418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #373371 Ezt akartam mondani. Megint sikeresen elterjedt a hülyeség... -
Gabhess #373370 ezt csak a "naivoknak" szánom.... tökmindegy melyik szerveren vagy, ha a wot szerint vannak sokan olyanok akiknek valamiért nyerni kell akkor baszhatod... kiemelt esetek a hétvége, felejtsd el a játékot tulajdonképpen.
Ha 5 * szorzó van akkor megy menj nyaralni a családdal mert 60 meccsből 47 vesztes lesz!
Most jöhetnek a nagyok, hogy nem így van, de ebben az esetben minden ilyen hétvégét betolok ide, aztán lehet magyarázkodni!
Tudom az Én hibám rossz játékos vagyok. De ha ez csapat meccs 1 emberen hogyan múlhat a csata? ( 47* )
Most azzal jönnek majd , "mi van a nyert napokkal" ?
Igen 1 hónapban 10% ezzel lehet vigéckedni...!!
Mielőtt ezt hisztinek veszitek. NEM AZ !!! Csak unom amikor van itt 2-5 ember a 30 ból akik váltig állítják "ilyen nincs Te vagy a béna"
Mert amikor "Ők" élig meg ezt akkor meg a csapat a béna. -
lexlutor #373369 a szervervaltast a beragadt mapokra mondtak, semmi masra...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 16:49:48 -
Gabhess #373368 ezek szerint megint szavahihető a WOT
Győzelem/Csaták: 9 (20) (45.0%) -
Gabhess #373367 na akkor most mi van? wot szerint ilyenkor kell servert váltani :
2 (10) (20.0%)
most váltok nézzük mi lesz -
Angelus1991ster #373366 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!WOT-nak mindig is egy gyengéje lesz, és ez a középszerű kelet-európai sutyerák horda a drága Wg.
Programozók, grafikusok, zeneszerők megérdemlik a pénzt. De az ilyen buzi pszichopata fejesek mint ez a viktorkisli, meg a serb szerű klónjai, akik csak szennyes befektetők, azok nem. De utálom őket az rng-jük, mm-jük és a balanszolásra képtelenségük miatt. Jobban mint a hazai ballibsi-fidesz szart.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.23. 16:10:31 -
yossarianHUN #373365 Te kóros eset vagy... -
lexlutor #373364 azert miert nem reklamal soha senki, amikor a sor tetejen csucsul es o lovogeti ki a kisebbeket? :))))
nekem ha jol remlik akkor az esetek 33-33-33%ban alul, kozepen es felul van a sorban mindenki.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 15:20:09 -
Angelus1991ster #373363 Téged nem idegesített? XD
Az ilyen álmokat jobban bírom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.23. 15:18:33 -
Az igen
LvL99 mester szint
Este kipróbáljuk?
-
Kotomicuki #373361 Mert különben nem érne sokakat sikerélmény, hogy a +2 tier-es gépükkel 2-3 lövésezik a kicsiket - az már nem érdekli ezeket sem, hogy utána 3-4 csatában őket is uú verik x@rrá...
...és, állítólag, a wg sem keresne annyit, ha csak azonos szintű tankok csapnának össze -> a gold-lőszer bevételt jelent nekik, mert mínuszba viszi a játékos kreditmutatóját, amit az kénytelen más úton-módon rendezni. (Természetesen, ez utóbbi a fő indok, ahogy az a többi hasonszőrű játéknál is előferdül...)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.23. 14:57:40 -
Igen volt,úgy 1 hónapig minden éjjel:) De már elmúlt,csak néha jön. -
Kotomicuki #373359 De azt értsd már meg, hogy nem a szemben lévő játékossal van a baj, hanem a wg-vel, aki szabad folyást enged a saját bevételének!
Ha a kiadó önmérsékletet tanúsít - majd pont a SerB-félék...
