418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
M0RN1NGST4R #373291 military parade májusban. Tavaly tisztes leárazások voltak, de lehet csak a kerek évszám miatt... Ha akkor nem, akkor sztem is augusztusig várni kell. IS-2-re fenem a fogam én is rendesen.
Utoljára szerkesztette: M0RN1NGST4R, 2016.04.22. 09:30:23 -
Rammsch31n #373290 Lesz a közeljövőben olyan esemény szerintetek, ahol prémtankokat akcióznak le? :) Vagy majd csak augusztusban? :D (Asszem akkor is van valami ünnepség vagy mi...) -
bekescsaba #373289 sőt nagyobb -
bekescsaba #373288 akkor kötelező vétel lesz a T40
majd akkora pen mint a rudynak...és jobb alfa
-
ilsalon #373287 Nyami. Végre emberkedhetek a tigrinccsel. Hátha kettővel kevesebb aranyat kell majd használni tier 8-ban. :-) -
lexlutor #373286 rovid 88: 132 pen --> 145 a t-40 es prem tigrisen.
https://thearmoredpatrol.com/2016/04/22/supertest-complete-buffsnerfs/#more-21301 -
vasasgabri #373285 Ebben igazad van,de nem lenne egyszerűbb belinkelni a témához kapcsolódó linket és meg kérni hogy ezt tanulmányozza. Sajnos sokan azt sem tudják mit hol keressenek. -
asolyom #373284 Ma reggel megint nem hagyott cserben a MM. Első csatában 6-2 heavy arány az ellennek (OI-kal spékelve, nálunk egy Churchill I és egy ARL-44), utána meg 7-4 oda.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.22. 07:06:19 -
jutah #373283 Én nem akarok senkit jobb játékossá nevelni amit írtam az pont segítség ha átnézed mi miért van különösen egy olyan tanktipusnál mint a light akkor nem fogsz rácsodálkozni alapvető dolgokra.
Vagy te nem így látod?
Most leíehatnám hogy aktív meg passzív meg proxy spot de ezt nálam okosabbak már megtették sokkal részletesebben profi módon!!!
Tiszteljük meg őket azzal hogy elolvassuk ha jobb játékossá akarunk válni,ha nem nekem az is jó.
Erre is jó ez a fórum... -
vasasgabri #373282 Egyébként mire való ez a fórum? Ha valaki még nem doktor professzor ebben a játékban 500 csata után az nem is kérdezhet? Neked a kusújjadba van az amit neki több hónap alatt kell elsajátítania. Te is kezdted valamikor, gondolom addig elsem indítottad a játékot amíg kinem jártad a wot egyetemet. Biztos olvasgat ő is de még nem tudja összehozni az elméleti dolgokat a gyakorlatával. Az a baj hogy sokan a tudásukat cinikusan használják,pedig ha többet segítenének hamarabb nevelhetnének jobb játékosokat. Inkább meghívnátok szakaszba és gyakorlati segítséget adnátok neki. -
jutah #373281 Vagy ha esetleg átnéznéd a játék alapjait akkor nem írnál ide minden nap sületlenségeket....
Nem gond erre is jó a fórum. -
TiborTamas #373280 Nem csodálkozom, jelenlegi formájukban O-I helyett O-P-nek kellett volna nevezni őket... :D Meg is tartottam mindkettőt miután kihúztam, de azért remélem nem kell majd megválni tőlük. -
Rammsch31n #373279 Jól teszik.
-
András77 #373278 Elkezdik sz.rrá nerfelni az oi-exp meg oi-t
9.15 tank paraméter változások
Az oi-exp lista brutális, gyakorlatilag mindent lerontanak rajta. -
Hogy mit mondott a dokid?
