418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Jutányos áron szerzek kecskét.
  • Toweliee
    Figyi. Nem értem a frusztrációd. Hiába mész kiemelt köröket, ha nagy átlagban ez nem jön össze. Ha neked ennyire fontos a stat akkor vagy kezdj új accot vagy töröltesd ennek a statjait. De kva unalmas már ez a folyamatos magamutogatás meg önbizonyítgatás. Nekem 52%-os a győzelmi arányom. Akkor én konstans nyertes csatákat kapok? Ugyanmár.
  • Holmatro
    HTO??? Azta betyár világot...
  • Sunsetjoy
    Általában a lenti :D
  • walert
    Egyrészt, persze értem amit mondasz, gyakorlatilag a lényeg hogy benne van a játékban a konstans vesztes csaták sorozata. Ezt nem akarod kétségbe sem vonni. Ezt tudom. Az a baj, hogy ez változatlanul állandóan jelen van és éppen amit kedvelek és sorozatban megyek vele, azzal tesz „szopó ágra”. A többi tank lényegében normális, azzal való teljesítmény függvényében enged nyerni, hogy így mondjam. Ez ellen a játékosoknak tennie kellene.......

Másrészt pedig olvasva korábbi vitátokat eme fórumban, bátorkodtam volt linkelni a csata Wn8 értékéhez tartozó winratet, mivel ebben a korábbi eszmecserékben egyetértettetek azzal, hogy aki a csatában a kék vagy lila statot megüti, manipuláció nélkül hoznia kell legalább az 50%+1 wr-t. Sajnos nekem ez nem sikerült.

Arra kívánok kilyukadni, hogy amikor azt írtam, hogy még 2000wn8-al sem tudok pozitív WR-ben lenni, nem az össz/overall wn8-ra értettem, hanem stabilan az aznapi csatákra azzal a járgánnyal.
    Nézd meg, ma sem tudtam T-54-el 2100wn8-al elérni az 50%-ot, de amikor a gunmarkot húztam IS 6-ra azzal is szánalmas vesztes szériákat mentem, annak ellenére hogy jól teljesítettem vele.
  • Plata
    Melyik a déli oldal?
  • Plata
    Ugyan ez egy rakás szart sem ér.
    Nem rég is beírta valami gyökér hogy jaj végünk mert 13 vagy 15% esély a győzelemre.
    Azt a végén durván elvertük az ellenfélt,a hülye dumás meg behalt egyből.
  • lexlutor
    Csak szerintem nem lehet a dombrol mines-on a deli bazis hazai melletti artykat spottolni semmivel?
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.03.14. 20:03:29
  • xotyi
    Pedig azt hittem sikerült lecsapnod rá időben a SU85-öt sem nagyon tukmálják a népre:)
  • bekescsaba
    su76i
  • xotyi
    A SU85 vagy a SU76I volt pofátlanul OP- és gyorsan ki is vették a shopból?:D
  • Rammsch31n
    Gondolom akkor a tankot kifulloztad rendesen.... :)
  • Holmatro
    A 8.8-as pontosabb, gyorsabban táraz de csak 200-250-et sebez. A 10.5-ös 9 sec rld és 230-320dmg... és távolra pontatlanabb. Én amikor kiábrándultam az egyikből cseréltem...és vissza is. :D
  • Lokker
    Ma megmondták nekem hogy long range hack-et használok...
  • bekescsaba
    végre kijött a lépés...

