World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errol mutass mar egy kepet legyszives.
Olyan már most van, hogy frissen regizett account kap 5 prémnapot, csak azért mert az álcaháló felszerelést fel tette és képes volt leszedni. Egy küldetés fülön található ez is <#boxer><#falbav><#violent>
Majd ha látom az eredeti (nem Jancsi bácsi nagynénjének vejének szomszédja mondta tegnap a kocsmában) forrást, akkor visszatérhetünk rá. De egyébként nem mondtak ilyet, ne higgy el mindent amit hallasz. Olyat mondtak, hogy a játék hajlamos recent WR alapján dobálni alulra-felülre az embert, de aztán ezt is visszavonták.
Ok, csak gondoltam mivel sok játékos jár ide és okosok, így csak tudnak valamit mondani erről a skill alapú MM-ről. Elvileg a klántársam azt mondta, hogy a wotinfo vayg wothungarín olvasta kb 2 hónapja, hogy WG-s blogból ezt idézték ki. Miszerint a nagyon gyengék és a kiváló statúak jobb MM-et kapnak. A rosszak, azért hogy élvezetes legyen a játék és játszák a jók, pedig azért hogy a sok gyenge képességű ne fogja vissza őket a csapatban vagy ilyesmi<#ijedt>
patchaou
Elég sok accounton játszottam már, olyanon is aminek a gazdája havonta 40-50k forintot simán beletolt a játékba. Szép lila volt a stat is, viszont ugyanúgy bánt vele a mm mint bármilyen más accounttal.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Meg van még V-Power Racing gepárdvér, de azt Afrikából kell importálni, és aranyárban mérik. Attól a tankjaid végsebessége és gyorsulása is megugrik. A KV-5 duplaszaltóval katapultálja fel magát Cliffen a világítótoronyhoz.
A csirkevér csak 5%-ot ad. Az modern, ólommentes szűzvér már 10-et ad.
Pales27
a lámatej nálam is bevált

Régen még csirkevért kellett.. Akkor váltanom kéne mert elavult a módszer amit használok?

Nekem azt mondták, hogy nem pénzt kell beletenni, hanem szűzvért, és frissen fejt lámatejet. Próbáld meg, garantált az instant +10% WR.
A fizetőseknek kedvezne ezt megértem, hiszen fizettek a játékért és ezt ösztönözni kell, hogy dobjon bele lóvét. Csak az a baj, hogy pár klántársam is tett bele pénzt, aztán nincsen 46%-nál nagyobb winratejük tier 9-10 egyik tankjuknak sem pl...

Mit lehet erről tudni? Mennyit kell bele tenni, hogy normális MM-et kapj ? Nekem sok prém tankom van, de nincs prém fiókom, mert nem húzok kb 1 éve semmit és elég a 20 milla kreditem <#wow3>
Pajtás, a jeti is közszájon forog😊
Hát. Pont az érdekelne, hogy ezt hol lehet olvasni ? Storm, Overlord vagy SerB blogjába vagy máshol ? Random csatában lilák beírtak, hogy már elismerte a WG, hogy a noobok, ha X,Y statnál rosszabbad van, kedvező MM-et kapsz, hogy élvezetes legyen a játék és a klánban is azt mondják a társak, hogy ezt a WG elismerte, bár hozzáteszik, hogy a lilák is jobb MM-et kapnak, nem tudja miért.

Közszájon forog és az érdekel, honnan származik ?

Láttam anno fizetős unicum Kajzoot is olyan MM-ben, hogy top tier volt (X), úgy hogy csak kisebb tierek voltak. Én ilyen MM-et sosem kaptam <#wilting>
Gondolkozz,vajon miért,a lilák prém accountal játszanak és arany lőszerrel,vagyis fizetnek a játékért.Vagyis a fizetősnek kedvezni kell hogy élvezze is.

Ezt hol olvastad? Mert nettó marhaság.
Hallottam, írta a Wargaming, hogy a jók (lilák) és rosszak (pirosak) jobb MM-et kapnak a többitől. Elvileg a legrosszabb a narancs és citrom MM-je. Nem olvastam semmi hivatalosat erről, hol lehetne olvasni?
<#guluszem1><#fejvakaras><#vomit>

Miért van ez? Elvileg megértem, hogy a bénáknak élvezetetes legyen a játék, de a proknak miért kell kedvezni amúgyis?
ok, kösz a segítséget
DasIsFuck
küld neki, messze a legjobb a kategóriában.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Antimat
Szerintem te tévedésben élsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem bocsánatosabb, sőt<#banplz> <#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.09.10. 17:44:33

cyka blyat

ximix
Ha más nem max neki elküldöd
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.10. 16:22:34
Tudom, hogy artyval menni csak egy fokkal bocsánatosabb bűn, mint egy betörés vagy kocsilopás, de az IM miatt ki akarom fejleszteni a CGC-t, úgyhogy muszáj a napi szorzót levennem róla. Lövök egy rohanó fcm-re és egy addig rejtőzködő dicker max-ot szedtem ki, nem is értettem a szituációt először, utána jöttem rá, hogy mi történt és jót röhögtem.

