418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stalkeer #370402 Sziasztok,valaki esetleg tudja,hogy a T 28 with F30-at miért nem mutatja a preum shoop,az akció elvileg egész hónapban van? -
Kedves romulán jókívánság, hogy sétálna majd az összes ilyen ratard a forró parázson.
-
Toweliee #370400 Ha jól emlékszem 3-ból 2-szer. Többségében hasonló erősségű vagy nálunk gyengébb csapatokkal találkoztunk. -
Conqueror-ban akkor van igazán jó csatád ha kifogysz a sima ap lőszerből és már csak apcr és he marad:D
Na ilyen az amikor minden összejön, de megnyugtatásképp ott van az overall winrate is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #370398 Mert a tier6-7 japonak vank kb 170-200mm eff páncélvastagsága a frontján, arty ellen még annyi sem, mert a tetejét fogja lőni vagy az oldalát. Azaz a szuperpáncél 80-110hp-val csökkenti a nem átütő he lövések sebzését, ha az elejét lövik, egyébként meg mondjuk 50-el. Néha elég ennyi is, hogy túléld, néha nem segít, de tény, hogy csodát nem szabad tőle várni. -
lexlutor #370397 Szerintem sem er sokat a gyakorlatban. t6-t7es nehez japant toltam most tobbet a hetvegen, es arty ellen kb t6ig er valamit. a t5-t6 angol artyknal volt hogy 20-30at tudtak sebezni szembol, de a tobbi mar inkabb korul 300 es felette. ha nem utott at persze! a gw pather mar egylovesez ha beesik. rammolni nem probaltak, de a tobbi japan he-je ellen sem ved tapasztalatom szerint tul komolyan. -
Munkatársam is panaszkodik állandóan! Csak furcsa mód az a baja,hogy nem elég neki a nehézségi szint...Bemegy,aztán szétrugja az ellenség homokozóját :D Akármivel próbálkozik,szinte mindennel lila. Nem vagyunk egyformák. -
lexlutor #370395 Az jo! en is! az lenne a legjobb , ha mindenki irna. hatha.. a lepenyhal meg utoljra vagy mi :) -
Hát, meglepően jók voltunk 1107 csatából 70.73% winratet produkáltunk, természetesen ez tier 6 és néhány tier8-as ütközetet jelent!:) Aztán jöttek a személyes küldetések!:) -
András77 #370393 Még egy gondolat, mert aztán eszembe jutott, hogy a nagy artyk nem ilyen játék lövedékkel lőnek, ha megnézed hasonlóan egy 2000 alap sebzés és 7m splash kör mellett és vegyük le a páncélt 100-ra, mert az arty tipikusan a tetejét lövik: 0,5*2000*(1-0,2/7)-(1,1*100*1) = 861hp sebzés, szupernehéz páncél mellett meg 806hp
Evvan, sajnos, nem túl hatékony a szupernehéz páncél, minden attól függ, mennyire páncélozott részt ér a találat és ne üssön át. Az effektív páncélvastagság 55%-val csökkenti a bekapott sebzés mértékét, tehát egy eff 100mm páncél esetében 55hp-val lesz kevesebb a bekapott sebzés.
Ja meg véd a rammolás ellen is, de mondjuk nem tudom, hogy ki az a szerencsétlen, aki egy dögnehéz tankot lerammol. Nem túl életszerű, de ha mégis akad ilyen, akkor az ellen is véd. -
bekescsaba #370392 Erre való a fórum.
Segítőkész volt, nagyon köszönöm.
A Japán tankokra gondoltam a használatát.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.03.15. 11:21:50 -
bekescsaba #370391 emlékeztem rá, csak nem voltam biztos benne..
