418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #372729 Plata, bocs hogy tegnap eltűntem, csak leszakadt valami vezeték a környéken, és olyan sötétbe borult a környék, hogy öröm volt nézni. -
ilsalon #372728 Ez már nagyon régen történt. Akkor még a Ferdi nagy ellenfél volt, mert simán bekerültél vele szemben tier 4-5-tel is. Alig volt még ilyen 700-800-at lövő ellenfél és a Ferdi 400-500-as damage kemény pofonnak számított.
Még hosszú csövű volt a pz4-es, meg panther torony volt rajta, arany lőszer meg persze csak jóféle euróért, tehát nem használtuk. Ezzel farmoltunk. Kb a lámpánál volt esélyed átütni a ferdit. Messziről lövöm és a tetejét találtam el. Bement. Mondom az nem lehet, újra. Az is. Csapattársnak mondom, hogy ez nem seggel jőn? De. Hamar hugyosra lőttük. Xvm még nem volt akkor, de gondolom erősen piroska volt az illető.
Vajon régi cimborám Ace merre lehet, akivel ezt műveltük?
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.04.15. 10:53:32 -
suba53 #372727 A Ferdi biztosan azt hitte, hogy nála is működik az, ami a görényeknél. A mérges gáz végül is elég hatékony lehet.
-
Az M4 ha ha csak rámnéz már mehetek is a garázsba, kb. minden második meccs így végződik
-
ilsalon #372725 Én most IS8-on nyomom a seggsidescrapet és egész jól bejön.
Viszont tegnap egy seggel támadó T28 Proto nálam vitte a prímet. Ettől jobb csak a seggel támadó Ferdi volt. -
suba53 #372724 Ez abból is adódhat, hogy az angolszász hadseregekben meg volt adva, hogy hány éles bevetés után vonják ki a szolgálatból a katonákat.
Akik utána vagy tartalékba vonultak, vagy leszerelték őket.
A németeknél meg az oroszoknál nem volt ilyen. Például egy pilóta addig repült, amíg le nem lőtték, vagy amíg vége nem lett a háborúnak.
Ezért is vannak olyan eltérések, hogy a német ászok darabszámra sokkal több lelőtt repülőt, kilőtt tankot tudnak felmutatni, mert gyakorlatilag végig szolgálatban voltak. -
András77 #372723 A fordított side scrap is3-al a tipikus jó, mert az elejét nem tudod jól forgatni a sarkon, azt belövik, ha meg így állsz be, akkor nem. A kockázat annyi, hogy jobb eleje robbanós és ilyenkor ha nem jó szögbe rakja be az is3-t az ember, akkor belőhetik az érzékeny részt.
Annyi van, hogy elkezdték másik tankokon is a moronok, mert látták, hogy pár jobb játékos ezt csinálja és akkor biztosan csak jó dolog lehet, de olyan tankokon, amiken meg hülyeség konkrétan. Meg amikor kv5 tolatva megy, na az nagyon gáz, mert annyira félti az r2d2-t, de a seggét is be lehet lőni, szóval nem nyer vele semmit, csak lassabb. -
ilsalon #372722 Hát nagyon ritka az olyan gép, amelyikkel odarakhatod a vasat és biztonsággal lepattintod a lövéseket. Néhány nehéz gép, vagy pár jó tornyú harckocsi. De még ezeknek is van pár gyenge pontja, amit a fineszes kollégák hamar belőnek. Az arany lőszer sajnos még jobban rontja a páncél hatékonyságát. Van pár alapszabály, ami meghosszabíthatja a játékidődet:
1. A mobilitás a wotban többet ér, mint a páncél. Egy bizonytalan pattintásnál, sokkal biztosabb, ha el sem találnak, vagyis időben fedezékbe tudsz vonulni, ki tudsz térni a látómezőből, vagy éppen olyan helyekre tudsz időben odaérni, ahol sokkal előnyösebb pozícióból tudsz harcolni.
2. Rejtőzés nagyon lényeges tulajdonság. A bokor a legjobb páncél. Mindig figyelembe kell venni a rejtőzés lehetőségét. Egy a lényeg: inkább lőjék a csapattársad, mint téged.
