418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
green64 #413905 Na, megvan a harmadik kulcs, és megkaptam a T30hoz a stílust, azt olvastam Forumon, hogy csak a végén lesz meg, de ezek szerint a végén valami más lesz a jutalom ;)
Utoljára szerkesztette: green64, 2020.06.18. 19:37:07 -
suba53 #413904 Úgy tudom, hogy tankot csak jelentős veszteséggel lehet becserélni. Vagyis jó, ha bőven van arany.
-
Angelus1991ster #413903 ??? -
tothgyorgy #413902 A wg-sek megint gyógyszerre itták a vodkát. Oldalanként 8 light. Tényleg teljesen meghülyültek. -
Igen én is így voltam vele. Nekem is sok kilencesem volt, de pár hete eladogattam őket. Kellett a pénz meg a garázshely :D Gondoltam anno milyen jó volt velük játszani és néha előveszem majd őket, aztán ebből az lett, h soha nem játszottam újra azzal, ahol megvolt a T10. Aztán gondoltam minek porosodjanak ott a garázsban. Mindig húzom az új ágakat és soha nem volt rá időm, h még pluszba menjek ilyen fajta tankokkal. Prémium, T10, meg ág húzás, ennyi. Plusz sajnos a T9-eknek semmi más haszna nincs, semmire nem jók a randomon kívül. T8, T6-ban hagytam meg tankokat, meg ugye T10. Majd ha lesznek T9 reward tankjaim, pl. frontlineból, azt persze megtartom meg néha fogok is velük játszani. Lassan azért meg lesz a legtöbb T10 ilyen-olyan módon (Maus, E3, Conq GC, T92, Badger, Type 5 Heavy majd csak tervrajzokból, az artykon kívül nekem nagyon szenvedős lenne a lassúságuk meg a játékstílusom miatt). Mondjuk a Conq GC az vszeg soha nem lesz meg :D T9-ben csak azokat hagytam bent, ami jól jöhet küldihez. Aztán ha majd vmi miatt mégis kell vmelyik, akkor visszaveszem. Miután kihúztam és megvettem a (jobb) T10-eket, talán már lesz kreditem ilyesmire :D
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.06.18. 13:37:28 -
suba53 #413900 Szerintem a kilencest nem érdemes átugrani. Egy felüdülés lesz.
Ha freet szánsz rá, akkor inkább csak fullozd ki a moduljait, és egy kiváló tankkal leszel gazdagabb.
Én megtartottam, örök dísze a garázsnak, és ha kilences-tízes tankokkal kell menni, mindig előveszem.
( Tulajdonképpen alig van olyan ág, ahol nem tartottam meg a kilenceseket.
) 
-
Én végig nyomtam (vagyis TVP végén vagyok, T9-et meg majd átugrom tervrajzból meg free XP-ből). Jún. második felében akciós lesz az ág és spórolni akarok a T10-en. Nagyon kell a kredit a többi T10-re, minden fillért megtakarítás jól jön :D Őszintén szólva eléggé utálom a TVP-t. Az előtte lévők so-so, de nagyon idegesítő, h medhez képest egyiknek sincs camója, főleg a TVP-nek. A pontosságot meg hírből sem ismerik, olyanokat lőnek mellé sorozatban, h csak pislogok, mint hal a szatyorban. Iszonyatosan össze-vissza hord a T-34 meg a TVP lövege is. T-24-re már nem emlékszem, de nem hiszem, h annyira jó volt vele :D A T-25 a táras löveggel mondjuk úgy hogy jól játszható, a T-34/100 a top löveggel a vége felé furcsa módon elég jó volt, a TVP (T8-ban is) egy horror, alig várom, h végezzek vele. Egyik löveg sem jó hozzá, de a DPM meg a nem létező pontosság és a célzási sebesség miatt a 88-ast használom. Ahogy mondtam camo 0, és a torony sem hajlandó pattintani lövedéket, gun depression megint 0 és ha a tornyot eltalálja vmi nagyobb dög, akkor elszáll az ammo rack is. Szal. kb semmi pozitívuma nincs. T9-re kíváncsi lettem volna, h a TVP-hez képest milyen, van-e javulás. Ha más nem a táras löveg azért megdobta volna, úgy mint a T-25-t. TVP-nek is kellene és mindjárt jobb lenne vmennyivel. Na de legalább a 10-esnek a tárasa nagyon ott van, legalább is a replayek alapján, ez tartotta bennem a lelket a TVP grind során :D -
asolyom #413898 Nem is igazán tudom, mókásnak tetszett, meg a fiammal együtt csináljuk, ő most kezdte. -
suba53 #413897 Te tulajdonképpen miért kezdtél nulláról egy új accountot, amikor már eléggé jó szinten voltál a régivel?
Ha belegondolok abba, hogy nekem több mint hat évembe és majdnem hatvanezer csatámba van az, hogy minden ágat végigvittem.
Nem kezdenék neki újra elölről az biztos.
-
asolyom #413896 Az St vz39 már ki van fejlesztve, és a T24-re, és T25-re is van már töredékem, mindkettőből van 15% xp kedvezmény. -
suba53 #413895 Az arany készletedet.
-
suba53 #413894 Szerintem simán megéri a vesződést. Ha van annyi 6-7-8 tankod ezen az accounton, hogy eljuss a cseh töredékekig, akkor az segít.
