418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• replicabuk
    letörlesztem neki. segítek neki átkot szórni
  • Angelus1991ster
    5-10 ezer forintot nem sajnáltál erre?
  • replicabuk
    Voltam jósnál és mondta hogy kérdezzem meg
  • Angelus1991ster
    Ez miért olyan fontos?
  • replicabuk
    Angelus1991ster! Te egész véletlenül nem Vas megyei vagy?
  • Toweliee
    Írtam privit.
  • Angelus1991ster
    Probléma akadt elftárs? Részletezd.
  • yossarianHUN
    Ez eldőlt.
  • Toweliee
    Jaj Angelus attól még ez a nicked él, ha esetleg a walertos ki lesz tiltva.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.03.15. 20:55:13
  • Userx2
    +1
  • yossarianHUN
    Ha jól látom, ez 6 mellette, 2 ellene. Kétharmados többségnek tűnik.
  • Lokker
    +1
  • stork13
    +1
  • Angelus1991ster
    -1
  • joe662
    Èn szeretek olvasni:-D
    Bàr egy kőnyvel jobban jàrnék:-P
  • yossarianHUN
    4 mellette, 1 ellene.
  • Plata
    ÓÓÓ ti hegyi szedren nevelt vadkender kergető hegyi kecskék,én minuszt írtam.
  • lexlutor
    4
  • yossarianHUN
    Akkor eddig 3.
  • Plata
    -1

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.15. 19:58:48
  • Plata
    Ezt a társaság kb 75%-áról el lehet mondani.
  • replicabuk
    +1

• Plata
    Atya ég srácok még mindig ezen vackon megy a balhé?
    Szerintem akadjon le mindenki a témáról és inkább térjetek vissza a normális témához,mondjuk szidjátok az artyt vagy td-t.
  • Rammsch31n
    Na ezzel egyetértek.
  • vasasgabri
    Ha tenne egy 180 fokos fordulatot és megígérné hogy jól viselkedik és leírná 100-szor hogy nem idegesítem az itt jelenlévőket akkor maradhatna, ellenkező esetben 10 évre száműzni!B-)
  • bekescsaba
    Nekem emberileg nincsen gondom Walertal, ami fáraszt, az az, hogy folyamatosan fingból fon ostort.

Semmi témát boncolgatni, áll dolgokat bizonyítéként beállítani, különböző összeesküvés elméleteket gyártani, folyamatosan ekézni azt a játékot, amire nem kevés pénzt költött, majd részigazságokon vagy irreális elképzeléseken alapuló elképzeléseivel, és nyűgösködéseivel teleokádni a fórumot, na ez az, ami nem hiányozna.

Legalább azt az örömet megadná, hogy vitatkozni lehetne vele. ÉRDEMBEN.

Így, ha ennek elejét lehetne venni, akkor örülnék neki.
  • joe662
    Pedig elèg tűrelmes volt veled,tart màr pàr napja ez az àmokfutàsod.Màshol csak 3v4 hsz ig jutottàl volna.
  • walert
    Köszönöm a videot, megnézem ha lehetőségem lesz válaszolok rá.
    Ne felejtsétek el : Holnap után, konkrétam csütőrtök reggeltől hétfőig Sz.Patrik nap lesz. Mármint event. Akciókat ígérnek, szóval ne nagyon vegyetek addig semmit (tank, felszerelés, fogyóeszközt) hátha akkor nagy leárazás keretében féláron teheted rá a kezed.
  • vasasgabri
    Esetleg nem politikus vagy? Fizetnek érte? Meg fenyegettek? Kényszerít valaki?
    Tudunk segíteni?
  • xotyi
    Na ha nem hiszel nekem, akkor szánd rá az időt és nézd végig, főleg az első pár csatát, az egész a foglalj vagy ne foglalj dologról szól.
  • yossarianHUN
    Felesleges nyüglődni, mondtam amit mondtam, majd a démosz eldönti, hogy mész, vagy maradsz. Nem mondhatod, hogy a saját szám íze szerint bánok el veled. Végeztem, hatszáz.
  • walert
    Nekem a te trollkodásából már elegem van. Olyan vagy, mint egy WG emberke. Itt védet a védhetetlent. Közben minden normális embert bannolni akarsz
  • walert
    A legtöbb ilyen. A stat maximalizálásával és a missziókkal foglalkoznak csak.A győzelemmel nem foglalkoznak

"Az ugye megvan,hogy ha az összes ellenséges tank ki van lőve az összes csapattag több xp-t kap? Ha a gyöztes csapatban sincs 6-700 xp-nél több akkor biztos cap volt és maradt ellenfél is."