Annyira láma vagyok a játékmechanikai dolgokhoz -
András77 #370390 Ez volna a képlet:
A spallCoefficient ebben az esetben 1,5 lenne a szupernehéz páncél miatt. Jó matekos ki tudná ezt pontosan számolni, nem vállalkozom rá csak egy közelítő számításra
Tehát mondjuk indulj ki abból, hogy egy 750-es HE lövedék nem üt át, hanem 0,2m-re robban (20cm páncéllal számoltam) egy 3,57m splash körű HE (tehát mondjuk egy OHo belédb.sz egyet a trollal, de nem üt át), azaz = 0,5*750*(1-0,2/3,57), ami 354 sebzés, de most jönnek a páncél módosítók: mondjuk számoljunk 200mm effektív páncéllal: -(1,1*200*1) illetve -(1,1*200*1,5), azaz 133 hp sebzés lenne az első esetben, második esetben meg 23 hp, ha van szupernehéz páncél.
Most szándékosan vastag páncéllal számoltam, mert szupernehéz spall linert csak nagy vasakra lehet feltenni. Mivel szorzásról van szó, értelem szerűen a vastag páncélosokra érdemes feltenni. Lásd Tog, hiába tesszük rá, a papírt mexorozzuk 1,5-el, az még mindig papír maradt, nem is beszélve arról, hogy átütik, tehát a robbanás a tank belsejében történik, amikor nincs hatása a spall linernek.
Pontosabb azért van hatása, mert a legénységet is védi a spall liner/repesz páncél, de látható a képletből, hogy csak vastag bőrűekre érdemes feltenni. Én például a tortoise-n használtam és nagyon hasznos volt, mert előtte mindig kilőtték a töltőt, aki a toronyban lakik, ami nagyon egyértelmű gyenge pontja. Minden csatában hamar meghalt az egyik töltő, spall liner után nem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.15. 11:21:52 -
Végre, nagyon hosszú idő után sikerült a gyújts ki 2 tankot ...
Cromwell B :)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.15. 11:07:55 -
Gyuszopapa #370388 Már ha az MM-et gatyába ráznák jobb lenne.Tiszta vicc hogy a csapatomban mindig fele annyi HT van mint a ellenségnél. -
Kronos79 #370387 Pár hete volt ez téma. Akkor valaki említette, hogy ha átüt, akkor a repeszpáncél nem véd semmit. Ha melléd lő, vagy nem üt át, akkor annyival lesz kevesebb, mint amennyit ír a repeszpáncélnál. Sosem használtam, így nem tudom, hogy 10 vagy 20%. Valami ilyesmi. -
Rammsch31n #370386 Nincs valakinek véletlenül egy fölös INVITE code-ja? Vagy tud olyan oldalt, ami ad olyat? Nagy segítség lenne egy ismerős számára...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.15. 10:16:20 -
bekescsaba #370385 egy gyors kérdés:
HA
- eltalál egy tankban ülve az arty HE lövedékkel, de nem üt át, s sebezz 600-at
-átütve a páncélt sebez HE lövedékkel 1200-at
Hogy alakulna a sebzés, ha lett volna a tankon szuper nehéz repeszpáncél?
-
Én írtam, és megoldásféleséget is javasoltam :) -
lexlutor #370383 aki meg nem olvasta, es erez magaban ihletet:
http://ritastatusreport.live/2016/03/15/if-you-could-change-3-things-in-world-of-tanks/#more-3684
mar eloolvasni is erdekes: arty, goldammo, mm, corridormap, arty, goldammo, mm, corridormap, arty, goldammo, mm, corridormap,arty, goldammo, mm, corridormap - mnem is oylan reg strom meg ugy nyilatkozott foylamatosan, h ezekkel bezzeg semmi baj nincsen :) -
Destydeme #370382 Hi.Valaki tud abban segiteni,h a Wot blitz-ez hol tudnék invite stb kódot kérni.
Am,h vinek hasznos az info,már pár hete windows phone-ra is letölthető.Egész jó kis játék,gyorsabb(kevesebb xp kell)a fejlődés,mint a pc változaton.Szinte olyan,mint a nagy Wot,egy próbát sztem megér.
