418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Én rendszeresen érzékelem azt, hogy mindenki engem próbál kilőni, az arty mindig rám van állva, hirtelen odakapják a célkeresztet és max sebzést, ammoracket vagy lánctalp leesést okoz az ellen. Ezek mind a paranoia részei viszont az már nem, hogy 10-ből 6-7 csatában tuti egyszerre 2-3 irányból lőnek rám, ami azt jelenti a környékemről már mindenki kihal mire rámfordul az ellen. Ez sajnos minősíti a csapatot keményen.
  • ratgab
    Nem hinném, hogy szükséges a győzelemhez a gold (én is ritkán használom az átlag 1400-1500-as wn8-ammal).

Amúgy meg nézőpont kérdése a dolog. Ha a győzelem volt a cél és az xp szerzés akkor a gold is rendben van. Ha meg kredit akkor úgyis gold nélkül próbálsz meg érvényesülni. Prém fiókkal meg igazából mindegy is mert néhány csatában így is degeszre keresed magad.

Matilda Black Prince-t vettem a 30 napos prém fiókkal múlt hónapban a Révalorizé mellé. Azóta csak úgy ömlik a credit...4 millióról egészen 19 millió creditig jutottam napi 1-2 óra játékkal (most csak 16 millió van mert megvettem az AMX 50-100-at).
  • tutyimutyi2
    csak én érzékelem azt hogy az update óta sokkalta több az olyan meccs amikor az ellenség fele vagy harmad annyi tankkal rendelkezik mint az én csapatom és hirtelenjében az ellen-ről pattogás meg minimum sebzés belénk meg csupa max sebzés és elvétve 1-1 pattanó?
  • walert
    Ha folyamatosan goldot lő a vesztesnek beállított csapat a másik pedig simát, előfordúl fordítás. Volt olyan csatám, ami 20% alat volt a top tier kék bemondta, hogy mindenki full golddal és mivel top is volt meg a legkékebb, így mindenki hallgatott rá. Győztünk is. Hatalmas kredit temetés volt.
  • walert
    Most már te is tudod és mégis játszól vele. Hoppá.
  • yossarianHUN
    Trollnak. Hagyjátok, nem köll vele foglalkozni. A full goldos Pz II J képeit is azért szokta betenni, mert tudja, hogy vannak, akik ugranak rá. Figyelemre vágyik, na.
  • walert
    Le lehet vonni következtetést kis számú csatából is, mivel ezekben annyi un. ritka jelenség zsúfolódott össze, hogy nyílvánvaló a manipulációs. Viszont itt két részre válik a közönség a magyarázatban.

1 - Nyílvánvaló vesztes széria a WG részéről. Arra akar ösztönözni, hogy még több pénzt tegyél a játékba, hogy kihúzd a tankod és ezt free XP váltásával vagy állandó gold lődözésével érd el.

2 - A WoT fanatikusai részéről annyival zárják le, hogy ez egy véletlenszám generátor szélsőségei értékei dobálása miatt van vagy RNG beakadt.

Az a baj, hogy a WoT fanatikai nem gondolkoznak tovább. Mert, ha egy RNG ilyen szélsőséges értékeket tud dobálni ez azt jelenti, hogy csaták sorozatos végkimenetelének eldöntésébe szól bele, ami tíltott dolog és a legszebb szó minimum az unfair. Ekkor át KELL alakítani az RNG-t hogy ne szivassa a szerencsétleneket. A másik pedig, ha a fanatikusoknak nincsen igazuk, ami egy szélsőség irányában elfogultaknak állandó ismérve, akkor az első verzió lép életbe.

Konklúzió : Mindenképpen a játékba való belenyúlást kell eszközőlni a tisztaság érdekében.
  • joe662

arty statisztika
    Valami hasonlót dobj össze,aztán akkor majd,folytathatjuk a szopóág hisztit,már ha az eredmény téged igazol
  • bekescsaba
    Figyu Walert...

Tételezzük fel, hogy rájöttél a nagy igazságra, a bábmester trükkjére....Mert miért ne lehetne igazad?

Ezek után mInek neveznéd azt az embert, aki ezután még mindig játszik vele, sőt, súlyos ezreseket költ egy nagy csalásra?
  • ratgab
    És azzal mi van, amikor az xvm szerint csúnya vereséget kéne szenvedni és mégis nyer a csapat? Ezt nem igazán lehet tervezetten manipulálni.

Jó játékos is tud alulteljesíteni meg meggondolatlanul játszani és a 300 wn8-as is tud unicum szintet játszani 1-2 csatában. Ezért baromi nagy baromság az xvm...Sokan már a százalék láttán feladják. Mások megnézik a játékosok wn8-át és az alapján adják fel (pedig balgaság lásd fentebbi okfejtés). Olyan összeesküvés elméleteket is olvastam már, hogy ha az egyik oldalon több van egyik vagy másik típusú tankból (több medjük van vesztünk, több heavyjük van vesztünk) és sokszor ezek sem befolyásoló tényezők.

Sőt még olykor az sem számít, hogy a másik csapatnak több magasabb tierű tankja van.