De ha nincs, akkor is érdemes szerintem. Én nem éreztem annyira szörnyűeknek ezeket. A TVP VTU kifejezetten jól ment. -
suba53 #413893 A battle pass necces egy kezdő account számára. Hiába adna egy zsák cumót, ha egy hatos tankkal max 100 pontot tudsz belerakni.
Sok sok hatos, és magasabb tierű tank kell, hogy ki tudd bányászni az összes ajándékot. -
Plata #413892 Battle pass ad sok töredéket. -
asolyom #413891 Továbbra is agyalok, hogy kellene húzni a cseh tankokat, de a T24, T-34/100, TVP VTU gondolatától is kiver a víz. A T25 nem rossz, de T8-ban az is kb. haszontalan. Van jó néhány univerzális töredékem, de arról gőzöm sincs, hogy cseh töredékeket honnan lehetne szerválni. 
Meg most éppen a Cavalier-el szórakozom, mivel ezt meg lehetett venni féláron. Olyan az az ágyú, mintha kézgránátot hajigálnék az ellenséges tankokra.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.18. 09:23:57 -
asolyom #413890 Szeretnék írni a WG-nek egy petíciót, hogy minden csatában legalább 5-5 tüzér legyen, mert a 3-3 az túl kevés ahhoz, hogy totál el legyen b@szva a csata.
-
suba53 #413889 Ágyúval, lövedékekkel nem lehet. De ha lelököd egy szikláról és kipurcan, vagy vízbe fojtod, akkor az teamkill.
-
Angelus1991ster #413888 Sziasztok!
Panzer 58 Mutz-ot szeretném becserélni sima Panzer 58-ra. Valamit a végén fel kell töltenem. Mi lenne az? replay?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.06.17. 19:32:57 -
Rammsch31n #413887 ezzel a sturmtigerrel nem a rakétákat tesztelik?!? -
Bérelt tankok fül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ha jól tudom, a garázsnál van szűrő, ott nézz körül. -
lammaer #413884 battle card
link
Vmi 20 stamplit kell szerezni és akkor ad 2 hét prémet.. de ingame egyszer felvillant, azóta se látom mit kéne csinálni és hol tartok.
Amúgy poénbóltegnap behúztam a twitch primeot is (7 napig igyen van), de az a T7es amerikai királytigris se jelent meg az accuntomon. PEdig irta hogy mekaptam de nem...
-
Rammsch31n #413883 asszem inkább kipróbálom a Desperados 3-at... -
Plata #413882 Hát igen,én is ledöbbentem mikor az elsőt megszereztem,azt hittem ez valami vicc. -
Rammsch31n #413881 hivatalosan is felcseszett a játék......
megszereztem a Lansen-re egy ilyen progresszív matricát........... 1 festésre feltehetem ingyér'...mondjuk a nyárira... de a téliért és/vagy sivatagiért MÁR fizetnem kell... én azt hittem úgy van ez, hogy ha többet akar feltenni az ember mittomén több tankra... nem az, hogy még évszakonként is....
a zsugori fajtájukat már... -
Rammsch31n #413880 jónak jó, de ez az event-start így elég érdekes........ -
Brutálisan jól néz ki az a Sturmtiger
,
Kíváncsi vagyok mikor kerül be ez is a játékba
-
Rammsch31n #413878 ezek mekkora retardált faszok............ 8-tól van szerver.... de 'curfew' van.... és majd csak este 7-től 11-ig lehet játszani a sturmtigerrel..... -
Plata #413877 Olvastam pár érdekességet,nem is tudtam hogy már macskák meg mosómedvék is vannak a játékban.
na meg néha jön a vonat lakeville-n,sosem láttam.
link. -
Rammsch31n #413876 de meddig nincs? -
asolyom #413875 Ha kutakodik az ember, akkor megtalálja, de hogy miért nem lehet kiírni a "launcher"-be?
-
asolyom #413874 WG customer care: Nincs szerver, de nem is írják, hogy miért, vagy meddig. Csak így tovább! -
Plata #413873 Milyen bélyegzős kártyát? -
lammaer #413872 Ezt a bélyegzős kártyát hol lehet látni ingame? Meghibbanok ettől a WOT UItól, minden csillog villog zörög... -
Plata #413871 Például így?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #413870 Én ma kaptam őrjárat és felderítő medált is heavy tankkal,úgy hogy nem voltam top tier. 
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay
Járművek: IS-2-II
Szerzett tapasztalat: 2 602 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 96 164
Csatában elért kitüntetések: Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 9 616 -
Rammsch31n #413869 speckó esetben lehet....
vízbe folytod blokkolva,
a hülye fejreáll, és te értél hozzá utoljára... -
asolyom #413868 Mitől van az, hogy a csapatban egy Matilda bekékült, és -1 lett a neve mellett? Már nem lehet csapattársat sebezni.
-
asolyom #413867 Made by WG! Mentem egyet ezzel a "tank rewards"-os AT15A-val, a 112 380 méterről elsőre ellőtte azt 2 pixelt a kupolámból, ami kilátszott, miközben az E75TS meg 4-ből egyszer bírta beütni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.16. 09:22:46 -
Plata #413866 Rossz csapat?Akkor én mit szóljak?
Vereség
Csata: Mountain Pass
Járművek: IS-2-II
Szerzett tapasztalat: 1 108
Kapott előrehaladási pontok: 5
Megszerzett kötvények: 1
Évfordulós érméket kaptál: 15
Szerzett kredit: 72 824
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Nekem nincs a tankban egy darab gold sem,csak sima Ap és He.De az ellenségnél akadt bőven.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!