• Lokker
    Azon kiégtem rendesen. :D
  • joe662
    Trükkős,mert màr nem csinàl videót,egy fényképről.:-D:-D
    Ravasz medve ez:-D
  • Rammsch31n
    Jó sokáig sikerült titokban tartania. :D
  • Lokker
    Szerintem a walert kiddo a medve gyerek lehet, csak alreg...
  • xotyi
    Az a baj hogy sokan úgy vannak ha már penge tier 4-5-6-ban akkor följebb is az pedig 8-9-10-es szinten hatalmasat ugrik a játék mint kompetenciában mint tankokban,az hogy valaki penge M6-al vagy T29-el az már nem biztos hogy ugyan olyan penge lesz egy M103-al az erőviszonyok eléggé másak magas tierben, persze a "csapat" is rendesen rátesz de pl egy sarkon befordulásnál elkövetett hibát még tier6-ban nagy esélyes egész tűrhetően túléled addig tier 9-10 -ben már lesz aki láncon tart vagy 2 lövéssel elintéz. Nekem is van amikor minden összejön van amikor nem, egymás után mentem tegnap egy 4500+ dmg-es kört T54-el utánna meg egy 500dmg-es kört, ennyi. (persze a 4500-as vesztes kör volt de legalább izgalmas, a másik meg természetesen a 3*-es kör:D)
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.03.14. 17:40:44
  • Rammsch31n
    Melyik ágyút érdemes használni ezen a vacak TVP-n?
  • Holmatro
    Nincs miről beszélni. Elég régen megy már a játék, mivel nem win8-hoz van kötve a magasabb tier, így a totál gyenge játékosok is már régen tier 10-ben vannak. A csaták nagyrésze 3-6 percesek, ha bebukja 2-3 top tank, már menthetetlen a csata, főleg ha a többiek is gyengék. Persze megteszek mindent a győzelemért, de be kell látni ez nem solo-játék, ha a többiek elcseszték te is bukod. Ha egy relatív gyenge tankkal vagy, be kell látnod csak töltelék leszel, így már az is eredmény, ha spottolsz, vagy elintézel egy arty-t, leláncolsz egy heavy-t...stb. Persze, szerencse is kell a sikerhez, mert pl, egy ISU-152-vel top-ként elhiszi az ember mekkora penge, amikor 1-2 lövéssel kilő bármit, minek utána bekerül T10-be, ahol meg őt lövik ki 1-2 lövéssel. Utána megy a sírás. Addig minden rendben, amig a bl-10-nek T34-85-re kell lőnie...

Szerintem meg azt kell nézni hogy:
    - ez csak egy lövöldözős játék (neeeem szimulátor, maximum a rátartásra kell figyelni... ja meg még ott az autó-aim is)
    - hozd ki magadból a maximumot minden körülmény között (játssz úgy, mintha az elkövetkező mozdulatodon múlna a játék kimenetele)
    - ne tévesszen meg 1-2 csata amikor minden összejön...2k+ win8...5k+ dmg... lehet hogy csak így jött ki a lépés...ezek után szörnyű érzés lehet vissza zuhanni konstans 900-as win8-ra :D

