418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #414225 Tier 10hez amúgy se vagyok hozzászokva (azt max ha CWre vonszolnak akkor veszem elő), szóval fogalmam sincs hogy amikor szembejön egy "Obj 155 mod 2 B ultra IX c" tipusú zojjektum akkor az tank vagy ufó.
Ezért nem erőltettem túl a játékot, siettem is, de amúgy simán benne van hogy már sik hülye vagyok a gamehez (volt amikor CWn is azt hitték hogy vettem vhol az accot, mert annyira köszönő viszonyban nem volt a teljesítményem az acc statjaihoz képest :D )
Igazából mostanában ünnepnap ha sebzek annyit mint a HP amit viszek :)
-
lammaer #414224 Ne is mondd, én is falra mászok hogy a garázsban minden csillog villog zörög puttyog, mindenfelé popupok ugrálnak fel, meg mostmár van amikor a küldetések nem is látszanak a játékon belül csak kivül vmi weblapon (mint a tankrewards).
Csinálhatnának gy ilyen klasszik klienst az öregeknek :D
Fél szemmel figyelem itt platáék miről trécselnek azt ráugrok ha van vmi érthető. Meg a klánban is szólnak néha hogy van vmi fehér embernek elérhető reward...
-
Plata #414223 Ez szerintem hülyeség.
Győzelem!
Csata: Minszk
Járművek: IS-5 (Object 730)
Szerzett tapasztalat: 2 127 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 58 006
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kaszás, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Mindenki kempelt én meg úgy döntöttem megyek és inkább meghalok,bele az ellenfélbe.Nem haltam meg,pedig T34 heavy golddal lőtt.
Bementem az ellenség közé és öt killt szedtem össze. -
asolyom #414222 Ez ma megint valami horror, 11 csata 2 győzelem. Mondjuk az első csata után abba kellett volna hagynom, mert az már előre jelezte az irányt, 3,5 perc 1-15.
-
yossarianHUN #414221 Na, akkor hozza a tipikus WoT élményt, ez kell nekem
-
Plata #414220 Fejfájás,monitor betörés,üvöltözés,korai hajhullás.
Meg egy milla credit.
-
Litván, ha jól tudom. -
yossarianHUN #414218 Mi is jár a rankedért? Megpróbálok belépni időnként, de öreg vagyok már én ehhez a 2020-as wothoz, annyi küldetés, verseny, kampány meg event zúdul a nyakamba minden alkalommal, hogy köpni-nyelni nem tudok :) -
asolyom #414217 Ez a skill4ltu hova valósi? Eléggé borzalmas akcentusa van, néha alig érteni, amit mond. -
Rammsch31n #414216 én is prémium fiók nélkül toltam, de nem kamikaze stílusba :D lehet azért úsztam meg kicsit olcsóbban :D -
lammaer #414215 Kamikaze módon -270K-ba fájt a 20 darab ranked csata (standard accounttal).... nagyrészt tényleg bementem, padlógáz, mondjuk kitáraztam a batchettel jó esetben és kész. Volt 1-2 csata amit túléltem, egyet még meg is nyertem E100al :D
-
Plata #414214 Hááát,nem jött össze,bementem csatába és juhéé gyökerek kapjatok el.
Azt ez lett belőle.
Győzelem!
Csata: Steppes
Járművek: WZ-132-1
Szerzett tapasztalat: 1 842 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 35 974
Rangváltozások:
Stráfok megszerezve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rammsch31n #414213 bemész csatába, elfutsz az enemy-ig 1 perc alatt... meghalsz, kijössz, választasz másik tankot... és kezdődhet újra :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.07.22. 20:29:25 -
Plata #414212 Klassz.
Jézus 20 csata,az olyan sooooook. -
Rammsch31n #414211 NOS, mentem 20 kört ranked-ba... az 1. 5 csata überfaszamegakirály volt 120%-os teljesítménnyel xD nyertem 1 rakat chevront... ez a 20. csatára visszament 50 százalékra és maradt 1 chevron, ami nem is tudom h mire jó (szerk.: adott 1 bónuszcsatát) xD... buktam 160ezer kreditet... de az 1 millát odaadja 20 kör után!!!!
szal ez nettó 740 ezer kredit profit :DD több, mint amennyit 2 óra alatt farmolnék prémtankkal...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.07.22. 20:28:01 -
Rammsch31n #414210 még vagy 3-4 kör és megmondom a tutit :P eddig buktam 150k kreditet... lazán visszahozza :D -
Plata #414209 Hű ha ez igaz megyek én is 20 csatát,sorba bemegyek mindegyik tankommal és gyorsan megöletem magam. 
Mentem vagy négy csatát talán. -
Rammsch31n #414208 ha rankedba kvalifikálom magam 20 csatával... kapok 1 milla kreditet? :D -
Plata #414207 Szerintem mókás,múltkor is rinyált miatta a csapattárs. 
Marha jó mikor egy xvm-es gyökér ossza az észt csata elején és nulla igaza lesz csata közben.