100 csatás minden skill/perkkel? xD
Kaphatok abból a szerből én is, amit szedsz? -
Lucifer001 #373276 Jobban utánanéztem . ELC AMX a favorit 2313 base XP vel
-
Lucifer001 #373275 Véleményetek szerint ezzel van valamire esélyem az ingame tier5 ös versenyen ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hány olyan dolgot is helyeztek már be, amit modnak csináltak meg a modderek? Kezdődött az OTM-el, aztán a minimap kijelzett felirataival, talán emlékeim szerint az artys battleassistant módot se tartották ördögtől valónak... bár az eddig még nem került bele :)
Mintha a csapatkijelzés középen, felül, illetve a bázisfoglalásnál az épp foglaló tankok száma is hamarabb lett volna modként, nem?
A tanknéző is meg a ping/serverstátusz is onnan jöhetett, az up-to-date adatok is minimum továbbfejlesztés -
Ami az Aslainban van azokat nyugodtan felrakhatod. -
lexlutor #373272 ezt is megertuk - 9.15:
– Ability to preview the non purchased vehicles in 3D (You can do it by opening the Tech Trees)
– Tank statistics will be automatically updated when the player changes Modules or equips Consumables and Equipment.
– Garage Carousel reworked - azert meg nem tobbsoros :P
– Ping values and server status added to Launcher and Garage:
hmm, ez nekem uj:
A XP bonus will be given to platoons depending which tier they are.
comment: "So… does this mean a good reason to enter a failed platoon?"
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.21. 21:42:54 -
asolyom #373271 Az Aslain packban van olyan mod, ami megfesti a gyenge pontokat az ellenségen, vagy az már a cheat kategória? -
walert #373270 milyen igaz kérem ! A saját csapatára veszélyesebb, mint az ellenségre, mert ugye a sajátjait csak hátulról látja és még ellövi őket, az ellenséggel meg úgysem tud harcolni. Skúlót is csak azért tettek könnyű tankoknak a játékba, hogy megzavarják a 100 csatásokat
-
walert #373269 Amíg nem tudja biztonsággal ledurrantani a Maus tornyát Tiger II-vel, addig könnyű tankba se üljön bele.
-
vasasgabri #373268 Hát ez igen remek építő kritika. Így biztos sokat fog fejlődni. -
lexlutor #373267 vagy ha nem viszel loszert, nem tudod elloni magad, es nem esik le az alca... de toled nem is varok tobbet.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.21. 21:12:48 -
walert #373266 Így van ! A csata előtti betöltéskor régebben ott is állt az üzenet, miszerint a jó rádió sokkal fontosabb a könnyű tankon, mint az ágyú ! 
Ki se fejleszd az ágyút meg a tornyot, hacsak nem kell a következő szintre. Ne is vegyél lőszert, mert olcsóbb, meg még a végén el is találsz valakit és nem az ellenséget
-
Gabhess #373265 9 (25) (36.0%) ez a mai átlagom... tudom csak rajtam múlik , hogy nem nyer a csapat
-
lexlutor #373264 nekem csak az amx12t-vel van 430.
amugy a konnyutankok, pont felderitsere vannak kitalalva. jo mozgekonysag, jo alca.
amugy
az sem meglepo, ha az ember nem is visz magaval loszert konnyutankban. -
Gondolom nem T37,bulldog,v T49,ben űltèl:-) lehet nem mondanàl ilyeneket.
Amit viszont nem èrtek,hogy a kv1 is gondot okazott a +2 tierjèvel,aminek ràadàsul van pàncèlja is.Ezekutàn,hogy gondoltad,hogy beúlsz egy pàncèl nèlkűli+3tieres akàrmibe:-P
Őszintèn mit vàrtàl?
-
asolyom #373262 Az a 100 inkább 500, de többet nem szólok, mert biztosan debil vagyok ehhez a játékhoz.
