World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére nem, utána már egészen jól teljesített.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
úgy érzem eladom a Jpz-E100at, és lehet hogy folytatom a Leopard PTA-val, nagyon zsír legényeket kapna a jpz-ből
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.25. 11:18:08
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Egyébként rosszul értelmezted.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Disk space required: 60 GB"<#guluszem1>#guluszem1> Először is nincs ennyi helyem, másodszor 20 gigát a kis 4 megabites-es netemmel nem fogok letölteni. Így is hulladék néha net, nem fogom napokra tacsra vágni, már ha lehet egyáltalán folytatni a megszakított letöltést. Aztán meg olvastam ezt: "players will, for the last time, have the chance to obtain an exclusive reward" Ha jól értem csak esélyed van megkapni, nem automatikus a dolog.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
(saját eset: Vkdb.-vel anno rengeteg csatát mentem, ki húztam 80k xp-t meg legénységet, Inden Panzeréktól jött ugye a Leopard PTA, PTA is meg lett de hát minden lövéssel ammot kaptam, eladtam, mert sokaktól hallottam hogy a tierX-es Leo is sokszor sárgul ammoba....azóta nem készültem sose semmilyen tankra, engem már átbasztak nem egyszer wg-nél 😄)
Győzelem!
Csata: Sand River
Járművek: Spähpanzer SP I C
Szerzett tapasztalat: 6 111 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 54 266
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
És minden meg van bocsátva...
-ajjj, legalább egyszer tudtak volna jó fejek lenni és a Turán III Prototype-ot odadni a népnek. szuperteszterek mégis mi a szart teszteltek eddig? elvégre volt egy hónapnál több idejük tesztelgetni a tankokat. Fogadjunk, hogy a felsorot járművek jórésze ott fog "porosodni" a klienben , mint az eddigiek. IS-3 "autoloader", Pz III ausf. K, M4 Improved, Sherman Rejszvasaló.
angelus1991ster.blogspot.hu
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

- decals and flags now give bonus to crew skill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

replay
Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.09.24. 21:29:08
Szerk: átjött a wotból egy csomó agyhalott 😞
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.24. 20:40:20
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A képen látható MINDEN luk sebző találatból származik.
A Chieftain csak jobb lehetne, de ennek a Szuperfos Conq-nak az egyetlen előnye a középen elhelyezett tornya lenne.
Jobb, ha ki sem jön a Chefatin, mert nagy égés lesz. Yoss, hidd el nem akarod annyira. :-) Gondolom látják, mennyien mozdulnak rá a TOP of treere.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.09.24. 19:34:25
Trance&Friends nothing more..
Egyik szemem sír a másik nevet. 😊 Minek adnak ki félkész munkát, ha pár hónappal később átdolgozzák a modelleket?
Olyan is volt, hogy cromwell-el mentem, próbáltam előtte bevágni, elkapott és egy csomó ideig tolt maga előtt, nem tudtam szabadulni, gondolom marha büszke volt magára. Mondjuk ezt biztos észrevette, mert mindig utána igazított, amikor próbáltam szabadulni, jó nagy gyökér paraszt, az igaz.
Állandóan agyhalott a top tankunk.Campinovka 300 wm8-as Conqueror top tankunk már a megmozdulásából láttam hogy nem normális.
Beáll a K-3-ban lévő bokorba 0 sebzéssel elhullik.Ránézek 260 csata Conqueroral 410 átlagsebzés vele.Faszkalap.
A light tankokban olyan hülyék ülnek az nekik a cél hogy berongyol az ellenség közé és elhullik.Onnantól vakok vagyunk,persze a ellenség lightjai folyamatosan világítanak bennünket.STB,STB,STB.
Ja folyamatosan ilyen 30-40% esélyű csatákat kapok.Épp a Cent 7/1-el húzom a 10-es FV-t,így marha könnyű dolgom van állandóan 4-5-6-7-ellenfél ellen játszanom.
De azért néha jólesik belepiszkítani kék és lila játékosok gondosan kieszelt tervébe.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem lesz kihúzható magyar tank.
