseszik a rezet.Röhej de én heavyvel egy csapat Td-vel mentem előre.
  • Plata
    Olyan hülye barmok vannak T10-ben hogy az már gáz.
  • Rammsch31n
    szerintem így tippre ticket-et kell nyitni nekik a support oldalon, és ott kéne h legyen ilyen opció...de javítsatok ki.... ha nem...
  • Plata
    Ez engem is érdekelne.Lecserélném a Mauer-t.
  • suba53
    Szuper! :-)
    Az "I wuld like" után nem kell a "want", de egyébként tudni fogják mit szeretnél.

Ezt a csere linket hol lehet amúgy megtalálni? Külön oldala van, vagy a játék weboldalán van ilyen menüpont?
  • asolyom
    Mostanáig azért lehetett normális csatákat menni, de hétvége óta 10-ből 8-szor "steamroll".

No mindegy, a 25TP-re azért tettem egy gunmarkot.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.22. 15:17:35
  • joe662
    Méé, eddig nem azok miatt ment a sírás? :-DD
  • asolyom
    Úgy látszik, hogy az állatkertekben is megkezdődött a nyári szünet, és az összes majmot szabadon engedték.
  • Rammsch31n
    hát... ha a T14 MÁR ott van... szarrálőttek titeket xD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.06.21. 20:12:36
  • asolyom
    Gondolom, hogy nem kell elmondanom, hogy mi lett a "csata" végeredménye.
  • Angelus1991ster
    Megint nem láttam a fától az erdőt esetem volt. Nem is kellett csatolnom semmit sem..valamiért a csatolásdit nem bírtam figyelmen kívűl hagyni. :( A szöveges részbe fapados angolsággal ezt írtam be:
    "Dear Wargaming.net!
    I would like want to swap Pz. 58 Mutz -> Pz. 58.
    Sincerelly , Angelus1991ster" utánna engedte a ticket-et elküldeni.

Anthony Curtis
    Created 22 minutes ago ( színész csávó :) )
    CLOSED
    Hello Angelus1991ster,

Thank you for contacting us about the Schwarzpanzer 58/Pz. 58 Mutz Premium Tank swap.

As a reminder, these are the rules of the swap:

Swap will NOT be done immediately but in batches, so, please wait patiently for the confirmation email you will receive when it's done.
    Schwarzpanzer 58/Pz. 58 Mutz statistics will stay in your Service Record.
    Equipment and Consumables will be moved to the Depot.
    The Crew will be moved to the Barracks (temporary bunks, if there are no free ones).
    The swap is only possible one way (Schwarzpanzer 58/Pz. 58 Mutz -> Pz. 58). There's no reverse swap.
    This process is fully automated. After your ticket submission, DO NOT PLAY with the Schwarzpanzer 58/Pz. 58 Mutz or the swap will fail.
    The swap CAN’T be reversed. There is no going back.
    Please, do not submit additional tickets about the same request. This will not speed up the swap process.

Thank you for your patience and understanding.

Kind regards,
  • Plata
    Én is írnék.De sehol sem találtam.
  • suba53
    Aha. Én még nem küldtem soha ticketet a WG-nek. De úgy tűnik, hogy az alap ticket form tartalmaz ilyen opciót, és ebben is megvan.
    De egy ilyen csere kérelemnél nem nagyon van értelme bármit is csatolni. A szöveges részben minden benne van.
    Azt hogy rendelkezel az adott tankkal ezt látniuk kell, arról nem hiszem hogy egy garázsképet kellene mellékelni.
    Próbáltad úgy elküldeni, hogy az nincs kitöltve?
    Esetleg ha az adott mezőbe lehet írni, akkor írd be, hogy kéred a csere végrehajtását.
  • McFrost
    Kapja be, és töröltem!
  • asolyom
    Csak meglett! Hamarább is ment volna, ha nem ülök fel a szopó rollerra. A végén egészen megbarátkoztam a T24-gyel, és nagyjából hoztam azt az átlagot, mint a többi 5-ös közepes tankommal (25TP, P43, Cavalier). Csak hát míg a lengyel, olasz és brit tankkal 55-60% a WR, a cseh járművel éppen csak 42%. De persze ez úgyis mindegy, mert ha a WG úgy dönt, hogy elfelejtettem játszani, és bevettem a nem nyerek tablettát, akkor az úgy is lesz. Lehet, hogy csak sima hétvége, vagy nem is tudom....

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.20. 18:40:45
  • Angelus1991ster
    Linkeltem a kép imgur linkjét. Spoiler-be valamiért nem engedte.
  • suba53
    Mit raktál a spoilerbe? Nem látszik semmi, több böngészővel sem.
  • Plata
    Sosem

Mauert cserèlnèm simára,de nem tudom hogyan lehet.
    A képed nekem nem jön be.
  • Angelus1991ster
    Sziasztok! Volt aki cserélt Skorpion G-t sima Skorpion-ra, vagy T34 Black-et sima T34-re.
    Most a Panzer Mutz-ot lehet cserélni Pz58-ra.
    Mi a menete?
    itt elakadtam:https://imgur.com/AeEB4qK

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.06.20. 17:57:01
  • suba53
    Ez mit is jelent pontosan? Mert nem hiszem hogy a pecsétklub releváns szidalmazás a játékban.
  • asolyom
    Na ma megkaptam, hogy low tier sealclubber. Csak azt nem értem, hogy a T5 mitől low tier. Mondjuk azt is hozzátette ez a f@asz, hogy amúgy is utálja a magyarokat.
  • asolyom
    Az utóbbi napokban én is elfelejtettem játszani. Ma pl. 18 csatából 6 győzelem. Ezért nincs is prém fiókom. Kapja be a WG!
  • McFrost
    Az elmúlt 30 nap katasztrófa volt randomban : stat.
    Lejár a prémem és lehet hagyom a faszba egy darabig....
    8tól felfele és mindegy milyen tank, átlag 1-2 lövés megy be.
  • Plata
    HOMESWEETHOME
    Bónuszkód.
    Nyugta
    Dátum: 2020. 06. 19. 16:54:10
    "Otthon édes otthon" stílus hozzáadva
    Lol,nem vettem észre hogy be van írva.Mikor írtam akkor láttam hogy van már be írva.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.19. 16:56:16
  • joe662
    Ajándék stilus: HOMESWEETHOME
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.06.19. 15:54:59
  • asolyom
    Ühüm...nem tudom, hogy melyik idióta orosz álmodta meg, hogy a Skoda T24 jó lesz így, de hogy nem volt normális, az is biztos. Én ennél ótvarabb T5-ös tankot még nem láttam. Se páncél, se dpm, se semmi, amivel kicsit is használható lenne. Már a saját tierjében is problémás, de 7-esek között teljesen reménytelen. Az hogy alacsonyabb dpm-e van, mint az előtte levő tanknak, az valahol botrányos.
  • asolyom
    No, összesen 13 csata alatt meglett a T24. Ha így megy tovább a T25 is hamar a garázsba kerül.
  • asolyom
    Nem is annyira rossz tank ez az ST vz. 39, egy óra boosterrel beletettem majdnem 7000 xp-t, így már csak kb. 3000 kell a következő tankhoz.
  • green64
    ja, elkerülte a figyelmemet, egy jelvényt...