World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mit lehet erről tudni? Mennyit kell bele tenni, hogy normális MM-et kapj ? Nekem sok prém tankom van, de nincs prém fiókom, mert nem húzok kb 1 éve semmit és elég a 20 milla kreditem <#wow3>#wow3>
Közszájon forog és az érdekel, honnan származik ?
Láttam anno fizetős unicum Kajzoot is olyan MM-ben, hogy top tier volt (X), úgy hogy csak kisebb tierek voltak. Én ilyen MM-et sosem kaptam <#wilting>#wilting>
<#guluszem1>#guluszem1><#fejvakaras>#fejvakaras><#vomit>#vomit>
Miért van ez? Elvileg megértem, hogy a bénáknak élvezetetes legyen a játék, de a proknak miért kell kedvezni amúgyis?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.09.10. 17:44:33
cyka blyat
Nem tudjátok, hogy van ez az rng videó, ha még csinálja vki, hogy lehet oda beküldeni?
Szerencsés találat
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.09.10. 08:16:06
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egyébként dupla mázli, mert még ahogy nézem lepattintottad az uccsó lövését ahogy kell <#guluszem1>#guluszem1>
Tartom,és emelek 2vel<#eplus2>#eplus2>
Itt mindketten tudtuk,hogy hol másik,ha 1 másodperccel előbb kapom a lag-t akkor ö nyer<#whatever>#whatever>
<#felkialtas>#felkialtas>Csak erős idegzetűeknek<#whatever>#whatever>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De az is valószínű, hogy az interface is kikapcsolva van az ilyeneknél, sőt az ilyen hardkór játékosnak még monitorra sincs szüksége.
ugyis leszarja az eredmenyt, hiszen csak "szorakozasbol" jatszik, ahhoz meg nem kell semmit a jatekba fektetni. miert pont egy tutorialhoz venne a faradsagot, ha 10-20-30k meccs alatt sem vette, h menetkozben egy aprocska tudas is rargadjon??
amugy meg mi a francnak tanulna a jatekban, hiszen seggelessel bmilyen tankot elerhet, csak ido kerdese. ennyi.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.09. 20:41:16
A test is jókora buffot kapott. A homlokpáncél két lámpa közt is 300 mm védelmű, korábban itt csak 250 mm volt. A homlokpáncél a lámpák külső szélétől kicsit srégen lefelé a leggyengébb ott 270 mm a védelme, de ez is borzasztóan kicsi felület. Illetve a homlokpáncél és a teknő frontjának a találkozásánál, tehát az orrnál is 275 mm effektív védelmű.
A teknő elejének a középen most minimum 220 mm védelmű, korábban 180 mm volt. A torziós rugók becsatlakozásánál, tehát legalul és a legszélén most 185 mm védelmű, korábban 140 mm körül volt, de ez se nagy felület.
Mivel elliptikus az orra beforgatással nem igazán nyer plusz védelmet, sőt beforgatásnál a láncfeszítő görgő előtt/felett 180-210 mm-re csökkenhet a védelme attól függően mennyire van beforgatva és pontosan hol találják el. A teknő védelme beforgatás hatására plusz védelmet szerez, mint ahogy már megszokhattuk egy egészen kicsi felületen az első torziós rugó környékén 190-220 mm-es védelme lesz a gyenge pontnak, a beforgatás szögétől függően.
Hasonlóan az IS-7-hez ezt se igazán ajánlatos forgatni. Jobb szembe állni (ha a teknő takarva van akkor meg pláne) annak ellnére, hogy elég kicsi felület lesz sebezhető ellentétben az IS-7-el, aminek gyakorlatilag az egész orra lecsökken ~220 mm effektív védelműre.
Ezek az értékek AP lövedékre vonatkoznak. A döntöttebb helyeken (tulajdonképpen a kupola és az orr kivételével mindenhol) APCR-re még 10-15 mm-el, HEAT-ra pedig 20-30 mm-el is jobb lehet.
Nagyon erős lett ez a T110E5, ilyen frontális páncélzat mellé kap egy a haevyk közt kiváló DPM-ű, célzásidejű löveget, és elég jó mozgékonyságot, fordulékonyságot. Igazából nem nagyon tudom miért érné meg más tier 10 heavyvel játszani. 😄
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.09. 20:38:08
De ez az egész annak is köszönhető ,hogy normális többlépcsős tutorial-t eddig sem voltak képesek megírni a wg-sek. Semmi spotolás megtanítás. Rendes med használat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.09. 20:24:37
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nekem mondjuk meg a tiger2 volt ilyen sokaig, aztan mikor egy meccsen a platoontarsak megkerdeztek miert he-vel lovok, akkor leraktam a garazs vegebe.
mert az pedig AP volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.