World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meglett tegnap az obj430. Beletuszkoltam a hat skilles női legénységet. Rohadt jól lehet vele aprítani, de 19 csatából kettőt sikerült nyerni. Azért ez kicsit gáz nem?
Elengedtem, visszavettem a T-34-et és megyek a T-100-ra. Talán balfasz barátabb lesz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Emil 2 leírásban csúcssebesség 56, de alig bír sík terepen 45-ig gyorsulni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bánat lassu hulladekok. Sehova nem tudok odaerni idoben, menet kozben lonek szet, mikozben gyorsulasi versenyt tartok egy vk1001p-vel de meg az is leeloz. Mire odaerek a duhongobe mar vagy lenyomtak mindenkit vagy minket nyomtak le. Visszamenni bazist vedeni felejtos. A 3 masodpec 2 loves kozott mar csak extra szopas. Az hogy olyan vak mint esmeralda mar tenyleg csak a hab a tortan. Ennyire rossz semmivel nem voltam mint ezekkel. Ertelmes hulldown palyakra 2x rakott be, de ott is mire odaertem eldolt a csata. Idegesito es dogunalmas vele a jatek. Milyenek voltak ezek a buff elott??
Alig varom hogy meglegyen az emil2-n a nagy loveg, mert a kranvagn mar ki van fejlesztve. Bar ezek utan nem valoszinu hogy megveszem. 1 hetig csak lightozni fogok.
Jön az EBR repesszel és elolvaszt, ez meg nem üti be repesszel, 100 alatti dmg.
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2020.04.14. 20:50:27
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: green64, 2020.04.14. 19:35:33
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
0:32 || (T92,Löwe,KV-5 etc) || 0.6.4 version? or ~0.7.0
0:34 || seems same version
0:36 || French tanks(AMX 50😎 || 0.7.1 version
0:37-40 || !T110E3!,!JPE100!BC25t! || 0.7.5 version
0:40 || NEW Physics || 0.8.0 version
0:41 || T57 autoloader-Heavy || 0.8.2 version
0:42 || Chinese tech tree || 0.8.3 version
0:43 || ?british HT in the background || 0.8.1 version? - throwback?
0:44 || 1st british TD tree FV183 || 0.8.4 version
0:45 || 2nd german TD tree WT E 100 || 0.8.9 version
0:46 || Japanese MT tech tree || 0.8.10 version
0:47-50 || first HD tanks || 0.9.0 version
0:51 || STRV TD and T-100 light? || 1.0 version or above, able see the HD map(Steppes)
0:52 || OBJ 430U and Leopard 1 || 1.0 version or above, (Serene Coast)
0:54 || OBJ 703(122)& tier7 Hellcat || 1.7.1 version or above, (Tundra)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2020.04.14. 19:01:23
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Addig is irány redeem-elni a 1357-es kódot, ami az 5 kérdésre adott válasz összege. Már ki van datamineolva. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez a dátum vmi event kezdetét is jelölhetné?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Csak tudnám mit kellene csinálni a 100%-hoz
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: haflac, 2020.04.14. 12:07:10
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Obj 279 akármelyik küldetésnél pl 3 csatán keresztül kell teljesíteni bármit , és ez esetleg nem sikerül a 3. ra ,vagy a 2. ra akkor lehet elölről kezdeni ?
Igaz most csak 2 délelött tudtam játszani,de remélem a kövire több idő jut majd<#crazya>#crazya>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
#413057: Amint lejön a napi duplázó a tankodról, máris felhasználod, ha nyersz. :-D

angelus1991ster.blogspot.hu
Gyújtásom volt jó pár,bár ammo rackre nem emlékszem.
Nekem annyira futotta,ma,hogy eltoltam 10m-t fogyócikkre<#idiota>#idiota>
ki mivel csinálta meg a refer a friend akciót?

Kv4-et tornyán keresztül lőttem ki alap lőszerrel,tornyát lőttem és lejött a lánca PCT lőszerrel.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.12. 21:26:18
Először egy artyt,nem tudtam hogy arty,csak kidöntött egy fát és odalőttem,erre kampec.Utána meg egy su130-at csaptam ki szintén úgy hogy nem láttam.Csak hogy kb honnan lőtt rám.

Super hellcat meg t10 folyton osztotta az észt.
Nem tudom milyen lehet a statjuk,de állítólag mind a kettő nagy ász.

Győzelem!
Csata: Abbey
Járművek: IS-3-II
Szerzett tapasztalat: 6 816 (x5 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 21
Szerzett kredit: 41 139
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis javító készlet (x4), Automatikus tűzoltó készülék (x1), Kézi tűzoltókészülék (x4), Kis elsősegély készlet (x4)
Személyes tartalékok: További XP csatánként (x3)
Köcsög skodát azután öltem meg hogy nyertünk,befoglalták a bázist jött a győzelem felirat,de skoda még kapott egyet.<#mf2>#mf2>
Iszonyú jó volt,megint az egész banda egy oldalt ment,én maradtam a másik oldalon,öten jöttek rám.Klasszul pattogott a járgányom,gyökér gold ammós skoda is csak egy találatot tudott bevinni.
Sajnos az nincs sehol egyértelműen leírva, hogy miért. Nekem az első nap beadta mind a kettőt, azóta semmi.
Igaz, aznap sokat toltam.
Egyszer kaptam gyújtásért 500-at azóta sem többet,pedig volt gyújtásom több is.
Sőt volt olyan is tegnap ami belehalt a gyújtásba.
Volt egy kigyújtásom, ami az ellenfél "haláláig" tartott. SZóval az event alatt végig mehet ez a kigyújtásos dolog.
angelus1991ster.blogspot.hu
Sok sikert!
Adom.
Alig birtam megszabadulni az emil1 tol. Pedig mar majdnem megkedveltem.