De asszem platoonban nem működik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.22. 17:00:34 -
tutyimutyi2 #414206 XVM-ben tudtommal szürkével fog jelezni és emiatt még jobban fognak téged priorizálni mert vagy a retardált piroskáknál van bekapcsolva vagy pedig azoknál akiknek tényleg van mit rejtegetniük :D -
tothgyorgy #414205 Előfordulnak ilyen f.szságok a játékban. Szemből rhm-re rhm-el 150-es repesszel 0-s kritet lőttem. Azt hittem elájulok. Tank seggéről, ahol a legvékonyabb a páncél, rikosé. Azt te döntöd el, hová célzol, azt meg a wg, hová találsz. -
Plata #414204 Vicces neved lesz és az xvm gyökereket felhúzod. 
Jah tegnap akartam mutatni,hogy sikerült szemből kilőni T95-öt úgy hogy nem is őt céloztam.
Na és kétszer beütöttem jagdtigert is.De a lényeg az hogy jagdtiger micsoda vaksi majom volt.Folyton rossz helyre célzott.Oda ahol a legkeményebb a tank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.22. 13:32:07 -
asolyom #414203 Használ valamit ez anonimziáció? -
Plata #414202 Nekem szokott lenni törökös vagy lengyeles nevem,mert az anomimizáló izémizé be van kapcsolva.
Néha tök vicces nevet ad.jókat szoktam rajta mosolyogni. -
asolyom #414201 Nem én voltam.
-
Plata #414200 Nem akarok genyó lenni,de én meg arty alaplőszerrel belőttem kétszer egy chryslert.
Nem itt hanem prokhorovkán.Biztos nem te voltál,mert valami román klánban volt.
Legalább is a klán nevében benne volt a RO,gondolom románt jelent. -
asolyom #414199 De a poén az volt, hogy az IS-5 golddal is pattant rólam kétszer, és meg simán belőttem a kupoláját alaplőszerrel. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.07.22. 12:29:10 -
asolyom #414198 Tudom, hogy ez a Chrysler K nem egy nagy durranás, de kétségtelenül jó móka tud lenni némely esetben. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
realcsabi #414197 Ne akard az IS-5öt, annyi jó tank van a bond shopban., egy kicsivel drágábban ki lehet szedni na csili-vili cw reward tankokat, és a nyolcasok között is sokkal jobbakat választhatsz. Ha azok megvannak, és gyűjtögeted a tankokat, csak akkor vedd meg, máskülönben 10 csatán belül megbánod hogy megvetted. :) -
asolyom #414196
-
Plata #414195 Ugye hogy jobb az 53.
-
asolyom #414194 Puff neki! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #414193 Megvettem a Hellcatet is. Remek kis tank ez is, de a csapat megint hasonlóan gyenge volt, 1600 dmg 5 kill, de vereség. A 8000 WTR-es Pudel persze odaát volt. -
Plata #414192 Basszus,Is5-el full beszűkülve becélzom Is-2-II-t és kilőttem egy T95-öt.
Röhej,az Is2-től jobbra állt a T95.
Is2 mögött meg egy jagdtiger állt,azt is sikerült eltalálni úgy hogy Is2 oldalát céloztam,félelmetesen pontos ez az ágyú.
Viszont beütöttem jagdtiger felső részét,ami kilátszott is2 mögül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.21. 11:42:01 -
Plata #414191 Viccelsz?
T10 csata,a csapat nagy része,medek és td-k a bázis mögött a házak közt dekkoltak.
Ma is voltak irtó fura dolgok.60TP-vel a jó előbb asszem talán 17 hp-s grille-t seggbe akartam lőni,a lövés talált sebzés nuku,de critical hit és kigyulladt,így is kinyiffant,de ne röhögtess már hogy 60TP 250 milli átütésű alap lőszere nem üti át a hátsóját,előtte szemből is keresztülvitte.
Másik meg volt egy hülye lorraine,Is5-be tök gázzal bele rohant.Sebzett belém 66-ot ő meg kinyiffant.
Jah és nagyon tutin célzott,láttam robog felém és a környékemet megszórta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.21. 11:10:55 -
asolyom #414190 Most is jó, de szinte mindig olyan ökör csapatokban vagyok, hogy csak na. -
Plata #414189 Régen mi falkában toltuk és három Jackson bokorból piszkos nagy vérengzést tudott csinálni.
Nekem a Jackson régen volt meg,amikor bejött a Löwe minden csatában Löwe hordák voltak,volt olyan csatám amiben hármat is lőttem. -
asolyom #414188 Nincs is bent most már a boltban sem. Egyébként eleve a mai meta nem a HT-nak áll, rengeteg TD és SPG. -
asolyom #414187 Nagyon tetszik ez a Jackson. Top tierként egy vadállat, de 7-es tierben is nagyon jó. Nyolcasok ellen azért már óvatosan kell tolni. Baromi jó az ágyú, visz mindent, amit kell. Mondjuk nyolcasok, vagy vastag bőrű hetesek ellen kellhet a prémium lőszer. -
Plata #414186 Én szeretem E100-at,Type5-öt az ágyú nerf óta nem.
60TP-vel tegnap eszement jó volt,köcsög EBR 105-öt úgy lőttem pofán hogy elszállt mint a győzelmi zászló.