418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Hogy lehet az xvm oldalon kikapcsolni a szolgáltatást?
  • ROMOTO
    Arra jó hogy kihúzd vele a 10-est
  • Frequency
    Jó lenne a garázsba ez a zene!
  • András77
    Egy költői kérdés, hogy mégis mire lehet használni a KV4-t? Közelharcra nem jó, mert közelről szinte bármi belövi. Távolról csipegetni meg nem ezzel fogok. Hull down nem jó vele, mert a torony tetején van egy gyenge pontja.

Mondjuk most találkoztam egy érdekes dologgal, eddig nem tudtam, hogy ilyen is van az új fizikában. Rátámadtam egy pershingre a KV4-el és ugye közelről belő, most is így tett, úgyhogy odanyomtam a ház falához, hogy legalább ne fusson körbe. Erre nézek, mit történik, felnyomom a csába a pershing elejét, hogy a hasát láttam már csak, felágaskodott és úgy maradt, nem tudott lőni sem engem természetesen én meg neki a hasát. Azt a qrta mik vannak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.23. 19:56:25
  • ROMOTO

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.04.23. 19:53:05
  • Angelus1991ster
    Medve5555 szagát érzem.............
  • McFrost
    Megkezdtük a lakás felújítást, csak később tudok belépni :(
  • Pares
    Yoss jössz? :D
  • Pares
    A CW csata 8-kor kezdődik! Jöjjön mindenki aki tud, mert kevesen vagyunk!
  • Gabhess
  • yossarianHUN
    Jól van, jól van, ne izgasd fel magad.
  • joe662
    A cwről valaki elkűldenè nekem a replayt,szeretnèm megnèzni:-)
    Ha màr nem lehettem ott.
    Kőszőnőm!
  • Gabhess
    minden kezdőnek tudni kell amit ebbe a játékba feccöl pénzt az nem jelent semmit, nem nyer, max hamarabb jut el oda ahol még több pénzt vesznek ki a zsebéből!
  • Gabhess
    ne aggódj tőlem nem jön több cucc , csak ha azt akarjátok elhitetni ..... ez a játék nem csal!!!!!!
  • yossarianHUN
    Kb. Aki ide téved szerencsétlen kezdő, az egyből ezeket az orbitális böszmeségeket kapja az arcába, aztán csodálkozunk, hogy miért nevelődnek ki újabb és újabb konteósgenerációk. Ironikus, de a fórum minősége ugyanúgy hígult fel az évek során, mint a WoT játékostársadalmáé. Évekkel ezelőtt nagyjából még az "elit" járt ide, normális diskurzus folyt a játékról, a másik felét a csapatnak meg a kezdők jelentették, akik az elit tanácsaiért és tapasztalatáért jártak ide, majd ennek köszönhetően idővel többnyire maguk is elitté nevelődtek. Akkor ha valaki feldobott ilyen konteós marhaságot, hát a hasát fogta a fórum népe a röhögéstől. Aztán a nagy öregek (Nazarov, Eagle16, Renegade, Lammaer, Oddball, Szakesz, Szpecnyaz hogy csak pár nevet említsek) nagyrészt kikoptak, és jött helyettük a vérfrissítés, csak épp már nem volt elég ember, aki kinevelje őket, úgyhogy elkezdték magukat nevelni. Ebben az időszakban születtek meg az itt mostanában virágkorukat élő, hardcore konteómájsztrók, és kezdték terjeszteni az igét. Erre persze a többi újonc ráharapott, hisz mindig könnyebb mást hibáztatni, mint a saját hibáinkat elismerni, és hopp, egyik napról a másikra minden lepattanóért, minden mellément lövésért a WG manipulációja és belenyúlása lett a vétkes. Komolyan, az utóbbi időben már kezd annyira szellemi sötétségbe zuhanni a fórum, hogy belefájdul a fejem, ha végigolvasom egy nap termését.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.23. 19:19:56
  • Gabhess
    Győzelem/Csaták: 15 (36) (41.7%)
  • joe662
    asolyom?
    :-D:-D:-D
  • yossarianHUN
    Csúnya dolog lenne egyből baromságokkal hülyíteni szegény kezdőket.