Nem tudjátok, hogy van ez az rng videó, ha még csinálja vki, hogy lehet oda beküldeni?

Szerencsés találat
ROMOTO
Amikor kihúztam a t34 prémet megfogadtam hogy soha többet nem grindelek semmi akció kedvéért. A t29 és t32 vel azóta is possztraumatikus viszonyban vagyok. Inkább megveszem ha kell valami. <#hehe>
T95E2 ugyanezt tudja. AZt 1,5-2 ezer csata alatt ingyen is megszerezheted.

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Nézegettem pár 59 Patton gameplayt, úgy néz ki hogy a wg összehozta az eddigi legótvarabb prém 8 ast.
e4 tornyos TD...nincs annak rá szüksége, örüljön a toronynak, meg a jobb sebességének meg a 750-s alfának 😄
jó lenne...
Na akkor kipróbálom majd, bár én szekptikus vagyok, alul mindenki át fogja lőni...
Maala
Kérdés, hogy az E4 meg fogja-e kapni ugyanezt a frontot. 😊 For balance reasons.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.09.10. 08:16:06

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ROMOTO
Más ligában játszol <#vigyor> én 8 lövésből szedtem össze azzal a puttyogtatóval, nem égéstermékből lett.
Egyébként dupla mázli, mert még ahogy nézem lepattintottad az uccsó lövését ahogy kell <#guluszem1>
ximix
Eredetileg itt jönnének képbe az artyk amikor egy ilyen igazán jól páncélozott masina közeledik feléd, és erről jutott eszembe, hogy régen amikor még nagyobb tier különbség volt a csatákban és nem voltak nagy artyk talán ezért volt jobb a játék, mert ha a végén az ellenségnél csak egy nagy tier-ü heavy maradt nálunk meg egy kicsi vasak akkor rá voltál utalva az arty segítségére na meg a HE csipkedésre. Most meg a gold és a tier csökkentés az ilyen helyzeteket lecsökkenti és mondhatni fölöslegessé teszi az atry-kat.
joe662
Pedig ez már szép teljesítmény,grat!<#eljen>
Tartom,és emelek 2vel<#eplus2>

Itt mindketten tudtuk,hogy hol másik,ha 1 másodperccel előbb kapom a lag-t akkor ö nyer<#whatever>
<#felkialtas>Csak erős idegzetűeknek<#whatever>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
ezt a 7 crittet azért még berakom <#zavart1>

ROMOTO
Nem hatotta meg a 3k feletti sebzés és a 1.5k spotsebzés hogy dobjon egy nyomoronc ászt
Antimat
Ja, az lehet.
Köszi!

cyka blyat

azért ez már fura ma is himmelsdorf meg ruinberg 80%ban....
Szórakozás neki mást felidegesíteni azzal, hogy nem képes a minimapra ránézni.
De az is valószínű, hogy az interface is kikapcsolva van az ilyeneknél, sőt az ilyen hardkór játékosnak még monitorra sincs szüksége.

szerintem semmivel nem lenne jobb a felhozatal, akarmilyen tutorialt is irhatnak.
ugyis leszarja az eredmenyt, hiszen csak "szorakozasbol" jatszik, ahhoz meg nem kell semmit a jatekba fektetni. miert pont egy tutorialhoz venne a faradsagot, ha 10-20-30k meccs alatt sem vette, h menetkozben egy aprocska tudas is rargadjon??

amugy meg mi a francnak tanulna a jatekban, hiszen seggelessel bmilyen tankot elerhet, csak ido kerdese. ennyi.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.09. 20:41:16
Gondoltam letriplázom a T110E5-öt. Meglepetésként ért, hogy tier 10 TD-k pattantak a homlokpáncéljáról és nehezen lőtték át a parancsnoki kupolát is. Megnézem Tank Inspectorban mennyit változott a páncélja a HD verziónál. Hát szemből, a lövegcső magasságából elég durva lett. Eleve más lett a torony elejének a geometriája, ezért a lövegpajzs melett két oldalt a 240-250 mm effektív védelmű sávok eltűntek, ott most auto-bounce és 340-370 mm védelme van. A parancsnoki kupola a leggyengébb részén is 200 mm effektív védelmű, ez kb 2-3 pixelnyi felület, ahol szemből látszik a 114 mm vastag oldalpáncél. A felület 85%-a 240+ mm védelmű.
A test is jókora buffot kapott. A homlokpáncél két lámpa közt is 300 mm védelmű, korábban itt csak 250 mm volt. A homlokpáncél a lámpák külső szélétől kicsit srégen lefelé a leggyengébb ott 270 mm a védelme, de ez is borzasztóan kicsi felület. Illetve a homlokpáncél és a teknő frontjának a találkozásánál, tehát az orrnál is 275 mm effektív védelmű.
A teknő elejének a középen most minimum 220 mm védelmű, korábban 180 mm volt. A torziós rugók becsatlakozásánál, tehát legalul és a legszélén most 185 mm védelmű, korábban 140 mm körül volt, de ez se nagy felület.
Mivel elliptikus az orra beforgatással nem igazán nyer plusz védelmet, sőt beforgatásnál a láncfeszítő görgő előtt/felett 180-210 mm-re csökkenhet a védelme attól függően mennyire van beforgatva és pontosan hol találják el. A teknő védelme beforgatás hatására plusz védelmet szerez, mint ahogy már megszokhattuk egy egészen kicsi felületen az első torziós rugó környékén 190-220 mm-es védelme lesz a gyenge pontnak, a beforgatás szögétől függően.
Hasonlóan az IS-7-hez ezt se igazán ajánlatos forgatni. Jobb szembe állni (ha a teknő takarva van akkor meg pláne) annak ellnére, hogy elég kicsi felület lesz sebezhető ellentétben az IS-7-el, aminek gyakorlatilag az egész orra lecsökken ~220 mm effektív védelműre.
Ezek az értékek AP lövedékre vonatkoznak. A döntöttebb helyeken (tulajdonképpen a kupola és az orr kivételével mindenhol) APCR-re még 10-15 mm-el, HEAT-ra pedig 20-30 mm-el is jobb lehet.