Néha rosszul megy, máskor jobban megy mindenkinek (napok óta átlag 1600-2000 körüli wn8-as napokat zártam és 60 %-os winrateket). Aztán 2 napja meg nem megy annyira és 40%-os winrate-m van, valamint 1100-1200 wn8-ak. Néha bekavar az rng is ez kétségtelen, de ilyenkor inkább az a gond, hogy az ember nem figyel annyira, kapkod, máshol járnak a gondolatai, türelmetlen, nem várja ki a jó alkalmat vagy csak ideges. Ebben semmi összeesküvés nincs. Szigorúan szerintem persze.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.03.14. 15:16:02
  • joe662
    2 csatából statisztikát levonniGG
    Menjél még kb 9998at,azt térjünk vissza rá
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.14. 15:11:42
  • walert
    Köszönöm az előremutató, kritikai észrevételt. Hasznos volt nagyon !
  • walert
    Ez miért kitalált összeesküvéselmélet? Ott van a skill alapú MM. A győzelmi valószínűsége egymás után numerikusan 11%, aztán ugyanarra a pályára, ugyanoda doba 16%. Nehéz megérteni a számok mögött alapuló valóságot?

Minden tapasztalt, ügyes nagy winratű playert az ellenfélhez dobott, ide meg a slepje jutott. A WG szelektív hulladékgyűjtő lett !!
  • joe662
    Az értelmesebbje,nem fogja,kitalált dolgokra fogni a saját balfaszságát
    Én még unicum pléjert nem nagyon láttam, különböző összeesküvés elméleteket gyártani,mint amiről itt egynémelyek képesek heteken keresztül sírni.
    Vajon miért??
  • kipeti
    Nem homokba dugja a fejét, hanem teszi a "dolgàt" és nem sír miatta
  • lexlutor
    ha igy erzed, minek jatszol vele? hagyd abba, es ennyi.
  • bekescsaba
    Amikor fortuna a te válladon ül...

M10 Pantherral 3030 blokkolt sebzés...

• walert
    Az értelmesebbje nem foglalkozik azzal, hogy manipulálva szopóágra teszi az embert ?

Úgy látszik manapság azt nevezik értelmesnek, aki homokba dugja a fejét !
  • joe662
    Azért nem láttál másoktól ilyet,mert kb mindenki leszarja milyen szám van ott.Az értelmesebbe meg már régen kikapcsolta,ezt a semmire való funkciót.
  • bekescsaba
    nem hajlandó top tiernek betenni a 7-es japánt.. Nem és nem.
  • bekescsaba
    7-es japán heavy....és a 8as cseh med.

Lassan felőrölnek idegileg.
  • lexlutor
    mozgekonysaga milyen a nemethez kepest? mert nem a normal top motorja van benne.
  • walert
    Vereség volt. Mint ahogy ezek a csaták is. Azt hiszem REKORDOT DÖNTÖTTEM 11%-os csatám még nem volt, de nem is láttam ilyet mástól sem. Nem csoda, hogy a WG imádó fanatikusok törőlték a kommentemet, ami a képeket tartalmazza

Nem is tudom, mit vártam

Utána rögtön a következő csata, dettó ugyanoda a pályára, ugyanazon oldalára ! 16%-al. .............. picit sincsen manipulálva a játék. WG nem akarja, hogy obj.140-em legyen vagy csak azt akarja, hogy free XP-be váltsam be pénzért. Ki tudja ?

• ratgab
    Én nagyon kedvelem....Kevesebb a páncélja, mint a német rokonnak viszont a tűzgyorsasága jobb és nagyon sokan becsülik alá. Saját tierjében és alatt gyilkos....Afölött már néha goldhoz kell nyúlni. A pénzt jól hozza.
  • Plata
    Agyon lőni könnyű.
  • lexlutor
    Akinek van, prem japan tigrise, annak mi a velemenye rola?
    nekem a statiszikaja egyaltalan nem meggyozo.
  • barret
    Tegnap láttam hasonlót,valami apró Amx full gázon nekiment a nagy dög artinak :D Artinak nem lett baja,Amx meg bumm...
  • Plata
    Én ma Matilda BP-vel fogytam ki,elég hamar.még elég harmatos a legénysége,de 1.96 a töltés ideje és az 55 lőszer gyorsan elfogy.
  • Angelus1991ster
  • xotyi
    Én egy kicsit több lőszert adnék a Type64-nek, múltkor 3014 dmg nem volt elég ahhoz hogy nyerjek, kifogytam a lőszerből
  • Plata
    Mit kell spoilerbe tenni?

Tpye-64 tulajok asszem egy kicsit agyhalottak.Az egyik hülye megpróbált le rammolni mikor T-10 tankkal robogtam,padlógázzal belém jött oldalról,csak nagy csattanás meg hogy megöltem valakit.
    A másik marha meg szemből leáll velem harcolni.
  • yossarianHUN
    Azért csak tedd spoilerbe.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.14. 11:07:48
  • joe662
    Amúgy hol kell keresni ezt a modot,kedvet kaptam hozzà,hogy KIPRÓBÀLJAM:-D:-D:-D
  • kekksz
    A végén még eljutunk odáig, hogy itt az a szar ember, akinek nem tetszik, ha valaki csal egy játékban...
  • barret
    Most láttam egy Mokrica nevű playert,azt hittem elírta a nevét :D Rákerestem, nem magyar,a statja meg szerintem egyedülálló:)
  • barret
    KV-1 is gyakran az. Na akkor ha jó a csapat,lehet darálni :D
    Előző köröm,nagy kaliber,acélfal,meg mellé egy másodosztályú plecsni. Meg még másik két valami. És ritka pillanat volt a vége,nyertünk :)
  • Sherman0070
    Az egy rohadt jó tank. Nagyon szerettem.
  • Lokker
    Könnyített MM a paradicsomoknak?
  • ratgab
    AMX M4 45-el 10 csatából 8x vagyok top tank.
  • stork13
    Black Prince-szel szakaszban elég sűrűn vagyunk top tier.