Képzeld, én is szeretném, ha nem arról menne a vita, hogy csal-e a játék, sőt, semmit sem szeretnék jobban. De valahogy mégis naponta előkerül a téma, és - jéééé - nem én hozom fel, hanem valamelyik konteós próféta. Ma speciel rád jutott ez a szerep.
  • Gabhess
    ez bennetek a hiba én nem okolok senkit csak szeretném ha végre egy nem arról menne itt a vita, hogy csal-e a játék, hanem arról miként kellene segíteni a kezdőket, valamint nem tagadni, hanem igen is elmondani : baszod szopni fogsz ha fizetsz később szopsz és nagyobbat!!
  • joe662
    Ès az accom lehet onlàny lesz,de ez ne zavarjon meg senkit:-):-)
  • barret
    Ha van úgy 2500 wn8-ad,akkor már Te döntő tényező lehetsz egy csatában.
    Adott esetben csinálsz 4-5 killt,és a többi nem rajtad múlik. Ha ezt leteszed minden körben,megváltozik a winréted.
    De ha a többieket okolod mindig,akkor nálad van a hiba.
  • xotyi
    Bazd, este megyek el, csak holnap tudok jönni estefelé, sok szerencsét srácok!
  • Gabhess
    igazad van béke veled :)
  • joe662
    9ig melózok:-(:-(
  • yossarianHUN
    Igen, csak ez ugyanúgy tartalmatlan handabandázás, mint eddig. Nem értem, miért kéne erre reagálnom.
  • Pares
    HOAX-osok héttől T8 CW, gyertek, ha tudtok!
  • yossarianHUN
    Szerintem igen. Miért, ki tette? Ja tudom, a WG, SerB, a romulánok meg a ráknépség. Tudom hogy fáj az igazság, és könnyebb másokra hárítani, de ez te vagy, és csakis te.

• Gabhess
    még akkor sem hinnél ha a gépem előtt hülyére lőnék az agyad ezt pofáztam idáig
  • Gabhess
    most megtörtént és TE ennek ellenére nem hiszel...
  • yossarianHUN
    Sajnos ez a való világban nem így működik. Ha te megvádolsz valakit, hogy ellopta a tárcád, nem neki kell bizonyítani, hogy nem lopta el, hanem neked, hogy igen.
  • Gabhess
    szerinted ezt Én tettem? erről pofáztam idáig
  • yossarianHUN
    És tőlünk kérdezed, miért van ez? Hát nézz kicsit magadba. Mi honnan tudjuk? Én az elmúlt 10k csatám alatt folyamatosan, egyenletesen fejlődtem, mind egyéni teljesítményben, mind WR-ben. Tudom, engem szeret a WG.
  • Gabhess
    "hogy az utolsó pár ezer csatád alatt egyre romlott a teljesítményed"
  • joe662
    A multko rszakaszban 11killúnk volt 2db T34-3al,mellè jopàr ezed dmg,azt buktuk+mèg le is idiotàztak minket:-D:-D
  • Lokker
    a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
  • Kryon
    Egyetlen komoly előny van a játékban, ami nagyon meglátszik a statokban, a goldhasználat.

A statoknak meg egybként is túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a játékosok. Most, amikor már a többség az XVM-et bámulja, semmi sem tud akkora meglepetést okozni a csatában, mint egy jó játékos rossz statokkal.
  • Gabhess
  • yossarianHUN
    49,69% a global WR-ed, 50,44 az utolsó uszkve 1000 csatára. Akkor hol van az a "három éve folyamatosan vesztek"? Nyomát se látom az állítólagos WG-s szivatásnak. Sőt, a WG még épphogy nagylelkű veled, mert dacára annak, hogy az utolsó pár ezer csatád alatt egyre romlott a teljesítményed (ezt se tudom, hogy csinálod egyébként), a WR-ed ezzel párhuzamosan nőtt. Maga vagy a szerencse fia.
  • yossarianHUN
    Acc név, nem mai átlag. Senkit nem érdekel. Egyébként a 48% WR hol van a folyamatos vesztéstől, amit te itt magyaráztál? Ugye tisztában vagy vele, hogy 50% az az elméletileg tökéletes egyensúly győzelem és vereség között? Az 30-ból 15 győzelem. Neked 31-ből 15 van. Komolyan ezért ment ez az egész hiszti? Agyam eldobom...
  • Gabhess
    KGabesz
    na mond el mi a baj velem....