418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Tier 10hez amúgy se vagyok hozzászokva (azt max ha CWre vonszolnak akkor veszem elő), szóval fogalmam sincs hogy amikor szembejön egy "Obj 155 mod 2 B ultra IX c" tipusú zojjektum akkor az tank vagy ufó.
    Ezért nem erőltettem túl a játékot, siettem is, de amúgy simán benne van hogy már sik hülye vagyok a gamehez (volt amikor CWn is azt hitték hogy vettem vhol az accot, mert annyira köszönő viszonyban nem volt a teljesítményem az acc statjaihoz képest :D )

Igazából mostanában ünnepnap ha sebzek annyit mint a HP amit viszek :)

• lammaer
    Ne is mondd, én is falra mászok hogy a garázsban minden csillog villog zörög puttyog, mindenfelé popupok ugrálnak fel, meg mostmár van amikor a küldetések nem is látszanak a játékon belül csak kivül vmi weblapon (mint a tankrewards).
    Csinálhatnának gy ilyen klasszik klienst az öregeknek :D

Fél szemmel figyelem itt platáék miről trécselnek azt ráugrok ha van vmi érthető. Meg a klánban is szólnak néha hogy van vmi fehér embernek elérhető reward...
  • Plata
    Ez szerintem hülyeség.
    Győzelem!
    Csata: Minszk
    Járművek: IS-5 (Object 730)
    Szerzett tapasztalat: 2 127 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott előrehaladási pontok: 7
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 58 006
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kaszás, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Mindenki kempelt én meg úgy döntöttem megyek és inkább meghalok,bele az ellenfélbe.Nem haltam meg,pedig T34 heavy golddal lőtt.
    Bementem az ellenség közé és öt killt szedtem össze.
  • asolyom
    Ez ma megint valami horror, 11 csata 2 győzelem. Mondjuk az első csata után abba kellett volna hagynom, mert az már előre jelezte az irányt, 3,5 perc 1-15.
  • yossarianHUN
    Na, akkor hozza a tipikus WoT élményt, ez kell nekem
  • Plata
    Fejfájás,monitor betörés,üvöltözés,korai hajhullás.
    Meg egy milla credit.
  • joe662
    Litván, ha jól tudom.
  • yossarianHUN
    Mi is jár a rankedért? Megpróbálok belépni időnként, de öreg vagyok már én ehhez a 2020-as wothoz, annyi küldetés, verseny, kampány meg event zúdul a nyakamba minden alkalommal, hogy köpni-nyelni nem tudok :)
  • asolyom
    Ez a skill4ltu hova valósi? Eléggé borzalmas akcentusa van, néha alig érteni, amit mond.
  • Rammsch31n
    én is prémium fiók nélkül toltam, de nem kamikaze stílusba :D lehet azért úsztam meg kicsit olcsóbban :D
  • lammaer
    Kamikaze módon -270K-ba fájt a 20 darab ranked csata (standard accounttal).... nagyrészt tényleg bementem, padlógáz, mondjuk kitáraztam a batchettel jó esetben és kész. Volt 1-2 csata amit túléltem, egyet még meg is nyertem E100al :D
  • Plata
    Hááát,nem jött össze,bementem csatába és juhéé gyökerek kapjatok el.
    Azt ez lett belőle.
    Győzelem!
    Csata: Steppes
    Járművek: WZ-132-1
    Szerzett tapasztalat: 1 842 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 35 974
    Rangváltozások:
    Stráfok megszerezve

• Rammsch31n
    bemész csatába, elfutsz az enemy-ig 1 perc alatt... meghalsz, kijössz, választasz másik tankot... és kezdődhet újra :D
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.07.22. 20:29:25
  • Plata
    Klassz.
    Jézus 20 csata,az olyan sooooook.
  • Rammsch31n
    NOS, mentem 20 kört ranked-ba... az 1. 5 csata überfaszamegakirály volt 120%-os teljesítménnyel xD nyertem 1 rakat chevront... ez a 20. csatára visszament 50 százalékra és maradt 1 chevron, ami nem is tudom h mire jó (szerk.: adott 1 bónuszcsatát) xD... buktam 160ezer kreditet... de az 1 millát odaadja 20 kör után!!!!

szal ez nettó 740 ezer kredit profit :DD több, mint amennyit 2 óra alatt farmolnék prémtankkal...

Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.07.22. 20:28:01
  • Rammsch31n
    még vagy 3-4 kör és megmondom a tutit :P eddig buktam 150k kreditet... lazán visszahozza :D
  • Plata
    Hű ha ez igaz megyek én is 20 csatát,sorba bemegyek mindegyik tankommal és gyorsan megöletem magam.
    Mentem vagy négy csatát talán.
  • Rammsch31n
    ha rankedba kvalifikálom magam 20 csatával... kapok 1 milla kreditet? :D
  • Plata
    Szerintem mókás,múltkor is rinyált miatta a csapattárs.
    Marha jó mikor egy xvm-es gyökér ossza az észt csata elején és nulla igaza lesz csata közben.
    De asszem platoonban nem működik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.22. 17:00:34
  • tutyimutyi2
    XVM-ben tudtommal szürkével fog jelezni és emiatt még jobban fognak téged priorizálni mert vagy a retardált piroskáknál van bekapcsolva vagy pedig azoknál akiknek tényleg van mit rejtegetniük :D
  • tothgyorgy
    Előfordulnak ilyen f.szságok a játékban. Szemből rhm-re rhm-el 150-es repesszel 0-s kritet lőttem. Azt hittem elájulok. Tank seggéről, ahol a legvékonyabb a páncél, rikosé. Azt te döntöd el, hová célzol, azt meg a wg, hová találsz.
  • Plata
    Vicces neved lesz és az xvm gyökereket felhúzod.
    Jah tegnap akartam mutatni,hogy sikerült szemből kilőni T95-öt úgy hogy nem is őt céloztam.
    Na és kétszer beütöttem jagdtigert is.De a lényeg az hogy jagdtiger micsoda vaksi majom volt.Folyton rossz helyre célzott.Oda ahol a legkeményebb a tank.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.22. 13:32:07
  • asolyom
    Használ valamit ez anonimziáció?
  • Plata
    Nekem szokott lenni törökös vagy lengyeles nevem,mert az anomimizáló izémizé be van kapcsolva.
    Néha tök vicces nevet ad.jókat szoktam rajta mosolyogni.
  • asolyom
    Nem én voltam.
  • Plata
    Nem akarok genyó lenni,de én meg arty alaplőszerrel belőttem kétszer egy chryslert.
    Nem itt hanem prokhorovkán.Biztos nem te voltál,mert valami román klánban volt.
    Legalább is a klán nevében benne volt a RO,gondolom románt jelent.
  • asolyom
    De a poén az volt, hogy az IS-5 golddal is pattant rólam kétszer, és meg simán belőttem a kupoláját alaplőszerrel.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.07.22. 12:29:10
  • asolyom
    Tudom, hogy ez a Chrysler K nem egy nagy durranás, de kétségtelenül jó móka tud lenni némely esetben.
  • realcsabi
    Ne akard az IS-5öt, annyi jó tank van a bond shopban., egy kicsivel drágábban ki lehet szedni na csili-vili cw reward tankokat, és a nyolcasok között is sokkal jobbakat választhatsz. Ha azok megvannak, és gyűjtögeted a tankokat, csak akkor vedd meg, máskülönben 10 csatán belül megbánod hogy megvetted. :)
  • asolyom
  • Plata
    Ugye hogy jobb az 53.
  • asolyom
    Puff neki!
  • asolyom
    Megvettem a Hellcatet is. Remek kis tank ez is, de a csapat megint hasonlóan gyenge volt, 1600 dmg 5 kill, de vereség. A 8000 WTR-es Pudel persze odaát volt.
  • Plata
    Basszus,Is5-el full beszűkülve becélzom Is-2-II-t és kilőttem egy T95-öt.
    Röhej,az Is2-től jobbra állt a T95.
    Is2 mögött meg egy jagdtiger állt,azt is sikerült eltalálni úgy hogy Is2 oldalát céloztam,félelmetesen pontos ez az ágyú.
    Viszont beütöttem jagdtiger felső részét,ami kilátszott is2 mögül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.21. 11:42:01
  • Plata
    Viccelsz?

T10 csata,a csapat nagy része,medek és td-k a bázis mögött a házak közt dekkoltak.
    Ma is voltak irtó fura dolgok.60TP-vel a jó előbb asszem talán 17 hp-s grille-t seggbe akartam lőni,a lövés talált sebzés nuku,de critical hit és kigyulladt,így is kinyiffant,de ne röhögtess már hogy 60TP 250 milli átütésű alap lőszere nem üti át a hátsóját,előtte szemből is keresztülvitte.
    Másik meg volt egy hülye lorraine,Is5-be tök gázzal bele rohant.Sebzett belém 66-ot ő meg kinyiffant.
    Jah és nagyon tutin célzott,láttam robog felém és a környékemet megszórta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.21. 11:10:55
  • asolyom
    Most is jó, de szinte mindig olyan ökör csapatokban vagyok, hogy csak na.
  • Plata
    Régen mi falkában toltuk és három Jackson bokorból piszkos nagy vérengzést tudott csinálni.
    Nekem a Jackson régen volt meg,amikor bejött a Löwe minden csatában Löwe hordák voltak,volt olyan csatám amiben hármat is lőttem.
  • asolyom
    Nincs is bent most már a boltban sem. Egyébként eleve a mai meta nem a HT-nak áll, rengeteg TD és SPG.
  • asolyom
    Nagyon tetszik ez a Jackson. Top tierként egy vadállat, de 7-es tierben is nagyon jó. Nyolcasok ellen azért már óvatosan kell tolni. Baromi jó az ágyú, visz mindent, amit kell. Mondjuk nyolcasok, vagy vastag bőrű hetesek ellen kellhet a prémium lőszer.
  • Plata
    Én szeretem E100-at,Type5-öt az ágyú nerf óta nem.
    60TP-vel tegnap eszement jó volt,köcsög EBR 105-öt úgy lőttem pofán hogy elszállt mint a győzelmi zászló.