418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gabhess
    Ezt javasolta? Pff magyarul akkor létező problémával állunk szemben ...
  • Kronos79
    Először is a játékosok túlnyomó többsége sem a fórumot, sem a szabadalmat nem olvassa. Ergo nem is tudnak erről.
    Aztán konteosok boldogok lehetnek, mert végre sikerült találni valamit, amire azt lehet mondani: "Igen, én megmondtam és ha ezzel manipulálnak, akkor mással is."
    Végül a többieknek mindegy, hogy igaz vagy sem, mert aki tud és/vagy akar játszani ezzel a játékkal, az így is úgy is azt teszi. Nekik ez a rendszer eddig is megfelelő volt ezután is az lesz.

Nem tudom innen megállapítani, hogy mennyire hiteles a linkben lévő szabadalmi írás. A szövegben jelenleg is benne van a kiemelt, idézett rész, mert közben rákerestem. A WG nem csinált semmilyen hisztit, hozzászólás törölgetést. Ennyi.
    Mindenki döntse el maga, hogy elhiszi, vagy sem. Illetve mit szeretne látni itt az interneten, hogy bármely állítását beigazolni, vagy cáfolni lássa.

Ja és amennyiben átverés a dolog, úgy gratulálnék az illetőnek, hogy ilyen irgalmatlan mennyiségű karaktert pötyögött be azért az egy bekezdésért.
  • Angelus1991ster
    OFF: Végén lesz Doom WoT mód XD
  • walert
    Fonotsnak tartom megjegyezni ! hogy ez egy szerverre történő szabályozás, azaz más MM koefficienst kapsz, ha szervert váltasz. Ezt javasolta is a WG, ha úgy érzed szopat a játék válts szervert.
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.21. 18:25:30
  • walert
    Ok, hát így első nekifutásra azt fogtam fel belőle, hogy ha a random túl nehéz csatákba tette sokáig, pl alulra dobta, akkor a MM ezt figyeli és felülre teszi majdnem top tier közelében és fordítva. Hogyha sokat van top tierben a kicsik ellen és a WR-je nő emiatt, akkor feldobja a nagyokhoz egy idő után, mert kiegyensúlyoz a játék. A WR szerepe, annyi mint azt detektorként, jelzőként figyeli a rendszer. Ez teljesen rendben van és ez örvendetes, semmi hátrányos manipuláció ebben nincsen !
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.21. 18:23:43
  • Angelus1991ster
    Miért ennyire szegényes a harckocsi jelzés és szövegek készlete? Több jelzés és szöveg matrica inkább csak terhelné a rendszert?
    Pl. ehhez hasonlókat.
  • besti
    A kérdéses szabadalom.
    Az ominózus részlet:
    "According to another aspect, the matchmaking server may store a win/loss percentage for each user (or vehicle) at a given battle level. As the player's win/loss ratio decreases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the lower end of the allowable range, whereas as the player's win/loss ration increases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the upper end of the allowable range. Thus, when a player has been repeatedly put into too many difficult battles, the balancing is done in favor of easier battle sessions, thereby encouraging the player by providing an easier game environment. Similarly, when the player has been repeatedly put into too many easy battles, the balancing is done in favor of harder battle sessions, thereby keeping the player challenged instead of letting the player become bored with easy games. "
  • vasasgabri
    4 garázs helyet kaptam mégis a héten 28 nulla sebzésem volt 800 wn8 felé nem tudtam menni T28 protóval 10 ágyúval 3-szor pattantam 5-ös amx-ről, E25-el saját tierben egymás után 3-szor 0 sebzés, 4 meccs 3290 sebzés 8 tierben, majd megint kétszer 0 sebzés. Stb...
  • Angelus1991ster
    OFF: Drága és egyetlen megismételhetetlen Wg-nk nem ilyen székeken ülve fejleszti a WoT-ot?

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.21. 18:12:25
  • walert
    Nálam akkor viszont az nem világos, ha jól értem az első forrás, ami mint hitelességet igazol a MM licensben van bene, mert ugye onnan idézte, de ha ez így van, az egy levédett szabadalom, azaz azt nem lehet törölni. Ebből két dolog következik jelen esetre :

1 – Benne van most is a szabadalomban, ergo fel lehet keresni és meg lehet nézni vajon igaz-e?