- The Super Conqueror was approved by historical consultants, now we are considering what to do. Basically, the SC is the same as FB215b with a turret in the middle of the hull. Unfortunately we won’t be able to keep the FB215b in the game.We also plan to add: A Chieftain with a Т95 turret and a Т95 with the turret from a Chieftain.
Jól veszem ki, hogy a Chieftaint selejtezték? Hihetetlen gyökér állatok...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.24. 15:56:07
Első csata után átjelentkeztem a sajátomra ott meg működik<#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kihagytam párat ami már elhangzott, meg pár érdektelen dolgot.
A britt tankméregetések kacsán storm asszonta hogy a mérésekkor teljesen különbőző adatokat mértek a tornyokon.
Az időszakos álcamegszűnésnél lövéskor figyelmbe van véve a csőszájfék megléte-nemléte.
Pasholok korábban kijelentette hogy a Cent Action X és a prém FV 4202 toronypáncélja egyforma, a fejlesztők tiltakoznak, mivel a mérések eltérő adatokat adnak a két toronyról.
A Cent A X ről Storm még asszondja:
A lövegpajzs (ha jól értem) 200+
Ahogy a többi meden.
Amilyen a valóságban, olyat csináltunk.
A torony elülső projekciója olyan. A tető (kupola?) semmivel sem kiemelkedőbb.
Nem ajánlom ezzel a toronnyal a tankolást.
Azt gondoltuk erősebb lesz a torony, a mérések sajnos más eredményhez vezettek. A 4202 toronypáncélzata a lövegpajzs környékén hasonló, a tető erősebb, a narancssárga döntött felületek rosszabbak, a közép és alsó toronygyűrű ugyanolyan.
A páncél jelenleg az egyetlen amit nem piszkálgatunk a balansz miatt (mekkora fals duma). És továbbra sem akarunk. A Vickers így is 2x törékenyebb mint a Cent.
Tényleg ennyi. A járgány már kész es beállított.
Britt heavy 10 tier FV215b mégiscsak lecserélik, de hogy mivel és hogy még alakul.
Német heavy 9 tier VK 45.02 (P) Ausf.B szintén több mint valószínű hogy lecserélődik.
A játékosok kérdésére hogy az új hd T110E5 nem kiugróan jobb statisztikájú és hogy várható-e emiatt nerf, az a válasz hohy még kell idő a statisztikák összeszedésére.
A régi HD tankokat 0.9.0-0.9.2-0.9.3 új HD-ra dolgozzák majd át.
Az új fizikát nem tudja mikor vezetik be, lehet hogy elnapolják, mert elég lényeges fejlesztés, félkészen nemakarják kiadni.
Egy rakás apróság javítása van pl. hátra:
A tetrach felfüggesztése el lett állítva ezért csúszik le a lejtőn.
A hirtelen sebességvesztés az emelkedőkön.
A kanyarodás inerciójának beállítása.
A borulások véglegesítése.
Átnézni a sebesség elérés dinamikáját, pár tanknál úgy néz ki hogy talán rosszabbodott.
Ezeket a sebességváltásokat, túráztatásokat, stb. hozzákötik hangokhoz.
És ez csak pár dolog ami eszembe jutott, mondja Storm.
Tesztek még az új fizika kapcsán biztos lesznek.
Ponyvák a tankmaszkokon HD-sítéskor nem terveződnek.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.24. 15:32:11
- We are indeed planning a new season of Personal missions (The old one is going to stay available, so you will be able to finish the current missions)
Vagyis terveznek következő szezont a személyi küldiknek és a mostani mellé jön, hogy aki a korábbit elkezdte befejezheti.
Van írásos meghatalmazásom<#hehe>#hehe>,bár lehet,hogy a legújabb szerzeményéért bérleti díjat kell majd fizetnem <#ravasz1>#ravasz1>
Igen alapból úgy csináltam ahogy írtad de sajna nem segített<#fejvakaras>#fejvakaras>
Most mindjárt legyalulom a modokat aztán újrarakom,talán segít..
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.24. 14:34:40
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.09.24. 14:29:02
Ez nem így van! Nem kell mindig frissíteni. Ha mindenkinek be van frissítve, akkor akár húszan is játszhatnak egy gépen felváltva, akkor is működni fog mindenkinek. Kivéve az előttünk szólónak, de neki sem azért nem működik, mert nem frissített.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.