418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Igen műkődik:-)
    Tőbb mint 1 ève hasznàlom,majdhogynem napi szinten.
    Ezuton is köszőnet,Pointer kollègànak!:-)
  • Angelus1991ster
    Volt, hogy World of Tanks-el álmodtatok?
    Tudom nyomasztó egy barom kérdés ez, csak kíváncsi vagyok.
  • kisbesi
    " TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs"

Ez a TS működik? Csapatcsaták alatt jó lenne valamit használni.
  • András77
    Kár, hogy prém tank nem indulhat az xp versenyen , taroltál volna ezzel.

Egyébként prémes eredmény? Csak azért kérdezem, ha prém nélküli, akkor szép, ha prémes, akkor se kevés, de azért akkor a t14 ezek szerint nem hoz nagyon jól.

Most toltam egy kört a Matilda IV-el, Experience received: 2 162 (x2 for the first victory each day), Credits earned: 35 351 (fine for damage caused to allies: 193),Battle achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "I Class", 1517 sebzésre és 485 asszisztra adta ez. Ez nettó 34e kredit volt. Prémmel bruttó 53e és nettó 52e. Nem is mondanám kiemelkedő körnek (nem ászos), csak simán erősnek. Mondjuk hp-t minimálisat vesztettem, pedig közelharcoltam, csak ugye jó a játék egyik legjobb gun depje, meg a torony tud pattintani is. Mondjuk ha prém nélkül toltál nettó 50e-t, az már igen szép eredmény, csak nem lehet eldönteni a számok alapján, hogy prémes eredmény vagy nem.

Kár, hogy már nem lehet megvenni ezt a T14-t, mert van 2 amcsi tier10 nehezem, meg a t29-et szívesen visszavenném, ha valahonnan legénységet tudnék rá szerezni (jó lenne a tavalyi winter módhoz hasonló valami). Jó lenne legénységet húzni.

Én egyébként totál nem értem ezeket. Addig okés, hogy kiirtják az mm kedvezményes tankokat, de miért nem lehet visszahozni mondjuk verzió2 néven ugyanazt a tankot, mondjuk a t1 heavy stock ágyújával némi pontosság és célzás idő buffal. OP semmiképpen nem lenne a 101 átütéssel (bár kicsit megemelhetnék ezt is, mondjuk 110-re), de azért nem letolt gatyával várná a tier7-t.

A tank modell kész van, maximum egy más kinézetű csövet kéne ráheggeszteni, adni neki valami fantázia nevet és újra visszakerülhetne, mint megvásárolható tank. Pofon egyszerű dolog lenne, mégsem csinálják.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.23. 00:51:10
  • Angelus1991ster
    Vörös csapattársak és EU lagg amikor oda tészem a vazsat.
    Nem éppen erre a dancing bear-re gondoltam.
  • joe662
  • Lokker
  • joe662
    Azèrt nagyon ne keseredj el,maradt mèg elèg alapanyag a konteokhoz:-D:-D
  • walert
    Köszi a gyors & pontos választ ! A warpack korszak elején nagyon bezengték fórumokon, hogy van ez a pseudo skill mod, ami aktiválja az összes skillt meg perket, konkrétan a deadeye-t és az eagle eye-t is említették egy helyen, aztán ez a hír elcsendesült. Azt hittem, azért mert beletörődtek az emberek vagy warpackra váltottak és tudták, hogy jobb ha nem piszkálják a többit, de eszerint az oka prózaibb, ugyanakkor nekünk jobb, mégpedig hogy nem működik

Komolyan azt hittem 10 csatás tomatok rohangásznak full skillezetten, biával meg javítással mi meg ezer csatákon át huzigáljuk őket 3 prémtankban.

