World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Hitpoints: 570
Engine: 260 hp
Weight: 20 tons
Power-to-weight: 13hp/t
Maximum speed: 40/20 km/h
Hull traverse: 34 deg/s
Turret traverse: 29,2 deg/s
Terrain resistance: 0,959/1,151/1,726
Viewrange: 330
Radio range: 636,6
Hull armor: 50/25/?
Turret armor: 75/35/?
Gun: 75mm M43
Damage: 110
Penetration: 113
ROF: 15,643
DPM: 1720,7
Reload: 3,836
Accuracy: 0,374
Aimtime: 2,4s
angelus1991ster.blogspot.hu
10.0 ban ezek jönnek:
IS-8 névcsere, T-10 lesz belőle
Új játékmód a warship mintájára, oktatócsata botok ellen, farm és xp szerzéssel csak tier 1-2 részére.
Megváltozott ablak "belső nézet"
Új kamofestések.
Új legénység ablak.
Átalakított hangárok.
Új feliratok a tankokra.
FV215b csere a Chiftainre és FV4202 az Action x re.
ezekből itt látszik is valamennyi
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.23. 13:58:37
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Tierlimitet igazán adhattak volna a Turán III Prototype-nak ( ahogyan az összes prémiumnak is, mert lassan a prémiumot csak az különbözteti meg a normáltól, hogy pénzért kő megvenni ), élvezet lesz amikor egyedüli t5-sként berak egy rakat t6 és t7-es mellé.
Chi-Nu Kai-al én sem mentem sokat, de Chi-Nu-val azért mentem párat ( összehoztam vele egy Radleyt is 😊 )
Mert tudja, hogy a menet közbeni kapás lövéseinek a zöme talál, be tudja állítani hogy mit sebezzen, mindig gyenge pontokat lő, már a fedezék mögött álló sziluetten rááll a gyenge pontra, és amint kijön a fedezék mögül egyből talál, stb.
Tényleg értelmét veszti a fair játék ebben a környezetben.
Ha egy rush csapatban csak ketten hárman mennek ilyen modokkal felvértezve, akkor tényleg nem lehet megállítani őket.
A végeredmény meg az említett 1-2-3 : 15 ös bukta.
Szerintem még akkor sem, amikor karácsonykor a t6-os csehszlovák változata ( 😄 t6-os Chi-Ri ) bekerül.
Bár a mostani prémiumok érkezése furcsa. KanonenJagdPanzer is 1-1,2 hónap latt megvehető csomagban, holott a Jagdtiger 8,8 cm váltója lesz a boltokban.
16,411 csata- 0,06-os killrátával számolva ennyi csata alatt 985 db tankot lőtt ki.
Direkt a rosszul játszásra hajt az ilyen.
Tulajdonképpen az a gond velük, hogy ezek a te idődet rabolják. Az agyatlan rohamozások (meg a hasonló kempelés a végtelenségig, akkor is ha az ellenség már szinte a seggében van) miatt jó ha minden 20 csatából 1 élvezhető és érdekes.
Az ilyen 3-4-5 perces 0-1-2:15 csaták régen nagyon ritkák voltak, főleg magasabb tierben. Előfordult, de olyan ritkán, hogy szinte mindre emlékeztem, mert valami speciális történt közben, pl sand riveren a védekező csapat elment támadni balra majdnem az összes tankkal és ledaráltak minket váratlanul. Mióta a WG nyomja a reklámozást meg nem tudom, a tömegvonzás miatt mindenki jön, de észrevehetően mások a mostani csaták.
Most is top tankunk basszus felment oda a lejtőre és megállt, hogy az ellen sniperek is tudják lőni, de meg sem moccan jó darabig (utána meg a lánca miatt nem tudott, mert lőtték folyamatosan) és úgy lő, amíg volt hp-ja. Persze szétszedték szempillantás alatt, mindenfelől lőttek, de legalább beforgatná azt a qrva tankot, ha már nyílt terepen álldogál. Ez tényleg qrva nagy játék a részéről, el nem tudom képzelni, hogy ezen ő mit élvez.
A gond az, hogy ez nem kivétel, ő a mostani tipikus játékos.
Egyébként szerintem most sokkal nehezebb 6-8 frag-et összeszedni, mikor agyatlan rush van. Egy kiegyenlítettebb csatában régebben tipikusan úgy nézett ki, ha sikerült túlélni a végjátékig, akkor kevés hp-s ellenfelek voltak és ha nekem maradt elég, akkor akár több ellenféllel szemben is volt esély. Most az a divat, hogy letarol az ellenség egy oldalt és jönnek, nézem basszus ezek alig vesztettek hp-t...
Ha valami jobb kampány van, akkor aktivizálom magam, de én már feladtam a céljaimat ezzel a játékkal kapcsolatban, nem érdekelnek a tankok sem annyira. Nem valószínű, hogy a játék minősége megváltozik, marad ez a gyors, intenzív játék, más szavakkal agyatlan rush, illetve amelyik nem rohan előre, az meg kempel és semmiféle támogatásra nem lehet tőle számítani, esetleg ha közvetlen az ágyúcsöve elé csalom az ellenséget, akkor talán eltalálja, de felőle akár be is foglalhat az ellenség (megtörtént eset, de hányszor, pl tegnap is karélián, bázist védett az agyatlan és leste, hogy jön-e valaki jobbról, közben befoglalta az ellenség a bázist és nem AFK volt, mert végül észrevette, hogy gáz van, de már későn indult a bázis felé).
Baromság, hogy nem tudsz tank ászt lőni. Ugyanannyi tank van a pályán...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Talán a 100-200 ezres hd modell árat is visszhozná.
Közepes tank legénységfejlesztésére jó, hiszen 5 fős. Jó lövegsüllyedés, -10 fokos. Átütés még oké, 112-es átütése van a Typeminátor T-34-nek Turán III Prototype-nak 113. Mobilitás hát közepes, elégséges egy medium számára.
Szerintem a Turán III Prototype-al való játszás kb olyan lesz , mint a Chi-Nu-Kai-al való játék. Bár a Chi-Nu-Kai-nak az ágyúja erősebb.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.23. 09:07:40
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
WoT: Nishizumi77
Meg ne tolná már észrevehetően a hülyéket top tanknak,hiába teszi oda ezek nem tudnak mit kezdeni a jó helyzettel.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mégis vannak jó köreim néha ha összejön.
Pedig vele nem igazán voltam jóban mert nem kényeztetett el jó csapattársakkal és csatákkal.
Nem igazán könnyű vele játszani eljárt felette a WOT idő és vannak nála jobbak ezen a szinten.De azért ez a csata odabaszott.
IS-4 Tank Ász
Mi van a wottal így v1.0 felé?
Fizet az ember prémért és még így is menni kell majd prémtankkal is állandóan hogy kreditért harcoljon?
CommanDos23
-Father vazze én már ott vagyok !

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2015.09.22. 19:53:14
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.09.22. 18:21:05
Trance&Friends nothing more..
Kinyírt hülye csapattársam wazze,foch-t szorongatták medek,lementem hozzá t49-el és elébe álltam hogy ne tudják meglőni,erre kinyír hátulról e75 csapattárs.<#wow3>#wow3>
Nah most jutott eszembe,a 637 méteresről csináltam,de sok minden nem látszik,mert bokrokon keresztül lőttem ki.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.22. 15:25:37
Nem tudom neked milyen a legénységed,az enyém 100%-os két max és egy 96%-os skillel.Jah és a T49-em tudja hogy szeretem,minden jó csata után meg simogatom a buksiját és kap jutalom falatot.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.22. 15:20:46