- , akkor megoldódik a probléma egy része. Ha meg visszatérhetnénk a 7.5 körüli/előtti időkbe, random-script-ügyileg, akkor meg teljesen okafogyottá válna a téma: gold-ozzan csak szabadon, ha én anélkül is eltalálhatom a gyenge pontját a normál lőszerrel. (Ugyanis most nem csak azért gold-oznak, hogy flancoljanak, hanem mert annyira szemét rng-t kapnak, hogy a sima ammo csak pattog, már ha engedi a script azt is találni egyáltalán.)
-
Ugye csak 100%-os legénységgel és fullosan kifejlesztett tankokkal indulsz csatába? -
Kotomicuki #373357 Az arty-nerf (ami nem nerf-volt (nem a sebzésüket tették tönkre, "csak" a mozgásukat), hanem kigolyózás és áldozat az rng-script oltárán) az más volt, itt én a "kis" derp-ekre gondoltam, akiknek ez volt az egyetlen esélyük a nagyobbakkal szemben - sokkal "humánusabbnak" éreztem az akkori tier V-ös VK +10,5-es derp általi pusztítást, mint most a T49-et pl.
Ha valóban azt csinálták volna CSAK, hogy a sebzésüket visszaveszik, ahogy azt most szeretnék(?), akkor megoldódott volna a probléma, már akkor...
(a nagyobb tier-ekben sokkal jobban emelkedik a sebzés - nem csak az arty-kat értem ezalatt - , mint ahogy az "szerencsés" volna, ez is egy hiba, szvsz) -
Faboo #373356 Nekem az egyik legnagyobb élvezet, ha t6-al kilövök egy t8-at. :) Vannak reménytelen helyzetek az tuti, de ha az olyanból is próbálod kihozni a legtöbbet, akkor talán nem olyan frusztráló a játék. Egyébként ez oda-vissza működik. Még egy kis kitartás és meglesz a t8 és alázhatod a t6-kat.
-
yossarianHUN #373355 Azért, mert - spoiler alert - a hatos tankoddal nem az ellenség nyolcasait kell két vállra fektetned. Ezt hívják úgy, hogy a célpontok tudatos megválasztása. De rendben, viszlát. -
asolyom #373354 Tisztában vagyok, hogy nem értek ehhez a játékhoz, de az mégis csak érdekelne, hogy az MM miért van -+2 tierben korlátozva. Ilyen erővel T2-es tankot is tehetne T8-ba, mert általában egy T6-os is kb. ágyú tölteléknek jó a T8-as tankoknak. Se HP, se átütés általában nem elég. Mindegy nem akarom megérteni, de sajnos azt hiszem, hogy abba fogom hagyni, mert semmi értelme ezzel szenvedni, és idegeskedni. Viszlát mindenkinek! További jó játékot! -
Lucifer001 #373353 CW / Csapat csatára egy kis oktató videó 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megamax #373352 Szerintem senki nem torodik a reportokkal, legalabbis en nem lattam semilyen bizonyittekot erre. -
Ja pròbàljuk ki,mindenki minden nap nyomja el a repottjàt a kollègàra:-D:-D
Aztàn vàrjuk a beszàmolòt:-D:-D:-D -
Angelus1991ster #373350 Én a minimap kikapcsolásárt és rá nem nézésért vonnák le kreditet a sok sutyerák fasszopótól.
WASD gomb használatát................. -
lexlutor #373349 de, es ez pont azon a szinten is van, h majd jol megmondom a nepeknek h szerintem mit lehet a jatekban. mert en vagyok az igazsagtevo hazmester.
es ez a "nyomasgyakorlas" bullshit az embereknek pont addig szokott tetszeni, amig hirtelen ok kerulnek celkeresztbe.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 13:27:08 -
Megamax #373348 Miert szerinted eddig nem reportoltak ezert? -
lexlutor #373347 vagy lehetne feljelenteni az emebereket indokolatlan alcafestesert is..