2 – Benne van, azaz a hozzászólás törlése után is benne maradt, ergo a MM leírásból lehetett volna idézni és ezt a WG orra alá dörgölni, mint manipulációt, unfair csalást, de ez nem történt meg. Ebből két dolog következik :

a, nincsen ilyen a MM-ben

b, olyan felkészületlenek a felháborodott játékosok, hogy arra sem vették a fáradtságot, hogy megkeressék benne, ez esetben a majom hagyja magát és még hülye is, így meg is érdemli, ha szivatnák.

Vajon mi az igazság?

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.21. 18:05:23
  • Frankie69
    Hát nem tudom, de nekem prémmel egy nagy szívás. A statomon egyértelműen látszik.
  • walert
    Lehet, hogy amikor a játékbeli hibák kijavítására gondolt a WG a te esetedre célzott
  • besti
    Én emiatt választottam a francia heavy ágat. Nem néztem én szükséges XP-t, vagy bármi mást, kizárólag azt, hogy már a tank stock állapotában is vizsonlyag jó átütéssel rendelkezzen (ugye free XP nem sok van és kredit sincs aranylőszerre). Mondjuk a kutyaházas ARL-lel elég megsemmisítő érzés volt menni, de viszont tier 6-tól megvan a 200+ átütés.
  • Frankie69
    Nálam pont fordítva van. Amíg ingyen játszottam egész jól ment, amióta viszont prémmel tolom valami iszonyat szopóág az egész.
  • Angelus1991ster
    Tier7-es VK3002DB-n lévő ágyút megvariálhatnák mert az tényleg fostalicska. Vagy egy Könisch ágyú jobb lenne rá.
  • Kronos79
    Ezen a fórumon dobta fel a srác. A hsz-ben szereplő linkre kattintva jön a full szöveg, de ha tovább olvasod a hsz-t, a srác idézi is azt a részt. Anno ellenőriztem, hogy valóban ott van-e a szövegben ez az idézet és ott volt. Ha azóta kiszedték, akkor sumákolás van.
    A lényege az, hogy a WG levédette a saját matchmaking rendszerét és ott szerepel a dolog. Ide a fórumra kétszer is fel lett rakva a link. Elsőre a kutyát sem érdekelte, aztán a második alkalommal igen nagy volt a felháborodás. Ott jegyeztem meg, hogy az első alkalommal nem tűnt fel senkinek?

walert: a hk a harckocsi rövidítése.
  • walert
    Mondjuk spec, én az elején kezdtem és csak szinte állandóan szopóágon voltam, lepattanók sora volt, egészen addig amíg sok lóvét nem toltam a játékba. Szóval irreleváns mikor kezdted. Egy multit sem az érdekel, mióta vagy vásárló, hanem hogy mennyit költesz nála

Apropó, mi az a hk?
  • lexlutor
    9.15: kivancsi vagyok mit is talalnak ki a rovid88ra es ez csak a premtigeren lesz-e igy:

Heavy Tank No. VI: Upgraded standard shell penetration. It is now a Tier VI heavy tank with excellent damage per minute and a large HP pool. It can now penetrate Tier VIII vehicles from the front by hitting their weak spots.

es

Škoda T 40: Amendments are similar to those of Heavy Tank No. VI.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.21. 17:37:53
  • brasco84
    napom fénypontja amikor windstormon egy full hps SuperPershinget belelöktem a vízbe egy Type 59 el :D
  • Kotomicuki
    Erős, vagy sem, de ezt játssza el velem a wot - és akik nem nyivákolnak, azok többsége 4, vagy 5 garázshelyet kapott nemrég, ingyen T34 áll a garázsukban, stb...
    Nagyon nagy a különbség a "régi" és a mostani rendszer között: régen heti szinten több top gun-t tudtam szerezni, most havonta egyet sem, mert a rendszer már ennyit sem enged nekem: a mellék és lepattanók viszont szépen gyűlnek -> lassan bevezethetne egy ezekhez tartozó medált is az általa kirekesztetteknek a wg!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.21. 17:35:23
  • walert
    "Le is van írva az MM leírásában, hogy minél szarabb a WR-ed az adott hk-val, annál valószínűbb, hogy top tank leszel"

Mi az a hk?
    A tank szininímája vagy mi? Ha le van írva a MM-ben, gondolom akkor nem egy progizó nyilatkozatának megcáfolása ami eldönti a vitát, hanem a MM-ben van benne. Jól gondolom ?
    Valóban van ilyen a MM-ben vagy ez csupán egy urbanlegend?
  • walert
    Én a mindenperk/skill kihúzva modot tartom a legsportszerűtlenebbnek.

