World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"- there is enough single core PC users on RU market to justify removing a feature that makes the game not work on such PC'sm former Soviet republics and Eastern Europe has many players with single core processors who are playing and paying regularily and making the new sound engine for HD client only is not an option as maintaining two sound systems at the same time is too costly. It will be implemented - just later."
mondjuk ezekutan az implemented - later csak szarkazmus lehetett...
"First, a little about the Chieftain. According to Russian leakers, the situation is as follows - it's possible the Chieftain will not replace the FV215b at all, it will be replaced by "Super Conqueror" (which is a combination of the new Conqueror turret Listy found in archives and additional spaced armor plating). Chieftain might come as an alternative tier 10 (something like Object 140/430/T-62A) and might an entire alternative branch pulled towards it (according to Listy, such a minibranch is buildable from Chieftain prototypes so this is not impossible), but the plans for 2016 are already finalized so the Chieftain branch would only come in 2017. The problem with this approach is that without ANOTHER new tier 10, the 2017 Chieftain minibranch would not do well (as in, if a branch doesn't have a new tier 10 with it, noone grinds it). In any case this will be decided within days."
Nem is beszélve a madarakról, virágokról <#ravasz1>#ravasz1> <#hehe>#hehe>
Beléptem WOT-ba , és éreztem mi is az amit hiányoltam az A.W. -ból .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerintem erre gondolt, hogy ez a wotba is meg van....hányszor van az hogy már a töltő képernyőnél látom hogy loose ~5 perc alatt 😄
- Merkava prototypes would be suitable for WoT, but Mk.1 has too much armor - there are no concrete plans for an Israeli branch, it's simply "possible" ( amerikai ághoz , mint ágrészt hozzácsatolhatnák )
- two branches will come in 2016: Swedish branch and French heavies
angelus1991ster.blogspot.hu
Si vis pacem, para bellum.
Remélem normálisak lesznek ez egyszer és a karácsony előtti patch-ben ( 10.1 vagy 9.12 ) elérhetővé teszik. Habár a most következő patch-be is simán betehetnék, nem tudom miért ennyire totoják. Eddig a nyáron megjelent harckocsikhoz hozzá se nyúltak?
angelus1991ster.blogspot.hu
A becsatolt egy átlagosnál kb 3-500 sebzéssel erősebb kör, ami hozna prémium előfizetéssel nettó 46e kreditet (-2,5e a fogyócikk, amit féláron veszek nagyobb tételben), normál fiókon is hozott 30e-t, ami nagyon jó. Átlagos körök valahol 20-25e körül állnak meg normál fiókon. Ha nagyon sok a tier7 és több aranyat kell kinyomni, akkor is megáll valahol 12-15e körül, de ez elég ritka, mert rengeteg a játékos tier5 környékén, nagyon ritkán rakja be úgy, hogy nagyon alul van. Legyél reális, elhiszem, hogy a tier8-al lehet akár 100e kreditet is szerezni, de messze nem az lesz a tipikus csata vele. Többet hoz valamennyivel és kb 10x annyiba is kerül. Egy tier8 prém bármennyire is felszereled, nem fog a többi tank fölé nőni,egy jól felszerelt és 3-4 skilles t-25 igen. Van némi pedózás érzés vele, mikor úgy szedem ki a kv1-t, hogy esélye nincs meglátni, de azért ez nem tier1-3, itt már reagálnak az ellenfelek, nem csak összevissza rohangálnak, hanem pl jön szembe és figyelnem kell a távolságra stb. Átlag hozama, így jól felszerelten kb 15-20e nettó, szerintem nagyon jó.
Ha tényleg nem élet halál kérdése, hogy ne 15-20e kreditet termelj átlagban és nettóban (plusz a legénység fejlesztés), hanem 30-35e (amit kb szerintem egy tier8 hoz, prémium nélkül, nettóban), akkor szerintem ez a jó választás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha mégis tier8 kell, én biztos, hogy a jobb ágyús tankot választanám. A kredit a sebzésből jön, sebezni meg a jobb ágyú jobban tud, ha ki tudod játszani. Prém tankkal én mindig sebzésre meg spotra (maximalizálom a látótávot modullal és skillekkel) megyek, nagyjából l.szarva minden mást. Jó, ha fel kell áldozzam magam a győzelemért vagy aranyat kell töltsek az ilyen bélára meg társaira, akkor megteszem, mert kitermeli és a prém tank javítása olcsó, de általában a retardok miatt nem szoktam fölöslegesen kreditet égetni, normál tankkal tutira nem...
