418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lokker
    tragikomikus
  • Gabhess
    tudom Ti nem hisztek ennek de a mai átlagom idáig ( ja ezt is hamisítom )
    Győzelem/Csaták: 15 (31) (48.4%)
    előrébb is van 2 amit ma kezdtem...
    ....csak mondom... őőő irom
  • yossarianHUN
    Áruld már el, miért gondolod, hogy 2 tank kilövése instant recept a győzelemhez, mert esküszöm, egyre kevésbé tudom követni a logikád. Kilőhetsz te 10 tankot is, ha a csapatod közben nem csinál semmit töketlenkedésen kívül, veszíteni fogtok. Márpedig erre van példa, nem is ritkán.
  • yossarianHUN
    Egy acc név elég lesz.
  • Gabhess
    engem meg győzhet mindenki aki a gépemen nyerni tud! ( mert ügye accot mindenféle jött ment hun nak nem adunk ki )
  • Gabhess
    "Képzeld, legtöbbször a csapat hibája. Elmondjam miért? Azért, mert te 1 ember vagy a 30-ból. A meccs 1/30 részben múlik rajtad." mond el akkor ha 2 tankot kilövök miért is vesztek???,???
  • Gabhess
    szívesen megteszem, hátha kiderül belőle miért kevés a nyert meccs
  • Gabhess
    hogyan másolhatom ide az adataim?
  • yossarianHUN
    "A zöld-kék játékosok mind prémet és prém tankot vesznek, azért annyi a WR-jük".

Mindenre kitalálnak valami elméletet. Általában még nagyobb baromságot, mint az eredeti alaptétel. Az a legjobb, mikor ilyen lépcsőzetesen indokolják meg a saját, hagymázas hülyeségeiket, egyre újabb és újabb idiótaságokat kitalálva.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.23. 18:10:11
  • yossarianHUN
    Dettó. Mutasson már valaki egy ilyet, kérem. Visszavonok mindent.
  • lexlutor
    gondolom, most majd jon a "stat/eff nem szamit" mantra...
  • yossarianHUN
    Képzeld, legtöbbször a csapat hibája. Elmondjam miért? Azért, mert te 1 ember vagy a 30-ból. A meccs 1/30 részben múlik rajtad. Ez megvan? Nem atomfizika. De tudom, téged annyira szivat a rendszer, hogy inkább elcseszi másik 14 embernek a meccset, csak hogy te veszíts. Nem vagy te egy kicsit rohadtul egocentrikus? Máskor meg nem a csapat hibája, hanem az enyém. Hibázok, türelmetlen vagyok, bénázok. De tudom, ilyen eset sem létezik a valóságban, ilyenkor is a WG rontja el a tankomat a meccs idejére, különben 10k sebzéssel gyalulnám le az egész ellenséges csapatot. Röhej.

Milyen bizonyíték? Mondjuk az accod adatai elsőre meg is tennék. Azt mondtad, 3 éve vesztesz folyamatosan a manipuláció miatt (loál). Menny is a globál WR-ed?
  • realcsabi
    Engem mondjuk meggyőzne egy olyan játékos, aki:
    -legalabb zöld/kék stattal
    -legalabb 10000 csatával
    -maximum 40%-os winrate-tel rendelkezik

• Gabhess
    neked mi lenne a "bizonyíték" ? olyan vak vagy ha 1000 ből 1 nem nyernél az mind a csapat hibája lenne! .. mond mit szeretnél? mi lenne ami meggyőzne?
  • lexlutor
    add mar meg az accountod, mert tenyleg kivancsi lettem egy 3 eve folyamatosan veszto jatekosra.
  • joe662
    Èn meg Lőwèvel,de meg kell majd vèdened a testeddel,mert làttad hamar elfogy a hàpèja:-D:-D:-D
  • yossarianHUN
    Bla-bla-bla. Bizonyítékot.

A kiemelt hétvége vesztes listája (amit egyébként még nem is láttunk) nem bizonyít semmilyen belenyúlást. Ha ezt nem tudod megérteni, az nem a mi intelligenciánkat minősíti, hanem a tiédet.

De azt nem értem, miért nem csináltok egy külön topikot a srácokkal, ahol naphosszat zokoghattok egymás vállán, naponta találhatjátok ki az újabb elméletet, és szórhatjátok az átkokat a fejlesztőkre, miközben évek óta napi több órát játszotok. Szívem szakad meg értetek.
  • Kryon
    1. Ne játszatok fáradtan, ha már fáradtok, tartsatok szünetet.
    2. Ha feltűnően sok a vesztes csata egymás után, akkor hagyjátok a fenébe arra a napra.