Ugye az megvan, ha győzől sokkal több XP-t és kreditet kapsz ? Nem arról beszélek, hogy mindkét csapat elmegy egymás bázisára, rengeteg csatát nyertem meg úgy, hogy foglaltam miközben a sajátom 6 tankja az ellen 6 tankját kereste, mert így akartak győzni az ellenfél TD-jeinek vissza sem kellett érnie a bázisra simán leszedték a mieinket. És ezek nem kezdők voltak

"Hát neked tényleg illik az a wot szlogen hogy,go tetris. Ha csak a negatívumokat veszed észre s játékban akkor ez nem a te játékod. Nincs olyan akció szimulátor stb... játék ami meg kérdezi indítás előtt milyen módon szeretnél nyerni"

Ha csak a negatívumot venném észre már nem játszanék. Nem gondolod ?
    Az, hogy mindenki csak úg yakar nyerni, hogy kilövi az ellent és eldobja a másik lehetőséget a foglalást, akkor nagyon sok nyerhető csatát veszít el és ez egysíkú gondolkodásra vall. Nem gondolod?

A tetrisz kiváló játék !

• yossarianHUN
    Tegye már fel a kezét, akinek elege van Walert trollkodásából. Amennyiben nem kevesebb a (kerekítős) kétharmados többségnél, 5 igen után kerüljön sor retorzióra.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.15. 19:15:51
  • vasasgabri
    Hát neked tényleg illik az a wot szlogen hogy,go tetris. Ha csak a negatívumokat veszed észre s játékban akkor ez nem a te játékod. Nincs olyan akció szimulátor stb... játék ami meg kérdezi indítás előtt milyen módon szeretnél nyerni. Ez egy társas játék amiben mindenki taktikus és azt szeretné hogy a többi 14 játékos az ő kedvére tegyen,amiből ki alakul a sok konfliktus.
  • xotyi
    Az ugye megvan,hogy ha az összes ellenséges tank ki van lőve az összes csapattag több xp-t kap? Ha a gyöztes csapatban sincs 6-700 xp-nél több akkor biztos cap volt és maradt ellenfél is.
  • Kronos79
    Így már érthető a foglalás. Viszont ilyen lila játékosokkal én még nem találkoztam, de ezek szerint van ilyen is.
  • walert
    Igazad van. Én is akkor megyen foglalni, amikor már úgy érzem ez a legjobb hogy lehozzuk a csatát, mert ugye több XP-t kapok és nekem ez fontosabb, mint a saját sebzésem maximalizálása. Akkor foglalok, ha nagyon szoros és nem tudni, hogy ha a mieink rámennek az ellenre beaprítjuk őket biztosan. Illetve ha végtelenül lassú tankkal vagyok mint T 34-akkor már nem indulok el az ellen bázisáról capból mészárólni.

Viszont azt vettem észre, hogy a lilák ilyenkor is eszementen kimennek a capból és rohangálnak, keresik az ellenfelet, mert ugye a sebzésre kapsz wn8-at acapra meg, hát nem
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.15. 19:04:06
  • joe662
    "Nem. Én vagyok aki megnyeri a csatákat"
    :-D
    Tényleg?Ès miota?A manipulàcio hovà lett?Szabira ment,vagy tàppènzre?
  • Kronos79
    A kék és lila játékosok két ok miatt mennek el vadászni:
    1 - ők nézik a minimapot is. Látják, hogy a másik oldal bedőlt és az ellenfél megy a bázisra és ez gáz lehet. Ha nem ezért, akkor az ellen felderítése és feltartása a cél. Mert ha mindenki foglalni megy és az ellenfél visszaér, na az szopi.
    2 - csodával határos módon úgy gondolják, hogy ez a játék inkább egy tankos, lövöldözős játék, mint egy zászlófoglalós. Ebben pedig igazad van, ez a játék gyártójának a hibája.

Írom mindezt úgy, hogy nem vagyok sem kék, sem lila, de én is ezt teszem.