vagy csak nem tetszik a neve... -
András77 #373346 Ez most így történik, nem lenne új dolog. A field commander szemléletű egyének ilyenért simán reportolnak. Az új dolog az lenne, hogy nyomásgyakorlásra használnák a zemberek a reportolást. -
lexlutor #373345 gondolom, az sem lesz problema, ha azert kezdenek el reportolni teged emberek, mert mondjuk szerintuk nem arra mesz, amerre ok gondoljak, vagy eppen az o bokrukban allsz...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 13:18:36 -
András77 #373344 Én már annak is örülnék, ha az IM-et átalakítanák úgy, hogy 4 küldetéssor tökéletes elvégzése, másodlagossal együtt, megadná az 5. sor jutalmait is. Onnantól hagyhatnám a francba az arty fejlesztést, de amíg ezekhez a jutalmakhoz máshogy nem lehet hozzáférni, erre kényszerül az ember. Hülye szó persze ez a kényszerül, de tényleg nincs választási lehetőségem.
100x inkább megküzdenék a másodlagos küldetésekkel inkább, ha kiváltaná az artyzást. Az IM előtt volt 5 arty csatám. Fel nem fogom, hogy ezen mit lehet szeretni. Ez nem tankos játék az artyzás, sokkal inkább olyan régi arcada sz.r. Az IM küldetések adnak neki némi érdekességet, tehát odafigyelni erre-arra, de én a legszívesebben hagynám a fenébe még így is. Nagyon ritkán, talán 1000-ből 1x van olyan csatám, ahol tényleg megyek egy jót, td módban kiszedek tankot, taktikázok stb. A többi meg....
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.23. 13:08:41 -
davidbog #373343 Kell a fenének a brit kamu ág. Csak rakják már be a Chieftain-t. Hihetetlen, hogy a három nagy harckocsis MMO-ból kettőben már benne van a Chieftain valamelyik verziója, éppen a WoT-ban nincs holott náluk merült fel legkorábban hogy bekerül a játékba. Hihetetlen mennyit tudnak vele töketlenkedni. Pedig az FV215b-nél még ez a gyenge homlokpáncézatlú Chieftain is jobb lenne.
A T95-ösökből az amerikai közepeseket kéne már kibővíteni egy második mini ágba tier 7/8-10 gépekkel. Attól függően hogy az M60A1 vagy egy T95 verzió lenne a tier 10, minimum két alternatív ágból is lehetne választani.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.04.23. 13:06:09 -
yossarianHUN #373342 Azt tudod, hogy a HE-nerf 90%-ban arty nerf volt? Szeretnéd, hogy a 7-8-as artyk 500-1000 helyett 2-3000-et sebezzenek beléd? Akkor vissza lehet csinálni azt a nerfet. -
András77 #373341 Eddig én sem gondoltam ebbe bele, de az ingame report rendszer felfogható egy demokratikus szavazásnak is tulajdonképpen. A játék a WG tulajdona viszont a játékosok tartják el őket.
Nem akarod a gold spammet? Kondukátort annak, aki indokolatlanul (ez tág fogalom persze, alakíts ki egy szabály rendszert) aranyat használ.
Nem tetszik a sok arty? Kondukátort neki a csata kezdetén. Ettől még te is játszhatsz, ha akarsz, csak kapod a reportot. A cél a számuk csökkentése és ha kapják sorban a bant, probléma megoldva.
Nem szép dolog ez valahol, de simán lehetne egy demokratikus nyomásgyakorlás eszköze. -
Kotomicuki #373340 Ja, és az meg a másik, hogy boldog-boldogtalan hülye gold spammer-t kiált ha sebezni merik, nemhogy kilőni őkelmét...
Hagyjuk már ezt a buzi ki-be-szavazásosdit, inkább a játékot tegyék mindenki számára egyenlő mértékben játszhatóvá - amíg így volt is Bugattikat vettek, nem hinném, hogy olyan nagy veszteség érné őket, ha az emiatt elpártolt játékosok is visszaszálingóznának!
András77 #373339:
Gratulálok: word of reported...
...és így jobban érezted magad?