Mióta ezt a 2 egyszerű szabályt betartom, szépen emelkedik a WR-em.
  • Gabhess
    Ha megfigyelted nem sokat szólok ide,(Létrehozott: 2011. május 10.) ekkor léptem be a játékba! Ma valahogy ilyen napom volt, az esetem nem egyedül álló van rajtam kívül más is aki így van ezzel ( bizonyítani is tudná ) de itt leoltotok mindenkit aki nem azt fújja mit Ti!! Vagy amit a wg akar
    nah.. most jöhettek az elmélet gyártással
    De ha bemásolnám egy kiemelt hétvége vesztes listáját , Ti akkor sem hinnétek a dologban. Ezért Tök feleslegesnek tarom, hogy bizonygassam a tényt ami létezik.
    Bármikor tudnék szar meccseket ide bemásolni... Ez is felesleges.. a Vicc az, volt ilyen ismerősöm aki így gondolkozott mint TI!!
    Mikor meghívtam toljon egyet az acc ommal .... sűrű bocsánatkérés lett az eredménye!!
  • yossarianHUN
    Cool story, és mit kezdjünk vele?
  • Lucifer001
    TÉ - HUSZONNYÓCCA LESZEK
  • Gabhess
    alap hétvégén 20-30 vesztes
  • lexlutor
    neked 3 eve vesztened kell?? ezt komolyan leirod???
    a fizetos nem veszt?? hany komment kell h van premiumja es sziv zsinorba, sziv premtankba.. ne mar... egy free to play jateknal szopatjak a free jatekosokat, hogy elmenjenek??

azt mar csak halkan kerdezem meg 3 ev szivas utan te meg minek jatszol evvel a jatekkal???

azt mar megs em kerdezem, h a klantars aki beta ota jatszik, sose volt prem elofizetese, es minden premtankot a jatekban kapott aranyakbol vett, 56% winretel, lila, miert nem sziv 3 ev ota.....
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 17:40:11
  • yossarianHUN

Tudod mit, zárjuk rövidre ezt a rendkívül épületes érvelést, mert lassan agyrákot kapok tőle. Mutass kézzelfogható, konkrét bizonyítékot (és nem ilyen "egymás után ötször vesztettem, bumm, manipuláció" típusú marhaságokat) arra, hogy bele van nyúlva a játékba, és én esküszöm, elhiszem neked. Majd ha ez megvan, akkor ismét beszélünk.
  • lexlutor
    lehet veszes meccsed a 60bol 40-50 is. egy ilyen sorozat nem jelent semmit.
    viszont 10-20-30k meccsnel mar igenis latszik, hogy a tudasod milyen iranyba befolyasolja a meccseket.

azt viszont tovabbra sem magyarazt meg, hogy miert pont Te vagy kipecezve erre a konstans szopoagra.
  • Gabhess
    mihelyst less egy 5* hétvége
  • Gabhess
    megkapod!!!!!
  • Gabhess
    :) nem pont ÉN!!! nem is az a hisztim, hogy folyamatosan vesztek! nekem azzal van a gondom, hogy ITT úgy állítjátok be ezt a játékot mintha nem csalna!!!!!!! Pedig ez nem igaz!!! És ez a kezdők konkrét megtévesztése!! Én azért vesztek .... mert kb 3 éve vesztenem kell.. de ezt a részét leszarom... csak undorítónak tartom azt amikor kezdőket győzködnek arról játssz fizess.... még fizzes jó ez mi régiek vagyunk kell az új hús fizess pedig ez nincs így.....
  • yossarianHUN
    Mit értesz azon, hogy egy emberen? És azon, hogy 40-50 vesztes meccs? Zsinórban? Van ilyen sorozatod? Muti má'.
  • Gabhess
    csak 1 kérdésre válaszoljon az összes, "szerintem nincs megmachinálva gyárilag a játék" 1 emberen hogyan múlhat 40-50 vesztes meccs ???
  • yossarianHUN
    Nem egyértelmű? Nem vett elég prém tankot / nem játszik a béta óta / nincs prémje / van prémje / túl jó játékos / túl rossz játékos. Válaszd ki a kedvenced, valaki majd úgyis elmagyarázza, miért van úgy.
  • yossarianHUN
    Azt kérdezted, miért vesztesz, megmondtam. Hogy mit kezdesz az információval, az már a te dolgod. Esetleg várhatsz olyan időszakra a játékkal, amikor nincs ennyi idióta a szervereken, mint hétvégén. Vagy játszhatsz tovább, aztán hisztizhetsz a fórumon, és gyárthatod az összeesküvés-elméleteket Kotomicukival, Walerttel, Andrással, és a többi prófétával karöltve. Ez utóbbi kétségtelenül a legvonzóbb alternatíva, legalábbis a fórumos tapasztalatok alapján.
  • lexlutor
    az elrauld h mivel erdemelted ki a folyamatos veszetes oldalt pont te?
  • Gabhess
    Van rosszabb is..............
  • lexlutor
    "Igen 1 hónapban 10% ezzel lehet vigéckedni...!!" - szoval neked 10%os winratad van?

• Gabhess
    pontosítok, nem is az derül ki Én miért vesztek, hanem max az, hogy olyan csapatba kerültem akinek vesztenie kell , akkor nem ott vagyunk, hogy bunda az egész?
  • Gabhess
    ez aztán segítség , töltsek le egy progit ami szerint kiderül miért vesztek. ez mind amit segíteni tudsz? vagy van olyan progi amivel beállíthatom , hogy nyerjek erre célzol?
  • yossarianHUN
    Tölts le egy xvm-et, nézd meg a csapatokat, és rájössz.
  • Gabhess
    akkor mi az oka a mérhetetlen vesztes listának szerinted?
  • yossarianHUN
    "Mielőtt ezt hisztinek veszitek. NEM AZ !!!"

De. Ráadásul még hülyeség is.