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.22. 20:35:03
  • Lucifer001
    MEGHÍVÓ KÓD

Meghívókód (ÚJ wargaming ACCOUNT) TARTALMAZZA:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - T15 - német Premium Könnyű Tank
    - Garázs Slot
    - 500 arany
    - 3 nap Premium A kód beváltásához kattintson alább.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

RZN52-P637C-WPEVV-ZWVYG
    RZNT4-VDAU4-3PWRN-DTXBP

• yossarianHUN
    Nem. 6. érzéket ad, az igaz, illetve elméletileg a Deadeye-t és az Eagle Eye-t is meg kellene adnia, de ezek nem működnek. forrás

A többit egyébként se tudná megadni, mert azokhoz a szerverszámolásokba kéne belenyúlni, amit semmilyen kliens oldali biszbasz nem tud.
  • Lucifer001
    Szerveren tárolt adataim ( milyen tank van a garázsomban , és abban milyen legénység ) kötve hiszem , hogy meg tudja akár milyen módon is változtatni .. RNG ... 70 tankommal rendesen beszo..tam , mert mire megtalálom azt amely az RNG-t inaktiválja ... De ha csak kettő lenne ,hamarabb megtalálnám ? Bocs mobilról vagyok :)
  • walert
    Volt egy csatám, amikor az RNG nagyon betett nekem. Szopóág kellős közepén voltam aznap és próbálgattam a tankokat, melyik legimmunisabb az RNG ellen és azt találtam, hogy a PzB2 már majdnem jó, de egy valami végül is legyőzte az RNG-t. Nem találjátok, ki melyikkel sikerült fordítani
  • Rammsch31n
    lol nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak még... :"D
  • walert
    Én úgy tudom, hogy a Warpackban van olyan mod, amivel az összes skilled/perked működni fog, anélkül hogy elkezdted volna. Az a pszeudo 6. érzék, ha jól tudom, amikor felvillan a majrélámpa a 10 csatásoknak is, akik felteszik a wp-ot és a kis javító,tűzoltó is nagyként fog funkcionálni, azaz megadja a 10% moduljavítási sebességet és a legénységvédelmet valamint azonnal oltja a tüzet. Talán ez a leghasznosabb mod a wp-ben, mondom ezt persze úgy, hogy nem ismerem, lehetnek jobbak is
  • Rammsch31n
    Én kampányozok, de ha nem jön össze, leszarom, mióta megtudtam, hogy ez egy medium, és nem heavy. :DD Először azt hittem nehéz tank...
    + nem is prémium, hanem reward... ergo + kreditet nem ad, csak legényeket jó belepakolni. Kösz ott a lassú FV brit med ennek. :)
  • Angelus1991ster
    Ez kurvajó XD XD XD
    Ez a tank fordítva bennt van tier nyócas CW tankként a játékban.
    Bezzeg a normál tier 10-es Chieftain tankkal nem tudnak mit kezdeni. Fel sem merül bennük egy alternatív brit heavy ág.
  • davidbog
    Újabb csodás kérdéses harckocsi: T95/Chieftain

A Cheiftain/T95 szándékként tényleg létezett. 1957-ben kezdődött a Chieftain project és ha nem készült volna el a Chieftain saját tornya időben akkor az FV4202 vagy a T95 tornyát rakták volna rá.
    Na de ennek T95/Chieftain harckocsinak nem sok alapja lehet. 1959-re készült el az első Chieftain prototípus a saját tornyával. Kb eddigre kukázták is a T95 projectet.

Most már végre összerakhatnának egy T95 vagy T95E1 harckocsit a fantasy 90 mm T208 (rifled) löveggel tier 8-ba.
  • bekescsaba
    új credit rekord Tier 5-ben...

Győzelem
    Fisherman's Bay
    T14
    Szerzett tapasztalat:2 628 Szerzett kredit 62 514
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Repairs: -2 139
    Ammunition: -10 136
    Total: 50 239 WN8: 9 035 (100)
  • yossarianHUN
    Buffolják a T-54 mod. 1-et?
  • Angelus1991ster
    A goldja az egy vicc. Annak 195-nek vagy 203-nak kéne lennie.
    Gondolom a gold lőszernek az a lényege, hogy a 2 szinttel feljebb lévő harckocsikat lehessen vele sebezni itt-ott.
    171-es gold lőszer pen meg, á hagyjuk. Tog II/Firefly/Achilles 77 mm-sének ez az alap penje.
  • joe662
    Ezèrt viszont jàr hozzà az ősszes skil+perk:-D:-D
  • ilsalon
    Más stílus a kettő. CDC lesipuskás, a T54mod meg heavy tankos keménykedős. Nemsokára lesz tesztszerver. Próbáld ki őket.