3. Tereptárgyak. Mindig legyen valami közted és az ellenfél között. Még ha csak egy buckáról, vagy autóról legyen is szó. Megfoghatja az ellenfél lövését, illetve kisebb felületet mutatsz, jellemzően a tornyot. A torony pedig szinte minden gépen keményebb, inkább lője azt rajtad, mint a testet. Így általában sokkal több esélye van pattintani.
4. Ficánkolni, tank elejét beforgatni, sidescrapelni (az új örület seggsidescrape) mind segíthet egy-egy lövést kivédeni. Ez majd jön rutinból egy idő után, de nézd meg videókon hogyan csinálják a tapasztaltabbak és kezd el gyakorolni. -
Angelus1991ster #372721 Benneteket nem fogadott ilyen üzenet?:
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Embléma hozzáadva
Embléma hozzáadva
+1-1 tankra még feltudtam használni a 2 évfordulós EU-s matricát. Így összesen eddig 5 járművön szerepel 1-1 EU-s matrica.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.15. 09:52:48 -
Angelus1991ster #372720 Meg a T-28E with F-30 is ilyen :) -
ratgab #372719 Hát nem tudom nekem nagyon jól megy vele....Gyors cucc, iszonyat jó löveggel, cserébe viszont nincs páncélja és hatalmas célpont...Mindent nem tudhat ellenben..
Matilda mellett holtversenyben a kedvenc tier 4-es járgányom (és igen nekem hetzerrel nem ment annyira) -
Gyuszopapa #372718 Kerülni kell vele a trollágyús szarokat. -
Lichtmaschin #372717 t34-85 már jó lesz....egyik legjobb med a játékban. -
asolyom #372716 Létezik olyan med tank, amelyik nem pukkan el ha ráfingik egy légy? Mert ez a T-28 kb. ennyire tartós. -
Az a helyzet, hogy a Hanseknal aranytalanul tobb ilyen storyt lehet elohalaszni, mint Tommyeknal vagy Ivaneknal. Ha felcsapjuk a kepzeletbeli "A II. vh. legnagyobb tankaszai" c. konyvet, akkor az elso oldalak bizony nemet kameradokkal van tele. Nyilvan megvannak ennek is az emberi es technikai okai, ez utobbi ami szoges ellenteje a jatekban tapasztalhato jelensegekkel. -
Lichtmaschin #372714 Jumbo menni T8 -
András77 #372713 Még egy gondolat erről a legénységi xp reserve-ről. Nem tudom, hogy mindenki tisztában van-e azzal, ha egy legényt kilőnek a csatában és úgy fejezi be a csatát, akkor fele xp-t kap a kilőtt legény. Ha a tankot magát lövik ki, akkor mindegyik úgy látszik, mintha ki lenne lőve, de mégsem
, igaz akkor már nem lehet gyógytani / feltámasztani.
Szóval ha az ember bekapcsolja a legénységi xp reserve-t, akkor ne spróroljon az eü csomaggal sem. Lehetett meg lehet is egy csomó nagy eü csomagot szerezni, esetleg ilyenkor fel lehet használni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.15. 00:04:27 -
TiborTamas #372712 Ja, tényleg, a reserve csak az alap xp-t duplázza (meg az invite-os 3x-os bónusz is csak az alapra hat), akkor nem pontosan. -
András77 #372711 Alap xp-t duplázza (hozzáadja még 1x), szóval akkor 5+1=6x. A legénységi xp reserve esetében talán megengedőbb és a teljeset duplázza vagy 1+1-t és hozáádja a 4-t,azaz 4+4=8x vagy ilyesmi, fene se tudja pontosan, mert ott brutál értékeket szoktam látni, de soha nem számoltam utána, hogyan is kalkulálja, úgysem segít sokat, mert amennyit kapok, annyit kapok, azt úgyis csak az éppen befejezett csatában tudom befolyásolni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.14. 23:52:53 -
TiborTamas #372710 Arra figyelj oda, hogy annál a küldetésnél a láncolásból származó assist (amit ugye a végén összevon a spottolásból származóval) nem számít bele. Előfordulhat, hogy valamelyik társad láncolás miatt kapta az assistot.