Az, hogy szó szerint 100 csatás játékosnak az összes skillje megvan az égővel egyetemben, így mászkál t3-ban már. Tessék mondani, én minek húzogassak még 4-5 skillt a 3 mellé ezer csatákon át, ha egy ifjú tomátónak minden meg lehet ?

Mondom ezt úgy, hogy persze nem ismerek semmilyen illegális modot. Warpackról pedig csak hallottam, aimbotról azt hittem, az egy átütésjelző, amíg itt nem olvastam róla, tehát nem tudom milyen előnyre lehet szert tenni velük, de jó is hogy megszüntetik, mert már unom, hogy pityuka ott snipeol egy a bokor mellett, majd oldalról becélzom, mikor már szűkülne a célkereszt nem is figyel rám a csövével és arrébb megy 5m-ert. Én persze ismét célba veszem, erre ismét, amikor az ágyúcsövem rámered mindig arrébb megy pityuka és így snipeol tovább, hogy rám sem néz.
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.21. 17:29:30
  • walert
    A legújabb fizika közelít az eredetihez, amit most elvileg feljavítottak. Valójában a fejlődés látszatát keltik, miközben belerondítanak a játékba, majd ezeket a saját maguk által keltett carokat később korrigálgatják a patchekkel, ismét az ütemes fejlődést mutatván nekünk.

Legközelebb borítékolom, hogy a fazékhangokat fogják visszacsinálni normálisra
  • András77
    Hol van leírva? Dobj már egy linket. Én arról tudtam, hogy FTR többször felhozta ezt a témát, de mindig leoltották.

WG tagadja, állítólag hülye volt a programozó, aki ezt mondta

hahaha, na persze
  • joe662
    Hát ha Ap-vel lövöd az ilyen
  • Kronos79
    Ebben nincs semmi titok. Le is van írva az MM leírásában, hogy minél szarabb a WR-ed az adott hk-val, annál valószínűbb, hogy top tank leszel. Ez egész addig megy, amíg az 50%-ot meg nem közelíted, vagy el nem éred. Az más kérdés, hogy én ezt a kedvezményt nem nagyon érzem pl. a T32-vel, de ez nem mérvadó. Meg hát T8.

Ezt az egyedüli top tank dolgot nagyon elvétve látom, de a 14k+ csatám alatt engem egyetlen alkalommal rakott be így a régi KV1-S-sel. Azóta sem volt ilyen.
  • András77
    Ez mondjuk kicsit erős, nem valószínű, hogy bármit is számít, mikor kezdted vagy éppen vettél-e prémet stb.

Az beszédesebb dolog szerintem, hogy amikor ballanszol egy tankot a WG, akkor a WR alapján teszi. Azaz ha létezik egy valószínüsíthető játékos ballanszolás, akkor az is a WR-t figyeli és ha zuhan vagy emelkedik, akkor elindulhat egy visszacsatolás.

Az egészben egyébként az a csavar, hogy kontra produktív, ha tényleg így csinálják, mert ha vérpista győzelmi rátája beesik, akkor hiába teszi be top tanknak, mert ő nem sokat tud a csatához szólni de kéne, mert top tank, szóval neki kéne a csapatot a hátán vinnie, ami nyilván nem történik meg.Persze ha az ellefél top tankja is hasonló kvalitású (de az nem lehet, mert nincs skill alapú mm, állítólag), akkor más a helyzet.

Az is tutira nem véletlenül előállított helyzet, amikor beteszi az embert egyedüli top tanknak és 14 kisebb tier van a csatában. Időről időre vannak ilyen csaták és egészen biztosan nem azért, mert nincs játékos a tier-ben, hanem ez egy MM minta. Módosított változata is elég gyakori, hogy egyik oldal top tier tank+arty másik oldal meg csak 1 top tier tank.