R3nton
#362057 ha annyira OP akkor szerinted mi szükség a buffra? <#hehe>#hehe>
lexlutor
#362056 olyan aranyos hogy a turán után mindehol szép akkurátusan le van írva hogy prototípus <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.25. 20:40:10
most mennek supertestre, szoval isten sem tudja mikor kerulnek be, de lehet erdemes lenne varnod a vk-ra vagy a pz58ra.
Személy szerint jobban örülök a videónak , mint a streemeknek . Akkor nézem meg , amikor van időm .
Mások nevében is köszönöm , hogy szabad idődben foglalkozol mások szórakoztatásával .
Százados ! Hátra arc ! Lépééééééés indulj ! <#hehe>#hehe>
A holnapi t8 prémium leárazás keretében vennék 1 medet, a panter 8.8 és a T54 first prot között vacillálok.
Melyiket ajánlanátok?
Köszi!
WOT: Beluka
Mára hoztam nektek egy kis stream összeállítást. Remélem tetszeni fog. 😉
VIDEÓ

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
GW E 100:
Damage blocked by armor 1200
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.25. 16:11:01
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Akkor a trogert ki se fejleszd<#hehe>#hehe>,mert azzal ha csak köhintesz egyet A0ban,azt még K1-öl is észreveszik<#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Su-152 dekkol bokorban lő meglátják,én kb 10 méterre dekkolok másik bokor mögött,lövök találok,nem látnak meg.Jöttek medek td-k és egy ru251 is,őt oneshotoltam.Én lőttem találtam,öltem,nem láttak meg.Su-t meg egy lövés után három négyen is lőtték.<#zavart1>#zavart1>
Csapattárs t43 nagyon bátor volt előre rohant az ellenséghez,mikor meglátta mennyien vannak visszavonult a szikla mögé,azok meg rá,de mi meg kilövöldöztük mindet.<#taps>#taps>
Jah T43 is jól járt,lett 3 killje,mert amit mi szarrá lőttünk azt befejezte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.25. 14:16:34
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha nem jön be a csere tank, és később eladod, akkor a költött 4,2-ből visszakapsz 3.05 milliót, tehát a veszteséged csak 1,15 millió.
Ha meg bejön, akkor bőven megérte.
Én megvettem. De még legénység sincs benne, egy csatát se fogok vele menni. Majd az udódjával, akármi lesz is az.
Rajta van egy periszkóp de minden szart akkor látok meg vele amikor már mellém ér.30 méterre felszpotolódik egy száguldó T-71 rá se birok fordulni mellém ér belém táraz kigyulladok vége.Vicc az egész.Régen fostunk ha megjelent a csatában most meg alig látok belőlle.
Van valahol egy leírás mennyire nerfelték.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.09.25. 14:06:06
6.1 millióról
4.2 millióra
Megveszem, és porosodik a garázsomba. Mert nem érdekel ez a tank, Conquerorral bőven elvagyok. Mikor lecserélik ezt az Fv-t, én úgy tudom meg kapom a csere tankot (ebből nem lesz prémium, csak a 10-es medből? ).
És akkor spóróltam nem is kicsit. Viszont, ha nem tetszik az a tank, amire lecserélik, akkor is maradok a Conq-nál, max. eladom a 10-est, akkor viszont bukok 3.05 milliót.
Tehát, vagy spórolok 1.9 milliót, vagy bukok 3.05 milliót.
Szerintetek ?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.25. 13:50:02
T49-el mentem épp,Is8 harcolt Amc 30 Amx cdc meg m48 pattonnal,volt köztük egy kövekből meg falból fedezék,ezen lövöldöztek ki,én meg T49-el padlógázzal felugrattam a fedezékre fentről oneshotoltam amx 30-at,meglepődtek mint a fene,vissza tolattam mikor betöltött ágyú újra felmentem és utána amx cdc-t vettem sorra, a patton meg menekült.<#zavart1>#zavart1>
De sajna a csapat elhullott és ott maradtam egy csomó t9-10 meddel heavyvel.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.09.25. 12:49:26
Elmentem Is8-at le duplázni,erre olyan jó sikerült hogy a HT-7 küldi is kitüntetéssel sikerült,ami eszembe sem volt.
De csatába két retardált mit össze nem hisztizett T49 miatt.T55a-t meg wz120-at kinyírta t49,és ezen be hisztiztek.
Ugattak hogy noob meg retard kid,megegyebek,én meg megvédtem és ezen még jobban be durrantak.<#hehe>#hehe>
Wz120-at pont én vertem le low hp-ra a T49 meg felülről oneshotolta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.25. 12:46:03
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az illető: FINNTAN59 A T-29-el például 249 csatával van 276 átlagsebzése.Igazi agyhalott aki csak azért van a csatában hogy ne 14-en legyünk.Tele van a tököm az ilyen amőbáktól.Meg a WG-től hogy ezeket a BOT-okat nem csapja ki.