Nálam így működik. Tisztelettel.
  • Rammsch31n
    ...szia, nem...
  • tigrincses
    Sziasztok, nem tudjátok mikor jön a Turán tank, prémium lesz gondolom....
  • Holmatro
    TVP VTU: pezsgőt bontottam mikor letudtam. Ennyire használhatatlan valamit még nem láttam. Erős közepes mozgékonyság, páncélról nem beszélhetünk, a löveg csak papíron használható. Alap lőszerrel 200m felett mindenről pattan, célozhatok én a gyenge pontokra... Csak APCR-rel ér valamit, de arra meg rámegy a gatyád is, főleg ha vesztes a meccs. Minden egyes kapott találat visz valamit: az ammo rack-re van 95% esély, a vezetőre 90%...ez az alap. Ráadásul ha megjavítod/-gyógyítod a következő találat megint viszi. Álcája gyenge. 1 vs 1-ben esélytelen a saját tierben. Ha gyenge a csapat addig élsz, amíg egy szikla/ház mögött bujkálsz. Van egy pár tankom, de ez kritikán aluli.
  • xotyi
    Milyen 2000 wn8 ról beszélsz? Az hogy néha bemákolsz egy-egy jobb kört attól még marad a 38K csatád mellé átlag 900 wn8, ne úgy add már elő hogy te superunicum szintet hozol konstans és ennek ellenére állandóan vesztesz.. Azt fogd már fel végre hogy vannak ilyen napok/hetek van hogy több a hasznavehetetlen játékos a szerveren és van hogy kevesebb, az utolsó nagy busójárás amire emlékszem az a TOGtóber nevű akciójuk volt, akkor tényleg tele volt a szerver idiótákkal azóta csak a "szokásos" mennyiségű retardált forog a szerveren, van hogy kikapom őket pár napig van hogy nem, tetszik nem tetszik RNG a teammate osztás is, de ha nagy spíler vagy keríts magad mellé 3-4 embert és egyszerre indítsátok a csatákat lol.
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.03.14. 16:53:50
  • walert
    vagy egy fostalicska játék (rng)
  • joe662
    Ennél már csak az a nevetségesebb,amikor a tank a hibás
  • lexlutor
    az a baja, hogy behisztizett, h nem nyer annyit, amennyit elkepzelt maganak.
  • ratgab
    Nagyon szivesen.
  • lexlutor
    "Le lehet vonni következtetést kis számú csatából is, mivel ezekben annyi un. ritka jelenség zsúfolódott össze" - Nem lehet levonni!!
    Eletem elso lottojaval megynertem az otost, ergo szerinted, innen minden egyes lottoval amit megveszek, megnyerem az otost.
  • joe662
    Most kíváncsiságból megnézteleka noobéteren,és nem értem mi a sírás oka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez meg én lennék nekem lenne okom sírásra,de mégsem teszem,mert tudom,hogy a magánéleti,és munkahelyi problémák+egy fostalicska internet,az oka

• yossarianHUN
    Azzal meg, hogy beraksz két egymást követő, kis nyerési esélyű El Halluf csatát manipulációra panaszkodva, nettó röhej.
  • lexlutor
    Köszönöm a válaszokat!
  • yossarianHUN
    Tisztában vagy vele, hogy te csak egy harmincadban befolyásolod a csaták kimenetelét? Senkit nem érdekel a 2000 wn8-as teljesítményed, 20000-rel már esetleg van esélyed érdemben befolyásolni a végeredményt.
  • ratgab
    Be van kapcsolva nálam mindig. Egyszerűen túl gyorsan elhalnak mellőlem a társak olyankor meg már marhára nincs értelme menekülni. Ilyenkor a lehető legmagasabb sebzést tervezem bevinni még az ellennek, hogy méltósággal távozhassak a harcmezőről.

Meg amúgy is szeretem az agyonpáncélozott lomha dögökat azzal meg nem lehet menekülni. :-D
  • ratgab
    Nem érzem igazság szerint lassabbnak. Adatok alapján a tigris top motor csak 50-el erősebb, mint a japán. Fordulási képességei, végsebessége mindkettőnek ugyanaz. Amit kiemelnék, hogy a japán verzió tornya alapból egy picit gyorsabban fordul ha a német tigris legjobb tornyához viszonyítjuk.

Japán tigirs lövege átütésben marad el a német verziótól....Csupán 130-as pen szemben a német top löveg 200-asával szemben. Ellenben én nem érzem rosszabbnak az átütést csata közben, így nemigen töltöm gold lőszerrel (golddal is csak 170 a japán verzió átütése).

Összességében még a gyengeségei ellenére is ajánlom, mert nem drága és hozza a creditet.
  • joe662
    Be kell kapcsolni a térképet,azt akkor még időben le tudsz lépni
    Ezt a hibát sajnos én is sokszor elkövetem,hogy megfeledkezek a térképről,a harc hevében,és sokszor már túl késő lelépni
  • tutyimutyi2
    a mindenki rám lő azt én is érzékelem, bár igaz olyankor vagy nagyon papírral vagyok vagy agyonpáncélozottal :D
  • walert
    mi abban a trollság, hogy kiteszek több csatát 10%-al és ugyanabba a pályára ? Az a normális, ha folyamatosan veszít az ember 2000wn8-al és észre sem veszi ?

Te trollkodsz Yos ?