A személyre szabott paraméterek szerintem nincsenek, bár tény, hogy technikailag egyáltalán nem lehetetlen, de ezt tényleg nem nézem ki belőlük, amikor a MoE jelek normális számolását is csak egy csomó patch után voltak képesek megoldani. Mert az nagyon bonyolult dolog, hogy kiátlagoljuk a sebzéseket tankonként külön, kb egy 10 soros SQL program, utána még egyszer ennyi az a program, ami az én értékemet berakja 1-2-3 kategóriába az elért % alapján.

Inkább szerintem a WR hullámzása vált ki visszacsatolásokat (ahogy ők is ballanszolják a tankokat egyébként).
  • Gabhess
    kedvenc artys lövésem mikor nem mozdul a tank majd alatta robban a lövedék sebzés nélkül, majd komótosan lemászik a feketére perzselt fűről a célpont ez szerintem mindent elmond erről az egész dologról. ilyenkor szoktam elindulni scoutolni artyval..
    Utoljára szerkesztette: Gabhess, 2016.04.21. 15:50:17
  • Kotomicuki
    A WR104 #373219 hozzászólásban van igazság: a 7.5-ben nekem sem volt gondom, ha 1-1 lövést máshova vitt a rendszer (én akkor is uú céloztam, mint amelyiknél megengedte, hogy találjak, vagy netán még sebezzek is), de most már csaták sorozatában van, hogy kínomban röhögök a 3. mellé utáni lepattanón, míg a sokadikban - ahogy az a 7.5-ig is volt - végre megint csak 1-1 nem "megengedett" lövésem van -> nem én, vagy a teljesítményem hullámzik, hanem a wot rendszere csinál hülyét belőlem!
    Nekem nem kell, hogy a blind lövéseimet rácsavarja a célzókörön kívülre került ellenfélre - arty-val voltak ilyen köreim, ott ez nagyon látványosan mutatkozik meg - csak azt, hogy mindig oda küldje (azon 1-1 kivételével, na bumm) a lövéseimet, ahova én céloztam azokat - és vegye már figyelembe, hogy 175-ös átütés csapódott az 50-es lemezbe, közel (számomra) tökéletes szögben, ne akarjon nemlétező fizikai törvényekkel előállni a játék háttérmotorja.

...és igen, vannak olyan játékosok, akik ebből az egészből nem érzékelnek semmit sem, mert a rendszer nem játssza ezt el velük! (pl. még a zárt teszteken kezdték el a játékot)
  • András77
    Te miben vagy biztos? Hogy a WG nem nyúl hozzá semmihez? Dob egy képzeletbeli kockával és ami kijött az kijött?

Egy sok milliárdos üzletet pusztán arra alapozni, az MM-et és vele a játékosok élményfaktorát pusztán a véletlenre bízni. Na nem, szerintem nagyobb bolond, aki ezt elhiszi, mint aki túlzásokba esik a WG csalásait illetően.

Ezt már leírtam régebben is, hogy amikor csináltam egyszer egy tombolát, akkor egy csomó dolgot hozzá kellett tegyünk, hogy kontrolláljuk. Tapasztalt kolléga, aki már csinált sokat mondott egy csomó mindent (ne legyen egymás után egymás melletti szám, ne legyen olyan, hogy ugyanaz az első számjegy, pl 1x meg még egyszer 1x, mert a zemberek mindjárt csalásra asszociálnak. Most gondolj bele, hogy már egy sima tombolát sem igazán rutinos dolog tisztán csak az RNG-re bízni, mert a zemberek élmény faktora sérül és csalást kiáltanak.