Mert szerintem ettől sem javul meg a játék, ha a wg "hibája" miatt egymást zúzzák a játékosok!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.23. 12:42:59 -
András77 #373339 Első reakciók:
mrkts (12:26:03) and no, I did not use gold since I did not shoot hard target
Ofenkartoffel (12:26:47) wow you are a dumb loser
Ofenkartoffel (12:26:56) I bet you got no job
Ofenkartoffel (12:27:06) have a nice life loser
Érzem az indulatot
. Azt hiszem, hogy inkább csak csendesen riportolom azt, aki goldot spammel rám, mert túl nagy shitstormot gerjeszt, ha a gold spammest riportolják. Nagyon megharagszanak érte.
Egyébként elbukták a csatát, de mindegy is, csak amikor loser-t emleget, az nem pontos történetileg.
Top tank volt és mindenre aranyat szórt, ami megmozdult. Megérdemelte...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.23. 12:39:06 -
Kotomicuki #373338 Üzleti érdek ellen nem fognak fellépni!
Tudatosan építették le a wot-ban addig meglévő, a kreditkártya használata helyett alkalmazható dolgokat (HE-lőszer-, átütés- és főleg a találat/sebzés lehetőségét ért nerf).
Most neked kell eldöntened, a legtöbb esetben, hogy eredményt akarsz, vagy - jobb esetben - pozitív kreditmérleget a meccs végén - átlagjátékosként, akivel úgy baszarint ki az rng-script, ahogy csak akar. -
András77 #373337 Egy srác most tök jó dolgot írt a chat-be, hogy mindig riportoljuk az ellenfelet (kiegészíteném, hogy saját csapattársat is), ha indokolatlanul aranyat használnak ellenünk. Ok, ez az "unjustified" indokolatlan kifejezés elég tág határokat ad, de mindenki ki tudja alakítani a saját szabály rendszerét, hogy valamennyire következetes maradjon.
Az biztos, hogyha ezt tömeges mértéket öltene, akkor komoly borsot törne a WG orra alá, amiért nem csinálnak semmit a gold spammel, mert az üzleti érdek miatt és egyébként is stfu, vegyél te is aranyat és b.szd szét teljesen a játékot, kb ez a wg álláspontja.
Mondjuk nincs illúzióm, akkor sem az arany lőszert változtatnák meg, hanem letiltanák a riportolást, ha ez már átlépné az észlelhetőségi határt
Azért megnézném egypár gold spames nagyarc képét egy kondukátor ban után.
Kipróbáltam én is, hadd terjedjen a dolog és eléggé megviseli szegény goldspames-t, hogy őt riportolják, micsoda??? Persze ha beírom a chat-be, akkor azt is kockáztatom, hogy engem is felnyom bosszúból, de párat kibírok.
Érdekes minden esetre, nem tudom, hogy el tud-e terjedni ez a dolog, mint egy vírus. Kíváncsi vagyok. -
Angelus1991ster #373336 T95<->Chieftain t10 brit med:
Ennyi erővel egy alternatív vegyes brit med-heavy ágat kitojhattak volna már magukból a bölcsgamingosok.
Tier 8: FV 4202 P / Chieftain/T95
Tier 9: T95/Chieftain gyengített ágyúval
Tier 10: Chieftain MK 6-os nehéztank -
Angelus1991ster #373335 Nem csodálkoznék:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.23. 11:52:26 -
Lucifer001 #373334 Nem irányított ? Rád ott is kihat az RNG ? :D -
Angelus1991ster #373333 Irányítani az álmot XD Azt csak ritkán sikerül. Attól függ mit eszek összevissza.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy jön ide a Toldi? Kezdjek én is poénkodni a Szentype 5vennyócaddal? Hehh?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.23. 10:51:42 -
Ugye tudod,ha kőzben tudatosul benned,hogy àlmodsz èppen,akkor irànyithatod is:-)
Rohangàlhattàl volna Toldival godmode,500pennel tier 10ben:-):-)