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2016.03.15. 09:12:14 -
Pongyi #370381 "Példa:volt olyan hogy mikor még SH-tunk a HOAX-al szarrávertünk full lila játékosokból álló ellenfelet pedig esélyünk egyenlő volt a 0-ával" Azért ez biztos nem sűrűn fordult elő:D -
Eddig tartott
-
JagFater #370379 Az en jatekomat pl. A hozzad hasonlok rontjak el, akik a csapat jatek fogalmat abszolut nem ismerik. Semmi mas nem hajtja oket, csak a pont, win, dmg, blabla. Ofensege megerkezik a csataba es elvarja, hogy mindenki az o haracsolasat asszisztalja. Fel kene fogni, hogy ez egy pablik jatek. Ha ugyesekkel akarsz jatszani, menj klanozni. Ha meg hajtod a lovet publkion, ne rinyalj, hogy ott bizony a 10 evestol a 80-ig, a benatol a profiig minden van. Rng, meg egyeb varazsszavak. Jatszal vazze. Csapatban.
A hasonszoru "prok" szoktak a legtobbszor elkovetni, hogy akar ketten harman is belnak elem, csak hogy o lohessen. Vagy hanyszor van, hogy egyedul megyek az egyik oldalra, mert a sok pro oda nem jon, mert az o-ni nem arra ment. Vagy kerhetsz segitseget, ok biza szarnak ra, nem fog X dmg-t felaldozni erted, plane ha bele is halhat. Szoval mint csapatjatek toletek varhato el a legkevesbe. Es ez ezerszer rossszabb, mint hogy valaki nem pro. Odaszaladtok a megszokott kis helyetekre konstans, aztan feloletek tortentenhet barmi mashol. Utana meg szidjatok cseten a tobbit, hogy lama. Az elso par csata utan kapcsoltam ki a csetet a picsaba miattatok. Lama, meg retard, az megy. Annyira bele vagytok fasulva a kredit meg win hajszolasba, hogy elfelejtettetek elvezni a jatekot es minden hibaert mast okoltok. Persze azt elfelejtitek, hogy eloben egy retardert ugy pofan baszna a az ember, hogy kislapattal szethetned ossze a fogaid. Beloletek pont a csapat jatekhoz nelkulozhetettlen tisztelet, alazat eldogadas es alkalmazkodas hianyzik. -
Gyuszopapa #370378 Ugyanis csapatcsatában,SH-ban,CW-n senki nem húz fel egy accountot lilára.Ott ugyanis visszalőnnek jó eséllyel és gold-al.Nem agyhalottakat kell 3-as szakaszban full gold-al OP tankban szarráverni nem ám.A különbség KB.lemegyek a játszótérre az óvodásokat verni vagy elmegyek diszkóba és belekötök egy felnőtt emberbe.Na ezért játszanak randomot.
Példa:volt olyan hogy mikor még SH-tunk a HOAX-al szarrávertünk full lila játékosokból álló ellenfelet pedig esélyünk egyenlő volt a 0-ával. -
vasasgabri #370377 Akkor a megoldás,SH-CW kell játszanod és már nem is leszel ideges. Gondolom ilyen hozzá értéssel mindig taktikus vagy.
Szerintem hívd meg Csernust szakaszba és már azonnal helyén kezeli az Rng-t meg az érzékeny kis lelkedet. -
yossarianHUN #370376 SH-ban meg CW-n mivel tudsz játszani, barátom? 6-os tankkal, 8-as tankkal, vagy 10-es tankkal, azokból is csak a fullosakkal, és a legkompetitívebbekkel. Na ezért játszanak az emberek randomot. Hiába magyarázod, hogy sajtból van a Hold, attól még nem lesz így. Fejlődni kéne ahelyett, hogy mindent az állítólagos manipulációkra hárítasz. -
walert #370375 Nem. Igazából, ha végig gondolod itt nem felhasználói oldalon van a baj. Ha olyanokkal akarsz játszani, akik ismerik a játékot ott van a SH vagy csapat csaták, meg a CW. De mégis mindenki a random módjában látja az élvezetet, úgy hogy közbenmódja lenne a gyengéktől mentes modban játszani. Érzitek az ellentmondást ?