-
lexlutor #373261 Jo latni h 100 csataval milyen velos igazsagokat tudsz megosztani velunk :D -
asolyom #373260 Azt aztán végképp nem értem, hogy a könnyű tankokat miért dobálja +3 tierbe. A felderítésen kívül semmire sem jók, sőt sokszor arra sem, mert +3 tierben már a nehéz tankok látótávja is sokkal jobb, és előbb látnak engem, mint én őket.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.21. 20:15:35 -
Ezt tudom:-)
A skilles/Perkes baromsàgra èrtettem.
Csak melozok ès tőmőrnek kell lennem,nehogy seggberugjanak:-) -
walert #373258 Ok de mondjuk a beragadó map, az annyira nem unfair, mint a vádak. Nekem nem baj, ha állandóan himmelsdorfon vagyok ami a MM fetishe, mert előveszem a panzer2-est, de szögezzük le, hogy a MM-ben semmilyen unfair manipuláció sincsen törvényesítve, amivel minket szivatnak. Ha van is ilyen RNG által szabályozott szívatás, ami nyilvánvaló azt komoly üzleti érdekek indukálják és terelik egy irányba
pl vegyél prém tankot, mert feldob +2 tierbe simával. vagy húzd ki free XP váltásával a tankot, mert amit húzol az low wr-en van tartva MM által és sorolhatnám
-
walert #373257 Pityukának warpackos laser modja van és látja, amikor a csövem ráteszem és nem kell a környezetét figyelnie egész csata alatt, csak arrébb megy ha kell -
Angelus1991ster #373256 Úgy bizony! XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #373255 Igen, de egészen addig nem voltak hajlandóak elismerni a beragadó map dolgot, aztán storm egyszer elszólta magát és őt nem lehetett a helyére küldeni, hogy hülye voltál, hülyeséget beszéltél a fórumon magyarázattal. Mármint ezt volt a javaslata egy kérdésre, hogy ha beragad a map, akkor váltsál szervert és volt is belőle egy kisebb shit storm.
Ez a WR kiegyensúlyozás dolog meg azért érdekes, mert ott az FTR link és írja az FTR, hogy már többször leoltották ebben a témában és a WG következetesen tagadta. Szóval ki tudja.
Ez nem a konteósoknak egy újabb érv, hanem ha így működik, akkor így működik. Tudjunk róla és ennyi. Amúgy teljesen logikus és belevág a WG féle gondolkodás módba. Annyi van, amit írtam, hogy kontra produktív. Vérpistát felrakja és egyre nehezebb nyernie, mert neki vinnie a csapatot a hátán top tankként. Amikor már nagyon nem megy, akkor jönnek az ilyen extrém mm-ek, hogy egyedül vantop tanknak stb. -
XD Ez a fòrum màr mókàsabb mint a hahota magazin volt gyermekkoromban:-D -
walert #373253 Ok. Legyünk igazságosak, ezt a WG a beragadó mapokkal jegyezte meg, ha meddel tolod aznak és túl sokat vagy himmelsdorfon, ahol nem olyan jól használható a med váltsál szervert -
walert #373252 Hát az, hogy a játékosok túlnyomó többsége funkcionális analfabéta, evidens számomra. Mindezek mellett a szenzáció értékéből kifolyólag több értelmesebb embernek is szemet kellett szúrnia az érintett dolog és ezért odairányította a figyelmét a szakértő rétegnek is, akik nem tininunja teknőc értelmi szinttel rendelkeznek, ugyan kevés részét teszi ki számában a játékos társadalomnak, de lett volna annyi értelmi potenciál hogy leleplezzék a WG-t, ha az lenne benne, amit először mondtál, de ugye abban a történetben is az van, hogy a WG törölte a kommentet, ami már most megdőlt, lehet ugyanennyire hiteles maga az egész történet. Mondom, amit idéznek abban semmi unfair manipuláció sincsen, csak annyi, ha túl sok csatában van a játékos felül illetve alul, akkor a MM ezt figyeli és kompenzálja, ami szerintem így igazságos. Ha nem tetszik lehet szervert váltani. De erről YosBarát tudna többet mondani