World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Light-ok: Chaffe ( t28 light-os küldetéseiből 14-et csináltam meg vele), T37
SkyCancer-ek: GwPunci, GwTiger P, AMX13 105 (tier 5-ös), M41 HMC ( M44 a cél),
( vagy milyen járművekkel lehet könnyebben megcsinálni?)
SPG-15-öt mégis , hogy gondolták? eleve az artyknak a legkisebb az xp-jük. Itt látszik az, hogy egy percet nem játszott a játékkal , aki kitalálta ezeket a küldetéseket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszönni meg nem köszönöm meg a wg-seknek, hogy Kampány 1 tankokat csináltak. Az ő döntésük volt. rakhatták volna prémium bolt-ba. Igaz a T28 HTC küldetései olyanok lettek , mint a Stug IV-é voltak. Könnyebbek lettek. Személyes küldetéseknek 5 ezer csata alatt nem is lehet nekiállni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.25. 11:26:12
angelus1991ster.blogspot.hu
A ˇmiért nem csináltad már meg akkor magadnak ha ilyen ügyes vagy " kérdésre válasz: Alig van valami a garázsban.
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.07.25. 11:06:59
Azért ez hamisítatlan WG, hogy kidobnak egy kópiát a világ legtriviálisabb tankjából, ami mellesleg 5 éve van bent a játékban, és még ennek is el tudják cseszni a páncélzatát😄 Kabaré.
Mindezt úgy, hogy az ellenből 2 spori egyből vízbefulladt. A maradék 13-ra 62 lövést adott le 12 priceless harcostársam (muhahhahaa) de kill nem jött össze.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
1k goldot ( vagy egy akció idején árult tier 5-ös prémium harckocsit ) fizetnék annak játékosnak, aki megcsinálná nekem ezt ótvar szutyok SPG-15-öt vagy LT-15-öt kitüntetéssel ( T28 HTC ).
Egyszerűen az spg-15-öt nem engedi, lt-15-nél inkább tökönszurom magam. T37-el 4,1k spot sikerült . Malinovkán, amit jó ha bead.
Tudom gyávaság, szánalmasság lustaság és balfaszság, de engem csak ez az egy harcjármű érdekel a Kampány/egyéni missziós harckocsik közül.
T55A és Object 260 hidegen hagy, azokra nem is mennék rá.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.24. 23:53:04
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Más miatt úgyis mennem kell hozzá,akkor már kibírom azt a+ fél órát.
2hetente kifújom sűrített levegővel,de eddig nem sok port láttam kijönni/Alpesi levegő<#eplus2>#eplus2>/
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Szívrohamot is kaptam volna, ha nem.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.07.24. 14:58:39
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
HT-15 Maussal tervezem . MT-15 öt hátvégén a CDC vel . MT re nincs alkalmas tank a garázsomban .

Itt is foglalással kell nyerni?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.07.24. 14:45:47
Igen most igy a 40c fokos lakàsban kissè melegebb mint szokott,+5-6 fokkal,de ez nem vèszes.Majdnem 1 èves a paszta,de csak novemberben lesz idöm elvinni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Lehet, hogy a passzív hőcsöves hűtésem (55) a régi kártyán, vagy a jelentősen hűvös új kártyám (kis fogyasztású) dupla ventillátoros hűtéshez (45) vagyok szokva és azért 😊
Ez milyen gépben van amúgy?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Amióta megtalálta a Ptscr billt azóta rendszeresen használja is, <#falbav>#falbav>én meg nem győzök törölni<#eplus2>#eplus2>
Lehet lassan órákat kell vennem tőle??<#wilting>#wilting>
Itt még csak max T8-ben gépészkedett
Majd előkerültek a Béla és társai,hiába ellenkeztem vele<#falbav>#falbav>
Mint ez is 😊

Persze nem ez volt a küldetés.
Van köztetek valaki aki használ " hit zone skins -t " ? nem tudom jól írtam e .. Eddig úgy tudtam ismerem a tankok modul elhelyezkedését , de már kezdek gondolkozóba esni , hogy kell ????????? Gyújts fel 2 tankot Med küldi . 1 gyújtás sikerül , de 2x egy csatában nem akar összejönni .
Köszönöm
Szegèny beteg azèrt nem a strandon vagyunk.
Azt mondta gyűjt egy kis pènzt a baràtomnak,mert kevès van:-)
Trance&Friends nothing more..

"The Tank, Cruiser, Ram was a cruiser tank designed and built by Canada in the Second World War, based on the U.S. M3 Medium tank. Due to standardization on the American Sherman tank for frontline units, it was used exclusively for training purposes and was never used in combat as a gun tank. The chassis was used for several other combat roles however, such as a flamethrower tank, observation post, and armoured personnel carrier."
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
"The Assault Tank T14 was a joint project between the United States and the United Kingdom. The T14 tank was supposed to be a design that was to be shared by both countries to give a heavy infantry tank for both countries."