Antimat: Pontosan. Itt egy múltkori példa, amiben összevonta a 3x szorzót, a +100%-os reserve-t és az invite programból származó 3x-os bónuszt. Azt hittem megfulladok a röhögéstől:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Userx2 #372709 5000 az 5x szorzóért + 1000 a boostra. Prém nélkül 6000 xp. Prémmel 9000. Szerintem, de nem tuti. -
Találós kérdés:
Ha holnap, az 5x-ös mellett bekapcsolok egy 2x-es personal reserve-t, akkor (az instant szopóág bekapcsolódása mellett persze) 10x-es szorzót érek el (tehát egy 1000 base xp-s kör 10.000-et fog érni) avagy ....? -
nem vagy kész véletlenül valamelyik tankfajta küldetéseivel?nekem most írta ki,hogy addig nem aktívak a küldetések amíg nem veszem be a nőket a barracksba,hát nagyszerű... -
Angelus1991ster #372706 Alsó kép nagyon szép lett :)
Valamikor el is készítem 1/25-ös makettba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!papírmakettba XD
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.14. 22:55:54 -
Pár kép, csak neked...
-
Angelus1991ster #372704 És be is lett tartva:) Bár a csokoládé dolog még mindig zavaros. Most 20g,25g vagy 32g? -
Angelus1991ster #372703 Köszönöm, hogy kikerested:)
Nagy Testvér szavatolta, hogy nőni fognak a prémium tankok xp hozamai :)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.14. 21:23:19 -
Itt az írás: link -
De a legénységi xp az +50%, a változó tierfüggő xp az az, amit képzésfelgyorsításra, vagy aranyért átváltható xp-re ad. Tehát bekapcsolva a gyorsítást jön rendesen :)
A kredit az prémium fióknál + 50% szerintem... külön, sima alapfióknál viszont prémtank-függő, hogy mennyire pénznyomda, de az nem százalékokról szól :) -
lexlutor #372700 a multkori loheres emblemat csak egy bizonyos ideig lehetett feltenni?
mert baromira nem talalom. -
Angelus1991ster #372699 Köszönöm:)
Abba a hitben voltam eddig, hogy t5-ös és az alattiak +50%, t6-t7 +30% és t8 +10%. -
Rammsch31n #372698 Lehet kevertem a kredittel, az viszont elvileg 50%-al több, nem? :D Ha nem, feladom. :D -
Nem ám. Minél magasabbra mész, annál kisebb az xp bónusz.
Premium tanks also benefit from a combat experience multiplier. This multiplier decreases linearly as the tanks' tiers increase; a tier II premium will gain a 70% bonus XP, whereas a tier VIII premium will only get 10% bonus XP.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.04.14. 21:00:43 -
Rammsch31n #372696 Nem mindegyik 50%-ot hoz a simához képest? -
Angelus1991ster #372695 Tier 5-ös prémium tankok xp plussza +50% vagy +40%? -
Angelus1991ster #372694 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meg így. -
AryanW0lf #372693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #372692 Húzom én a med vonalat is. Éppen most szereltem fel a T-28-at a ZiS-4-es ágyúval, és remélem, hogy a statjainak megfelelően működik. :-) Úgy érzem, hogy azért tényleg sokat kell tanuljak a med vonalon. -
M0RN1NGST4R #372691 Egyetértek az előttem szólókkal, az artyzás lehet hogy most még vicces de hosszú távon bele fogsz unni és félő, hogy elmegy a kedved a játéktól. És ha megnézed, nem bonyolultabb az egész mint egy 10 éves flash-es játék. -
Nazarov77 #372690 Na ezért szeretek csak az M6A2E1-el játszani tournamenten, annyi élvezetet ad nekem ahogy a beképzelt IS-3asok próbálnak golddal átütni, egyesek annyira elkeserednek hogy HEvel lőnek egy idő után. Az érzés leírhatatlan, úgyis gyűlölöm az IS-3at mert kinyírja a változatosságot tier 8 clan wars és srongholdban :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!