Nagyon erős lett ez a T110E5, ilyen frontális páncélzat mellé kap egy a haevyk közt kiváló DPM-ű, célzásidejű löveget, és elég jó mozgékonyságot, fordulékonyságot. Igazából nem nagyon tudom miért érné meg más tier 10 heavyvel játszani. 😄
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.09. 20:38:08
Kérlek szépen ez a tömegember és a neoprimitivizmus kora. WoT-on belül kicsiben megtekinthetjük ezt a folyamatot. Tömegember a WoT-ban a 10 ezer csatánál többet játszó vérvörös segghülye. Amikor a csapat fele nekiáll teljesen fölöslegesen foglalni a bázist, akkor felforr az agyvizem. Mintha csak a Z világháború jeleneteit látnám, ahol csak úgy ömlenek , hullámoznak a zombik.

De ez az egész annak is köszönhető ,hogy normális többlépcsős tutorial-t eddig sem voltak képesek megírni a wg-sek. Semmi spotolás megtanítás. Rendes med használat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.09. 20:24:37

Ma fizetnek valamit a döntetlenre, vagy a foglalásra? Küldiknél nem látom, azért kérdem. 16 csatából két döntetlen nem nagyon volt mostanában. Persze volt még 3 olyan csata, ahol az ellenfél befoglalt encounterben 5-5-ös állásnál. Csak úgy ömlött az xp mindkét csapatnak.
Új módok fogyócikke valószínűleg.

Antimat
Tank Inspectorba nézte valaki a tüzérségi támogatás nevű fogyócikket? Ez mi lesz?

cyka blyat

Sunsetjoy
Off a Siegfried line-ra, nem WOT.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

hát egyenlőre nem történt meg,újra fanatikus lettem 😄
Azt hittem összetöröm a billentyűzetet. Már kb 50x próbálom úgy behúzni a pascucci-t, hogy 2 artyt kiszedtem, a harmadikat lelopta valami buzi. Most is SP-vel vagyok, kértem a csapatot a 3. fraget hagyják meg nekem. Aranyat töltöttem, pattantam bmeg a francia hatos artyról a wg féle rohadt csalás miatt és persze hogy a saját csapattárs arty kiszedte, mire a harmadikat rá tudtam volna lőni, nem hagyta meg a fraget nekem. A mocskos rohadt tetves g.ciládája, de tényleg erre azt kell mondjam. Riportoltam egy csomószor, de kevés vígasz, mert rohadtul tele van a búrám már ezzel a küldetéssel, hogy valaki mindig lelopja azt a rohadt 3. arty fraget. Tényleg csak az működik, ha előbb megölöm a megmaradt csapattársaimat és akkor egyedül esetleg sikerül...
Megérdemelnének az ilyen rivaseloy-ok és andjelko48-ak egy sz@r formájú medált. Meg az összes szemét wot-démon.

Más kérdés, hogy nekem se megy ma...NAgyon nem megy és még szerencsém sincs sajnos. Lehet hagyni kéne mára.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

t34 ebbol a szempontbol legenda.
nekem mondjuk meg a tiger2 volt ilyen sokaig, aztan mikor egy meccsen a platoontarsak megkerdeztek miert he-vel lovok, akkor leraktam a garazs vegebe.
mert az pedig AP volt.
15-ből átlagosan 10 játékosra nem lehet számítani tier 3-4-5-ben. Felsőbb tierekben ez a szám 1-el csökken.

Bődületes szar csapatokat fogok ki én is, bezzeg az ellenféltől olyan kapáslövések jönnek, amiket én sose fogok bemákolni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.