Amúgy most volt leárazva egy csomó nyolcas.
  • walert
    Jézusom !! KV-5 a prém shopban és csak 12 ezresért !

Kihagyhatatlan ajánlat. Gyerünk venni. Must have
  • sempike
    A VK3002D nagyon sokat látom mostanában jellemzően lila játokosoknál.
    Gondolom jót tesz a wn8 -nak sok golddal használva.

Tényleg, prém tank akciókról hallottatok mostanában valamit? Jó lenne beszerezni egy olcsóbb és pörgős t8-at (mondjuk CDC-t) pénz keresés céljából. Hmm, lehet érdemesebb lenne egy t54 modot venni most hogy buffolják? Nem használok francia tankokat így a legénységi XP-t buknám a CDC-vel. Vélemény? Van esetleg valakinek mindkettő?

Szerk.: Közben megnéztem van egy majd 2k ft külömbség a t54mod1 és a CDC között. Így valszeg a CDC lesz.
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.04.22. 14:41:30
  • Angelus1991ster
    Úgy ám, ez jó hír. Asszem akciókor be is szerzem. Csak legyen már akció a prémium tankokra XD
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.22. 13:15:35
  • ilsalon
    Áttanulmányoztam ezt a patchnote-ot. Nekem évek óta ez tetszik a legjobban. Egész jó dolgok lesznek benne.

Számomra egyetlen negatívum a WT elcseszése, mert néha megyek vele egy kört, de a többi teljesen ok.

És hát buffolják a tigrincsemet. Puszi.
  • Angelus1991ster
    Sokadszor írom le:P de a t7-esre jobban ráférne ez az átütés buff.
  • ilsalon
    Nem írja a gold átütés változását és sajnos a VK3002-t sem említik a buffra. Remélem csak elfelejtették, mert annak is nagyon hiányzik.

Bár elvileg ezek a megnevezésében nem azonos ágyúk, ezért fene se tudja.
    Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.04.22. 12:21:34
  • Angelus1991ster
    Oké, hogy áttörő nehézharckocsinak kéne lennnie az O-I-nak.
    De ne feleddjük, hogy a front alsó döntött részeit kivéve a felsőbb frontrészeket már 175-180-190-es penekkel, vagy más esetben gold lőszerrel át lehet ütni, és csak tier 6-ban. Szerintem csak kicsivel erősebb nehéztank, mint a többi. Meg kevés olyan tankok egyike, amellyel a szaros 2 -/+ tier sem gond.

9.15-ös 88 mm-s ágyúk gold lőszerének pönje vajon 171 marad? 195-ös szintre feltornászhatnák azt is.
  • Rammsch31n
    Az a baj, hogy az OP páncél miatt beállnak előre, és akkor ahelyett hogy mondjuk felfogva a lövéseket mennének előre, leállnak snipeolni a szekrényni tankkal, és te meg kerüld ki őket ha tudod... meg lőj el mellettük...sok szerencsét hozzá.
  • Angelus1991ster
    Tényleg. Frontpáncélzata se legyen semmilyen tanknak egyúttal.
  • Rammsch31n
    Nerfeljék csak le azokat a japán heavy sz-rokat... a sok hülye tomato barom beáll mindenki elé frontozni velük, nehogy a másik lőni tudjon, meg segíteni... mert azt hiszik, hogy az a brutál páncél megfog mindent... gyökerek. A troll ágyúról nem is beszélve... nem baj, a blockereket én is megtrollkodtam a su100y ágyújával hátulról, talán rájönnek, hogy az útban vannak ezek a paraziták...
  • ilsalon
    Orosz medek mindig is szélsőségesek voltak nálam. Most is T54-el is vagy nagyon rossz, vagy nagyon jó kört megyek. De ez inkább (a gyengébb átütés miatt) a lőhető célpontok mennyiségétől függ, valamint a szerencsémen múlik, hogy beleszaladok-e a támadásommal a sallerbe, vagy nem.

