418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #370442 "A fejlesztő miben hibás? Létrehozott egy játékot ami az ő tulajdona azt csinál vele amit akar úgy manipulálja ahogy akarja részben ingyenes tehát nem károsít meg senkit, vagy elfogadod így vagy keresel másikat. Ha annyira rossz lenne már régen a múlté lenne a játék.
Igen. Elismertétek csak, hogy a fejlesztők a valódi fejlesztések helyett a játékosok szopatását végzik.
Míg a WT-ben megy a fejlesztés, grafikailag gőzerővel még a fiatal AW is többmagos támogatást használ, itt gyakorlatilag a WG kényelmes semmittevést végzi. Semmilyen fejlesztést sem hajt végre, grafikailag ugyanaz a játék pár HD moidelltől leszámítva. Csupán a játékosok szopatását csinálják a szopóalgoritmusokat ennyi az egész. Kimondtátok hát végre.
-
Rammsch31n #370441 Legalább van miért megint sírni. :""D -
walert #370440 kedd van. Kellene lennie új "VIII tier of the weeknek is", de hogy nincsenek ezek a 7közi missziók sem kérem !?
-
walert #370439 Nincsen bootcamp ? Ez a 4 killes 3x +100XP személyes tartalék. 
-
green64 #370438 Ennél jobban megfogalmazni már nem lehet. -
Rammsch31n #370437 Oké, addig várok... gondolom küldenek róla e-mailt vagy sms-et... amivel a folyamat nem szakad meg ugye, csak ha belépek... :DDDD -
3 v 6 hónap, de sztem inkább az utóbbi. -
Rammsch31n #370435 Tud, valaki PONTOS infót, mennyi idő után akar a WG visszacsábítani prém tankkal meg ilyenekkel? :P -
Èn ha olyannal vagyok:-D akkor megkèrdezem why cap?Ha kűldetès miatt csinàlja hagyom,ha nem akkor clikk:-D -
vasasgabri #370433 A fejlesztő miben hibás? Létrehozott egy játékot ami az ő tulajdona azt csinál vele amit akar úgy manipulálja ahogy akarja részben ingyenes tehát nem károsít meg senkit, vagy elfogadod így vagy keresel másikat. Ha annyira rossz lenne már régen a múlté lenne a játék. -
walert #370432 Super Pörsingről mi a véleményetek ? A buff óta egész jó. Érdemes megvenni vajon ? 
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.15. 17:23:05 -
walert #370431 "aki 11-4-es állásnál befoglal, mert "no kill, cap".
Nem. Én vagyok aki megnyeri a csatákat, ahelyett hogy a több HP-jű, de kevesebb nagyobbakat lerusholnám a többivel, mert a dmg-t számólja a WN8 és a capra nem ad semmit, de nekem fontos a győzelem és nem a stat
"Akkor viszont ne csodálkozz,hogy itt tartasz,elosonsz bázist foglalni ahelyett,hogy lőnéd az ellent
Én akkor foglalom a bázist, ha szükség van rá, de a többiek még akkor sem. Ismerős ? Tipikus lila betegség
" Ezek után meg végképp nem értem a vergődésed, direkt ezért vettél 30k-s csomagot meg Pz II j-t. akkor most mivan?
Ezt már végtelenszer elmagyaráztam és nem írom le többet, főleg hogy Yos Barát már nagyon szapul érte. Jó vele játszani. Te miért mész a kedvenc tankjaiddal ?
-
Ha ő pedozik az ok.Ha öt pedózzàk az màr nem ok:-D -
Plata #370429 Jaa hogy stronghold,azt ismerem,de az SH-ról nem gondoltam hogy azt jelenti.Bocs.
-
StrongHold, magyarul erődítmény csata:) Tessék egy kis infó,ha érdekel. :) -
"Ha lemész randomba oviba és szétcincálod pedoban az ovisokat, nem kell panaszkodni, hogy ha időnként hozzád is pakolja őket. Korrekt," Ezek után meg végképp nem értem a vergődésed, direkt ezért vettél 30k-s csomagot meg Pz II j-t. akkor most mivan? -
Plata #370426 Srácok veszekedés helyett inkább játszatok.
És mi a fene az az SH?
-
yossarianHUN #370425 Aha, szóval te vagy az a mindnenki kedvence emberfajta, aki 11-4-es állásnál befoglal, mert "no kill, cap". Nem elég, hogy görcsös önigazolásból trollkodsz, de ráadásul minden szavaddal egyre inkább lejáratod magad. Inkább hagyd abba. -
yossarianHUN #370424 Magyarázd már el, hogy húzol ágat T6 és T8 prémium tankokkal. Egyébként ki beszél a gyengékről, és főleg ki szidja őket? Nekem úgy tűnik, hogy épp a gyengék szidják a manipulációt, mondván azért nem megy nekik a játék. Aha. Rám meg 1 helyett 1,5G gravitációs erő hat, azért nem futom le a Usein Boltot. -
Akkor viszont ne csodálkozz,hogy itt tartasz,elosonsz bázist foglalni ahelyett,hogy lőnéd az ellent 
A többieket hagyod megdögleni,azt csodálkozol,mikor 8an lőnek foglalás közben
-
walert #370422 Spec engem a győzelem hajt és lila a bázisfoglalási pontom, tehát biztosan nem rám gondolsz. Átlagos az overallom, nem tartozok a gyengék közé de a bázisfoglalásban élen járok a prok közt is és elég sok megszállóm is van. tehát nekem a győzelem a lényeg és ezt csapatban érem el. Pont a kékek & lilák szoktak foglalás helyett damegelni és csak azt számolják, mert a wn8 azt számólja..... 