Hogy hol a baj ? Az RNG, MM-be piszkálással. Nincsen skill alapú MM? Hát most linkeltem több képet róla, hogy napi szinten találkozunk vele. Gyakorlatilag azt érzed, hogy szivat a játék. Feltételezhetően úgy van megcsinálva az algoritmus, hogy ideges legyél és a sikertelenséged megoldását a játékba való pénzbe pumpálással old meg
Most azt mondod, az a baj, hogy sok idióta van. Én erre, azt mondom, hogy tudod mit? Az jó, hisz te az ostobákat ki tudod végezni illetve ki tudnád, mert sosem olvastam egyetlen hozzászólásban sem, hogy hja 9-10 killt és 10e dmg-et lőttem össze a butákon, de kikaptunk. Mert valahogy mindíg a te oldaladra dobálja a szériákban. Na, ez a baj ! A manipuláció. Belenyúlnak a játékba úgy, hogy sebezni sem tudsz azokon a napokon, lepattanó, kritikal 0 dmg megy egész nap. Ismerős? Ez nem a gyenge játékosok hibája, hanem az RNG, mint köntösbe bújtatott manipulációba.
A WG nagyon ügyesen az RNG címszóval legalizálja a játékosok "szopatását". Teszi ezt úgy, hogy ne rájuk haragudj, hanem a társaidra.
-
R3nton #370374 Áh nem riggelte :D
-
Nihili #370373 Két dolog oldaná meg a problémát: az egyik az lenne, hogy a tömegek megtanulnának játszani, ami nem igen fog bekövetkezni, a másik pedig a skill alapú MM lenne, de azt is felesleges várni. Ergo vagy megszoksz vagy megszöksz. -
walert #370372 Megfelelően köszöntve társaságunkban a top klán a FAME tagjait. 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
walert #370371 Ragyogó ötlet a napi problémát (szopóág) a szőnyeg alá söpőrni. Sokkal egyszerűbb, mint megoldani őket. -
Nekem a peccs óta folyamatosan kilépked a játék,úgy 2-3 csatánként,állt mindig csata közben.Már halálra idegesít,mindezt modok nélkül 
Most elkezdtem újra leszedni,de lehet reggelre lefüstöl a mobilnetem
+ remélem a szolgáltatóm se zsanettoz meg a kb10Gb letöltés miatt
-
Lokker #370369 Valami van, mert volt hogy 1-2 lövésem másik dimenzióba ment. Az ellenséges tankot nem találtam el de mögötte a falba se csapódott. Meg tegnap ugye alig lehetett belépni. Haldoklik az EU szerver. Majd költenek rá hogy jobb legyen, ja nem. :D -
András77 #370368 Másnál ilyen borzalmas lag van? Nem a ping miatt, az normális, a szemafor is zöld és csak ritkán piros, egyszerűen a szerver (EU1) van lehalva a 60-80k játékostól. Az Eu2-re meg rosszabb a pingem, de ott sem jobb a helyzet.
Közelharcban basszus lövök egy cromwell-t és vagy 15m-re mögötte megy a lövedék, egyszerűen nem bírja a szerver lekövetni. Másnál is van ilyen gond vagy csak nekem speciálisan (mert akkor lehet, hogy mégis a net lesz a ludas)? -
Angelus1991ster #370367 Ára 1700 gold. Nagy eséllyel megvásárolható prémium lesz a tank. Úgy sejtem egy évig hever a fájlok közt és egy csomagban majd megvásárolható lesz a Specials részben. Javaslatott tettem a fórumon nekik, hogy melyik időpont lenne az ideális.
Amit örömmel leszarnak :) De befogják hozni. Többezer dollárt költöttek rá. -
yossarianHUN #370366 Amennyiben a fórumlakók többen rábólintanak, megléphető. Most is megléphető lenne, de akkor tuti én lennék a zsarnok a végén :) -
Lokker #370365 Ki kell b@szni a topikból és kész, iszonyat fárasztó már olvasni az agymenéseit. -
yossarianHUN #370364 Szerintem hagyd abba. Magadat égeted, ahogy az az utóbbi egy oldal alapján nyilvánvalóvá vált. Feltéve persze, hogy nem ez a célod, ami azt feltételezné, hogy trollkodsz. -
walert #370363 Nem rád gondoltam, kösz