Én most a T44 helyett a lapostetűvel mentem, mivel ez új gép volt nekem. Bár régen szerettem a T44-et, de gondoltam csak lesz valami ebből is. Nem bántam meg. Ez egy romulán álcázott tücsökpöcs. (Man in Black-es tücsökpöcs)

• Angelus1991ster
    Hááát. Lehetett volna majdnem durvább a nerf. Azt hittem a hp-t 970-ről 910-re állítják. Ez a nerf is érezhetően sok, de még elviselhető. Páncélzatán ne buzuljanak.
    Mozgása amúgy is egy lomha mamuté.

Sok vérpistike megint győzőtt, mert nem tudják legyőzni. Megjelent egy a valódi nehéztank. Bezzeg előtte a T-150-el nem bírtak, aztán a KV-2-vel, meg a minimap és a WASD+egér kombó használatával sem.

Rövid 88-as buffjának örülök. Végre normális szintre van húzva. Kérdés, hogy ez a t7-es VK-ra is vonatkozni fog-e.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.22. 10:01:47
  • M0RN1NGST4R
    azt hiszem én értem mire gondolsz, nekem is az a tapasztalatom, hogy van amikor az RNG, mintha nem dinamikusan működne csata közben, hanem már csata elején el lenne döntve, hogy melyik csapatnak fog kedvezni. Ugyanakkor néhány dolgot le kell szögeznem:
    -nem tűnik túlságosan gyakori jelenségnek
    -nem gondolom, hogy szándékosan választaná ki, hogy melyik csapatnak fog kedvezni.
    -inkább olyan érzésem van, mintha az RNG "beragadna" és ugye hasonlót már láttunk pl térképek esetében.

néhány napja belinkeltem Jingles egyik új videóját, 7:13-tól nézzétek meg, érdemes.
  • joe662
    Teszteljètek majd,Mayival:-D:-D:-D
    Csak most a replayt ne feledd menteni:-D
  • yossarianHUN
    Évekkel ezelőtt húztam ki belőle a T-54-et, semmi ilyet nem tapasztaltam. Bár már lassan minden tankról olvastam legalább egyszer, hogy ez, ez szét van csalva, ez hol átlő mindent, hol semmit, stb. Nem lehet, hogy csak ha valakinek nem megy egy tankkal, hirtelen egyből az RNG meg a WG lesz a hibás? Tudom, nem, ez tök földtől elrugaszkodott gondolat.
  • sempike
    @yossarion: Próbáld ki a t-44-et és gyorsan megtapasztalhatod a két végletet.

Pár napja vettem vissza mert annó annyira utáltam hogy amint fullos lett rögtön eladtam. Egyenlőre nagyon szeretem bár csak 2 fajta csata létezik vele:
    1. amikor semmit nem ütsz át (20%> átütés). Ezt tudni kell a helyén kezelni. Ha az ilyen körök felb*sznak inkább hanyagold a tankot.
    2. amikor adja rendesen és a weak spotok tényleg weak spotként működnek.

Ha meg van a garázsodban vedd elő egy kicsit és láthatod milyen az amikor az RNG mindent enged és milyen az mikor semmit.
    Bár így visszaolvasgatva lehet az a baj, hogy 2-3 éve nem játszottam vele és a WG RNG egyenlőre nem tudja eldönteni hogy szopasson vele vagy sem?

Tanácsként még annyit hogy a (ha jól emlékszem) 183-as pennel ne próbálj meg puha tankra lőni mert szinte mindig modul sebzés 0dmg-vel. Ezzel szemben a heavy-ket autoammel szemből is hajlamos beütni .
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.04.22. 09:42:34
  • Rammsch31n
    Én ezen a buffolt skodán gondolkodom. :)