-
Rammsch31n #370421 Ja, a franc fog SH miatt ezeknél vásárolni.... :D
-
walert #370420 Persze. Erre akarok kilyukadni. Ha lemész randomba oviba és szétcincálod pedoban az ovisokat, nem kell panaszkodni, hogy ha időnként hozzád is pakolja őket. Korrekt, -
walert #370419 Jobb SH-znod, mint idegbajt kapni és menni Csernushoz, de ne mond már azt hogy a játékosok miatt teszed, amikor a fejlesztők a hibásak -
walert #370418 Ne add a baromságaidat. Téged mi tart vissza, hogy SH & CW-t nyomjál már csak ? Egy rakás 10-es tankod van. Aki nem akar gyengékkel jétszani, az mehet SH-ba. Már nem is kell kihúzni tankot. Direkt SH-ra csináltak egy csomó járgányt : KromiB, Rudy, Type, IS 3A. A fele ennek skillezetten volt kapható. A BIA meg is volt a második skillet az első gyorsaságával húzza. Nekem ne mondjátok, hogy mindenről a gyengék tehetnek és csak őket kell szidni.
Yos, ha te pro játékos vagy miért nem lövöd ki sorra az ellenfél gyengéjeit ? Miért kell őket szidni ?
A megoldás az, hogy mihelyt kihúztad a tankot már viszed is SH-be és ott játszol életed hátralevő részében és nem kell szidni a játékosokat sem -
Rammsch31n #370417 Érdekesen működhet a WG-nél a support.... 4 különböző lengyel ipse válaszolt 1 ticketre. :DDD -
FV4202P nem rossz kis tank, leszámítva a sebességét... jól lehet húzni a statot vele :) -
Rammsch31n #370415 Problem solved. Supportnak küldtem egy ticketet. 1 PERCEN belül válaszolták, biztos mákom volt. :D
Megadtam az invite kódom adatait (még jó hogy elérhető volt az infó Alienware oldaláról)... és ki is cserélték... legalább nem kell 14 napot sem várni rá, hogy kicserélődjön. :)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.15. 16:03:12 -
Rammsch31n #370414 :DD Igazából ez csak egy acc, hátha egyszer meg lesz vele a T95E2... de mondjuk ha azzal az acc-al nem játszanék 3 hónapig... és adnának mondjuk egy Dicker-t... pont jó lenne. Mert a legnagyobb probléma a 10-eshez, nem az exp, hanem a kredit...
Na mind1 írtam a supportnak egy ticket-et...remélem sikerül megcsinálni valahogy ezt a 22-es csapdáját. :) -
Nem,mert a telszámra megy a kód 
Én is így váltottam emailt,a régihez nem volt,már hozzáférésem. -
Rammsch31n #370412 Gondolom aktiválni kell... az úgy parás, mert elfelejtettem a jelszavam a g-mailhez... :D a tartalék e-mail meg már nincs is meg. :DD Így nem tudom visszaállítani és az e-mailbe belépni...
...talán annyit tudok tenni, hogy hozzárendelek egy teló számot és lecserélem az e-mailt... :DDD illetve nem... mert annak az infóját is az e-mailre küldi... meg vagyok lőve... :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.15. 15:29:42 -
Én mailen kaptam. -
Rammsch31n #370410 Ha egy ideig nem játszol, és megpróbálnak visszacsábítani valamivel a wg-től (prém.tank + küldik stb.)... akkor arról e-mailben küldenek infót, vagy anélkül is megjelenik a játékban az egész egy idő után? -
Ezt most mindenféle trollkodás nélkül kérdezem,mert én nem látok semmi különöset.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Majdnem minden csata betöltőjénél már elkezdenek jajveszékelni,vagy ugatni,anyázni,hekkerezni stb
Oké hogy arty,egyrészt azért,de mit látnak amit én nem,nem használok xvm-t
-
Angelus1991ster #370408 "Románia, Európa Indiája." - szokták mondani.
Transilvania
Még Erdély latin nevét is a magyaroktól vették át. Annyira suttyók, hogy még saját maguk se képesek megnevezni.
Irigykednek, mert a románok semmit sem tudnak felmutatni. Nagy népi hősük egy pszichopata Vlad Tepes. Pedig azért már 800 éve szaporodnak, ott ahol. Az egész országuk egy Mordor-szerű tákolmány, ami a dákóromán mítoszon próbál "alapulni".
Csak csőcselék hordaként mészárolták az erdélyi magyarságot és székelységet az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc idején.
Érthetetlen, hogy lehettek az Európai Unió tagjai, saját gyulafehérvári nyilatkozatukat sem tartják be, amivel azért előre léptek volna egyet a civilizáltság terén. Nagy nemzeti ünnepük sincsen igazán. Román Királyság összetákolása lehetne az.
December 1. olyan, mintha mi ünnepelnénk Horvátország bekelebezését.
A WoT-ban sem mások. Amit eddig láttam , hogy játékosaik jórésze igazán vérvörös, akadékoskodók és nem lehet rájuk számítani.
Amikor már épp megkedvelném ezt a népet, akkor mindig mutatnak egy újabb aljasságot.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.15. 15:05:10 -
Talán a wot oldalán,írja ha rákeresel a nevére,hogy fel van függesztve ettől-eddig.Azt hiszem. -
rogan99 #370406 Azért kíváncsi lennék mégis hány meccsed van azzal a 2000wn8-as t54lwt-al pontosan? -
lexlutor #370405 Jeletkezz be a prem oldalra es a specialban lesz. -
Ment neki egy ticket, azt meg tudom nézni vhol, hogy kapott-e valamit?
-
Nekem standard válszom van az ilyeneknek
Stfu sheepfuckers.
This Romanian folk tradition:sex with animals