Szerintem teljesen logikus, hogy belenyúlnak és ameddig nincs durván pofátlan mértékben módosítva az RNG, addig okés is, viszont mostanában tényleg vannak csaták és időszakok, amikor qrva anyázok keményen és nem hiszem, hogy ez egyedi dolog. Mintha kicsit mexaladt volna a WG-nél gépzsír, amit az RNG-re kennek.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.21. 15:24:40
  • yossarianHUN
    Én ezt értem, csak azt próbálom elmagyarázni, hogy mivel 20/25% RNG van a játékban (maradjunk a legkézzelfoghatóbb átütés/sebzés értékeknél), ez ekkora véletlenfaktor mellett teljesen normális. Igen, a WG így csinálta meg a játékát, igen, jobb lenne ha kevesebb lenne az RNG, és igen, valószínűleg azért ennyi az RNG, hogy néha a béna játékosoknak is lehessenek csodalövései, és hogy a legjobb überkockák se gyalogoljanak mindig át a pályán. Ez gyakorlatilag egyértelmű. De amíg ekkora szerepe van a véletlen-generátornak, és ekkora szórása van az ágyúknak, addig nem értem, mit kell folyamatosan manipulációról nyafogni. Ilyen értékek mellett felesleges azt várni, hogy mindig odamegy majd a lövésem, ahova célzok. Egyszer odamegy, egyszer kicsit mellé, egyszer meg elmegy a halál farkára, és kilyukasztja a hegyoldalt ötszáz méterrel arrébb. Sőt, még olyan is lesz, hogy egymás után kétszer, háromszor, négyszer megy el a halál farkára és lyukasztja ki a hegyoldalt. Cserébe meg máskor négyszer lövöd el a légy f*szát a pálya túlsó végéről. Csak ez utóbbi miatt fura módon senki nem panaszkodik.

Ezzel együtt hosszú távon az egyéni képességek lesznek a döntők, mert még az RNG viharban is nagyrészt a játékoson múlik a teljesítménye (leszámítva az artykat, de az más tészta). Az ember addig fejlődik a játékban, amíg el nem éri a képességei határát, csak a többség ilyenkor inkább a WG-t kezdi hibáztatni, és futószalagon gyártja az elméleteket arról, hogy miért akarják őt visszafogni és megakadályozni abban, hogy ő legyen a 8000 wn8-as istencsászár. Hát nem, csak ennyi telik tőlük. Amivel nincs is baj, amíg nem másokat kezd el hibáztatni érte. Nézzünk már magunkba picit.

Azt, hogy egy-két évvel ezelőtt lett volna valami nagy változás az RNG-ben, nem hiszem, én legalábbis semmi ilyet nem tapasztaltam, hogy egyik napról a másikra folyamatosan mellélőttek volna a tankjaim, vagy csak lepattanókat lőttem volna.

Bizonyításként tessék megnézni itt a görbéimet. A legutóbbi kb. ezer csatábánál van egy kis ficergés, de az sem azért, mert a szabadkőművesek titkos társasága elkezdett volna beleturkálni az RNG-mbe, hanem mert az IM-ek miatt rávettem magam a lightozásra, amiben olyan béna vagyok, hogy párját ritkítja.
  • András77
    Talán a stugos IM küldetések között a med legegyszerűbb, azt egy t-28-al meg lehet csinálni. A többi ágnál kell nagyobb tank a befejezéshez, de 8-10 küldetésig el lehet jutni szerintem tier4-el. Az artynál kell a tier5 szvsz, tier4-el talán 3-4 küldetés hozható, de a tier5-el be is lehet fejezni (nekem grillel sikerült az spg-15).

Az viszont igaz, hogy 5 db tier4-5 tank megvétele már önmagában sem kis kiadás egy kezdő accon. Érdemes egy teljesen kezdőnek szerintem a t-28-ig eljutni és azzal már jól lehet farmolni úgy egyébként is, hozzá az IM-ből lehet bányászni még kreditet. Vagy a TD ágon eljutni a stugig, az szintén jól keres önmagában is, hozzá az IM pénz és onnan már azért könnyebb.

Az IS7-re IM-ből kapartam össze a kreditet, igaz, volt potya aranyam és vettem egy churchill iii-t, azzal farmoltam az elején, úgyhogy mind az 5 ágon tudtam IM küldetéseket csinálni. A potya arany és churchill nélkül tovább tartott volna, de akkor a t-28-t választottam volna elsőnek és amúgy is azt az ágat vittem tovább.
  • WR104
    A multkor neked valaszolva leirtem a tapasztalataimat, gondolataimat ezzel kapcsolatban, de aznap igen sok komment volt igy valoszinu nem olvastad ezert nem valaszoltal ra.
    Itt a hsz-em ha most van kedved elolvashatod.
  • yossarianHUN
    Rendben, te biztos vagy benne, ennek örülök. Szerintem írj erről egy könyvet.
  • yossarianHUN
    Érdekes, én még öt éves WoT-karrierem során soha nem találkoztam olyannal, hogy egy csatában, "semmit, szó szerint semmit" nem "enged" a rendszer. Olyan viszont bőven volt, hogy a csata elején volt olyan lövésem, amit az égbe vitt az RNG, két perccel később meg flegmán elengedtem egy skulót, ami tökéletesen pofán találta az ellenség tornyának fél tenyérnyi, kilátszó részét. Ennyit jelent a 20/25% RNG, már igazán hozzászokhattunk volna. Sőt, még olyan is volt, hogy én csesztem el valamit, az utolsó pillanatban mozdítottam egyet a célkereszten, vagy nem volt türelmem megvárni a teljes beszűkülést. Gyanítom, hogy a manipulációt kiáltók legtöbbjének először a saját háza táján kéne szétnéznie. De persze az emberi természet egyik alapköve, hogy inkább körmünk szakadtáig hibáztatunk valaki mást, minthogy elismerjük, hogy mi rontottunk el valamit.
  • bekescsaba
    1 150 000 creditet lehet kiszedni 1 ággal 14 misszióból. Ez tényleg jelentős, de sok küldihez már 7-es, 8-as tank kell.
  • András77
    Rosszul közelíted meg a kredit témát. Az IM-ből már egy tier4 tankkal is jelentős mennyiségű kreditet ki lehet bányászni és utána eladni a tankot, ha már nem kell.
  • Kotomicuki
    De amikor pár csatában semmit - szó szerint - nem akar megengedni rendszer, a sokadikban meg már találni, sőt: sebezni is enged..., na, EZT kellene már kikapcsolniuk végre, mert ez a wot egyik nagy hibája!
  • bekescsaba
    Most, hogy fókáskodok, biztos, hogy alig-alig találkozok 10 000 feletti csatással. Ez biztos, hogy működik.

Úgy érzem, van valami igaza Andrásnak. Nem tudom racinálisan levezetni, mert jogász vagyok, nem programozó, de az érvelését elfogadom, abban a tekintetben, hogy valóban pozitív hatással lehet az a WG üzletpolitikájára, ha hagyja nyerni a kezdőket. Ez pszichológia. A technikai részhez nem tudok hozzászólni.

Ha lenne időm, visszakeresném azt a hozzászólásomat, amikor elkezdtem az új accot. Emlékszem, hogy írtam, hogy mindegy mit csinálok, mindent sebzek, eltalálok, és nyerek.

Ha ez a fasza vagyok, én vagyok a játék királya érzés kilakul, azaz működik a cselekvéshez kötött jutalmazási rendszer, könnyebben alakul ki függőség a játék iránt.

Haveromat nemrég fertőztem meg. 50- 60 csata után mondja nekem, hogy mi ebben a nehéz, 5-sével öli az ellenfeleket. megnéztem, valóban.

1000 csata lement, már érzi, hogy nem mindig van a bráner jó oldalán, de már rászokott. Most gondolkodik a prémen, mert a kezdeti nagy sikerek által termelt credit csökkenőben van, és most már tier 8 környékén prém nélkül bele tud futni nagy mínuszokba is.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.04.21. 14:07:49
  • bekescsaba
    Amúgy kötelezővé tenném minden 20 000 csata után egy új acc indítását, amivel le kell tolni 1000 csatát.

Hihetetlen, mikre kényszerül az ember prém, és lóvé hiányában.

Jön mögöttem az FV 183, és inkább leláncolom a WTFE100-ata T32-vel, mintsem sebezzem, mert tudom, hogy az FV kicsontozza, és 1800 HP-nak az assist értéke több creitben, és xp-ben, mint szaros 320 damage.

Meg hasonlók.

Egy biztos, alázatra tanít a kezdőkkel, és azokkal szemben, akiknek se legénysége, se pénze, se préme. Hamar elfelejti az ember 50 000 csata felett, hogy honnan jött.